Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 4 hónapja #127248 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Egy új-zélandi filmes kém a héten ott volt az Aragorn és Elrond közötti utóforgatáson. Vicces elbeszélése néhány új kérdést vet fel a rajongókban.

Néhány napja egy új jelenet lett forgatva, amelyben Elrond (Hugo Weaving) az erdőjáró Aragornt (Viggo Mortensen) egy váratlan látogatással lepi meg. A jelenet alatt Elrond mélyen a fejébe húzott kapucnival lép be Aragorn sátrába. Egy izgalmas pillanat – amíg Elrond felfedi az arcát az erdőjárónak. Utána egy komoly megbeszélést folytatnak.
Valami okból kifolyólag ezt a jelenetet újra és újra fel kellett venni, mert Hugo Weaving folyamatosan eltévesztette a szövegét. Az utolsó felvételnél Hugo Weaving ismét bejött, lassan lehúzza a kapucnit az arcából, és látják, hogy a Mr. Smith-es, Mátrixos napszemüveg van rajta és azt mondja: „Jöjjön velem a Mátrixba Aragorn”.
Ekkor PJ felfüggesztette a forgatást :)

A kérdés az, hogy mely jelenetek lettek leforgatva? A csata után látogatja meg Elrond Gondor új királyált, vagy még Rohan-ban találkoznak, mielőtt Aragorn a Holtak útjára lép? Talán Völgyzugoly ura elkiséri Aragorn az útján Morannonba, közösen Mordor ellen harcolni? Mi a látogatás oka? Elrond szeretne az új királynak gratulálni, őt figyelmeztetni, a lányát a házasságra felajánlani, melléállni? Sajnos ezekre a kérdésekre majd fél év múlva kapunk választ.

Forrás: www.herr-der-ringe-film.de

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #127193 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Höhömmm.... szerintem nem kéne ilyen előnytelen fotókat csinálni róla. :? Még a végén elveszíti a rajongótáborát! (De nem engem) Bár úgy látszik, ez a válligérő haj megtetszett neki, mert nem vágatta vissza (meg nem szőkítette be). Az még ok, de azért az a 3 hetes szakáll.... 8O

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #127175 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Artemisz írta:

Sorel írta: (Azt hittem, duma az, hogy állandóan mezitláb mászkál)

Duma! Ja! Ő dumálja fűnek-fának! :lol: :lol: 8)
Na, kb. itt jön be az, amit az Éomer-topicban eccer kifejtettem: ilyenkor jó, hogy mi csak messziről szeretjük! Speciel nem lennék a felesége helyében.. vagy, hogy stílszerű legyek: nem lennék a csaj cipőjében.. :D

Szerintem azért jár mezítláb, mert legalább arra nem kell költeni. Ha pl. nadrágot nem venne, akkor képzeljétek el, milyen kínos helyzetek állnának elő.
:lol: Na de félre a viccel. Hát ezzel is inkább a szabadságot akarja kifejezni, hogy nem kötődik semmilyen formulához. Az édes talpaival közvetlenül érinti az anyaföldet. De azért nem hinném, hogy állandóan így jár.

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Több
21 éve 4 hónapja #127154 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sorel írta: (Azt hittem, duma az, hogy állandóan mezitláb mászkál)

Duma! Ja! Ő dumálja fűnek-fának! :lol: :lol: 8)
Na, kb. itt jön be az, amit az Éomer-topicban eccer kifejtettem: ilyenkor jó, hogy mi csak messziről szeretjük! Speciel nem lennék a felesége helyében.. vagy, hogy stílszerű legyek: nem lennék a csaj cipőjében.. :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 4 hónapja #127136 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ezt utólag találtam! Ettől eldobjátok az agyatokat!
www.theonering.net/scrapbook/view/6858

Szerintem ő dobta el az agyát valahol...

Kéne most már csinálni vele valami, megnyírni, megborotválni, és egy cipőt ráadni..../Van még néhány ötletem.../

(Azt hittem, duma az, hogy állandóan mezitláb mászkál)

Több
21 éve 4 hónapja #127090 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én pedig linket! Remélem tetszeni fog! :D
www.chez.com/erech/indexstudio.html
tofel.free.fr/studio/studio.jpg - mekkora!!! :wink:

Ezt utólag találtam! Ettől eldobjátok az agyatokat!
www.theonering.net/scrapbook/view/6858

Több
21 éve 4 hónapja #127074 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 4 hónapja #126776 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Vilya írta: Lenne egy kérdésem: Brego= Arod :?:

Nem. Brego Théodred lova (a filmben), és Théodred halála után megvadul. Elvileg a bővítettben benne lesz, amikor Aragorn megszelidíti (vagy valami ilyesmi)...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 4 hónapja #126770 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Üdv Mindenkinek!

Az egyik bevásárló központban azon belül egy játék- boltban láttam Aragorn és Brego figurákat. Aragorn nem hasonlitott magára az holt biztos, és szörnyen nézett ki. Ráadásul borosos ára volt.

Lenne egy kérdésem: Brego= Arod :?:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 4 hónapja #126724 Írta: Undómiel

Adelard írta:

Nilraen írta: Üdv!

Sil írta: Holnap 23:15, tv2: Kis szemtanú!!! :hello:

Holnap Kis szemtanú,jövő héten Indián vér,mi van Viggo hét a tv2ön?
Lehetne ilyet többször is :wink:

Tavaly nyár elején is ez volt. :) Van amikor meg hónapokig nem adnak sehol Viggos filmet :evil:

Hát, bármennyire is szeretem Viggót, aki kicsit is fáradt, ne maradjon fenn ma éjjel... Hogy is mondjam... Aki nem látta volna:30mp és 1mondat. nagyon édin néz ki, de aki teheti, inkább vegye fel videóra. :roll:

Több
21 éve 4 hónapja #126651 Írta: Nilraen
Üdv!

Sil írta: Holnap 23:15, tv2: Kis szemtanú!!! :hello:

Holnap Kis szemtanú,jövő héten Indián vér,mi van Viggo hét a tv2ön?
Lehetne ilyet többször is :wink:

Több
21 éve 4 hónapja #126635 Írta: Undómiel
Sil, tényleg nagy ökrök azok ketten!!! Hacukában, minden. De ezennel a paróka kérdése is eldőlt, igaz? :wink:

Több
21 éve 4 hónapja #126622 Írta: Sil
Holnap 23:15, tv2: Kis szemtanú!!! :hello:

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 hónapja #126608 Írta: Undómiel

Artemisz írta: Figyuzztok, csajszik!
Ami Henryt illeti, belegondoltatok már, hogy hogy nézett ki vajon Viggo 14 évesen? Lehet, hogy teljesen így!
Van nem1 színész, aki kiskorában bűnranda volt, most meg a világ nőinek fele nyáladzik utána! (most hirtelen nem tudok példát, de van!)

www.musingsofviggo.com
Itt a vannak Vigról gyerkkori képek... Hát nem hasonlít Henryre!!! És nem volt bűnronda, csak kicsit tejfölösszájú... :wink:

Több
21 éve 4 hónapja #126603 Írta: Sil
Nézzétek meg a Díjak topicot, ott is az MTV díjátadós videókból PJ beszédének végét... Viggo meg Bernard hülyülnek... :lol: (De Gollam se semmi... :wink: )

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 hónapja #126601 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Figyuzztok, csajszik!
Ami Henryt illeti, belegondoltatok már, hogy hogy nézett ki vajon Viggo 14 évesen? Lehet, hogy teljesen így!
Van nem1 színész, aki kiskorában bűnranda volt, most meg a világ nőinek fele nyáladzik utána! (most hirtelen nem tudok példát, de van!)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 4 hónapja #126589 Írta: Undómiel

Noémi írta: Sziasztok sorstársak.Tudja valaki,hol lakik most Viggo?Még mindig Venice Beach-en egy lakókocsiban? :lol:

Lakókocsi??? Házikója van, meg egy cuki farmja lovakkal meg ilyesmikkel valahol keletebbre. A helyet pontosan nem tudom... Valaki?

Több
21 éve 4 hónapja #126577 Írta: Sil
Rago, én azért megismerném... Viszont az Albínó Alligátorban alig ismertem meg... :roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 hónapja #126554 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok!
Kicsit-nagyon-eltünedeztem innen.
Arra leszek kiváncsi,h Henry drága kinövi-e ezt az "anyjára hasonlítást".Csomóan kiskorukba tisztára egyik szülő aztán felnőtten már a másikra hasonlítanak.(nekem kiskoromban tök világos kék szermem volt-mint Apámnak-mostanra meg zöldesszürkés-mint Anyámnak-)Reméljük ez moszt is így lesz,mert Henry drága nem hasonlít túlzottan Vigre,hogy finoman fogalmazzunk. :wink:
itt nem ismerném meg Viget... :oops:
Sil:Naon "cép" kép

Több
21 éve 4 hónapja #126499 Írta: Sil
Ez is milyen jó kép... *olvad* :wink:
katt ide

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 hónapja #126497 Írta: Nilraen

Több
21 éve 4 hónapja #126489 Írta: Noémi
Noémi válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok sorstársak.Tudja valaki,hol lakik most Viggo?Még mindig Venice Beach-en egy lakókocsiban? :lol:

mimy

Több
21 éve 4 hónapja #126484 Írta: Undómiel

Elfprincess írta:

Sorel írta: Sziasztok, lányok.
Megint figyelmetekbe kell ajánlanom Henryt. Ugyan nem klón, de Viggo genetikájának 50%-át hordozza. Azt hiszem ezzel jelenleg egyedül áll a világon.
És az egyik képen, amit mostanában betettetek róla, szerintem némileg hasonlít az apjára.... Kis jóindulattal...

Hát nem kis jóindulattal, hanem nagyon nagy jóindulattal szvsz. Azért nézzük objektíven a dolgokat! :lol: :D

Na, ja! Amikor Izlandon voltak (vagy Grönland?, nem emlékszem pontosan) készült pár kép... www.houseoftelcontar.com valahol a Newsnál a lap alja felé, nem lehet eltéveszteni... Az a kép 2hónapon elüli és Henry csak az anyjára hasonlít... :cry:

És az oldalon van Viggo egy teljesen új képe, egy mostani kiállításon volt látható!
Bár Sorelnek is annyira igaza van! :D Tényleg 50% Viggo, és egyedül ő (vagy netán van zabika is?), de a jóindulatunkra szorul a drága rendesen... :wink:

Több
21 éve 4 hónapja #126446 Írta: Nilraen
Sziasztok!!
A 28napban nekem is a kedvenc részem a távirányitós :D olyan ARI

nekem is kell egy Viggo :bounce: Nem tudom mit csinállna ha +tudná hogy nekünk nem elég 1 belőle,biztos jót röhögne rajta...

Több
21 éve 5 hónapja #126336 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok, lányok.
Megint figyelmetekbe kell ajánlanom Henryt. Ugyan nem klón, de Viggo genetikájának 50%-át hordozza. Azt hiszem ezzel jelenleg egyedül áll a világon.
És az egyik képen, amit mostanában betettetek róla, szerintem némileg hasonlít az apjára.... Kis jóindulattal...

Több
21 éve 5 hónapja #126299 Írta: Undómiel

Vilya írta: Üdv Mindenkinek!

Viggot klónozni kéne és akkor mindenkinek jutna egy belőle. De enyém lenne az eredeti! :twisted: :lol:

Hát, ahhoz korábban kell felkelni! :twisted: Jól leakasztom előletek én Mr Mortensent Los Angelesben! :wink: (na persze)

Több
21 éve 5 hónapja #126292 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Elfprincess írta:

Nimashilin írta: Artemisz, egy ilyet nekem is! :) My God, csak egy ilyet ismernék! Viggo a 28 napban vt nekem ilyen. Mikor összejönnek Bullockal... Annyira éteri, aranyos és normális! Több ilyen kéne a Földre... Mo-ra... Bp-re... 8)

Nimashilin...
ez a jelenet nekem is nagyon tetszett. Olyannyira, hogy "ezerszer" visszapörgettem. Ahogy játszanak a távirányítóval és Vig hirtelen olyan fájdalmasan-komolyan-vágyakozva átöleli és megcsókolja. Aztán ez a buta Sandra ellöki magától és Vig bocsánatot kér... Ez tényleg, ahogy írad, olyan aranyos és normális volt. És ahogy azt a nőt fogta és csókolta (bár nagyon rövid a jelenet) szóval....hiszen nem kell magyarázni.

Jujj... imádom ezt a jelenetet! Ez a kedvenc részem a 28 napból, itt tényleg,nagyon aranyos és annyira de annyira lennék Sandra helyébe! :D

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 5 hónapja #126270 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Artemisz írta: Üdv, újra itt! :D
Kriszanának már a múltkor elmeséltem, hogy kiötlöttem egy bolondos kis szójátékot:
Viggo, a DÁN; a DÚNADÁN!

Ez tök jó: az RTL Klub fórumán indítottam egy topic-ot, ezzel a címmel: A dán DúnaDÁN, avagy Viggo Mortensen ezer arca csak sajnos még nem volt időm úgy felvirágoztatni, mint amilyen állapotban az Orlando-s topic van a klubbon (infók, képek, stb...) de dolgozni fogok rajta!

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
21 éve 5 hónapja #126246 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
:lol: Lányok:-)
Olyan remekül megosztoztok Viggon :lol:
Ha hallaná...hogy már klónoztatni készültök.... hihi

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 5 hónapja #126220 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Nimashilin írta: Artemisz, egy ilyet nekem is! :) My God, csak egy ilyet ismernék! Viggo a 28 napban vt nekem ilyen. Mikor összejönnek Bullockal... Annyira éteri, aranyos és normális! Több ilyen kéne a Földre... Mo-ra... Bp-re... 8)

Nimashilin...
ez a jelenet nekem is nagyon tetszett. Olyannyira, hogy "ezerszer" visszapörgettem. Ahogy játszanak a távirányítóval és Vig hirtelen olyan fájdalmasan-komolyan-vágyakozva átöleli és megcsókolja. Aztán ez a buta Sandra ellöki magától és Vig bocsánatot kér... Ez tényleg, ahogy írad, olyan aranyos és normális volt. És ahogy azt a nőt fogta és csókolta (bár nagyon rövid a jelenet) szóval....hiszen nem kell magyarázni.

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.065 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére