Aragorn (Viggo Mortensen)
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vilya
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Viggot klónozni kéne és akkor mindenkinek jutna egy belőle. De enyém lenne az eredeti!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nimashilin
- Nem elérhető
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Nilraen
- Nem elérhető
Artemisz írta: Üdv, újra itt!
Kriszanának már a múltkor elmeséltem, hogy kiötlöttem egy bolondos kis szójátékot:
Viggo, a DÁN; a DÚNADÁN!
Egyre inkább megszeretem Viggot. Tényleg rokon lélek lehet! Jó lenne beszélgetni vele, hogy ő hogyan látja az élet dolgait, meg miegymás.
Ezzel kapcsolatban egy élményem:
Amikor Spanyolországban voltam a sulival, a csajszik összehaverkodtak 1 ottani sráccal; modell volt, és egész helyes is, és az utolsó este meghívták a tengerparti tábortűzhöz. Nagyon jól gitározott, és szép hangja volt, és énekelt nekünk spanyol dalokat [size=9:1vjyjt5i](hehh.. tiszta limonádé!! )[/size], és megtanítottuk 1-2 magyar dalra, nagyon teccett neki. Aztán mindenki elment lefeküdni, de a csoporttársnőm, meg én meg 2 másik csaj ottmaradtunk, és beszélgettünk vele. Elmondta, mennyire gyűlöli, hogy csak mert modell, mindenki úgy néz rá, mint egy üresfejű porcelánbabára. Mesélt nekünk filozófiáról, kínai nyelvről (mert azt tanulta), a kínaiak "életfelfogásáról"; beszéltünk a fiatalok útkereséséről, a depresszióról, a drogokról, a kemény rockról, a pesszimista látásmódról, a vallás gyógyító erejéről, a természetről, meg mindenféléről; ott, a parázsló tűz mellett hajnalig! Hihetetlenül jó volt. Mint egy álom!
Száz szónak is egy a vége, ugyanezt szívesen megjátszanám Viggóval is! Ti nem? Ámbár nyilván ti is vmi efféléről álmodoztok, amint azt régebbi nyilatkozatok bizonyítják!
Pusszancs!
tök ari a szójáték!!
én is gondolkodtam már ezen és tényleg nagyon-nagyon állat lenne egy ilyen beszélgetés vele.1x egy honlapon olvastam a GYU szinészeinek naplóiból részletet és egyéb idézeteket tőlük ,és amikor Viggoról beszéltek mindig egyre jobban azt éreztem milyen kár h. nem ismerem személyesen ezt a csodálatos embert...
U.i.:Ezt mind el tudod mondani spanyolul?? 8O Tök jó neked...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Artemisz
- Nem elérhető
Kriszanának már a múltkor elmeséltem, hogy kiötlöttem egy bolondos kis szójátékot:
Viggo, a DÁN; a DÚNADÁN!
Egyre inkább megszeretem Viggot. Tényleg rokon lélek lehet! Jó lenne beszélgetni vele, hogy ő hogyan látja az élet dolgait, meg miegymás.
Ezzel kapcsolatban egy élményem:
Amikor Spanyolországban voltam a sulival, a csajszik összehaverkodtak 1 ottani sráccal; modell volt, és egész helyes is, és az utolsó este meghívták a tengerparti tábortűzhöz. Nagyon jól gitározott, és szép hangja volt, és énekelt nekünk spanyol dalokat [size=9:3fsjqvzo](hehh.. tiszta limonádé!! )[/size], és megtanítottuk 1-2 magyar dalra, nagyon teccett neki. Aztán mindenki elment lefeküdni, de a csoporttársnőm, meg én meg 2 másik csaj ottmaradtunk, és beszélgettünk vele. Elmondta, mennyire gyűlöli, hogy csak mert modell, mindenki úgy néz rá, mint egy üresfejű porcelánbabára. Mesélt nekünk filozófiáról, kínai nyelvről (mert azt tanulta), a kínaiak "életfelfogásáról"; beszéltünk a fiatalok útkereséséről, a depresszióról, a drogokról, a kemény rockról, a pesszimista látásmódról, a vallás gyógyító erejéről, a természetről, meg mindenféléről; ott, a parázsló tűz mellett hajnalig! Hihetetlenül jó volt. Mint egy álom!
Száz szónak is egy a vége, ugyanezt szívesen megjátszanám Viggóval is! Ti nem? Ámbár nyilván ti is vmi efféléről álmodoztok, amint azt régebbi nyilatkozatok bizonyítják!
Pusszancs!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Agoura
- Nem elérhető
Tudtátok,hogy van Spanyolországban egy város,aminek a neve Vigo?Erre most jöttem rá,mikor kerestem városokat a világatlaszban.
A Nemo kapitányban pedig Vigoi-öböl szerepel
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
- Undómiel
- Nem elérhető
www.thelongridersguild.com/hopkins.htm
Ezt nektek!
- Sorel
- Nem elérhető
Agoura írta: JÚNIUS 14.-ÉN,SZOMBATON 23.40-KOR A TV2 LEADJA AZ INDIÁN VÉRT!!![size=9:aisr6vj6]ugye csak ez az egy Indián vér c. film létezik?[/size]
Igen, ez az az Indián Vér.
Kriszana, te szerkeszted a hozzászólásainkat? Nem néztem utánna, de ha igen, akkor annak nagyon nem örülök. Töröld, ha teljesen OFF, de a személyiségi /és szerzői/ jogaim megsértésének tekintem, ha az idézésen túl belenyúlnak a hozzászólásomba. Hagy tagoljam úgy, ahogy én szeretném az írásomat.
- Agoura
- Nem elérhető
Niq
- Vilya
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Undómiel írta: [ www.comingsoon.net/news.php?id=46
Az a kép!!! Látom megint a kedélyeket... A kép Marokkóban készült Viggóról a forgatás során...
8O 8O 8O ....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.... Artemisz= *paff*
Eszzméletlen! Egy csodás pasi egy csodás lovon!
Mindig boldoggá tesz, ha kiderül, hogy egy színész igazában is ért a pacikhoz!
Ráadásul pinto ló! Igazi!! Sose jobbat!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Láttátok, hogy az oldalunkon már fenn vannak Viggo versei is?
Kedvenc képet küldjetek e-mailben! Minél hamarabb, ha kérhetem!
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Undómiel
- Nem elérhető
Van Sant Doing Another Psycho Remake?
Thursday, February 6, 2003 11:04 CST
Moviehole spoke to writer/director Gus Van Sant about his new film Gerry, starring Casey Affleck and Matt Damon, and the subject of yet another Psycho film came up.
While talking to Moviehole about his new film "Gerry", Gus Van Sant revealed that he is in talks to do another version of "Psycho".
"I'm thinking of remaking "Psycho" again. Doing a third remake. The idea this time is to really change it – we're talking about doing a Punk rocker setting. Viggo Mortensen suggested it. He was married to Exene Cervenka and knows all the right people to get involved – all the right punk rocker etc – so he would definitely be involved if we go ahead.", he says.
Van Sant previously directed a Psycho remake in 1998, with Vince Vaughn and Anne Heche. He also mentioned that his project with John Travolta, Standing Room Only, may still see the light of day down the road. Check out the interview at the link above and thanks to 'Clint'.
- Undómiel
- Nem elérhető
És hova került??? A SÜLLYESZTŐBE!!!kriszana írta:
Nyilván azért volt Excene barna...Undómiel írta: És Vig is tuti a szőkéket szereti!
Jól van na, bocsi nénik, ha nem frocliznak, ez volt az utolsó...
De csak hogy javítsam a hibát: www.comingsoon.net/news.php?id=46
Aza kép!!! Látom megint a kedélyeket...
Ó, és bemutatkozik Und, a jógyerek, a tapintatos...
Viggo Mortensen Talks Hidalgo Source: Entertainment Weekly Monday, May 26, 2003
Entertainment Weekly talked to Viggo Mortensen, aka Aragorn in "The Lord of the Rings" trilogy, about his upcoming film Hidalgo. The movie is based on the true story of cowboy Frank T. Hopkins, a mustang rider who in 1890 became the first American to compete in the Ocean of Fire, a 3,000-mile race across the Arabian Desert.
"The race isn't so much about whether he finishes or how well he does," says Mortensen. "It's about what happens to him and the horse, to their relationship, what they have to overcome, and what he has to learn about himself."
Here's a picture that was taken of Viggo on the set in Morocco.
Tehát, VM a Hidalgóról nyilatkozik az Entertainment Weekly című nívós hetilap hasábjain (május 26). Tehát az újságíró Viggóval beszélgetett (aki mellesleg a LOTR Aragornjaként is ismert) a bemutatás előtt álló filmjéről, a Hidalgóról. A film igaz történeten alapszik: Frank T. Hopkins történetét meséli el (mustang rider=olyan egyén, aki musztángokon lovagol...), aki 1890-ben az első amerikaiként részt vett a Tűz Óceánja (Ocean of Fire, maradjunk talán ennél) elnevezésű versenyen, mely 3000 mérföldnyi távolságot ölel fel, az Arab-sivatagban.
,,A verseny nem igazán arról szól, hogy be tudja-e fejezni, vagy hányadik helyen végez. A lényeg az, mi történik vele és a lóval, a kapcsolatukkal, milyen nehézségeken kell túljutniuk és neki mit kell megtanulnia saját magáról."-mondja Mortensen.
A kép Marokkóban készült Viggóról a forgatás során...
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- adastra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
És akkor még enyhén fogalmaztál, hogy jól nézett ki!!! Húúúúúúúúúú!Augustíne írta: Húú, csajok! Ma hajnalban felkeltem, és +néztem az HBO-n a Psycho-t! Hát, azt hiszem megérte!!! Annyira arany volt Vig!! (Főleg az elején nézett ki jól a piszkos fantáziám... )
Én is csatlakozom a meghíváshoz, mint "designer"kriszana írta: Örülök, hogy tetszik az oldal. Továbbra is áll az ajánlatunk, hogy ha valaki szeretne részt venni a készítésében, akkor várjuk levelét
Gyerünk lányok! Csatlakozzatok!
Méghozzá azzal a konkrét kéréssel, hogy mint az Orlis topicban, mindenki válassza ki a legkedvencebb Viggo-s és a legkedvencebb Ari-s képét és küldje el az elérhetőségét!
Megpróbálom leszedni őket és a képtárunkba berakni,ha már nézzük, a kedvenceinket nézzük, nem?
Végül is az oldal mindnyájunknak készül :dance:
:aragorn1:
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Nilraen
- Nem elérhető
Minerva írta: Hogy kicsit visszatérjek Aragornhoz... *félénk vigyor*
Ezt az ősrégi hozzászólást a Boromir topicból ollóztam ki, és csak azért rakom be ide, mert Aragornt hasonlítja össze Boromirral.
Boromir halála tényleg nagy hatással volt Aragornra. Hiszen megígérte neki, hogy megvédi Gondort, és ez nagyon-nagy felelősség. Hogy is mondja Boromirnak? "Te arattad a legnagyobb győzelmet."(?) ... Aztán szép lassan megértettem, hogy mekkora szerepe volt Boromir önfeláldozásának a végső győzelem szempontjából. Ha nem hal meg, akkor vagy elveszi a gyűrűt, vagy Aragornnak kell megölnie, hogy ne tegye azt. A filmben nagyon durvának találtam, hogy Aragorn keze a kardján volt, amikor felvette a Gyűrűt, de mit tehetett volna, ha Boromir nem adja vissza?
Aragorn mindig egy kicsit lenézi Boromirt. De az is igaz, hogy Boromir valamiféle vetélkedésbe csap Aragornnal, és mindig mindenben meg akarja előzni. Mindenesetre, ha nem favorizálják annyira Aragornt, ha nem akarják annyira érzékeltetni, hogy nyerő, és hogy király lesz, akkor Boromir viselkedése sokkal pozitívabb lett volna. De míg Aragorn inkább csak szánalmat érzett a Gyűrűszövetség tagjai iránt - hiszen a Kószák magányos népség... -, addig Boromir barátkozott velük, és ez a legeslegjobb vonása. ... Aragornt valamiféle interkontinentalizmus, szánalom, és kötelességtudat hajtja, Boromirt pedig patriotizmus, kalandvágy, lelkesedés, barátság...
Én nem éreztem, hogy Aragorn lenézte volna Boromirt. Inkább csak nem tudta, hogyan viselkedjen vele, hiszen valahol tényleg vetélytársak voltak. De Boromir miután megbizonyosodott Aragorn kilétéről, teljes egészében elfogadta. Más kérdés, hogy nem mindig értett egyet vele. Nem tudom, Aragorn mit érzett a szövetség tagjai iránt...
az első idézettel 1et értek,és én is elgondolkodtam már mit csinált volna ha Boromir nem adja vissza a gyűrűt.én nem hiszem hogy megölte volna
a második idézettel nem értek eggyet.ebből következik hogy a harmadikkal viszont igen(részben)pl.szerintem nem érzett szánalmat a szöv.tagjai iránt.és szerintem nagyon szerette őket Gandalfot biztos ,Frodót is -"elkisértelek volna egészen Mordor tüzéig" stb...(film)
és szerintem Boromirt is szerette...
[size=9:2hxhymxx]Off: Nilraen, ismered az avatárod eredetijét? [/size][/quote]
hát hogy öszinte legyek nem mit kéne tudnom róla?
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Sil
- Nem elérhető
Min: Juj, az a második... 8O Azzal bizony maximálisan nem értek egyet. Méghogy lenézte, meg szánalom, stb... Igencsak felületes, film-alapú megnyilvánulás... (Odaírhatnád a forrást is, hogy ki mondta ezeket...)
[size=9:3ovz7kho]Off: Nilraen, ismered az avatárod eredetijét? [/size]
Tears unnumbered
- Minerva
- Nem elérhető
Ezt az ősrégi hozzászólást a Boromir topicból ollóztam ki, és csak azért rakom be ide, mert Aragornt hasonlítja össze Boromirral.
Boromir halála tényleg nagy hatással volt Aragornra. Hiszen megígérte neki, hogy megvédi Gondort, és ez nagyon-nagy felelősség. Hogy is mondja Boromirnak? "Te arattad a legnagyobb győzelmet."(?) ... Aztán szép lassan megértettem, hogy mekkora szerepe volt Boromir önfeláldozásának a végső győzelem szempontjából. Ha nem hal meg, akkor vagy elveszi a gyűrűt, vagy Aragornnak kell megölnie, hogy ne tegye azt. A filmben nagyon durvának találtam, hogy Aragorn keze a kardján volt, amikor felvette a Gyűrűt, de mit tehetett volna, ha Boromir nem adja vissza?
Aragorn mindig egy kicsit lenézi Boromirt. De az is igaz, hogy Boromir valamiféle vetélkedésbe csap Aragornnal, és mindig mindenben meg akarja előzni. Mindenesetre, ha nem favorizálják annyira Aragornt, ha nem akarják annyira érzékeltetni, hogy nyerő, és hogy király lesz, akkor Boromir viselkedése sokkal pozitívabb lett volna. De míg Aragorn inkább csak szánalmat érzett a Gyűrűszövetség tagjai iránt - hiszen a Kószák magányos népség... -, addig Boromir barátkozott velük, és ez a legeslegjobb vonása. ... Aragornt valamiféle interkontinentalizmus, szánalom, és kötelességtudat hajtja, Boromirt pedig patriotizmus, kalandvágy, lelkesedés, barátság...
Én nem éreztem, hogy Aragorn lenézte volna Boromirt. Inkább csak nem tudta, hogyan viselkedjen vele, hiszen valahol tényleg vetélytársak voltak. De Boromir miután megbizonyosodott Aragorn kilétéről, teljes egészében elfogadta. Más kérdés, hogy nem mindig értett egyet vele. Nem tudom, Aragorn mit érzett a szövetség tagjai iránt...
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- kriszana
- Nem elérhető
us.imdb.com/EGallery?source=gran ... path=group
Ez már döfi! Excene és Henry a G.I. Jane premierjén...
Egen nyilván nagyon megrázza, hogy csak 19. lett hihiUndómiel írta: Sil, ez csúcs volt! És gondolhatjuk, Viggót mennyire hatja meg azok után, hogy egy vállrándítással elintézte a People magazin hasonló elismerését...
Veled leszünk Undi! A szőkék nevében is:-) (bár én nem vagyok szőke... )Bár lenne már augusztus!Undómiel írta: Jaj, lányok, mondtam már, megyek én talizni, csak majd ha beköltöztem... Aug vége már jó!!! Csak lennék már ott!!!
Már látom lelki szemeim előtt: Esther Smith bemegy a könyvesboltba, majd 30 Mortensen kötettel távozik... Á, cseppet sem néznek majd hü**e szőkének... Csak hogy a szőkénél maradjak...
Nyilván azért volt Excene barna...Undómiel írta: És Vig is tuti a szőkéket szereti!
Lányok, a honlapunk egyre gyarapszik, bővül folyamatosan új információkkal! Kövessétek figyelemmel őket! És várjuk a véleményeket, ötleteket, fordításokat, képeket, mindent itt a fórumon vagy priviben.
- Undómiel
- Nem elérhető
Jaj, lányok, mondtam már, megyek én talizni, csak majd ha beköltöztem... Aug vége már jó!!! Csak lennék már ott!!!
Artemisz, kicsi pártfogoltam, remélem nem lesz gond, de biztos ami biztos szept11 után megyünk (12-én). Nem vagyok túl félős, akikkel azon az egy talin, amin voltam, volt szerencsém találkozni, szerintem ezt 10perc beszélgetés után is megmondhatják. De nem csak ők, mindenki... De voltak már durvább beszólások is első ránézésre velem kapcsolatban... Jé, azt hittem, te egy hü**e szőke ... vagy, de milyen jól lehet veled dumálni. (a vágát komolyan mondta, szóhoz jutott... )
Bocsánat az OFFért!
Már látom lelki szemeim előtt: Esther Smith bemegy a könyvesboltba, majd 30 Mortensen kötettel távozik... Á, cseppet sem néznek majd hü**e szőkének... Csak hogy a szőkénél maradjak... És Vig is tuti a szőkéket szereti!
- Sil
- Nem elérhető
És Viggo 19. helyére is azt tudom mondani, amit Supersonica a Legsie-s topicban: "Rangos magazin rangos díja..."
Tears unnumbered
- Agoura
- Nem elérhető
Nos,mit szóltok hozzá?
Niq
- Artemisz
- Nem elérhető
kriszana írta: U.I. és ezúton had köszöntsem Artemiszt, mit bandánk legújabb tagját, aki személyesen is csatlakozott hozzánk!
Undi, neked is illene már egyszer végre megjelenni körünkben :nono:
Hogy ez a Kriszana milyen aranyos!!
De igaza is van... mármint Veled kapcsolatban, Undómiel!!! Én is nagyon szívesen megismernélek, mint 1ik fő "támogatómat!" ...amint azt a múltkor megbeszéltük!
Ja, és sok sikert az úthoz, ugye nem fogsz félni a repülőn? Reméljük, nem a Te gépedet pécézi majd ki az Al-Kaida!! És tök jó lesz, ha Te is fenn leszel Pesten!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- kriszana
- Nem elérhető
De igen Ez az igazságAdelard írta:
Undómiel írta: Miért van az, hogy amíg a többi topicban a hozzászólások száma nő, a miénkben napi 100-zal csökken? : 8O
8O Ez érdekes... De sztem azért mert Kriszana folyamatosan moderálja a zopicot, azaz kiszedegeti a fölösleges hozzászólásokat vagy nem?? Legalábbis ezt mondta még a múltkor...
Minervával folyamatosan azon dolgozunk, hogy olvasható legyen a topic, és tömörítünk és törlünk folyamatosan
Csak nem baj? Sztem nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg. És sokkal jobb egy olvasható topic, mint egy olyan, ami tele van szeméttel. Nem gondoljátok?
Örülök, hogy tetszik az oldal. Továbbra is áll az ajánlatunk, hogy ha valaki szeretne részt venni a készítésében, akkor várjuk levelét
Gyerünk lányok! Csatlakozzatok!
- Sil
- Nem elérhető
De igen, még nincs egy hete, hogy betettem... 2. oldal...Ragoran írta: Henry Viggel csücsül,ezt ugye még nem ismertük?!
Tears unnumbered
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Agoura
- Nem elérhető
Undi,Neked is gratulálok az úthoz
Rago,azt a képet beszéltük ki nemrég
Niq
- Ragoran
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.