- Köszönetek: 0
Aragorn (Viggo Mortensen)
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Agoura
- Nem elérhető
Henryről idáig ez a legjobb kép ,a lives kép is jóó!!
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
yóyóyóyóóóóóóóó, nagyonjóóóó oly rég óta nem írtam már kedvenc topicomba, csak olvasgatom, amit ti írogattok.Sil írta: Wow, új RotK-képek:
lordoftherings.net/legend/galler ... mage22.jpg - Khirály
lordoftherings.net/legend/galler ... image1.jpg - Holtak Ösvénye
lordoftherings.net/legend/galler ... mage11.jpg - Figyelitek, itt már más a kardmarkolat...
lordoftherings.net/legend/galler ... mage13.jpg
lordoftherings.net/legend/galler ... mage17.jpg - Khmm... Aragorn és Éowyn... 8O
Nem találjátok, hogy ezeken a képeken sokkal-sokkal szomorúbbnak tűnik, mint az első két részben bármikor? És olyan gyönyörűűűűű, Istenem SZERETEM EZT A PASIT!
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
lordoftherings.net/legend/galler ... mage22.jpg - Khirály
lordoftherings.net/legend/galler ... image1.jpg - Holtak Ösvénye
lordoftherings.net/legend/galler ... mage11.jpg - Figyelitek, itt már más a kardmarkolat...
lordoftherings.net/legend/galler ... mage13.jpg
lordoftherings.net/legend/galler ... mage17.jpg - Khmm... Aragorn és Éowyn... 8O
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Artemisz
- Nem elérhető
www.bagendinn.com/Group/images/c ... vigliv.jpg
Itt van még egy aranyos! Viggo&Henry ! Tünci!
www.bagendinn.com/honorees/image ... ghenry.jpg
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Eldafinde
- Nem elérhető
Sorel írta: Továbbá lényegében ő az egyetlen szereplő, aki némi érdeklődést mutat a női nem iránt.
Hát, ilyen kevés csaj között...
A csata kellős közepén nehéz csajozni. Ezzel most természetesen Legsie-t védem...
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Sorel
- Nem elérhető
- Eldafinde
- Nem elérhető
adastra írta:
_Neo írta: Aiya!
Kezdem egyre kevesbe erteni a noi lelket.... Amikor en csapzott vagyok es borostas, eleg kevesen omlanak a labaim ele rajongva
Lehet, hogy kHiralynak kene oltoznom, vagy legalabb szakadt csovesnek egy torott karddal ß)
Lehet, hogy az is közrejátszik, hogy a karakterben érezhető, hogy mekkora erő, fenség, stb... lakozik, hogy úgy mondjam....
Főleg a könyv elolvasása után. "Ez az A VÁNDOR? Hmm, tényleg nem rossz... Na és, hogy így néz ki? Hát istenem! Most kaszabolt le egypár orkot...." gondoljuk a moziban.
Vélemény?
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
adastra írta:
_Neo írta: Aiya!
Kezdem egyre kevesbe erteni a noi lelket.... Amikor en csapzott vagyok es borostas, eleg kevesen omlanak a labaim ele rajongva
Lehet, hogy kHiralynak kene oltoznom, vagy legalabb szakadt csovesnek egy torott karddal ß)
Kedves _Neo!
Az én párom ugyanezeket szokta sirámolni, mikor a barátnőimmel lelkendezünk a Fórumban említett férfijjakon!
Ez egy olyan ideálkép-szerű, tudod, nem valós, de jól ki van találva. Viszont ha egy fiú úgy naturban csapzott, az nem jól van megcsinálva, egyszerűen csak koszos... De lehet, hogy ha jól kitalálod magad te is, valami jó kis imázst, utánad is bomlani fognak... Ez típus kérdése is.
(De neked nem állna jól a Vándor frizura, maradj csak a "Kíanu Rívszes" fazonnál , az jól áll neked, nyugodj meg!)
Amúgy meg a fijjúk soxor ugyanígy lelkendeznek, mondjuk, Pamela Andersért, de lehet, ha élőben látnák, meg sem ismernék, mi több tán nem is tetszene?
A film csak illúzió, nagy-nagy illúzió, de nagyon szép és izgalmas illúzió, soxor nem is több annál, ezért kevés az a színész, aki életben is érdekes ember, nemcsak a szerepe szerint....
Aiya!
Koszonom batorito szavaid, kedves Adastra ß)
A kianurivszes seronak bucsut mondok, jol megnovesztem ß)
A Pamela Andersonos gyanusitast pedig kikerem magamnak, szerintem kifejezetten randa az a no. Bar muanyag bolyanak elmegy...
"Semmi egyebet nem tudok elmondani, kerem kapcsolja ki"
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Sorel
- Nem elérhető
Sil írta: Pl. az a jelenet is, ahol részegen (és felettébb meztelenül... ) dülöngél...
Hát, igen.... Arra a részre nagggyon jól emlékszem...
- Sil
- Nem elérhető
Fuj... :dead: Meg ott olyan ijesztő is... 8O (Bár a barátnője meg kifejezetten idióta abban a filmben, ki nem állhatom...)Sorel írta: (Kivétel talán a borsó-köpködő jelenet...)
Most, hogy mondod, tényleg, nem is emlékszem hasonló szerepére... Pl. az a jelenet is, ahol részegen (és felettébb meztelenül... ) dülöngél...Sorel írta: Teljesen kivetkőzik önmagából, olyan oldalait mutatja meg benne, amely egyik filmjében sem, azóta sem. Általában fegyelmezett visszafogott figurákat játszik, nem?
Tears unnumbered
- Sorel
- Nem elérhető
Sil írta: [
Igggennn.
Meg az Indián Vérről jut eszembe, igazán nagggyon szexi tud lenni véres arccal...
OFF: Látom, Sil, te is az élszakai netezők közé tartozol...
Az Indián Vérben mindenhol nagyon szexi... (Kivétel talán a borsó-köpködő jelenet...)Teljesen kivetkőzik önmagából, olyan oldalait mutatja meg benne, amely egyik filmjében sem, azóta sem. Általában fegyelmezett visszafogott figurákat játszik, nem?
- Sil
- Nem elérhető
Igggennn.Sorel írta: Ó, igen, a testében aztán igazán senki nem találhat semmi kivetnivalót...
Pl. a Séta a H.-ban a woodstocki jelenet, vagy az Indián Vérbn a hippi-esküvő.. Aki látta, tudja miről beszélek...
Meg az Indián Vérről jut eszembe, igazán nagggyon szexi tud lenni véres arccal...
Tears unnumbered
- Sorel
- Nem elérhető
Sil írta:
Azt akarom mondani, hogy Viggo tipikusan az a fajta pasi, aki civilben teljesen ellentétes az ideáljaimmal (pl. vöröses haj, gödröcskés áll - brrr...), mégis van benne valami, ami miatt felfigyelünk rá, ami miatt ő A Férfi... És igen, a filmjeiben bármilyen szerepben hiteles, és sok helyen valóban gyönyörű... (A tekintete és a teste együtt pl. gyilkos kombináció... )Sorel írta:
Sil írta:
Viggo úgy alapból nem egy szép pasi, de van kisugárzása...Sorel írta: Sil, szerintem az, hogy egy filmben felfigyeltél rá, egyáltalán nem jelenti azt, hogy az utcán is észrevetted volna. Semmi alapozó, nem is túl magas...
Én a Séta a Holdonban itt-ott gyönyörűnek l láttam... Számomra az a csúcs. De az biztos, hogy nem egy átlagos szépfiú. Nem is tetszik mindenkinek...
De azt lagalább elmondhatjuk, hogy sok arca van, jól alakítható figura. A LOTR-ban olyan mint egy keresztes lovag, de hippiként, kőkemény katonaként, sőt még Sátánként is hiteles volt...
Ó, igen, a testében aztán igazán senki nem találhat semmi kivetnivalót...
Pl. a Séta a H.-ban a woodstocki jelenet, vagy az Indián Vérbn a hippi-esküvő.. Aki látta, tudja miről beszélek...
- Minerva
- Nem elérhető
prettyanimeboys.com/lotraraleg3.html
prettyanimeboys.com/lotrll.html
prettyanimeboys.com/lotrll11.html
prettyanimeboys.com/lotrll15.html
prettyanimeboys.com/lotr2mirk8.jpg
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Sil
- Nem elérhető
www.john-howe.com/portfolio/gall ... age_id=110
Tears unnumbered
- Adelard
- Nem elérhető
Nekem már ahogy afilmben megláttam ő lett a kedvencem..Nilraen írta: Egyébként én a GyU.ban figyeltem fel rá.A filmet előbb láttam,és csak utána olvastam a könyvet és már akkor eldöntöttem ,hogy ő lesz a kedvenc szereplőm, és valóban!ahogy elolvastam a könyvet valóban ő lett a kedvencem
Egyébként üdv itt, Nilraen!
Sil: ezzel én is így vagyok, de nekem nem civilben ellentétes az ideáljaimmal, hanem, furcsamód Aragornként! Mert eddig(tavalyig) azt hittem legalábbis, hogy a szőke, fiatal aranyos hapsik az ideáljaim, mert addig csak azok tetszettek. De tavaly rájöttem hogy nincs ideálom
mert Viggo mégiscsak Aragornként tetszik jobban: Fekete haj, vadóc külső,stb persze amúgy is tetszik, csak hát nem annyira
(de egyébként sztem nem vöröses haja van eredetileg, hanem szőkésbarna, nem?)
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Sil
- Nem elérhető
Azt akarom mondani, hogy Viggo tipikusan az a fajta pasi, aki civilben teljesen ellentétes az ideáljaimmal (pl. vöröses haj, gödröcskés áll - brrr...), mégis van benne valami, ami miatt felfigyelünk rá, ami miatt ő A Férfi... És igen, a filmjeiben bármilyen szerepben hiteles, és sok helyen valóban gyönyörű... (A tekintete és a teste együtt pl. gyilkos kombináció... )Sorel írta:
Sil írta:
Viggo úgy alapból nem egy szép pasi, de van kisugárzása...Sorel írta: Sil, szerintem az, hogy egy filmben felfigyeltél rá, egyáltalán nem jelenti azt, hogy az utcán is észrevetted volna. Semmi alapozó, nem is túl magas...
Én a Séta a Holdonban itt-ott gyönyörűnek l láttam... Számomra az a csúcs. De az biztos, hogy nem egy átlagos szépfiú. Nem is tetszik mindenkinek...
De azt lagalább elmondhatjuk, hogy sok arca van, jól alakítható figura. A LOTR-ban olyan mint egy keresztes lovag, de hippiként, kőkemény katonaként, sőt még Sátánként is hiteles volt...
Tears unnumbered
- Nilraen
- Nem elérhető
:aragorn3:
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Nilraen
- Nem elérhető
Én ebbe a topicba most irok először és most csak annyi hozzáfűznivalóm lenne,hogy Viggo szerintem /is/ nagyon jól néz ki.....
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Artemisz
- Nem elérhető
Érezd jól magad!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Aníron777
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Én még elég új vagyok itt (na jó, ma jöttem) és szerintem Viggo Mortensen igenis egy nagyon jó pasi!!!
O môr henion i dhú Ely siriar,ęl síla Ai!Aníron Undómiel
Tiro!Ęl eria e môr.I 'lir en ę luitha 'uren.Ai!Aníron...
- Sorel
- Nem elérhető
Sil írta:
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Sorel
- Nem elérhető
Sil írta:
Nono, Sorel, én pl. az Angyalok háborújában figyeltem fel rá (pár percet szerepel, a vége felé), évekkel a Gy. U. előtt... Emlékszem, visszapörgettem a stáblistát, hogy ki ez a pasi...Sorel írta: Kedves Neo, nyugodj meg, az itt irkáló lányok 99.9 %-a fel nem figyelt volna a film elött se Orlando B.-ra, se Viggo M.-re civilben, pl. ha az utcán szembe találkoztak volna /lehet, hogy most se/ velük. Ennyit tesz a közismertség.
Sil, szerintem az, hogy egy filmben felfigyeltél rá, egyáltalán nem jelenti azt, hogy az utcán is észrevetted volna. Semmi alapozó, nem is túl magas...
Mint ahogy O. Bloom is, nagyon helyes fiú, de ha öszinték vagyunk, semmi extra nincs rajta az átlag helyes fiúkhoz képest...
- Sorel
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Nem tudom, ezt a képet láttátok-e, de eddig ez az első kép, amin tetszik Viggo
www.bagendinn.com/images/apm1.jpg
Ezek után tényleg sajnálom, hogy nem jön be, Pennie...
- Sorel
- Nem elérhető
Minerva írta:
Goethe: Vándor éji dala
Csupa béke minden
orom.
Sóhajnyi szinte
a lombokon
a szél s megáll.
A madár némán üli fészkét.
Várj; a te békéd
Sincs messze már.
(Szabó Lőrincz fordítása )
Itt az eredeti (németül tudók előnyben, sajnos én nem tartozom közéjük ):
Über allen Gipfeln
Ist Ruh,
In allen Wipfeln
Spürest du
Kaum einen Hauch,
Die Vögelein schweigen im Walde.
Warte nur balde
Ruhest du auch.
Sil: kell a két film?
Ez tenyleg egy nagyon szép vers, Min, köszönjük...
- Sorel
- Nem elérhető
Sil írta: www.valinor.com.br/imagens/Viggo10.jpg
www.valinor.com.br/imagens/filme/Viggoelenco.jpg
Hát...., nem semmi...
- Minerva
- Nem elérhető
members.tripod.co.jp/zonik/asylu ... tk_ara.jpg
members.tripod.co.jp/zonik/asylu ... ckwing.jpg
members.tripod.co.jp/zonik/asylu ... ow_ara.jpg
Modern király
members.tripod.co.jp/zonik/asylu ... i40000.jpg
Kawaii ne!!!! (Japánosok előnyben )
members.tripod.co.jp/zonik/asylu ... i30000.jpg
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Sil
- Nem elérhető
Át tudod másolni? 8O Persze, hogy kell...Minerva írta: Sil: kell a két film?
Ma beszereztem 2 plakátot a Tescóban (végre feltöltötték a készletet, van vagy 10-féle plakát meg képeslapok is )... Az egyik a sima TTT-plakát, de a másik... ...az a bizonyos Aragorn-Arwen-Éowynes plakát.
Tears unnumbered
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.