Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 6 hónapja #119060 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ja, nekem is Aragorn jutott először eszembe, amikor meghallottam a Vándor című dalt. Meg a klip is olyan fantasy-s. :)

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #119040 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Artemisz, szeritnem is ez a dal A Vándorról költött szösszenet. Persze nem feltétlenül Aragornnról. Bármilyen más vándor is lehetett az ihletője. A történelem folyamán több híres vándor is előfordult. Az irodalomról nem is beszélve.
Adastra: nem hiszem, hogy "kicseszésnek" havnám, hogy a Deep Impact-et és az Egy hölgy arcképét majd ugyanabban az időben adták le... A DI nem egy nagy film (és most elnézést a woodistáktól, de ez az igazság), ráadásul már hosszú évek óta minkét film megvan a tékákban, szóval beszerezhető.
Kinek is volt olyan énektanára, aki Groovhouse interjúkat tanított? :lol: Majd mutassatok be neki.
Min: mindig örülök, ha ilyen klassz interjúkat szúrsz be.

S aki nem volt ott a közgyűlésen, jó ha tud róla: Néhány emberke mostanság azon fáradozik, hogy Októrberre Viggót Magyarországra csábítsa. Élen Gyémánt Hajnallal és Adasrával :-) Remélejük sikerrel járnak. Előre is köszönet nekik érte :!:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #118979 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ragoran írta: Az előadó a Groufhaus(nem tom,hogy írják)legalábbis sztem..

Groovehouse-nak írják.

Ragoran írta: A szám sztem is tök jó,a klippben is van némi GyU beütés.

Jaja, de azért én el tudtam volna képzelni jobb klipet is neki :wink:

Ragoran írta: Tom,hogy Aieless csinálta.És azért nem más,mert ő kezdte el és csak ő férhetett hozzá.Attól,hogy rég láttuk itt még meglehet az oldal,csak nyem tom hol.. :roll:

Én sem tudom hol.pedig sztem is az volt a címe amit beírtál...

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 6 hónapja #118962 Írta: Laurea
Laurea válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
elwing: Tudod mikor fogok megnézni egy filmügyileg jobb filmet, amikor egy rém ronda pasi van benne, amikor mondjuk van egy filmügyileg szar film, de egy oltári jó pasi van benne :D
Ezt nem erre a szitura értettem, csak egy példa volt :wink:

Ithil caluva tielyanna!

Több
21 éve 6 hónapja #118944 Írta: elwing
elwing válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szerintem a filmet vegyétek figyelembe és ne a szereplőt.Mert lehet, hogy nekem Elijah sokkal jobban bejön,mint Vigo,mégis az Egy hölgy arcképét választom,mert az épületesebbnek tűnik.

Több
21 éve 6 hónapja #118940 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

adastra írta: Láttatok már ilyen kicseszést?

Magyar TV-k ügyesen egymást átfedve adják le holnap (vasárnap) az Egy hölgy arcképét Viggo-val (szerintem ari benne göndörebb hajjal is) és a Deep Impactot Elijah-val!!! Na most kit válasszunk?! :roll:
(Én már mozgósítottam a családot... :D )

Az Egy hölgy arcképében szerepel Viggo???? 8O 8O 8O Na ilyet :roll: Ő lesz Miss Kidman szeretője? Biztos...
Amúgy a DI csak 21.00-kor kezdődik, tehát van több, mint 1 óránk Viggonak :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 6 hónapja #118931 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Az előadó a Groufhaus(nem tom,hogy írják)legalábbis sztem..

A szám sztem is tök jó,a klippben is van némi GyU beütés.

Tom,hogy Aieless csinálta.És azért nem más,mert ő kezdte el és csak ő férhetett hozzá.Attól,hogy rég láttuk itt még meglehet az oldal,csak nyem tom hol.. :roll:

Több
21 éve 6 hónapja #118929 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Artemisz írta: Megpróbálom leírni a dalt (az előadót sajna elfelejtettem):

1.Jéghideg, fázós alkonyon
a tűz újra ráragyog,
álmos, zúgó ősi szél
róla mesél.
/Refrén/Szíven talál, megbabonáz, árnyékként úszik az éjben,
Éget a láz, hazatalál, nyomában jár a vágy.

Vándor, szíved ég a vágytól, ég; szabad éjben útra kél,
nevét őrzi még talán a szenvedély

2. Eltitkolt álmok útjain
............ szárnyain
fáradt szemében még él
a szenvedély
/Refrén/

Most mondd meg, ha én vagyok hülye, de ez sztem SZÍNTISZTA ARAGORN!!

Jaja!! 1etértek, nekem ez azóta a kedvenc számom, mióta meghallottam :lol: :oops: De télleg, nekem akkor is rögtön Ary jutott róla eszembe, és télleg tök olyan mintha róla írták volna. :D
Ago:tök jó neked hogy ilyeneket tanultok énekórán!! nekünk már ugyan nincs énekünk de annak idején nekem is jól jött volna ilyen tanár :D (ja és télleg úgy van a 2. versszak)

Rago: azt az oldalt ha jól emléxem Aieless csinálta, ő pedig már nem nagyon szokott fórumozni.. legalábbis én már nagyon régen láttam :( :( más meg nem nagyon törödött az oldallal..

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 6 hónapja #118918 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én a Deep Impactot nézem,mert a barátnőm felveszi nekem a viges filmet-a Duna TV-nk elment :x -de legalább jó sokszor megnézhetem :D
Képek a filmből,csak sajna Vig nem mindegyiken látható
www.operagloves.com/vidcaps3/The ... rait1.html
www.operagloves.com/vidcaps3/The ... rait2.html

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 6 hónapja #118904 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Láttatok már ilyen kicseszést?

Magyar TV-k ügyesen egymást átfedve adják le holnap (vasárnap) az Egy hölgy arcképét Viggo-val (szerintem ari benne göndörebb hajjal is) és a Deep Impactot Elijah-val!!! Na most kit válasszunk?! :roll:
(Én már mozgósítottam a családot... :D )

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor

Több
21 éve 6 hónapja #118851 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szasztok!

Volt a régi Viges oldal(unk?).Azzal mi lett?Mi volt a címe?tar.hu/vivaviggo?Nekem vmi iesmi rémlik csak ien oldal nincs.. :oops: Csak kiváncsi lennék mi van vele..

Több
21 éve 6 hónapja #118796 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Viggo könyvei:
Coincidence of Memory:
www.percevalpress.com/coinc.html
Hole in the Sun:
www.percevalpress.com/hole.html
Van itt egy intejú is a könyvekkel kapcsolatban:
www.morphizm.com/recommends/inte ... night.html
Egy kép a RotK-ből:
Arwen Aragor sírjánál *szipp* :(
img-nex.theonering.net/images/080103-oscar1.jpg
Viggo a Charlie Rose show-ban:
www.artistsnetwork.org/news7/news318.html
Ugyanezt meg lehet nézni is, itt:
media5.bloomberg.com:443/cgi-bin ... A=19140636

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #118781 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Kriszana, megint álmot láttam!
Este a GYU-t olvastam, míg ki nem esett a kezemből, utána pedig....
Először Erendilt láttam, aki homlokán a szilmarillal hajózik a messzi tájakra; hajója kék-ezüst vakító fényben tündököl; vörös északi fény fölötte és izzó lávaömlés alatta, közbül meg a sötét égen üstökösök száguldoznak.(Apokalipszis, hm :wink: --nem volt ám vicces, nehogy azt hidd! Vajh'drága Viggokánk meg tudná festeni ezt a látomást?)
Aztán sorban jöttek a képek: Gandalf partraszállása Középföldén, mikor Círdan átadja neki a Naryát; Aragorn vezeti csapatát a Holtak Ösvényén, nyomukban az árnyak; Elrond és Arwen Gondorba érkezik Nyárközép napján, előttük a Szépek Népének serege; a Megyében virágzó mallornfa;s végül a búcsú, mikor megérkeznek Szürkerévbe, eléjük jön Círdan, az öreg hajóács, és felszállnak a csodálatos hajóra, melynek vitorlája fehér fénnyel ragyog, és én a partról nézem, és a szívem majd meghasad. Pedig tudom, hogy így kell lennie. Se Elrondtól, se Galadrieltől nem kívánhatnánk, hogy maradjanak. A mi szemünkkel felfoghatatlanul hosszú életük alatt annyi csúfságot láttak, amit a tünde-lét minden szépsége se képes ellensúlyozni. Csak az a furcsa, hogy eddig minden álmomban apámmal együtt mentem Nyugatra, míg most Samuékat kísértem haza Hobbitfalvára az aranyló naplementében; s bekukkantottam az ablakon, és láttam, ahogy Rozival vacsoránál ülnek, és ettől valahogy elmúlt a szomorúságom.
Hát, ennyi. Legszívesebben fel se ébredtem volna. :cry: :cry:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #118761 Írta: Artemisz

Laurea írta: Áááh... nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én az utóbbi képekből csak egy szééép naaagy ERROR feliratot látok :x

Agoura, kölcsönadod az énektancsidat? :D

A Vándor pedig TUTI Gorniról szól :lol:

Nekem se jönnek ki a képek!
Laurea: HÁT PERSZE!!! :!: :!:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #118732 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Gyerekek,

olvasta már valaki a májusi JOY-t? Egyik mondata érdekes: a Nicole Kidman interjúban szerepel, Nicole jellemzése Viggo-ról:
"szexi és költői".

Lehet, hogy ezt is szájába adták, de szerintem tuti jó mondat!!!Yeah! EGYETÉRTEK!

:itscool:

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor

Több
21 éve 6 hónapja #118663 Írta: Laurea
Laurea válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Áááh... nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én az utóbbi képekből csak egy szééép naaagy ERROR feliratot látok :x

Agoura, kölcsönadod az énektancsidat? :D

A Vándor pedig TUTI Gorniról szól :lol:

Ithil caluva tielyanna!

Több
21 éve 6 hónapja #118647 Írta: Agoura
Én is átjavítottam,most sztem jó :roll: Jó fej az énektanárnőm,mi?? 8) :D

www.classicxf.com/images/FOTR/br ... ertop.html

Niq

Több
21 éve 6 hónapja #118645 Írta: Artemisz
ÉNEKÓRÁN?? Ugyan, hozz már össze az énektanároddal!! :P :P Kijavítottam a hibákat, úgyhogy te is szerkeszd át az idézetet, kérlek, még vki megszólja!
A Groovehouse-t nagyon szeressem, ennek a csajnak tök király a hangja, de nem tudtam, hogy ő énekli.
Az álmok szárnyán repítés fogalmára én még az Aladdinból emlékszem :lol: , ebben nem hinném, hogy úgy van!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #118642 Írta: Agoura
Elvileg mi ezt tanultuk énekórán,de már nem nagyon emlékszem rá.A 2. nem így van:
Eltitkolt álmok útjain
repít vágyak szárnyain...
Aztán lehet hogy összekeverem vmi mással.

www.classicxf.com/images/FOTR/lo ... lorien.jpg

Niq

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #118639 Írta: Artemisz
Megpróbálom leírni a dalt (az előadót sajna elfelejtettem):

1.Jéghideg, fázós alkonyon
a tűz újra ráragyog,
álmos, zúgó ősi szél
róla mesél.
/Refrén/Szíven talál, megbabonáz, árnyékként úszik az éjben,
Éget a láz, hazatalál, nyomában jár a vágy.

Vándor, szíved ég a vágytól, ég; szabad éjben útra kél,
nevét őrzi még talán a szenvedély

2. Eltitkolt álmok útjain
............ szárnyain
fáradt szemében még él
a szenvedély
/Refrén/

Most mondd meg, ha én vagyok hülye, de ez sztem SZÍNTISZTA ARAGORN!!
Aztán ne hülyíts, hogy még nem hallottad! Csak lehet, hogy ködösen fogalmaztam meg, hogy mi ez! :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #118635 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Artemisz írta: Mi az :?: :?: Nyoma veszett a Viggo-fanoknak? Vagy mind csak este ér rá? :D Azért felteszek egy építő jellegű kérdést: Ti is azt hiszitek, hogy a VÁNDOR című csodás és fantasztikus könnyűzenei alkotás imádott Gorninkról szól? Mert én sziklaszilárdan hiszem, hogy IGEN! És nem tudok vele betelni! :hello:

Artemisz, én is sziklaszilárdan hinném, hogy IGEN! - ha ismerném az említett művet. S ha tényleg Aragornról szól, megtennéd, hogy beilleszted ide nekünk, hogy mi is sziklaszilárdak lehessünk eme meggyőződésünkben? LEőre is ksözönöm:
kriszana

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 6 hónapja #118597 Írta: Artemisz
Mi az :?: :?: Nyoma veszett a Viggo-fanoknak? Vagy mind csak este ér rá? :D Azért felteszek egy építő jellegű kérdést: Ti is azt hiszitek, hogy a VÁNDOR című csodás és fantasztikus könnyűzenei alkotás imádott Gorninkról szól? Mert én sziklaszilárdan hiszem, hogy IGEN! És nem tudok vele betelni! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #118536 Írta: Artemisz

Sorel írta:

Artemisz írta: Milyen az a film? Miröl szól?,

Egy Henry James regény megfilmesítése, a XIX: végén játszódik, Nicole Kidman a főszereplő (nagyon jó!). Egy amerikai nő életéről szól, aki többnyire Európában utazgat, és próbálja eldönteni melyik rajongójához menjen férjhez. Persze a legrosszabbat választja. (John Malkovich - zseniális, mint mindig) Viggo az egyik udvarlóját játsza, egy rendes, egyszerű, amerikai fiút, (akit válsztani kellett volna). Ha Viggo szexuális vonzerejére vagy kiváncsi, ez a film nem a legjobb válsztás, mert idétlen, göndörített frizurája van, és elég hülyén néz ki. De azért helyes...
A film pedig nagyon jó.

Oké, okvetlen megnézem!
Átugrottam a kártyás topicba, és felajánlottam, amit lehetett. Tök jó, hogy másoknak ennyi van! Én sajna nem szeretem a chipset! :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #118530 Írta: Artemisz
Nézd meg a Vegyes témakörön belül a LotR kártyajáték-topicot. :wink: Faramir van, de Boromir és Haldír sajna nincs. (Magyarországon nem volt az előző, FotR-os változat, amiben volt Boromir... Meg itt a TTT-ből sincs olyan sok féle, mint a lengyeleknél. :cry: )
Kössz, azon leszek!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #118489 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Artemisz írta: Milyen az a film? Miröl szól?,

Egy Henry James regény megfilmesítése, a XIX: végén játszódik, Nicole Kidman a főszereplő (nagyon jó!). Egy amerikai nő életéről szól, aki többnyire Európában utazgat, és próbálja eldönteni melyik rajongójához menjen férjhez. Persze a legrosszabbat választja. (John Malkovich - zseniális, mint mindig) Viggo az egyik udvarlóját játsza, egy rendes, egyszerű, amerikai fiút, (akit válsztani kellett volna). Ha Viggo szexuális vonzerejére vagy kiváncsi, ez a film nem a legjobb válsztás, mert idétlen, göndörített frizurája van, és elég hülyén néz ki. De azért helyes...
A film pedig nagyon jó.

Több
21 éve 6 hónapja #118447 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Artemisz írta: Itt mindig sok jó fej ember szokott nyomulni :D , hát megkérdem: vajh' csak én hódolok a chipses kártyagyüjtögetés gyerekes szokásának? Vagy esetleg más is? pl. ilyesmit, hogy Faramir, Boromir, Haldír, fedezett már fel vki?

Nézd meg a Vegyes témakörön belül a LotR kártyajáték-topicot. :wink: Faramir van, de Boromir és Haldír sajna nincs. (Magyarországon nem volt az előző, FotR-os változat, amiben volt Boromir... Meg itt a TTT-ből sincs olyan sok féle, mint a lengyeleknél. :cry: )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 6 hónapja #118367 Írta: Artemisz
Milyen az a film? Miröl szól?,

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #118364 Írta: Diamond/Samu
Diamond/Samu válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Figyelem! Vasárnap lesz az Egy hölgy arcképe Viggoval a Duna Tv-n!!!!

"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."

Több
21 éve 6 hónapja #118359 Írta: Artemisz
Itt mindig sok jó fej ember szokott nyomulni :D , hát megkérdem: vajh' csak én hódolok a chipses kártyagyüjtögetés gyerekes szokásának? Vagy esetleg más is? pl. ilyesmit, hogy Faramir, Boromir, Haldír, fedezett már fel vki?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #118301 Írta: Artemisz

Lili írta: Ma derült ki,hogy kik lettek a Cinematrix-díj nyertesei és találjátok ki,hogy a szavazatok alapján ki lett a legjobb pasi?Hát persze,hogy Vig... :wink:
Nem hiába szavaztunk... :D :wink:

Ne már!!! De tökjó!!! :lol: :lol: :lol: Helyes, nagyon helyes! Mikor megnéztem a TTT-t, azt mondtam a barátomnak (aki mellesleg éppolyan cuki szakállt visel, mint Gorni), hogy most végre a Legolasimádó kiscsajok is rájönnek ( :idea: ), mennyire szexi a háromnapos borosta!! HÁT NEM?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.004 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére