Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 5 hónapja #121078 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ha már a Vándornál tartunk/tartottunk, hoztam Nektek egy kis verset (miért csak én szenvedjek itt az irodalommal? :mrgreen: :D :lol: )

Goethe: Vándor éji dala
Csupa béke minden
orom.
Sóhajnyi szinte
a lombokon
a szél s megáll.
A madár némán üli fészkét.
Várj; a te békéd
Sincs messze már.

(Szabó Lőrincz fordítása :) )

Itt az eredeti (németül tudók előnyben, sajnos én nem tartozom közéjük :) ):

Über allen Gipfeln
Ist Ruh,
In allen Wipfeln
Spürest du
Kaum einen Hauch,
Die Vögelein schweigen im Walde.
Warte nur balde
Ruhest du auch.

Sil: kell a két film? ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #120991 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #120959 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sil írta: Amúgy a Börtönhalál és a Terror a Yachton Minerva kazija, nem? :roll: (Ezeket még nem láttam sajna...)

De, az övé.

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 5 hónapja #120934 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
21 éve 5 hónapja #120903 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Artemisz írta: Emlékeztek még arra, mikor Frodó azt mondja Gandalfnak, ahogy meglátja Arwenéket jönni Minas Tirithbe:
"...mostantól fogva gyönyörű és áldott lesz az éjszaka is, és minden félelem elszáll..."
Most aztán elmondhattok mindenféle földhözragadt, gusztustalan nőszemélynek, mindenesetre tegnap este nagyon hiányzott a kedvesem, tehát azzal ütöttem el az időt, hogy kiötlöttem, milyen is lehetett ezen áldott éjszakák közül az ELSŐ, azazhogy a nászéjszaka. És hogy kárba ne vesszen, tollat, papírt ragadtam, és leírtam. Szerintem egész jó novella kerekedett belőle. A fórumra talán nem szívesen tenném fel, mert ha nem is naturális, azért eléggé direkt... :oops:
De tényleg, ha BÁRKIT érdekel, jelezze, és boldogan elküldöm neki emilben!

Szerintem nem te vagy az első, akinek ez eszébe jutott (pl. én) :wink: :oops: De talán ez nem is olyan nagy dolog... mármint nem is olyan ciki.

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
21 éve 5 hónapja #120895 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Emlékeztek még arra, mikor Frodó azt mondja Gandalfnak, ahogy meglátja Arwenéket jönni Minas Tirithbe:
"...mostantól fogva gyönyörű és áldott lesz az éjszaka is, és minden félelem elszáll..."
Most aztán elmondhattok mindenféle földhözragadt, gusztustalan nőszemélynek, mindenesetre tegnap este nagyon hiányzott a kedvesem, tehát azzal ütöttem el az időt, hogy kiötlöttem, milyen is lehetett ezen áldott éjszakák közül az ELSŐ, azazhogy a nászéjszaka. És hogy kárba ne vesszen, tollat, papírt ragadtam, és leírtam. Szerintem egész jó novella kerekedett belőle. A fórumra talán nem szívesen tenném fel, mert ha nem is naturális, azért eléggé direkt... :oops:
De tényleg, ha BÁRKIT érdekel, jelezze, és boldogan elküldöm neki emilben!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #120853 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sorel írta:

Artemisz írta: Hogy ez milllyen édes!!! :arrow:
www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=7109

És ezen a képen is jobban tetszik nektek a szakállas, mint a jól fésült verzió? Döbbenetes...

Kedves Neo, nyugodj meg, az itt irkáló lányok 99.9 %-a fel nem figyelt volna a film elött se Orlando B.-ra, se Viggo M.-re civilben, pl. ha az utcán szembe találkoztak volna /lehet, hogy most se/ velük. Ennyit tesz a közismertség.

Igeeeeeeeeeeeen!! :oops: Nekem sokkal jobban tetszik a szakállas verzió. Mit csinálja?? Ez van....sokkal szexisebb és férfiasabb nekem igy szakállasan ez a gyönyörűűű Kósza!

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Több
21 éve 5 hónapja #120834 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sorel írta: Kedves Neo, nyugodj meg, az itt irkáló lányok 99.9 %-a fel nem figyelt volna a film elött se Orlando B.-ra, se Viggo M.-re civilben, pl. ha az utcán szembe találkoztak volna /lehet, hogy most se/ velük. Ennyit tesz a közismertség.

Nono, Sorel, én pl. az Angyalok háborújában figyeltem fel rá (pár percet szerepel, a vége felé), évekkel a Gy. U. előtt... :wink: Emlékszem, visszapörgettem a stáblistát, hogy ki ez a pasi... :oops:

Amúgy a Börtönhalál és a Terror a Yachton Minerva kazija, nem? :roll: (Ezeket még nem láttam sajna...)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 5 hónapja #120723 Írta: Artemisz
Adastra: :itscool:
Maximálisan 1etértek!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #120720 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

_Neo írta: Aiya!

Kezdem egyre kevesbe erteni a noi lelket.... Amikor en csapzott vagyok es borostas, eleg kevesen omlanak a labaim ele rajongva 8)
Lehet, hogy kHiralynak kene oltoznom, vagy legalabb szakadt csovesnek egy torott karddal ß)

Kedves _Neo!

Az én párom ugyanezeket szokta sirámolni, mikor a barátnőimmel lelkendezünk a Fórumban említett férfijjakon! :lol: :lol: :lol:
Ez egy olyan ideálkép-szerű, tudod, nem valós, de jól ki van találva. Viszont ha egy fiú úgy naturban csapzott, az nem jól van megcsinálva, egyszerűen csak koszos... :D De lehet, hogy ha jól kitalálod magad te is, valami jó kis imázst, utánad is bomlani fognak... :D Ez típus kérdése is.
(De neked nem állna jól a Vándor frizura, maradj csak a "Kíanu Rívszes" fazonnál 8) , az jól áll neked, nyugodj meg!)

Amúgy meg a fijjúk soxor ugyanígy lelkendeznek, mondjuk, Pamela Andersért, de lehet, ha élőben látnák, meg sem ismernék, mi több tán nem is tetszene?

A film csak illúzió, nagy-nagy illúzió, de nagyon szép és izgalmas illúzió, soxor nem is több annál, ezért kevés az a színész, aki életben is érdekes ember, nemcsak a szerepe szerint....

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor

Több
21 éve 5 hónapja #120712 Írta: Artemisz
Jujdeédiiiiii!!! Nekem ez nem az 1. kép, amin Viggoként tetszik, már a második. az 1. -t én raktam be tegnap! :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #120703 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nem tudom, ezt a képet láttátok-e, de eddig ez az első kép, amin tetszik Viggo 8)

www.bagendinn.com/images/apm1.jpg

Több
21 éve 5 hónapja #120701 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Artemisz írta:

Eldafinde írta: Na hát erre nem vennék mérget...

Na, ja! Orlinak pl. civilben is irtó édes arca van. Az ilyen típusú fiúkat általában megnézik a csajok. Viggora is felfigyeltünk volna, ha másért nem hát az extrém cuccaiért! :wink: :D

Meg a szemeiért!! Azok ugyanolyan gyönyörűek akkor is ha nincs Arynak öltözve, nem csapzott a haja, nem borostás, stb :D bár, télleg nem tudom mért de így nekem is jobban tetszik :D :oops:

Tündekö: a terror a yachtonban télleg játszik Viggo! Nem nagyon emléxem már ré csak halvány emlékeim vannak róla(1x láttam Kriszanáéknál, félig :roll: ) annál inkább vannak a Börtönhalálról(sztem ez lesz a másik film amiről érdeklődsz) bár ezt se láttam teljesen. De az megmaradt róla, hogy egy börtönről szól ahol túl eröszakosan bánnak a rabokkal,brutális halálesetek vannak :triste: de Viggo bagyon jól néz ki benne :D :D

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 5 hónapja #120693 Írta: Artemisz

Eldafinde írta: Na hát erre nem vennék mérget...

Na, ja! Orlinak pl. civilben is irtó édes arca van. Az ilyen típusú fiúkat általában megnézik a csajok. Viggora is felfigyeltünk volna, ha másért nem hát az extrém cuccaiért! :wink: :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #120688 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sorel írta:

Kedves Neo, nyugodj meg, az itt irkáló lányok 99.9 %-a fel nem figyelt volna a film elött se Orlando B.-ra, se Viggo M.-re civilben, pl. ha az utcán szembe találkoztak volna /lehet, hogy most se/ velük. Ennyit tesz a közismertség.

Na hát erre nem vennék mérget...

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
21 éve 5 hónapja #120684 Írta: Tündekö/Myrtus
Tündekö/Myrtus válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Egyszer régen láttam egy újságban, hogy a Terror a jachton című film mellé Viggo van főszereplőként írva. Tudtok esetleg valamit erről a filmről? Ja, és volt egy olyan filmje, ami egy börtönben játszódott, annak mi a címe?

Do not stand at my grave and weep.
I am not there, I do not sleep.

Több
21 éve 5 hónapja #120584 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Artemisz írta: Hogy ez milllyen édes!!! :arrow:

És ezen a képen is jobban tetszik nektek a szakállas, mint a jól fésült verzió? Döbbenetes...

Több
21 éve 5 hónapja #120540 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Aiya!

Artemisz írta:

nem kotekedeskepp, de nekem ez inkabb akvarellnek tunik ß)
jo, nehol felfedezheto halvanyan egy kis ceruza is... de akkor is festmeny ß)

Jóvammánna!!! :evil: :evil: De azért tetszik, nem? :wink:
Egyébként meg nem hiszem, hogy ha Gorni pl. Völgyzugolyba érkezett, akkor azon csapzottan, véresen, büdösen ment üdvözölni Arwent. De hozzáteszem, ha egy nő szerelmes, hát akkor is a nyakába ugrik a messziről visszatérő kedvesének, ha az már egy hónapja nem fürdött. A borostáról meg annyit, hogy nekem tetszik, és még sok más csajnak is. Ahogy a barátom szokta mondogatni: a borosta nem szúr, csak a megfelelő oldalára kell születni! :wink:

Azt hiszem, felreertettel, Artemisz 8)
Ez a hozzaszolasom nem a festmenyre vonatkozott, hanem Viggo bacsira a filmben. Hat, o sem latta a beretvai csatat, annyi szent, megis mindenki hogy el van szallva tole (foleg a fehernep :D )...
A masik meg a Legolas... 8) namind1

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
21 éve 5 hónapja #120469 Írta: Artemisz
Hogy ez milllyen édes!!! :arrow:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #120440 Írta: Artemisz

Jóvammánna!!! :evil: :evil: De azért tetszik, nem? :wink:
Egyébként meg nem hiszem, hogy ha Gorni pl. Völgyzugolyba érkezett, akkor azon csapzottan, véresen, büdösen ment üdvözölni Arwent. De hozzáteszem, ha egy nő szerelmes, hát akkor is a nyakába ugrik a messziről visszatérő kedvesének, ha az már egy hónapja nem fürdött. A borostáról meg annyit, hogy nekem tetszik, és még sok más csajnak is. Ahogy a barátom szokta mondogatni: a borosta nem szúr, csak a megfelelő oldalára kell születni! :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #120436 Írta: Artemisz
Juhú!!! Ez is de jópofa!! Ti el tudjátok képzelni Gornit tündefüllel? :lol: :lol:
www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=5069

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #120435 Írta: _Neo
Aiya!

Artemisz irta:

Ide nézzetek! Hát nem imádnivaló? Bár én tudnék így rajzolni!!

www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=6844

Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani

Több
21 éve 5 hónapja #120434 Írta: _Neo
Aiya!

Kezdem egyre kevesbe erteni a noi lelket.... Amikor en csapzott vagyok es borostas, eleg kevesen omlanak a labaim ele rajongva 8)
Lehet, hogy kHiralynak kene oltoznom, vagy legalabb szakadt csovesnek egy torott karddal ß)

Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #120425 Írta: Artemisz
Figyuzzatok, ez aranyos! (Hehehehe :lol: :lol: :lol: )
www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=6619
....eee, bocsi, ugye, mindenki tud angolul, nem kell leferdíteni? Hmm?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #120424 Írta: Artemisz
Ide nézzetek! Hát nem imádnivaló? Bár én tudnék így rajzolni!!

www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=6844

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #120333 Írta: Artemisz
Most ez abszolút nem ideillik, ki is törölhetitek, de itt már máskor is segítettek a gondomon egyesek, úgyhogy leírom, mi nyomja a szívemet. Rengeteg képet szedtem le a netről, jórészt Nektek köszönhetően fedeztem fel őket, csakhogy most ki is szeretném nyomtatni. Ki tud Pesten egy helyet, ahol mégse 450 Ft ( 8O :!: )oldalanként a színes nyomtatás? Ennyi pénzem nincs!! Ha tudtok segíteni, előre is kösz!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #120210 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

hódica írta: Most lehet, hogy off leszek, de akkor is leírom(max Min vagy Kriszana kitörli :wink: ):
ma du láttam egy pasit, aki tökéletesen úgy nézett ki, ahogy Vig kinézhetett 15 évvel ezelőtt.Kb. 185 magas volt(nem tudom, Viggo mennyi), 25 év körüli, olyan volt a haja, mint Aragornnak(csak meg volt mosva), elegánssan fel volt öltözve(csak ebben az egyben nem hasonlít rá :roll: ), de ami a legjobban viggos volt benne, az az arca.Volt olyan gödröcskéje az állán, mint Viggnek. :D :D Meg a mosolya is olyan volt :D :D Na szóval ma jó délutánom volt(kár, hogy nem reggel találkoztam vele :wink: )

Na "ezt" én is megnéztem volna. Érekes, hogy a Kószám milyen kis mosdatlan, csimbókoshajú, csapzott (az életben ilyen karakter nem jönne be), de nekem igy annyira, de annyira nagyonborzalmasan tetszik. Gyönyörűűű....értitek ezt? Hogy miért van?

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Több
21 éve 6 hónapja #119941 Írta: Erika
Erika válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én nagyon kíváncsi leszek a koronázásra és az esküvőre a filmben. Nagyon remélem, hogy ezek nem lesznek giccsesek!

"Van, mi arany, bár nem fénylik, van, ki vándor, s hazaér..."

Több
21 éve 6 hónapja #119925 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ellana írta: Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon tetszettek azok a részek, a könyvben, amikor Aragorn "királyi méltóságáról" és "fenségességéről" írt Tolkien. Pl. amikor Éomerrel találkozik. 8) Ez olyasmi (a sok közül) amit a filmben nem lehet visszadani.

Én is jobban szerettem Aragornt királyként. Bár mikor még "csak" vándor volt, már ott is volt benne v.mi méltóságteljes; a hobbitok már Bríben is tisztelték. A könyvben nagyon imádtam a végefelé azokat a részeket, mikor Tolkien leírja, hogy milyen volt a koronázás, meg a többi "királyi" dolog. A RotK-ből már van egy kép, mikor már mint Elessár ül a lovon. Nagyon szeretem azt a képet. :D Emiatt bizakodom, hogy PJ jól csinálja meg, és vissza fogja adni a könyv hangulatát a film. :wink: :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 6 hónapja #119883 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ellana írta: Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon tetszettek azok a részek, a könyvben, amikor Aragorn "királyi méltóságáról" és "fenségességéről" írt Tolkien. Pl. amikor Éomerrel találkozik. 8) Ez olyasmi (a sok közül) amit a filmben nem lehet visszadani.

Szerintem pontosan az a dolga egy színésznek, hogy BÁRMIT visszaadjon, megjelenítsen. Elég szomorú lenne, ha Viggo nem tudná eljátszani egy király méltóságteljességét és fenségességét.

Én a többséggel szemben élveztem, ahogy éppúgy a filmben, mint a könyvben a Vándorból kibontakozik Elesszár.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.056 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére