Aragorn (Viggo Mortensen)
- Adelard
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ragoran írta: Én a könyvbe azokat a részeket szerettem talán legjobban amikor Aragorn a "Vándoros"oldalát mutatta.Én Vándorként jobban bírtam,mint királyként.(bocsánat:Khirályként)
Én is!
A "Vándoros számról":Legalább bevallják!Sztem van benne vmi GyU,de ha direkt hasonlítani akartak rá,elég gagyi lett.
ja,de csak a klip sztem.
Akkor csinálunk Neki megint egy oldalt?Hmm..képeket Lvállalom,ha lesz rá időm,mint múltkor.Csak nem tom van-e rá igény v hogy ez itt offnak számít-e..
Én szeretném de sajna nem hiszem hogy sokat tudnék benne segíteni, nem értek az ilyen honlapkészítésekhez...
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Arden Borough
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
tegnap kellett volna beírnom...
M.i. 1419 május 1.:Elessar király megkoronázása
Örökké nem eshet...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ragoran
- Nem elérhető
Hódi:Mért nem én találkozok ien emberekkel!?
Én a könyvbe azokat a részeket szerettem talán legjobban amikor Aragorn a "Vándoros"oldalát mutatta.Én Vándorként jobban bírtam,mint királyként.(bocsánat:Khirályként)
A "Vándoros számról":Legalább bevallják!Sztem van benne vmi GyU,de ha direkt hasonlítani akartak rá,elég gagyi lett.Ezzel senkit nem akarok +sérteni,csak a véleményem.
Akkor csinálunk Neki megint egy oldalt?Hmm..képeket Lvállalom,ha lesz rá időm,mint múltkor.Csak nem tom van-e rá igény v hogy ez itt offnak számít-e..
- hódica
- Nem elérhető
ma du láttam egy pasit, aki tökéletesen úgy nézett ki, ahogy Vig kinézhetett 15 évvel ezelőtt.Kb. 185 magas volt(nem tudom, Viggo mennyi), 25 év körüli, olyan volt a haja, mint Aragornnak(csak meg volt mosva), elegánssan fel volt öltözve(csak ebben az egyben nem hasonlít rá ), de ami a legjobban viggos volt benne, az az arca.Volt olyan gödröcskéje az állán, mint Viggnek. Meg a mosolya is olyan volt Na szóval ma jó délutánom volt(kár, hogy nem reggel találkoztam vele )
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Agoura
- Nem elérhető
www.lotrfanart.net/photos/viggo- ... son-lg.jpg
www.lotrfanart.net/photos/viggo- ... nie-lg.jpg
www.lotrfanart.net/photos/viggo- ... g01-lg.jpg
www.lotrfanart.net/photos/viggo- ... g02-lg.jpg
www.lotrfanart.net/photos/viggo- ... g01-lg.jpg
www.lotrfanart.net/photos/viggo- ... g02-lg.jpg
www.lotrfanart.net/photos/viggo- ... man-lg.jpg
chucks888.freeservers.com/gallery/ranger.html
chucks888.freeservers.com/galler ... color.html
chucks888.freeservers.com/gallery/aragorn.html
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
- Agoura
- Nem elérhető
Szerintem is jó,hogy Tolkien ilyennek is leírta.Hiszen meg kellett tudnunk,hogy mi is lakozik még Vándorban.Az már más kérdés hogy Vándorként jobban tetszik mindenkinek,de szvsz Tolkien nem vitte annyira túlzásba-vagy csak nem emléxek rá pontosan? A filmben még várom a Rotk-t és akkor véleményt is tudok írni.Ellana írta: Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon tetszettek azok a részek, a könyvben, amikor Aragorn "királyi méltóságáról" és "fenségességéről" írt Tolkien. Pl. amikor Éomerrel találkozik. Ez olyasmi (a sok közül) amit a filmben nem lehet visszadani.
Egyetértek kriszanával a dallal kapcsolatban,hajrá
Niq
- Ellana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
hm, jó, hogy mondod. Most akkor már ezt is biztosan tudjuk! Köszönjük az infót!sorriso írta: "szeritnem is ez a dal A Vándorról költött szösszenet. Persze nem feltétlenül Aragornnról. Bármilyen más vándor is lehetett az ihletője. A történelem folyamán több híres vándor is előfordult. Az irodalomról nem is beszélve."
ha még aktuális: ez a dal pontosan arról a Vándorról szól, akit Viggo játszik, (pontosan arról). Ezt az együttes maga mondta egy interjúban.A klip forgatása előtt kismilióezerszer megnézték a GYU-t, azért, hogy minél tökéletesebben le tudják kopírozni a filmet /szvsz elég gyatra lett a klip , főleg azokkal a "maskarákkal", de a dal nagyon jó/
Hajrá Groofhouse, vagy groovhouse vagy micsoda...ha Aragornról, azaz a Viggo által játszott Aragornról írták, akkor minden meg van bocsátva...
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Adelard
- Nem elérhető
sorriso írta: "szeritnem is ez a dal A Vándorról költött szösszenet. Persze nem feltétlenül Aragornnról. Bármilyen más vándor is lehetett az ihletője. A történelem folyamán több híres vándor is előfordult. Az irodalomról nem is beszélve."
ha még aktuális: ez a dal pontosan arról a Vándorról szól, akit Viggo játszik, (pontosan arról). Ezt az együttes maga mondta egy interjúban.A klip forgatása előtt kismilióezerszer megnézték a GYU-t, azért, hogy minél tökéletesebben le tudják kopírozni a filmet /szvsz elég gyatra lett a klip , főleg azokkal a "maskarákkal", de a dal nagyon jó/
Le mertem volna fogadni Akárki akármit mond, sztem nagyon kihallatszik a dalból! [size=9:2krr6rbc]És nekem (már csak ezért is)nagyon tetszik[/size]
A klipen is látszik valamelyest, de az tényleg nem sikerült valami fantasztikusan
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- sorriso
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"Ne féljünk nagyot lépni.Ha ez tűnik szükségesnek, két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Bocsi... Nem gondoltam volna, hogy ennyire elhúzódik... Megpróbáltam valami emberi időben hazakeveredni (fél 11 lett belőle), mert másnap 7-től ugye munkába kellett menni.kriszana írta: (arról nembeszélve, hogy a letolást is egyedül gyűjtöttem be Battitól a szavazatszámláló bizottság helyett)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
igen, a vivaviggo a tar.hu-n volt. Én is kerestem a múltkor, de törölték. Nembaj, csinálhatunk új oldalt neki.Sil írta: Hát, ha a vivaviggo a tár.hu-n volt (és nekem is úgy rémlik ), és a készítője nem törődött vele, akkor arra bizony keresztet vethetünk... :bawling: A tár.hu-ról ugyanis meghatározott idő után törlődnek azok az oldalak, amik nincsenek karbantartva.
A viggomortensen.lap.hu -t meg hedge_hog csinálta, nem? Az még megvan, múltkor épp néztem.
És igen, Süni csinálta a www.viggomortensen.lap.hu -t aki még nem ismerné, látogasson el, érdemes!
S mivel Adastra már válaszolt a kérdésedre Sil, nem írom le újra. Látod, ezért kell legközelebb ottmaradni a végéig (arról nembeszélve, hogy a letolást is egyedül gyűjtöttem be Battitól a szavazatszámláló bizottság helyett)
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- adastra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Sil írta: Kriszana, erről mikor volt szó, hogy konkrétan Viggo-t? :dance: :bounce: Nagyon nem akarták elárulni, hogy kivel tárgyalnak.
"Illetékesként" válaszolok: a legeslegeslegvégén volt róla szó, amikor konkrétan el tudtuk mondani, mire készülünk Hajnallal. Az Átjáró magazin szerkesztője tényleg óvatoskodott kicsit, de a lényeg: ők is Viggót akarják - elsősorban, másodsorban: Christopher Lee-t, de Billy és Dom is tetszett neki (mármint ötletként! )
Drukkoljatok nekünk, hogy sikerüljön, és minden segítséget, ötletet (pl. kapcsolatfelvételre, helyszínre, szponzorokra, reklámra vonatkozóan) szívesen fogadunk ezzel kapcsolatban! Előre is köszi a tagságnak! :aragorn1: :itscool:
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ragoran
- Nem elérhető
Ja és lécc segítsetek!Vki elő tudná találni nekem azt a képet Vigről amikor a hátán fexik és egy feketés chau(kuty) ölelget?Lécce! Már nem tom hol volt..
- Artemisz
- Nem elérhető
Már bocs, de ez a lap nekem pl. nem jön be!!! Mi lehet a gond?Agoura írta: Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de ti szoktatok a viggomortensen.lap.hu -ra látogatni?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sorel
- Nem elérhető
Minerva írta: Viggo a Charlie Rose show-ban:
www.artistsnetwork.org/news7/news318.html
Ugyanezt meg lehet nézni is, itt:
media5.bloomberg.com:443/cgi-bin ... A=19140636
Úristen, milyen tökmag ez az E. Wood....
Szerintem nagyon jó film az Egy hölgy arcképe, érdemes lett volna megnézni - mint ahogy a könyvet is érdemes elolvasni... Egyépként Viggo épp annyit szerepel a filmben, mint Caspar Goodwood a regényben...
- Ragoran
- Nem elérhető
[size=9:3jnf0t3x](bocs ezek ien első reakciók voltak )[/size]
Én persze,hogy nem láttam az "Egy hölgyet" leszavazott a család..
Én sem szoktam naon klippet nézni,de ezt pl láttam. Sajnos..A szám viszont első hallásra tetszett. Csak aztán túl sokat adták és kezdett elegem lenni belőle,mert még a csapból is ez folyt..
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
KLIP???? Engem ettől, hál'ég megkímélt a sors. Nem nézek semmiféle zenecsatornát!!Sil írta: A klipje a legrosszabb. Főleg azok a béna (görög?) betűk benne.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Arden Borough
- Nem elérhető
nekem se tetszik a Vándor című "fantasztikus" alkotás!bocs,de szerintem semmi köze nincs Aragornhoz!
ahogy a többiek is mondták ha már fantasys zenéről van szó akkor Rhapsody a király!
bocs ha off volt (szerintem az! )
Örökké nem eshet...
- Ery
- Nem elérhető
Sil írta: A klipje a legrosszabb. Főleg azok a béna (görög?) betűk benne. Na jó, a szöveg tűrhető, meg még rá is lehet fogni, hogy Gorni, de az a nyavalygás, amit ének címén művelnek... Nem szeretem az ilyen műanyag-zenéket. Én inkább maradok a Cross Bornsnál.
Valóban görög betűkből álló , de magyar nyelvű feliratok vannak benne. A klip engem inkább a szerepjátékok hangulatára emlékeztet, bár túlságosan nem vagyok oda ezért a fajta zenéért. Akkor már inkább a Rhapsody
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Sil
- Nem elérhető
A viggomortensen.lap.hu -t meg hedge_hog csinálta, nem? Az még megvan, múltkor épp néztem.
Tears unnumbered
- Sil
- Nem elérhető
[size=9:119gz9l8]De ha Viggo nem jön össze, én beérem Bozzal, Elrond ügynökkel, vagy Craiggel is... [/size]
Tears unnumbered
- Sil
- Nem elérhető
Na, hát nekem se éppen az jut róla eszembe, hogy ez egyhódica írta: Na, akkor szorítsunk, hogy sikerüljön.
A Vándor, nekem nagyon nem tetszik.Főleg, azok a béne tündebetű-utánzatok...
... A klipje a legrosszabb. Főleg azok a béna (görög?) betűk benne. Na jó, a szöveg tűrhető, meg még rá is lehet fogni, hogy Gorni, de az a nyavalygás, amit ének címén művelnek... Nem szeretem az ilyen műanyag-zenéket. Én inkább maradok a Cross Bornsnál.Artemisz írta: csodás és fantasztikus könnyűzenei alkotás
Ez a film is abba a kategóriába tartozik, amiben igazán szerepelhetett volna többet is Viggo. Néha felbukkan (tényleg jól néz ki, meg jól is játszik), de ennyi. Igaz, én régen láttam, még múltkor, amikor az m2-n volt (meg fel is van véve persze). És mivel már láttam, és meg is van, ezért aztán én a Deep Impact-et néztem volna (azt még nem láttam), ha hazaértem volna addig. De persze fél 11-re értem haza (lekéstem a buszt, a vonatom meg még késett vagy fél órát, pedig már eleve 4 óra az út).hódica írta: Az Egy hölgy arcképéből, nem sokat láttam, de sikerült Viggo göndör fürtjeit egy pillanatra elcsípnem. Nagyon édes velük
Tears unnumbered
- hódica
- Nem elérhető
A Vándor, nekem nagyon nem tetszik.Főleg, azok a béne tündebetű-utánzatok...
Az Egy hölgy arcképéből, nem sokat láttam, de sikerült Viggo göndör fürtjeit egy pillanatra elcsípnem. Nagyon édes velük
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Agoura
- Nem elérhető
Szurkolok!!Hajrá!!kriszana írta: S aki nem volt ott a közgyűlésen, jó ha tud róla: Néhány emberke mostanság azon fáradozik, hogy Októrberre Viggót Magyarországra csábítsa. Élen Gyémánt Hajnallal és Adasrával Remélejük sikerrel járnak. Előre is köszönet nekik érte
A filmről:hehe nekem fel van véve úgyhogy most kezdem nézni
Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de ti szoktatok a viggomortensen.lap.hu -ra látogatni?
Niq
- Orlando
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Elfprincess
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Sziasztok!
Én hiába guvasztottam a szemem, nem láttam Viggo-t az Egy Högy Aracképében....állandóan csak Malkovich-ot. Bár igaz, hogy nem elölről láttam.
És belenéztem a Deep Impact-ba is...nos szerintem Lij-nek ebben a filmben nem látszottak az érdekesgyönyörű szemei annyira.
"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.