- Köszönetek: 0
Aragorn (Viggo Mortensen)
- Augustíne
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Viszont ez nagyon édes (gondolom láttátok én csak most 1.x):
www.houseoftelcontar.com/images/viggo_gala.jpg
Annyira jó fej ez a pasi!!
És Vig szerintem is jól öltözködik!!!
ORLANDO 4ever!!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Elfprincess
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Undómiel írta: Elfprincess! Tud elegáns lenni, ha akar...
Ja, és én is láttam a 4CD-s verziót. Szerintem mindenki.
Undomiel! Bocs...de nem tudhatom, hogy kinek mi van meg. Egyébként azért gondoltam, hogy akik ide járnak valószínűleg rendelkeznek ilyennel, de nem tudhattam biztosra
Apropo a Két Torony megvan nektek? Még február elején kaptam meg szülinapomra SVCD-n, de tökéletesen játsza a DVD is. (High Quality Bootleg - For your consideration ..eztet írta róla a Wallstreet Journal) Ha valakinek kell esetleg, bár már nem is merem mondani, mert majd kapok Evenstartól , hogy mindenkinek megvan.
Üdvözlet és szép napot mindenkinek!
"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sorel
- Nem elérhető
Lányok, örülök, hogy megvéditek Viggót.
De engem nem kell meggyőznetek arról, hogy Viggo jól öltözködik, nekem mindig is imponált az a gátlástalanság, ahogy a ruháit válogatja.
Most néztem meg az IMDb-én, Henry 1988-as, tehát 15 éves.
- Undómiel
- Nem elérhető
- Undómiel
- Nem elérhető
The actor Viggo Mortensen, who became world famous for his role in Lord of the Rings, was here in Iceland last week. Like Aragorn, he is a very good horseman and he went riding with his son Henry Mortensen twice with the horse-rental Laxnes. They went for a two hour ride around the area, says Haukur
- Undómiel
- Nem elérhető
Egyszer valaki megkérdezte tőle, hogy nehéz anyagi helyzetben volt-e, amikor elfogadta Aragorn szerepét. Válasz: Hátizétulajdonképpeninkábbaztmondanám... nem válogathattam... 8O
- hódica
- Nem elérhető
Undómiel írta: A kollégák pedig mondhatnak, amit akarnak, Viggo a már említett online interjúban (tuti ott volt, az egyik fansite szervezte): I mostly make films to earn money. Aki nem értené: Elsősorban azért filmezek, hogy pénzt keressek. Utána persze azzal folytatta, hogy of course, with the LOTR it was absolutely different (ezt két másik interjúban is elsütötte)
Még jó, hogy a pénzért csinálja.Miért, mi másért? PJ két szép szeméért? Nem azt mondom, hogy csak a pénzért, de neki ez a munkája, ezért fizetik, ebből él. Az egy más kérdés, hogy szereti csinálni, s ez a hobbija is. De elsősorban munka, amit ő elvégez, s ezért pénzt kap
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- adastra
- Nem elérhető
Elfprincess írta: Viszont Viggo pedig művészlélek...és mint ilyen, szerintem tényleg eléggé "szabadon" öltözködik. De tud ő nagyon elegáns is lenni.
Szóval én pont ezt szeretem benne, ezt...hogy olyan különleges és laza. Nem akar mindenféle elvásároknak megfelelni. Hogy olyan, mint egy kaméleon. Bármivé át tud változni, ha akar és nagyon jó színész. De ezt nem kell mondanom nektek ugye? És hogy öreg lenne? Szerintem Viggo olyan, mint a jó bor. Az idő haladtával csak egyre jobb lesz. Nnna, most ezt jól kiírtam magamból....Üdv: Elfprincess
Nekem is van hasonló ismerősöm, aki "művészlélek" és 3 centivel a föld fölött jár - de ez tök jó, hogy ilyen. És rám nagyon felszabadítóan hat az ő egyénisége, hogy így is lehet...Mert nálunk azért leginkább azt sulykolják beléd, hogy csak dolgozz 8-5-ig (vagy még tovább) a taposómalomban és keress sok (kevés) pénzt, hogy megéljél És erre jön egy ilyen fickó, aki lazán közli, hogy ő megél a művészetéből, és baromira nem érdekli ki mit szól hozzá, csak alkot, ahogy neki jólesik. Ez fantasztikus nekem, mint szintén alkotó embernek...És nagyon emberi volt, mikor olvastam egy interjúban róla, hogy időnként őt is elönti az értéktelenség érzete, és legszívesebben kidobná minden alkotását az ablakon, sőt... Ezt mindenki érzi időnként, aki alkot. Pont ezért tetszett meg nekem az ember a szerepe mögött: alkotó ember, és olyan mint mindannyiunk, sztárallűrök nélküli, izgalmas gondolatokkal, filozófikus alkattal. És hogy öreg lenne? Hát istenem, mindannyian leszünk 44 évesek, sőt, ha minden jól megy, többek is! Ráadásul igazán bölcsnek lenni, ahhoz idő kell : gondoljatok csak a tündékre, nekik is kellett pár ezer év egyénenként, hogy megbölcsüljenek!
Szóval, kevés színész az, aki tényleg a szerepe mögött is értékes, érdekes ember - Viggo az! És ez a lényeg!
Meg hát kinek mi a megfelelő: pl. nekem is tetszik Orli, de vszinüleg 2 szót nem tudnék beszélni vele, mert őt főleg az extrém sportok kötik le, viszont pont Viggóval úgy érzem, órákat tudnék beszélgetni művészetről, filozófiáról, az életről...
Ui.: Az öltözködésről: ti csak rajta vagytok kiakadva? Orli, Lij meg Dom mellett már szóra sem érdemes Most vagy ez a divat kinnt, vagy nincs stylistjuk, vagy csak egyszerűen fiúk!
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
- Undómiel
- Nem elérhető
Ja, és én is láttam a 4CD-s verziót. Szerintem mindenki.
A kollégák pedig mondhatnak, amit akarnak, Viggo a már említett online interjúban (tuti ott volt, az egyik fansite szervezte): I mostly make films to earn money. Aki nem értené: Elsősorban azért filmezek, hogy pénzt keressek. Utána persze azzal folytatta, hogy of course, with the LOTR it was absolutely different (ezt két másik interjúban is elsütötte). És hogy az ő asztala igazából az alkotás, amikor nem valaki más (rendező) palettáján egy színfolt, hanem igazán kiélheti magát...
Nem akartam senkit kiábrándítani, meg ki tudja... Csak azt akartam ezzel mondani, hogy mint olyan, ő is ember, vannak hibái (ebbe ne menjünk bele), de attól függetlenül a legnagyszerűbb színészek és a legjobb pasik egyike, akit valaha képernyőn láttam!
Viggo, I love you!!!
- Undómiel
- Nem elérhető
Henry pedig tuti 14, most olvastam egy online intrjúban.
- Elfprincess
- Nem elérhető
Undómiel írta: www.houseoftelcontar.com/news.html
Erre mondom én az (második kép), hogy Henry lehogyott... Akkora böszme, mint egy elefánt! Viggo meg megint felöltözött... 8O
Sziasztok! Az, hogy milyen a fia engem totál nem érdekel. Szerintem inkább az anyjára hasonlít. Viszont Viggo pedig művészlélek...és mint ilyen, szerintem tényleg eléggé "szabadon" öltözködik. De tud ő nagyon elegáns is lenni. Egyébként a 4 CD-s bővített kiadásban (Fellowship) vannak riportok. Minden színész és Peter Jackson is mond valamit Viggo-ról. Többek között ilyeneket - Sean Bean: Viggo csak azt csinálja amiben hisz. Elijah: "Szinte látni az őrültséget a szemében (wildness)...mintha be lenne kattanva. Peter J.: Viggo szinte egyévált a szerepével. A kardját tekintette szerepe kulcsának, ezért aztán mindenhova magával vitte pl. étterembe is. Az autója hátsó ülésén tarotta ha vezetett. Aztán Viggo mondta saját magáról, hogy éppen egy vasárnapi kard-próbáról ment hazafelé félig Aragornnak öltözve és félig utcai öltözékben. Kifelé jövet még gyakorolta a mozdulatokat és úgy nézhetett ki saját bevallása szerint, mint egy őrült Raszputyin. Aztán jöttek a rendőrök és lekapcsolták, készült pár jegyzőkönyv is. Szóval én pont ezt szeretem benne, ezt...hogy olyan különleges és laza. Nem akar mindenféle elvásároknak megfelelni. Hogy olyan, mint egy kaméleon. Bármivé át tud változni, ha akar és nagyon jó színész. De ezt nem kell mondanom nektek ugye? És hogy öreg lenne? Szerintem Viggo olyan, mint a jó bor. Az idő haladtával csak egyre jobb lesz. Nnna, most ezt jól kiírtam magamból....Üdv: Elfprincess
"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."
- Adelard
- Nem elérhető
Sorel írta: Öreg, randa a haja, rosszul öltözködik, élvezhetetlen képeket fest, dagadt a fiacskája ( ez utóbbival kénytelen vagyok egyetérteni),és esetleg büdi!!???!!???
Ezt mind mondtuk??? Na várjunk, az utolsót biztos nem!! Vagyis nem mi, mert az egy excsaja mondta állítólag. (Most nem jut eszembe h ki volt, de be volt téve egy link és abban közölte h Viggo "nincs túl nagy barátságban a vízzel és a szappannal" vagy vmi ilyesmi. És erről már akkor is úgy gondoltuk, totál hülyeség. )
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Sorel
- Nem elérhető
Hol van a régi tűz, rajongás? Ejnye-ejnye.
Most már meg sem érdemlitek, hogy betekintést nyerjetek az álmaimba....
- Adelard
- Nem elérhető
kriszana írta: Pedig - ha belegondolok - kicsit lefogyna jó pasi lehetne belőle, akárcsak az apja...
Lehet hogy még később lefogy, és tényleg az lesz.. Ki tudja? Amúgy biztos h 14-15? Kisebbnek néz ki...
kriszana írta: Undi: azt hiszem, Vig öltözködési stílusán már senki nem fog változtatni. Még egy nő se tudna...egy bizonyos kor fölött pedig már mindegy.
Én azért megpróbálnék szívesen..
Amúgy a V-GO tök jó elnevezés volt, mert ha azt vesszük nem is 1 betű híján a neve hanem (kiejtve) tejesen úgy hangzik mintha azt mondaná az ember: Viggo Ez olyan mint amikor beszélt az ismerősöm egy "We go together" nevű dalról és hirtelen mindig azt hittem, hogy Viggot akar mondani
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Undómiel
- Nem elérhető
Hogy jön be így nőknek? Legyen már igényes!!!
- hódica
- Nem elérhető
Undómiel írta: www.houseoftelcontar.com/news.html
Erre mondom én az (második kép), hogy Henry lehogyott... Akkora böszme, mint egy elefánt! Viggo meg megint felöltözött... 8O
nagyon dúrva ez a gyerek! 8O 8O 8O hát, hogy úgy mondjam nem örökölte apja előnyös tetstalkatát (amugy most hányéves ez a Henry gyerkőc?)
a cuccait pedig már megszokhattuk szerintem már azon kellene csodálkozni, ha emberien lenne felöltözve
- Undómiel
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Jesszus...ez tényleg túl megy minden határon... nem piskóta a fiúUndómiel írta: www.houseoftelcontar.com/news.html
Pedig - ha belegondolok - kicsit lefogyna jó pasi lehetne belőle, akárcsak az apja...
Undi: azt hiszem, Vig öltözködési stílusán már senki nem fog változtatni. Még egy nő se tudna...egy bizonyos kor fölött pedig már mindegy.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Undómiel
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Rago, elolvastad a szöveget? Itt nem AZ ajándékon volt a hangsúly, hanem azon, hogy azt a Kanadából származó dobozos üditőt V-GO-nak kereszteték és ezen a mi Viggonk hihetetlenül jót kacagott. El is hiszem, biztosan iszonyatosan furcsa lehetett számára, hogy alig egy betü híján a saját nevét látja viszont egy üditős flakonon.Ragoran írta: Undi:Ez cukor!! Ha küldünk neki Mi is vmit annak ugyanígy fog örülni?
De az tetszik, ami a kép fölé ért az ejándék átadója:
"Mikor meglátta az üdítősdobozokat, hangos kacagásban tört ki.... ez egy olyan pillanat volt, amire egész életemben emlékezni fogok. Találkozol emberekkel, aláiratsz velük dolgokat, beszélgetsz is velük. De amikor meg tudod nevettetni őket, igazán, szívből, az egy felbecsülhetetlenül ritka pillanat."
Szabadfordításban tőlem. (nézzétek el nekem, hogy nem kezdtem el szótárazni) De biztos, hogy ezt jelenti
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Ragoran
- Nem elérhető
Artemisz:Szép álom!
tom,hogy nem naon látszik,de az ott Aragorn!(állítólag)
- Undómiel
- Nem elérhető
Ezt beraktam már? Mármint n vagy más...?
www.viggo-online.net/comments/vi ... php?p=1699
www.houseoftelcontar.com/images/ ... /slu03.jpg
- hódica
- Nem elérhető
tegnap este a F1 után kapcsolgatok, odakeveredek az orf-re, és mit látok? VIGGO!!!!!!!!!! ohh, mondom mi ez, álmodom már vagy mifene. aztán meglátom Michael Douglast, és azt a szőkét(asszem Gwyneth ), és akkor esik le, hogy TGY.
aztán szépeket álmodtam(persze nem a film, hanem Viggo miatt )
- Undómiel
- Nem elérhető
Jó, nagyon jó! A magyar nyelv gyönyörű, Árpi bácsi fantasztikus, de pl. Aragorn leírásánál, meg amiket mond, ezerszer jobb az eredeti. (hogy ne legyünk offok). Amikor Bríben találkoznak, az eredetiben sokkal tutibb Aragorn, vannak olyan szavak, amiknek nehéz lenne magyar megfelelőt találni!
- Artemisz
- Nem elérhető
Álmomban Völgyzugolyban játszottam a lovakkal a mezőn, mikor 1xcsak zenét hallottam a házból. Megmostam az arcom és a kezem a vízesésben(olyan csodaszép hangja volt!), és besiettem. Elrond a teraszon ült a karosszékben, és hárfázott, én pedig odakucorodtam a lábához, és felnéztem rá. Ő pár pillanat múlva abbahagyta a játékot, kezét a fejemre tette, megsimogatta a hajam, és rám mosolygott. Iszonyú boldog lettem, képzelhetitek! Aztán-ezt a múltkor kifelejtettem, bocs- vmi olyasmit mondott, hogy túl ártatlan vagyok, és félt a Sötétségtől. Mire én ezt válaszoltam:"Tudok bánni karddal és íjjal, Apám; és megülöm a lovat, ne aggódj miattam." Ekkor belépett Aragorn és Arwen kéz a kézben, és ők is mosolyogtak, mintha hallották volna, amit mondtam, és ekkor ébredtem fel. Nem csak az volt csodás, hogy megsimogatta a hajam, hanem, hogy ezt mondhattam neki: APÁM, lévén, hogy én ezt még soha senkinek se mondtam, amióta a világon vagyok. Hát, most ezt is tudjátok
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Eldafinde
- Nem elérhető
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- adastra
- Nem elérhető
Sorel írta: A Pandora's Boxos képeket láttátok? Nagyon csinos az összes LOTR-es fiúcska. Azt mondja meg nekem valaki, hogy melyik filmből van az a kép Viggóról, amikor szőke, nem túl rövid a haja, bajusza van, és valami fehér trikó van rajta?
Szerintem a G.I. Jane-ből, nem lehet? Ott van ugyanis förtelmes bajusza!
Sorel írta: Viggo-tali: szerintem nem teljesen reménytelen, hogy eljöjjön ide, csak kellően nagyszabású esemény kellene. Persze ez is csak pénz kérdése...
/Kriszana, én emlékszem a tavaly nyári igéretedre...)
Örülök, hogy emlékszel Sorel, de ha visszalapozol, és visszaolvasol, akkor rájössz, hogy nem volt konkrét ígéret. Azt mondtam, hogy megcsináljuk a kiállítást, ha lesz, aki segít. Ha jól emlékszem, te voltál az egyetlen, akit ez a dolog lázba hozott.
Én is, engem is lázba hozott!!!! Ötleteim is lennének, hogy kéne nekikezdeni, mert nem akarom elfogadni, hogy mindenről le kéne mondanunk, csak azért mert véletlenül idepottyantunk és nem máshová!!!
Úgyhogy komolyan gondolom és mondom: ha összeállunk egy ilyen "bekerítő" projektre, szívesen segítek benne,amit tudok és szívesen dolgoznék rajta, hogy létrejöjjön a találkozó!!! :bounce: A többit magánban, ha te/ti is komolyan akarjátok!
Másrészről pedig - másfél év múlva - ha minden igaz már L.A.ben leszek, s akkor majd próbálok tenni valamit ez ügyben. Hátha eljön hozzánk kíállítás nélkül is. Merthát - valljuk be - a képei nem annyira fantasztikusak, hogy széles közönség legyen rá kíváncsi.
Lehet, hogy addig kéne ráizgulni, mert a ROTK premierje miatt talán most, ill. jövő év elején még több reklámra hajlandóak lennének!
Sorel írta: ROTK-megkopasztás: Szerintem Viggo haja azon a képen nincs megnyírva, csak hátrakötötték, mint Gandalfnak TTT-ben
Így volt. Nem kopasztották meg. Csak kicsit Kevin Costneresítették
Hát nem tudom, mit csináltak vele, de tényleg szörnyű, remélem, nem marad úgy!
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
- Undómiel
- Nem elérhető
Sorel, pont hogy a főszereplők jeleneteit kell újravenni! Van, hogy a vágás során kderül, hogy kicsit másként is lehetett volna, s a meglévő 20 verzió egyike sem megfelelő... És akkor megy a telefon, hogy irány NZ!
Krisz, tényleg tapintatlan voltam (meg állati dühös ), ne haragudjanak az angolul nem tudók. Amivel meg adós maradtam korábbról, készen van, csak be kellene gépelni, de hétfőre meglesz!
Adelard, szép munka. Amire azt mondtad, nem biztos, jó úgy... Én se fordítok szó szerint... Gyakran úgy pont a lényeg nem jön át... Én se csinálhattam volna jobban!!! Bravobravobravo!!!
- Agoura
- Nem elérhető
Sorel:én inkább maradok Viggonál(de ha már Ő nem jön össze és Henry megváltozott,hááát....végülis a menyének se rossz lenni,de erre ne is gondoljunk)
A kiritkított haj:sztem csak a képen ilyen,de majd ha harcol megint olyan lesz haja mint eddig
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.