Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 7 hónapja #112401 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A vox.hu-n a hónap DVD-je Viggo egyik filme, amiről én még egy szót sem hallottam, de lehet, hogy csak én vagyok ilyen tudatlan :? :roll:

itt a cikk(nem tudom, ti ismeritek-e) :arrow:
www.vox.hu/online/videodvd.php?a ... ism&id=915

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #112344 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #112250 Írta: Celeb Ear
Celeb Ear válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Lehet, hogy nem nagyon kapcsolódik ide, de Aragornos:
fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky/lot...0032241516293491.jpg
:arrow: Aragorn dilemmája 8) (nekem nagyon tetszik)

Sorel: Szerintem egy gondori nő nem tudta volna elcsábítani Aragornt, annyira szerette Arwent. Őket egy olyan kötelék fűzi össze, amit nem lehet csak úgy hipp-hopp elszakítani. És nem vagyok benne biztos, hogy Aragorn nem szeretett a harcról meg a háborúról beszélgetni, hiszen az egész lelke "harcias".

Ez az én véleményem, lehet ellent mondani. :P

"A képzelőerő az élet legnagyobb adománya."

Több
21 éve 7 hónapja #112214 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sokat gondolkodtam azon, hogy mi lett volna, ha egy átlagos, hús-vér, mondjuk gondori nő elcsábítja Aragornt. Nem egy jéghideg amazon, mint Eowyn (persze a könyvbeli E.-ra gondolok, nem M. Ottóra - aki számomra nem E.), és nem egy ilyen több ezer éves, búgó hangú tünde-nő, aki állandóan azt sóhajtozza, hogy az "út már a lábad elött van, csak rá kell lépned" (most persze a filmbeli Arwenre gondolok - a könyvbeliről nem sokat tudunk).
Szerintem felüdülés lett volna számára ez után a két csaj, és a több évtizednyi magány és férfi társaság után egy olyan nő, aki mondjuk nem 45 kiló, főz neki egy finom vacsorát, és nem csak a háborúról, meg a "küldetésről" lehet vele beszélni.
Mit gondoltok?

Több
21 éve 7 hónapja #112165 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nagyon pangunk!!!

Sorel, nekem is Vig tetszik, és nem Aragorn. Ki is Aragorn? Egy fikció. Vig viszont egy hús-vér férfi, aki olyan, amilyen, de nem csak a fejünkben létezik. Aragorn az egyik profilja. A kérdés az, alapból tetszik vagy jelmezben Mr Mortensen.

Több
21 éve 7 hónapja #111901 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ezüstliliom rakta be az Origóra, szegény Viggo :cry: :
kep.tar.hu/ezustliliom/images/pic2029840.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 7 hónapja #111688 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sorel írta: Kedves Kriszana!
Tehát: lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem jobba tetszik Viggo, (vagy pl. "Walker Jerome"), mint Aragorn.
Mármint külsőleg. Egyébként tényleg nem ismerjük őt, Aragornt sokkal jobban. De teljesen mindegy: egy amerikai filmszinész élete legalább olyan távol van tőlünk, mint Középfölde.

Ez sajnos igaz, Sorel :(

Sorel írta: Szóval megnéztem az "Abaut Adam" című filmet, Stuart Townsenddel a főszerepben. Szerintem helyes fiú, az arca alapján akár Aragorn is lehetne. De az biztos, hogy O. Bloom korosztálya. Tudtok valamit arról, hogy az életkorán kívül felmerült-e ellene valami kifogás?

Stuart Townsend ellen a kifogás: "művészi felfogás beli eltérések" voltak PJ és közte. Ez a hivatalos verzió. (Valószínüleg egyszerűen csak meg akartak szabadulni tőle.) És milyen jól tették! 8)

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 7 hónapja #111643 Írta: Sorel
Kedves Kriszana!

Tehát: lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem jobba tetszik Viggo, (vagy pl. "Walker Jerome"), mint Aragorn.
Mármint külsőleg. Egyébként tényleg nem ismerjük őt, Aragornt sokkal jobban. De teljesen mindegy: egy amerikai filmszinész élete legalább olyan távol van tőlünk, mint Középfölde.

Szóval megnéztem az "Abaut Adam" című filmet, Stuart Townsenddel a főszerepben. Szerintem helyes fiú, az arca alapján akár Aragorn is lehetne. De az biztos, hogy O. Bloom korosztálya. Tudtok valamit arról, hogy az életkorán kívül felmerült-e ellene valami kifogás?

Több
21 éve 7 hónapja #111585 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
itt egy cikk :arrow: www.origo.hu/agyurukura/aragorn.html
ha ismeritek akkor szóljtok és törlöm ezta hozzászólásomat

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #111329 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Aragorn ruhája(bocsi,ha már ismeritek)

www.warofthering.net/movies/phot ... age1.shtml

Bocsi,ha már volt
oberongirl.com/viggo/photos2.htm

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 7 hónapja #111100 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 7 hónapja #110879 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok!
Jók a képek!
Köcce,hogy töröltétek az offokat!

Artemisz írta: GYEREKEK! Olvastam Viggo interjúját az FHM-ben. Ott így nyilatkozik szó szerint:
"17 éves koromban tartottunk egy orbitális bulit a haverjaimmal, attól ered a seb. Nem emlékszem, hogy szereztem, de arra igen, hogy olyan részeg voltam, hogy érzéstelenítés nélkül varrták a sebet. Viszont azóta nem iszom. "

Hát..az a helyzet,hogy elég sok helyen "így nyilatkpozott szó szerint" de ezek a "szószerinti nyilatkozatok eltérnek 1mástól,szal logikusan vhol nem stimmel a dolog,de én is így hallottam.. :roll:

Több
21 éve 7 hónapja #110821 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én is álmodtam már vele , csak az a GYUban játszódott! Az egyik vmi harc közben, a másik pedig Elrond tanácsán 8) 2 legszebb álmom :lol:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 7 hónapja #110806 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ma megint Viggoval álmodtam :D , csak most ő volt az apám. És Sandra Bullock az anyám. Álmomban Viggo haja olyan volt, mint a Tökéletes gyilkosságban, a ruházata mint a Gy.U.-ban, és hivatásos hegymászó volt (felszerelés mindig nála).
A dolgok negatívuma csupán az, hogy a végén mind belefulladtunk egy víztározóba :cry:

Több
21 éve 7 hónapja #110803 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Itt az eredeti link!!!
www.moviefone.com/features/stand ... 03_winners

Omar Sharif a Hidalgóról!
story.news.yahoo.com/news?tmpl=s ... &printer=1

Nesze nektek!
www.houseoftelcontar.com/images/ ... 031703.jpg

www.musingsofviggo.com
Viggo a legjobb színész!!! 17-i frissítéseknél a 2.

Köszi Artemisz! Krisz, ez 1000%, hogy így van... :D Úgyhogy nem veszem kötöznek!!! :D

Több
21 éve 7 hónapja #110773 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
GYEREKEK! Olvastam Viggo interjúját az FHM-ben. Ott így nyilatkozik szó szerint:
"17 éves koromban tartottunk egy orbitális bulit a haverjaimmal, attól ered a seb. Nem emlékszem, hogy szereztem, de arra igen, hogy olyan részeg voltam, hogy érzéstelenítés nélkül varrták a sebet. Viszont azóta nem iszom. "
Aranyos, nem? :mrgreen:
Egyébként én azt vettem észre, hogy sokszor mintha ellentmondana saját magának az egyes nyilatkozataiban. Azért ez furcsa...

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 7 hónapja #110766 Írta: hódica
itt meg lehet venni Viggo könyveti(fényképekkel,festményekkel, versekkel), valamint a háború-ellenes pólóit :arrow:
www.percevalpress.com/books.html

Több
21 éve 7 hónapja #110763 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Stuart Townsend lett volna Aragorn?????
ő egy metál zenész! :)
tudtátok :?:

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #110682 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
én csak a koráról hallottam....milyen lett volna, ha beraknak egy huszon évest aragornnak????kicsit gáz.....de hát szegény srác...szar lehetett neki...megkapja élete legnagyobb szerepét és erre hazaküldik....biztos jól teletömték a zsebét... :wink:

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 7 hónapja #110493 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

kriszana írta: Kedves Sorel :)
Jah, Lányok, írtam Vigről egy kis összefoglalót, tele idézetekkel, fordításokkal, akit érdekel, szívesen elküldöm emilben.

Nekem is küldd el lécci! remélem még megvan :) Láccik hogy rég voltam..
Amúgy én nem hallottam hogy Henry szerepelt volna a TTT-ben
Az ajtófélfás dolgot meg úgy ismerem hogy 16 v. 17 éves volt mikor a baleset történt és olyan részeg volt hogy semmire nem emléxik belőle :D

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 7 hónapja #110452 Írta: hódica

Ragoran írta:
Artemisz:G.I.Jane:Sztem is jó a szerep,jót alakít,viszont a pofija..hmm... :? mondjuk úgy,hogy nem az igazi(SZTEM!)
ez itt Henry elbújva
ez egy fokkal jobb
Sztem nem hasonlít Vigre :roll:

a GI Jane szerintem elég gáz film, és Viggonak nem áll jól a bajusz :? :roll: :roll:
gondolom azt hallottátok, hogy Henry szerepel a TTT-ben, egy rohani kisfiút alakít, de csak pár pillanatra látható :P

Több
21 éve 7 hónapja #110428 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sorel írta: (Ja, és ha ott lennék mellette, nem a felöltöztetése lenne az első gondolatom...)

nekem a levetkőztetés lenne az első...

Sorel írta: Istenem, milyen maradiak vagytok... Hát Viggo negyvennégy évesen lazább, mint ti?

Ez nem hiszem, hogy lazaság kérdése, Sorel. Ez stílus és ízlés kérdése.

Undómiel írta: Hát, az a dolog úgy 16évesen volt tök részegen egy ajtófélfával és még a balesetin is hót mata volt... :D

Nem akarok kötözködni Undi, de ő maga azt állítja, hogy 1-1,5 éves kora körül történt.S olyan kicsi volt, hogy nem is emlékszik rá.

Sorel írta: Eljött az a pillanat, hogy valóban szükség van a moderátorokra!!!!KRISZANA, MINERVA SEGÍTSÉG!!!!

Itt vagyunk, ne aggódj. Rendbe tettem az oldalt. Remélem, így tetszik. :P
Előre is köszönök mindenkitől minden gratulációt, de kéretik ezeket privátban leírni.
Inczy: elküldtem
Lányok, én még nem találkoztam olyan emberkével, akinek Viggo jobban tetszett volna, mint Aragorn...Valljuk be, az a pozíció, amit ő betölt, és a nimbusza sokkal vonzóbb számunkra. Hisz nem is ismerjük...

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 7 hónapja #110279 Írta: Sorel
Eljött az a pillanat, hogy valóban szükség van a moderátorokra!!!!
KRISZANA, MINERVA SEGÍTSÉG!!!!
A színvonal is vészesen zuhan...
Ez most tényleg OFF: van aki meg sem próbál a magyar helyesírás szerint írni?

Hódica: Örülök, hogy egyetértünk Viggo öltöztetésével (és vetkőztetésével) kapcsolatban....

Több
21 éve 7 hónapja #110231 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Gyerekek!! Ne OFFoljatok lécciike!!

Artemisz:G.I.Jane:Sztem is jó a szerep,jót alakít,viszont a pofija..hmm... :? mondjuk úgy,hogy nem az igazi(SZTEM!)
ez itt Henry elbújva
ez egy fokkal jobb
Sztem nem hasonlít Vigre :roll:

Több
21 éve 7 hónapja #110133 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Miért ne játszanának a Király visszatérben?! Hisz ott Viggoé a főszerep(az egyik)

a GYU az első hehyre való!

Kár hogy ezt az Oszkár díj kiosztók nem így látják :roll: :bawling: Egyébként én egyetértek! :lol:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 7 hónapja #110098 Írta: Saczy
hát kb....russel crow maradjon csak gladiátor....
bár nem tom h viggo mien lenne gladiátornak...valahogy nem tom elképzelni....vagyis nem merem elképzelni! :D
a GYŰRŰK URA természetesen az eslő helyen van.....hol máshol lehetene???
1. A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE; A KÉT TORONY; A KIRÁLY VISSZATÉR
2. A gladiátor
stb.... :D
a GYU az eslő helyre való!!!!!

Több
21 éve 7 hónapja #110096 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Milyen lenne már Russell Crowe Aragornnak?! Legalább annyia illene rá a szerep, mint Meg Ryannek Éowyn. :lol: :roll:

Több
21 éve 7 hónapja #109977 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Csak hogy ne unatkozzanak a moderátorok: (Moderátorok, hah, micsoda fennkölt kifejezés! :lol: 8)
Az a kép: Russel, mint Viggo...hú, az gáz! De nagyon, nagyon!( Min, ezzel azt akartam kifejezni, h. Viggo sokkal helyesebb!, örülsz? :wink: :D )

Iru. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 7 hónapja #109955 Írta: Saczy
én úgy tudtam, hogy két lábujját törte el....
az meg tuti h nem fia, mert a fia szőke és kövér.....és egyáltalán nem így néz ki......

Több
21 éve 7 hónapja #109947 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hmmm... gyerekek! Viggo a GI Jane-ben is óriásit alakított! Tökély! Igaz, ott tényleg hót rusnya a képes fele, de hogy NAGY SZÍNÉSZ, azt senki se vitatja el! UGYE???!!! :evil: Amúgy a fia nekem föl se tünt! Hasonlít rá? És ki az a vöröske, akinek megnézi a kardját a várostrom elött?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.025 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére