- Köszönetek: 0
Aragorn (Viggo Mortensen)
- hódica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
itt a cikk(nem tudom, ti ismeritek-e)
www.vox.hu/online/videodvd.php?a ... ism&id=915
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Agoura
- Nem elérhető
oirac.com/photos.php?id=162
oirac.com/photos.php?id=164
oirac.com/photos.php?id=165
Gondori ember :
oirac.com/photos.php?id=190
oirac.com/photos.php?id=188
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Celeb Ear
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky/lot...0032241516293491.jpg
Aragorn dilemmája (nekem nagyon tetszik)
Sorel: Szerintem egy gondori nő nem tudta volna elcsábítani Aragornt, annyira szerette Arwent. Őket egy olyan kötelék fűzi össze, amit nem lehet csak úgy hipp-hopp elszakítani. És nem vagyok benne biztos, hogy Aragorn nem szeretett a harcról meg a háborúról beszélgetni, hiszen az egész lelke "harcias".
Ez az én véleményem, lehet ellent mondani.
"A képzelőerő az élet legnagyobb adománya."
- Sorel
- Nem elérhető
Szerintem felüdülés lett volna számára ez után a két csaj, és a több évtizednyi magány és férfi társaság után egy olyan nő, aki mondjuk nem 45 kiló, főz neki egy finom vacsorát, és nem csak a háborúról, meg a "küldetésről" lehet vele beszélni.
Mit gondoltok?
- Undómiel
- Nem elérhető
Sorel, nekem is Vig tetszik, és nem Aragorn. Ki is Aragorn? Egy fikció. Vig viszont egy hús-vér férfi, aki olyan, amilyen, de nem csak a fejünkben létezik. Aragorn az egyik profilja. A kérdés az, alapból tetszik vagy jelmezben Mr Mortensen.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Ez sajnos igaz, SorelSorel írta: Kedves Kriszana!
Tehát: lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem jobba tetszik Viggo, (vagy pl. "Walker Jerome"), mint Aragorn.
Mármint külsőleg. Egyébként tényleg nem ismerjük őt, Aragornt sokkal jobban. De teljesen mindegy: egy amerikai filmszinész élete legalább olyan távol van tőlünk, mint Középfölde.
Stuart Townsend ellen a kifogás: "művészi felfogás beli eltérések" voltak PJ és közte. Ez a hivatalos verzió. (Valószínüleg egyszerűen csak meg akartak szabadulni tőle.) És milyen jól tették!Sorel írta: Szóval megnéztem az "Abaut Adam" című filmet, Stuart Townsenddel a főszerepben. Szerintem helyes fiú, az arca alapján akár Aragorn is lehetne. De az biztos, hogy O. Bloom korosztálya. Tudtok valamit arról, hogy az életkorán kívül felmerült-e ellene valami kifogás?
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Sorel
- Nem elérhető
Tehát: lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem jobba tetszik Viggo, (vagy pl. "Walker Jerome"), mint Aragorn.
Mármint külsőleg. Egyébként tényleg nem ismerjük őt, Aragornt sokkal jobban. De teljesen mindegy: egy amerikai filmszinész élete legalább olyan távol van tőlünk, mint Középfölde.
Szóval megnéztem az "Abaut Adam" című filmet, Stuart Townsenddel a főszerepben. Szerintem helyes fiú, az arca alapján akár Aragorn is lehetne. De az biztos, hogy O. Bloom korosztálya. Tudtok valamit arról, hogy az életkorán kívül felmerült-e ellene valami kifogás?
- Arden Borough
- Nem elérhető
ha ismeritek akkor szóljtok és törlöm ezta hozzászólásomat
Örökké nem eshet...
- Agoura
- Nem elérhető
www.warofthering.net/movies/phot ... age1.shtml
Bocsi,ha már volt
oberongirl.com/viggo/photos2.htm
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
- Minerva
- Nem elérhető
www.greenlightscafe.com/viggo_mortensen.html
viggo.parisangel.com/
Narie: kell még a Börtönhalál?
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ragoran
- Nem elérhető
Jók a képek!
Köcce,hogy töröltétek az offokat!
Artemisz írta: GYEREKEK! Olvastam Viggo interjúját az FHM-ben. Ott így nyilatkozik szó szerint:
"17 éves koromban tartottunk egy orbitális bulit a haverjaimmal, attól ered a seb. Nem emlékszem, hogy szereztem, de arra igen, hogy olyan részeg voltam, hogy érzéstelenítés nélkül varrták a sebet. Viszont azóta nem iszom. "
Hát..az a helyzet,hogy elég sok helyen "így nyilatkpozott szó szerint" de ezek a "szószerinti nyilatkozatok eltérnek 1mástól,szal logikusan vhol nem stimmel a dolog,de én is így hallottam..
- Lyra
- Nem elérhető
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- erwianne
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A dolgok negatívuma csupán az, hogy a végén mind belefulladtunk egy víztározóba
- Undómiel
- Nem elérhető
www.moviefone.com/features/stand ... 03_winners
Omar Sharif a Hidalgóról!
story.news.yahoo.com/news?tmpl=s ... &printer=1
Nesze nektek!
www.houseoftelcontar.com/images/ ... 031703.jpg
www.musingsofviggo.com
Viggo a legjobb színész!!! 17-i frissítéseknél a 2.
Köszi Artemisz! Krisz, ez 1000%, hogy így van... Úgyhogy nem veszem kötöznek!!!
- Artemisz
- Nem elérhető
"17 éves koromban tartottunk egy orbitális bulit a haverjaimmal, attól ered a seb. Nem emlékszem, hogy szereztem, de arra igen, hogy olyan részeg voltam, hogy érzéstelenítés nélkül varrták a sebet. Viszont azóta nem iszom. "
Aranyos, nem?
Egyébként én azt vettem észre, hogy sokszor mintha ellentmondana saját magának az egyes nyilatkozataiban. Azért ez furcsa...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- hódica
- Nem elérhető
www.percevalpress.com/books.html
- Arden Borough
- Nem elérhető
ő egy metál zenész!
tudtátok :
Örökké nem eshet...
- Saczy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Elen síla lúmenn omentilelvo!
- Adelard
- Nem elérhető
kriszana írta: Kedves Sorel
Jah, Lányok, írtam Vigről egy kis összefoglalót, tele idézetekkel, fordításokkal, akit érdekel, szívesen elküldöm emilben.
Nekem is küldd el lécci! remélem még megvan Láccik hogy rég voltam..
Amúgy én nem hallottam hogy Henry szerepelt volna a TTT-ben
Az ajtófélfás dolgot meg úgy ismerem hogy 16 v. 17 éves volt mikor a baleset történt és olyan részeg volt hogy semmire nem emléxik belőle
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- hódica
- Nem elérhető
Ragoran írta:
Artemisz:G.I.Jane:Sztem is jó a szerep,jót alakít,viszont a pofija..hmm... mondjuk úgy,hogy nem az igazi(SZTEM!)
ez itt Henry elbújva
ez egy fokkal jobb
Sztem nem hasonlít Vigre
a GI Jane szerintem elég gáz film, és Viggonak nem áll jól a bajusz
gondolom azt hallottátok, hogy Henry szerepel a TTT-ben, egy rohani kisfiút alakít, de csak pár pillanatra látható
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
nekem a levetkőztetés lenne az első...Sorel írta: (Ja, és ha ott lennék mellette, nem a felöltöztetése lenne az első gondolatom...)
Ez nem hiszem, hogy lazaság kérdése, Sorel. Ez stílus és ízlés kérdése.Sorel írta: Istenem, milyen maradiak vagytok... Hát Viggo negyvennégy évesen lazább, mint ti?
Nem akarok kötözködni Undi, de ő maga azt állítja, hogy 1-1,5 éves kora körül történt.S olyan kicsi volt, hogy nem is emlékszik rá.Undómiel írta: Hát, az a dolog úgy 16évesen volt tök részegen egy ajtófélfával és még a balesetin is hót mata volt...
Itt vagyunk, ne aggódj. Rendbe tettem az oldalt. Remélem, így tetszik.Sorel írta: Eljött az a pillanat, hogy valóban szükség van a moderátorokra!!!!KRISZANA, MINERVA SEGÍTSÉG!!!!
Előre is köszönök mindenkitől minden gratulációt, de kéretik ezeket privátban leírni.
Inczy: elküldtem
Lányok, én még nem találkoztam olyan emberkével, akinek Viggo jobban tetszett volna, mint Aragorn...Valljuk be, az a pozíció, amit ő betölt, és a nimbusza sokkal vonzóbb számunkra. Hisz nem is ismerjük...
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Sorel
- Nem elérhető
KRISZANA, MINERVA SEGÍTSÉG!!!!
A színvonal is vészesen zuhan...
Ez most tényleg OFF: van aki meg sem próbál a magyar helyesírás szerint írni?
Hódica: Örülök, hogy egyetértünk Viggo öltöztetésével (és vetkőztetésével) kapcsolatban....
- Ragoran
- Nem elérhető
Artemisz:G.I.Jane:Sztem is jó a szerep,jót alakít,viszont a pofija..hmm... mondjuk úgy,hogy nem az igazi(SZTEM!)
ez itt Henry elbújva
ez egy fokkal jobb
Sztem nem hasonlít Vigre
- Lyra
- Nem elérhető
Kár hogy ezt az Oszkár díj kiosztók nem így látják :bawling: Egyébként én egyetértek!a GYU az első hehyre való!
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Saczy
- Nem elérhető
bár nem tom h viggo mien lenne gladiátornak...valahogy nem tom elképzelni....vagyis nem merem elképzelni!
a GYŰRŰK URA természetesen az eslő helyen van.....hol máshol lehetene???
1. A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE; A KÉT TORONY; A KIRÁLY VISSZATÉR
2. A gladiátor
stb....
a GYU az eslő helyre való!!!!!
- shaira
- Nem elérhető
- Irunien
- Nem elérhető
Az a kép: Russel, mint Viggo...hú, az gáz! De nagyon, nagyon!( Min, ezzel azt akartam kifejezni, h. Viggo sokkal helyesebb!, örülsz? )
Iru.
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Saczy
- Nem elérhető
az meg tuti h nem fia, mert a fia szőke és kövér.....és egyáltalán nem így néz ki......
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.