Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 7 hónapja #114536 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sorel írta: Álmokkal kapcsolatban: Kriszana, borzasztó önzetlen vagy. Hogy egész őszinte legyek, az én álmomban (ha van ilyen) ti biztos nem szerepeltek. Bőven elegen vagyunk benne ketten

Sorel, én nem feltételeztem, hogy mi is szerepelünk az álmaidban :lol:
Én igazán kíváncsi lennék, hogy miről álmodozol Viggoval kapcsolatban, meséld el, kérlek.

Sorel írta: Egyébként a 20 év alatti Viggo rajongóknak üzenem, hogy gondolkozzanak el Henry Mortensenen. Ó mostmár 16-18 körül járhat, lehet, hogy lefogyott, és egyre jobban hasonlít az apjára...
Szerintem annak több realitása van...

Ez nagyon jóóóó :lol: Lányok, fogadjátok meg, amit Sorel mond...igaza lehet. Én nem kezdenék 16-18 évesekkel [size=9:1wszxoa7](de én már 24 vagyok), [/size]szóval itt a nagy lehetőség :P

Sorel írta: Adastra képeihez: én a legelfogultabbak egyike, kijelentem, hogy ez a frizura kezd förtelmessé válni.

Egyetértek... :roll: szörnyű ez a haj...öregszik kérlelhetetlenül.... és az a szín :x brrrr kiráz a hideg tőle

Sorel írta: A Pandora's Boxos képeket láttátok? Nagyon csinos az összes LOTR-es fiúcska. Azt mondja meg nekem valaki, hogy melyik filmből van az a kép Viggóról, amikor szőke, nem túl rövid a haja, bajusza van, és valami fehér trikó van rajta?

nemtom sajna

Sorel írta: Viggo-tali: szerintem nem teljesen reménytelen, hogy eljöjjön ide, csak kellően nagyszabású esemény kellene. Persze ez is csak pénz kérdése...
/Kriszana, én emlékszem a tavaly nyári igéretedre...)

Örülök, hogy emlékszel Sorel, de ha visszalapozol, és visszaolvasol, akkor rájössz, hogy nem volt konkrét ígéret. Azt mondtam, hogy megcsináljuk a kiállítást, ha lesz, aki segít. Ha jól emlékszem, te voltál az egyetlen, akit ez a dolog lázba hozott.
Másrészről pedig - másfél év múlva - ha minden igaz már L.A.ben leszek, s akkor majd próbálok tenni valamit ez ügyben. Hátha eljön hozzánk kíállítás nélkül is. Merthát - valljuk be - a képei nem annyira fantasztikusak, hogy széles közönség legyen rá kíváncsi. :?

Sorel írta: ROTK-megkopasztás: Szerintem Viggo haja azon a képen nincs megnyírva, csak hátrakötötték, mint Gandalfnak TTT-ben

Így volt. Nem kopasztották meg. Csak kicsit Kevin Costneresítették :lol:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #114528 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

kriszana írta: Adelard, lefordíthatod azt a pár sort, ha sok időd van. (Igazség szerint én lusta vagyok berakni azt a néhány sort magyarul.) De mindenestre nagyon érdekes.

Ok, szóval:
A dán színész Viggo Mortensen, aki Aragornt játssza PJ Gyűrűk Ura trilógiájában, Izlandon van. Úgy tűnik, hogy pihenni jött, nem dolgozni. Vasárnap bérelt egy lovat a Laxnes lovardából, és elment lovagolni a környékre a fiával és egy ismeretelen nővel.(rá mondta Undi: "majd adok én neked!" :D Tényleg aranyos volt :) ) Nem mutatkozott be a kölcsönzőben dolgozóknak, de nagyon kedves volt mikor a személyzet egyik tagja megkérdezte találkoztak-e már valamikor.
Egy hotelben szállt meg Reykjavik központjában, és látták a város néhány bárjában is, ahol verseket írogatott. Ez valószínüleg felébresztett valamit a női lelkekben[size=9:37jpdnks](ebbe nem vagyok biztos h ezt jelenti... :? :oops: )[/size] Mortensen egy művész aki verseket írogat szabadidejében, továbbá festő és jazz zenész is egyben.

Szóljatok ha vmi nem jól van.

Egyébként Sorel: az tökmindegy mert akkor sem jó ha hátrakötötték a haját. Mért nem hagyták úgy ahogy az első két részben? :cry: (Amúgy biztos h nem vághatták le mert összevissza forgatták a 3 filmet.)Ja és mért ne mehetnének az utóforgatásra főszereplők is?

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #114518 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Jó sok mindent írtatok, csak győzzek reagálni! Most aztán él és virul a topic!!!!

Álmokkal kapcsolatban: Kriszana, borzasztó önzetlen vagy. Hogy egész őszinte legyek, az én álmomban (ha van ilyen) ti biztos nem szerepeltek. Bőven elegen vagyunk benne ketten.

Egyébként a 20 év alatti Viggo rajongóknak üzenem, hogy gondolkozzanak el Henry Mortensenen. Ó mostmár 16-18 körül járhat, lehet, hogy lefogyott, és egyre jobban hasonlít az apjára...

Szerintem annak több realitása van...

Adastra képeihez: én a legelfogultabbak egyike, kijelentem, hogy ez a frizura kezd förtelmessé válni.

A Pandora's Boxos képeket láttátok? Nagyon csinos az összes LOTR-es fiúcska. Azt mondja meg nekem valaki, hogy melyik filmből van az a kép Viggóról, amikor szőke, nem túl rövid a haja, bajusza van, és valami fehér trikó van rajta?

Viggo-tali: szerintem nem teljesen reménytelen, hogy eljöjjön ide, csak kellően nagyszabású esemény kellene. Persze ez is csak pénz kérdése...
/Kriszana, én emlékszem a tavaly nyári igéretedre...)

ROTK-megkopasztás: Szerintem Viggo haja azon a képen nincs megnyírva, csak hátrakötötték, mint Gandalfnak TTT-ben.

Újraforgatás:nem hiszem, hogy a főszereplők jeleneteit is újra kéne forgatni...

Több
21 éve 7 hónapja #114472 Írta: kriszana

Undómiel írta: Unnamed woman, majd adok én neked... Mármint az a gondom, hogy nem én voltam... De Ms ,,Piglet" Schnabelről biztos tudnának... :twisted:

:lol: Undi, ez nagyon aranyos volt
Majd adok én neked, ezen nevettem fél óráig a h.i.k.-en, és nem tudták, mi bajom van :lol:

Adelard, lefordíthatod azt a pár sort, ha sok időd van. (Igazség szerint én lusta vagyok berakni azt a néhány sort magyarul.) De mindenestre nagyon érdekes.
Pont ugyanígy képzeltem el én is, hogy eljönne Magyarországra, névtelenül, inkognítóban, és velünk lenne, kedvesen beszélne mindenkihez, verseket írogatna a Gellérthegyen :P na jóó, abbahagyom.

Agoura: jó ez az álom! Írjatok még még még! Lányok, írjatok még!
A minap volt egy nagyon jó álom az Elrond topicba: lehet, hogy Agoura volt? :wink: Az nagyon tetszett: azt álmodta, hogy ő Elrond lánya, és megsímogatta a haját...stb...nagyonjó

Több
21 éve 7 hónapja #114414 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát idáig összvissz 2 Lotr-s álmom volt.Az egyiket már leírtam,most itt van a másik

Futok két barátnőmmel éjjel egy búzatáblában,menekülünk.Egy nagy kupolás épület van előttünk,bemegyünk rajta,aztán persze ránk csukódik az ajtó.Ezért elindulunk,aztán orkok támadnak meg.Mi harcolunk(Kata íjjal,Móni Fullánkkal,én a Narsil kisebbített változatával).Aztán pirkad és az orkok elmenekültek.Mi leültünk egy büfébe kajálni,jött 1 ork és közölte velünk,hogy ott 15 percig tart a nappal.Erre elindulunk,mert alkonyodik.Éjjel a kupola tetején harcoltunk,hajnalban az egyik ork mondta,ha másnap ilyenkor még itt leszünk Gandalf hatalmába kerülünk(mert G.átállt Szarumánhoz:()Elrohanunk és egy gyönyörű kertbe érünk,ahol G.vár.Ellene azonban nem tudunk harcolni,erre jön Aragorn és 1 varázslattal megdermeszti G.-t.Aztán jön Eomer lovakkal,és mindannyian elvágtázunk a pusztába Meduseld felé.

Adelard jók a képek 8) .Dejó neked,hogy ien sokat álmodsz a Lotr-val :wink:

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #114410 Írta: Adelard
Sziasztok! ez a viggofanbase.com egy tök jó oldal. Rakok be képeket róla, remélem még nem voltak:
www.viggofanbase.com/albums/albu ... track2.jpg
www.viggofanbase.com/albums/album06/viggoint.jpg
www.viggofanbase.com/albums/album02/living.jpg elég érdekes
www.viggofanbase.com/albums/phee ... trider.jpg
www.viggofanbase.com/albums/phee ... /vpoem.jpg
www.viggofanbase.com/albums/phee ... munion.jpg
www.viggofanbase.com/albums/phee ... vsmile.jpg
www.viggofanbase.com/albums/albu ... opaper.jpg
www.viggofanbase.com/albums/wall ... ragorn.jpg
www.viggofanbase.com/albums/albu ... _Japan.jpg

Kriszana:Télleg jó tma, de nekem annyi álmom van a LOTR-al kapcsolatban, ha azt mind beírnám, eljönne Karácsony.. de lehet hogy azért majd egyet berakok, de azt se is csak később.
Egyébként a cikket amit Undi írt lefordítsam? vagy hagyjam meg neki? :)
Eldafinde:azt hiszem én se bírnám sokáig.. :D

Caress the one

Több
21 éve 7 hónapja #114377 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Adastra!

Úgy rémlik, hogy egy újságban (BRAVO?) olvastam. hogy szeret mélyen az emberek szemébe nézni, mert így meg tudja állapítani, hogy őszinték-e...

Asszem, én el is ájulnék - nem bírnám sokáig, (Galadriel-tekintete-effektus...) :D

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
21 éve 7 hónapja #114371 Írta: kriszana
Oké lányok, és fiúk! 8)

A következő lesz a feladat: mindenki leírja egy álmát a LOTR-el kapcsolatban. Bármit. Nem feltétlenül kell benne legyen Aragorn. De ez jó téma sztem :-) (Ha nem tetszik, szóljatok. :oops: )

Undi, nagyon aranyos vagy, hogy idézeteket raksz be eredetiben, csak az a baj, hogy sokan nem értik (nekem, meg Minnek nagyon jó) de a többiekre is tekintettel kell lenni. Szegények, már kérni sem merik, hogy fordítsd le nekik. Megtennéd ezután is mindig? Köszi :wink:

A decemberi londoni út az komoly! Mondanám mindenkinek, akit érdekel. Szándékunkban áll kimenni december elején néhány napra a ROTK permierjére. Szóval gyűjtsétek a pénzt :!:

Több
21 éve 7 hónapja #114308 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hahó,

a viggofanbase.com Pandora's Box menüpontjába, ha jól látom a csajszi (?) most rakott fel nagyon érdekes anyagokat (tegnap még nem volt ott): valami saját írás, ha jól veszem ki kedvenceink képeivel kombinálva (olyan képregény szerűen, nem tudom milyen, még nem olvastam bele), de tök tuti, számomra eddig ismeretlen képekkel fűszerezte Viggóról, Orliról, Elijah-ról, és más kedvenceinkről - úgyhogy ezért érdemes végigbogarászni a szövegeit...! :)
Ja, pl. a Psycho-ból a majdnemmindenláttató kedvenc képeim egyike! :D

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #114256 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
People- The Danish descended actor Viggo Mortensen, who plays Aragorn in Peter Jackson's Lord of the Rings trilogy, is here in Iceland. It seems that he is here to relax, not for his work. He rented a horse at a horse-rental Laxnes on Sunday and he went for a ride around the area with his son and an unnamed woman. He didn´t introduce himself to the people who worked at the rental, but he was very nice when one of the staff asked if she had met him before.

He stays in a hotel in the center of Reykjavik and he has been spotted at some of the bars of the town, where he was writing. That has probably shaken some up in women's souls. Mortensen is an artist and he writes poems in his free time. He is also a painter and a jazz player.

Unnamed woman, majd adok én neked... Mármint az a gondom, hogy nem én voltam... De Ms ,,Piglet" Schnabelről biztos tudnának... :twisted:

Több
21 éve 7 hónapja #114250 Írta: Undómiel
Hát... Ok, legyünk optimisták... De olyan időpontot találni, ami mindannyiuknak jó... Hát nem tudom... Inkább az utófelvételekre ugorjunk el NZ-ra...
Volt téma, hogy Vig haja a sajátja-e a filmben... Hát a már említett utólag felvett jeleneteken tuti nem... Gondolkodjunk csak...

www.viggofanbase.com/gallery/album06/viggosmile4

Ez mekkora édes!!! De ha belegondolok, hogy mégis 26év... Na nem számít, jól tartja magát...

Több
21 éve 7 hónapja #114246 Írta: Undómiel
Az valami! Mármint megyünk Londonba... Vagy mi... :D Bár Vig nem volt ott, csak a Los Angeles-in, nem? Én legalábbis így tudom... De aztán mi igaz meg mi nem...

Több
21 éve 7 hónapja #114244 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nagyon aran!!! :D Én meg amúgy is kimegyek Lvileg vagy jövő, v jövő utáni évben tanulni. :wink:
Ez a wellingtoni prem nem túl jó 5let... :arrow: a londoni jobb! :wink: Gondolkoztunk is azon, h kimegyünk, de sztem úgyse jön össze. :? (De optimista vagyok! :roll: )

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 7 hónapja #114237 Írta: Undómiel
Van köztük, amit én sem láttam... Közel hajolni... Hm, szépeket fogok azt hiszem álmodni!!! Beugorhatna jövőre mondjuk a Közgázra... De csak ha felvettek... Mekkora buli lehetett már... Jön Viggo Mortensen... Aránytalanul jó azoknak, akik pár km-rel odébb születtek... Bár az a javunkra legyen írva, hogy az amcsikat annyira nem csípi, az európaiakat viszont annál inkább... Nem véletlen, hogy a foci VB-n is a dánoknak szurkolt, nem pedig második hazájának...

Több
21 éve 7 hónapja #114235 Írta: adastra

A Király visszatérben szomorúan láttam, hogy gyönyörű Kószámat megkopasztották rendesen, hogy királyosabbnak, idősebbnek hasson. 8O
Szerinem nem kellett volna.

Hááááát! Szerintem sem. Ne mán, hogy abba az 1-2 hónapba kopaszodott bele, amíg megkoronázták?!
Ez elég hülyeség volna!
(De lehet, hogy csak megmosták a haját és kifésülték! :lol: Fúj, rossz, gonosz Gollam! :twisted: )

Más: most találtam ezeket a képeket az L.A.-i egyetemen tartott estjéről, lehet hogy más ismeritek, de aki nem, annak küldöm.
www.viggofanbase.com/gallery/SLU

Különösen éééédes!, ahogy a színpad szélén(!) ülve beszél.
Meg az is tetszik, amit több képen megfigyeltem, hogy ha valakivel beszél, arra nagyon odafigyel, teljesen felé hajlik, nem ám csak úgy mered a levegőbe üres vigyorral az arcán, ahogy egyes sztárocskák csinálják!
[/quote]

"Home is behind
the world ahead..."

Több
21 éve 7 hónapja #114234 Írta: Undómiel
Hát, én is azért küzdök annyit az angollal... Szívesen dolgoznék Los Angelesben... Sok mindenre hajlandó lennék érte... Azért nem mindenre, de ha mehetnék, egy percig sem gondolkodnék. Ha neadjisten kijutok 1-2 év múlva ösztöndíjjal, annyit írok nektek, győzzátek majd olvasni... Ja, nekem ez a feltett szándékom. Meg ott élni, férjhez menni... Mondjuk Viggóhoz... Na jó, ez itt a humor helye volt!

Több
21 éve 7 hónapja #114228 Írta: adastra

A Király visszatérben szomorúan láttam, hogy gyönyörű Kószámat megkopasztották rendesen, hogy királyosabbnak, idősebbnek hasson. 8O

Hááááát! Szerintem sem. Ne mán, hogy abba az 1-2 hónapba kopaszodott bele, amíg megkoronázták?!
Ez elég hülyeség volna!
(De lehet, hogy csak megmosták a haját és kifésülték! :lol: Fúj, rossz, gonosz Gollam :twisted: )

"Home is behind
the world ahead..."

Több
21 éve 7 hónapja #114217 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

adastra írta:

+ egy kis részlet a Király visszatérből.

www.elvish.org/gwaith/movie_elvish.htm

Te hol láttad ??? Mert nem találom ezen az oldalon?

Erre gondoltatok?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 7 hónapja #114197 Írta: adastra

Bár mondjuk +fogadtam, h ki fogok 1x menni Új-Zélandra :arrow: szép álmokat... :?

Én is, én is kimegyek!!!!! Igazából most kéne a ROTK wellingtoni premierjére, nemde?! :lol:

"Home is behind
the world ahead..."

Több
21 éve 7 hónapja #114167 Írta: adastra

+ egy kis részlet a Király visszatérből.
A Király visszatérben szomorúan láttam, hogy gyönyörű Kószámat megkopasztották rendesen, hogy királyosabbnak, idősebbnek hasson. 8O Szerinem nem kellett volna.

Te hol láttad ??? Mert nem találom ezen az oldalon?

na jó, abbahagyom...azt mondják, álmodozás az élet megrontója.
De ebben az esetben nem félek ettől,mert ez annyira távol van a valóságtól, hogy nem fenyeget a megvalósulás veszélye... :lol: noha mindent megtennék,hogy egyszer megmutathassuk neki kis hazánkat.

:lol: )

Na, látjátok ez az, ami engem már nagyon idegesít: ez a piszok elzártság! Mert leginkább tényleg úgy van, ahogy írtad...soha nem fog megvalósulni :cry: Közben meg? olvasom sorra a külföldi honlapokon: hogy így találkoztam Craig Parkerrel (Haldír), úgy meg Elijah-val (Frodo), látom a képeken: ha L.A.-ban de akár csak valahol az USA-ban laknánk, elszaladhatnánk Viggo felolvasóestjére, stb. (És akkor arról nem is szólok, ha netán Új-Zélandon flangáltunk volna valamikor 1999-2000 körül, esetleg beválogathattak volna akár statisztának is! :) Értitek, miért dühít ez annyira??? Mert még mindig annyira :!: provinciálisak vagyunk: eddig ideológiák miatt zártak be minket, most a pénzhiány miatt (kb.480000 Ft-ért már elutazhatsz A LOTR helyszíneire :( ! ). Itt kuksolunk és csak nézzük, máshol hogy élvezik az életet.

Sorry a kirohanásért, de tényleg így érzek. Egyébként meg álmodozni én is szoktam és hasonlókat (mivel én is nőnemű vagyok).

"Home is behind
the world ahead..."

Több
21 éve 7 hónapja #114163 Írta: Adelard

kriszana írta: És beszélgetnénk éjjel 2ig, a langyos nyári éjszakában. Rónánk a budapesti utcákat zajtalan, egy csapat lány és Viggo. Senki nem lenne erőszakos, hisztériás. Innánk a szavait - noha lehet, hogy nem értenénk mindent. Ő türelmes lenne, és elmondaná 2x is. Szóval ilyen szépet.
Azután elbúcsúznánk, ő megadná az emilcímét, és megígérné, hogy eljön még hozzánk. Leveleznénk, s egy nap mi látogatnánk meg őt...

Istenem mit meg nem adnék ha igaz lenne!!! :D :closed: De azt hiszem amikor meglátnám én nem állnám meg, akkorát sikítanék.. :roll: :lol:
Elfprincess:Köszönet ezért az oldalért! De sztem se kellett volna... :cry:

Caress the one

Több
21 éve 7 hónapja #114076 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
kriszana: ez tényleg nagyon szép álom volt.

Ha érdekel valakit a Tünde nyelv, akkor itt van a 2 film össze tünde nyelvű szövegének angol fordítása + egy kis részlet a Király visszatérből.

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Több
21 éve 7 hónapja #114020 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Kriszana:én fiú vagyok és az álmod nagyon-nagyon szép...

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #114019 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok!

kriszana:Ez jóóó!! :lol: Hát valszeg lenne mit nézni az arcunkon!
Ago:Szép álom!
Képek(remélem nem voltak)

itt tök "királyosan"néz ki,nem?
hát izéé.. :o /
ez a nézés!!
sztem ez a TTT 1ik legjobb része
ezt még nem láttam
itt meg oan fáradt..
ez naon jó kép!
Remélem Kriszana is +bocsát.Ha ezek már voltak használom a szerkesztés gombot és törlök!Boccsa!

Több
21 éve 7 hónapja #114016 Írta: Undómiel
Jaj, Krisz, ez nagyon tünemény volt!!! Anácska, csúcs vagy... Megyek is lassan aludni, hátha... :D
Engem ez a nő-dolog egyébként igen idegesít... :evil:

Több
21 éve 7 hónapja #114012 Írta: kriszana

Undómiel írta: Engem is!!! Meséld el!
És nem vagyok biztos benne, hogy hazudna... De higgyük amit godoltok... Nekem is jobban tetszene...

hát az van,hogy ezek az álmok mélyen vannak. De jó, az egyiket elmesélem.

Sokszor láttam már ezt: repülőtér, emberek áradata ömlik a kapun kifelé, már átestek a vámvizsgálaton. Valahol ott van a tömegben Vig is. Én - mint egy jelentős cég PR munkatársa - őt várom. Megérkezik. Sokszor láttam már ezt. Ő farmer és póló, én sötétkék kiskosztüm :lol: (Ebben csak az a vicces,hogy utoljára 1 éve volt rajtam kosztüm...) Nagyon hivatalos vagyok, pedig legszivesebben a nyakába ugranék. Az autóban ülve többször meg is fordul ez a fejemben, de elvetem az 5letet.
De a legjobb része az álomnak ez: (és ez mindig benne van) elhozom ide Magyarországra magammal, elmesélem neki,hogy milyen kis ország, milyen nép vagyunk mi. Egyedi és különleges, végtelen tehetséggel, műveltséggel és zenei érzékkel megáldva - fő a szerénység. Ettől ő hihetetlenül lelkes lesz, és rögtön beleegyezik. Én felajánlom - csak úgy mellékesen - hogy rendezek neki egy kiállítást is - ha akarja, van pár ismerősöm 8) Szóval eljön. És egy ilyen Margit szigeti találkozó alkalmával elhozom őt nektek. Csak úgy váratlanul. Meglepetésként. Mert ezt annyira szeretném. Látni az arcotokat, hogy itt van ő,akivel itt szinte mindenki vágyott megismerkedni. :o
És beszélgetnénk éjjel 2ig, a langyos nyári éjszakában. Rónánk a budapesti utcákat zajtalan, egy csapat lány és Viggo. Senki nem lenne erőszakos, hisztériás. Innánk a szavait - noha lehet, hogy nem értenénk mindent. Ő türelmes lenne, és elmondaná 2x is. Szóval ilyen szépet.
Azután elbúcsúznánk, ő megadná az emilcímét, és megígérné, hogy eljön még hozzánk. Leveleznénk, s egy nap mi látogatnánk meg őt...
na jó, abbahagyom...azt mondják, álmodozás az élet megrontója.
De ebben az esetben nem félek ettől,mert ez annyira távol van a valóságtól, hogy nem fenyeget a megvalósulás veszélye... :lol: noha mindent megtennék,hogy egyszer megmutathassuk neki kis hazánkat.

Na, most kaptatok egy darabot a szívemből. Azt hiszem, ezek után ma éjjel is róla fogok álmodni. Talán leírom.
Pusszantás lányok! (és fiúk, bár szerintem ők ide nem járnak... nem is értem, miért :lol: )

Több
21 éve 7 hónapja #114003 Írta: Undómiel
Engem is!!! Meséld el!
És nem vagyok biztos benne, hogy hazudna... De higgyük amit godoltok... Nekem is jobban tetszene...

Több
21 éve 7 hónapja #113989 Írta: Agoura
Persze jobb volt vele táncolni,mint a lányaként festegetni,de így is jó volt.
Meséld el őket Kriszana,ha van kedved!jó?(engem érdekelnek)

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #113984 Írta: kriszana
hm... ez nagyon jó álom... illetve nem, én nem szeretnék a lánya lenni! Bár a semminél ez is jobb. (persze nem volna rossz, ha ilyen jó pasi lenne az apám...) én is szoktam álmodni...sokat...egyszer talán elmesélem :wink:

Több
21 éve 7 hónapja #113964 Írta: Agoura
Itt az álmom(a végén kicsit zavaros)

Egy teremben vagyok,szól a zene(akkor még jártam tánciskolába,szóval ott játszódik).Odakint sötét volt.Bejött Aragorn-abban a ruhában amiben Völgyzugolyban volt-és táncoltunk,de lekérte vki.Aztán csak mi ketten voltunk és orkok támadtak meg minket.Akkor ott termett Arwen,kézen fogott és kivezetett-Aragorn közben harcolt.
Arwen egy ekélyre vezetett és leültünk.
Aztán jött Aragorn a vándoros szerkóban és lányának szólított,aztán hirtelen Arwennel Minas Tirithben voltunk és festettünk.....

Aztán sajna felébredtem

Niq

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.014 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére