Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #124566 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Személyesen? Mert most itt vagyok! :D
Na, az a nagy helyzet, hogy ha a Jóisten és a töri felvételit összeállítók is úgy akarják, akkor Und drága (ez ugye szerényen én vagyok) A FŐVÁROSBA KÖLTÖZIK! Onnantól kicsit könnyebb dolgom lesz, mint Győrből cikázni ide-oda, az Usa-ba, ilyesmi... :twisted:

Ha tudnátok, milyen boldog vagyok!
Krisz, küldök át pár interjút eredetiben, szeptemberben pedig megcsinálom őket, jó? A javán már dolgozok, úgyhogy ezeket ne kezdje senki, vagy ha igen, szóljon legyen szíves...

Hú, Krisz, már az első oldal is yönyörű! Mindjárt küldök pár ímélt! Aki tud angolul, írjon privit, küldök neki, aki nem, pedig várjon szépen türelemmel...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #124564 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Undómiel írta: Hát jó! Szóval Vig MÉG nem hívott meg a farmjára, de szeptemberben 2hetet töltök el (ha minden jól megy) az USA-ban, 7nap keleti, ill. 7nap nyugati part... Remélem lesz valami jó kis kiállítás! Azt megnézném!!! Ha neadjIsten megnyitó lenne... Anyukám!!! Annyi képet csinálnék, hogy több se kell! És mindet megosztanám VELETEK! Még szép!!!

Úgyhogy mindenki gondolja végig, hogyha kötetet vagy ilyesmit szeretne... Ha megbíztok bennem, tényleg szívesen... Talán a kézbesítősárházaknál jobban lehet rám számítani... Majd meglátjuk...

WOW! Gratula! Érezd magad nagyon jól! És jó az let! Ha találsz eredeti Viggo verseskötetet (bármelyiket) akkor hozz nekem belőle. Megbeszljük majd, hogy előre vagy utólag adok pízt rá, ok? 8)

Lágyok, lágyok FIGYELEM : elkészült az első és egyetlen (na jó, második. Mondhatni a VivaViggo utódja) MAGYAR NYELVŰ Viggo Mortensen honlap. Még csak félig van kész ugyan, de már elérhető a neten :-) Folyamatosan dolgozunk rajta Adastrával. nézzétek meg, és arra kérlek benneteket, hogy aki fordításban, vagy képek gyűjtésében - vagy bármi másban, ami Viggoval kapcsolatos lehet - jó, az dobjon meg egy maillel. Csináljuk közösen! Számítunk mindenkire! Lehet interjúkat fordítani, verseket, bármit! Vagy gyűjtsetek képeket! Számítunk rátok!
A link a hozzászólás alján található :P
Üdvözlet mindenkinek!

U.I. és ezúton had köszöntsem Artemiszt, mit bandánk legújabb tagját, aki személyesen is csatlakozott hozzánk!
Undi, neked is illene már egyszer végre megjelenni körünkben :nono:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #124562 Írta: Undómiel
Hát jó! Szóval Vig MÉG nem hívott meg a farmjára, de szeptemberben 2hetet töltök el (ha minden jól megy) az USA-ban, 7nap keleti, ill. 7nap nyugati part... Remélem lesz valami jó kis kiállítás! Azt megnézném!!! Ha neadjIsten megnyitó lenne... Anyukám!!! Annyi képet csinálnék, hogy több se kell! És mindet megosztanám VELETEK! Még szép!!!

Úgyhogy mindenki gondolja végig, hogyha kötetet vagy ilyesmit szeretne... Ha megbíztok bennem, tényleg szívesen... Talán a kézbesítősárházaknál jobban lehet rám számítani... Majd meglátjuk...

Több
21 éve 5 hónapja #124497 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok!

Undómiel írta: Ja, és lesz velem valami, amiért nagyon fogtok utálni... Szeptember.. 2 hét... :twisted: Eddig nem akartam mondani, mert nem volt 100%...

mond el!!!lécci!
nem fogunk utálni akármi is az :twisted: kiv.ha 2hétre meghivott a luxusvillájába+két hétig ő főz neked.....de akkor is csak irigyelni foglak... :wink:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 5 hónapja #124263 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Kedves Undomiel, én ezt nem értem Szeptember, 2 hét...és? /Én pl. egyáltalán nem utállak/

Ha arra célzol, hogy az USA-ba utazol, akkor persze negyon jó neked.

Vagy meghívott V. 2 hétre a farmjára? Mert abban az esetben tényleg utálunk.

Több
21 éve 5 hónapja #124125 Írta: Undómiel
Szőkéééééééék!!! :twisted:

Én amikor kicsi voltam, azt hittem, minden amerikai nő színésznő szinte... Aztán apukám azt mondta, 280 millió fele 140 millió, az meg kicsit sok lenne színésznőnek, nem? Amerikai tapasztalatai (videók, fotók) után megállapítottam, hogy aki egy pindurit is jól néz ki (nem olyan kórosan kövér, mint az átlag, azaz nekem a ducimodellek a legszipibbek és ők nem kórosan elhízottak, de hagyjuk), abból vagy színésznőt vagy énekesnőt csinálnak...

Én azt olvastam, hogy a LOTR-színészek egy valamiben egyeztek meg a nőkkel kapcsolatban 100%-ig: EURÓPAI legyen a nő (vajon miért?).
Viggo meg úgysem tudna ellenállni nekünk, se szőkéknek, se barnáknak.

Lola 22-23, nem hogy nem szép, mégcsak nem is helyes, mondhatni... Na jó, nem szidjuk azt, akivel önhibáján kívül kevésbé bánt bőkezűen a természet. De most olvastam, hogy lesz egy jótékony célú aukció, ahol 100-200 művész állít ki, kisebb nevek is, Viggo igen, Lola nem... Ez vajon jelent valamit?

Házias vagy sem... Viggo állítólag marha jól főz... Megkóstonám!!!

Ja, és lesz velem valami, amiért nagyon fogtok utálni... Szeptember.. 2 hét... :twisted: Eddig nem akartam mondani, mert nem volt 100%...

Több
21 éve 5 hónapja #124099 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 5 hónapja #124098 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :)

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 5 hónapja #124096 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
FIGYELEM,JÚNIUS 8.-ÁN A TV2-N 23:15( :? )A KIS SZEMTANÚ!!!!

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 5 hónapja #124063 Írta: Lalaith Scarlett
Nemtudtok valami jó Viggos filmet ajánli a tévében? :roll:

Több
21 éve 5 hónapja #123963 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sil írta: Szemüveg: nekem kontaktlencsém van... :wink: (-5 és -5,75... 8) )

Oké, csakhát ilyen "álcát" nem mindenki hordhat! Többek közt én sem.. :cry: (Az enyém amúgy -4 és -4.5 - de egyik barátnőmé -8 és -9, és mégse hord kontaktlencsét!)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #123957 Írta: Sil
Agoura\n

Most nem azért,de nem úgy néz ki,mint egy lány?*gonoszkodik* ]
Hát... elég csúnya lány... :twisted:

Szemüveg: nekem kontaktlencsém van... :wink: (-5 és -5,75... 8) )

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #123951 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sil írta: "Kedvenc" Henry-nk... :roll: :
katt ide

Most nem azért,de nem úgy néz ki,mint egy lány?*gonoszkodik* :twisted:
Heh..én szőkésbarna vagyok több barnával :)
A szemüveg meg sztem nem akadály,mostanában úgyis divat :roll:

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 5 hónapja #123810 Írta: Artemisz
Az én hajam szép gesztenyebarna. Amilyen az avataromon. És enyhén szólva nem vagyok csontváz..... :evil3:
viszont jól főzök!.. szerintetek Vig a házias csajszikat is szereti, vagy csak a reprezentatív babucikat? 1 gáz van csak: szemüveges vagyok... :crying:
Viszont én tudnék vele spanyolul is dumcsizni! :tongue:
OFF: 1x kiskoromban (sztem kiskorában majd minden lány színésznő akar lenni) hangosan bőgtem a TV előtt, hogy én nem lehetek színésznő, mert nem vagyok szőke!!!! Addig tisztára abban voltam, hogy színésznő csak szőke lány lehet... Hah! Ennyit a média szuggesztív erejéről...
De aztán rájöttem, hogy van olyan is, hogy Audrey Hepburn, meg Catherine-Zeta Jones( na, azért Livet se hagyjuk ki! :roll: ), és akkor megnyugodtam.... :wink:
ON: Hát, ennek a kis Henrynek enyhénszólva mutáns feje van....

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #123797 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sil írta: Nos, a nyaklánc egy ún. Lakota medicine wheel, egy indián jelkép, ahol a színek alapból az égtájakat jelképezik, de más értelmezései is lehetnek:
www.studymed.de/medwheel.html

Sil! :) Ugye jó volt a megérzésem? Tényleg indiános a darab.

A "barna" témához. Szerencsére én is barna vagyok. Sötétbarna. :wink:

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Több
21 éve 5 hónapja #123747 Írta: Lalaith Scarlett
Énis barna vagyok, tehát egész jó a helyzet, már csak a párezer kilométer távolság az akadály :)

Több
21 éve 5 hónapja #123736 Írta: Sil

Sorel írta: A tapasztalatok alapján V. tényleg a barnákat szereti, de azért mi, szőkék se adjuk fel.

Mi, barnák viszont tökéletesen elégedettek vagyunk ezzel a ténnyel... :wink: (Meg hogy nem a csontikákat szereti... :roll: )

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #123728 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Mondom én, hogy pezseg a fórum!

Aki nem tudná, Lola az előző barátnője volt, huszon egy-két éves, barna, de egyáltalán nem szép...

A tapasztalatok alapján V. tényleg a barnákat szereti, de azért mi, szőkék se adjuk fel.

Több
21 éve 5 hónapja #123723 Írta: Lalaith Scarlett
Ittvan pár Viggos pillanatkép: :wink:
www.theargonath.cc/characters/ar ... tures.html

Több
21 éve 5 hónapja #123695 Írta: Sil

Undómiel írta: Azt viszont senki nem említette meg, milyen csinosan van felöltözve!!! Lehet hogy Lola ment, jó ízlés visszajött??? :twisted:

Hááát... Viggo meg a jó ízlés... :roll:
katt ide

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #123679 Írta: Sil
"Kedvenc" Henry-nk... :roll: :
katt ide

Artemisz: 1. kép: :dead:

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #123647 Írta: Artemisz
Már miért illett volna hozzá jobban? Csak mert Éowyn is kardot fog? Na, ez azért nem minden!
Sztem egy "pasi" talán meggondolja magát menet közben, de egy tündebarát númenori királysarj, aki ráadásul tündék között nevelkedett, aligha! :wink:
Már bocsi, de én mintha vhol azt olvastam volna Viggoról, hogy a fiatal, barna lányokat kedveli... * :tongue: [size=9:3h67xy2e]ssszivacccs!!![/size] :lol: :lol: :lol: *

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #123641 Írta: Lalaith Scarlett
A választásról én tudnák vitatkozni, talán Éowyn temperamentuma jobban illett volna Aráéhoz, de mindegy :wink:
Találtam pár érdekes "képregényt", bár lehet hogy ezek is ismerősek lesznek:
www.fantasyplanet.cz/lotr/galeri ... &vyhledat=

Több
21 éve 5 hónapja #123638 Írta: Undómiel
Aragorn lehet, de Viggo tuti nem!!! Éljenek a szőkék!

Ja, az lehet, hogy választott, de nem láttunk már elegte pasit aki menet közben gondolta meg magát?

Na mindegy, a végén mindketten örülhetünk és ez a fontos!!! :D

Több
21 éve 5 hónapja #123636 Írta: Artemisz

Undómiel írta: De szerintem nem is volt ez igazán akkora dilemma!!! Ha tévednék, akkor is jól választott! :wink:

Na, ja! Mivelhogy már jóval Éowyn felbukkanása előtt választott... :D Hát nem?
(OFF:Minek neki a szőke, ha úgyis a barnát szereti... - ahogy a nóta is mondja.. :lol: :lol: )

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #123635 Írta: Undómiel
Jaja! Tipikus! De szerintem nem is volt ez igazán akkora dilemma!!! Ha tévednék, akkor is jól választott! :wink:

Több
21 éve 5 hónapja #123634 Írta: Artemisz

Arwen Scarlett írta: Aiya ilquen!
Figyelmetekbe ajánlom az Aragornovo dilemma című képet :D ezen az oldalon:

Eztet má' láttuk!!! Tisszta dili! :lol: :lol: :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #123632 Írta: Artemisz

Undómiel írta: Lehet hogy Lola ment, jó ízlés visszajött??? :twisted:

Ammeg ki? 8O

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #123631 Írta: Lalaith Scarlett
Aiya ilquen!
Figyelmetekbe ajánlom az Aragornovo dilemma című képet :D ezen az oldalon:

Több
21 éve 5 hónapja #123630 Írta: Undómiel
Ugyan már! Szerintem OK! Mondhatni láttunk már rosszabbat is...

Én már mondtam, nekem nagyon tetszenek a kubai képek... Kicsit éles a kontraszt az ősz borosta és a világosszőke haj között... De hát istenem! Azt viszont senki nem említette meg, milyen csinosan van felöltözve!!! Lehet hogy Lola ment, jó ízlés visszajött??? :twisted:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.014 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére