Legolas (Orlando Bloom)
- Eldafinde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- zsuelanor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
Légyszi segítsetek nekem, a válaszokat köszönettel várom: symbelmine2@freemail.hu
; Egy Gyűrű mind fölött;
Ez a kérdőív azok számára készült, akik olvasták J R R Tolkien A Gyűrűk Ura trilógiáját, és látták mindkét filmet melyeket Peter Jackson rendezett.
Életkora:
Foglalkozása:
A témakör túl nagy ahhoz, hogy 8 kérdéssel le lehetne fedni, ezért a kérdések elsősorban az Egy Gyűrűre és a Gyűrűhordozóra vonatkoznak.
1., Ön szerint Peter Jackson Tolkien elképzeléséhez hűen jelenítette meg Középföldét?
a) Teljesen
b) Nagyjából
c) Úgy-ahogy
d) Alig
e) Egyáltalán nem
2., A szereplőket ugyanúgy ábrázolták a könyvben és a filmekben?
a) Teljesen
b) Nagyjából
c) Úgy-ahogy
d) Alig
e) Egyáltalán nem
3., Hogy visszakerüljön a Sötét Úrhoz, a Gyűrű titkos vágyaik kihasználásával próbál meg elcsábítani majdnem minden szereplőt. Hol ábrázolják jobban ezt a folyamatos csábítást?
a) a könyvben
b) a filmekben
c) mindkettőben
4., A Gyűrű Frodóra gyakorolt hatását jobban ábrázolja
a) a könyv
b) a film
c) mindkettő
5., Frodó ellenállása a Gyűrű csábításával szemben és fokozatos gyengülése jobban érezhető
a) a könyvben
b) a filmekben
c) mindkettőben
6., Elrond Nagytanácsánál a könyvben Frodó önként jelentkezik hogy elvigye a Gyűrűt Mordorba, de a filmben mintha az Egy Gyűrű irányítaná a döntését.
Mi erről a véleménye?
7., A könyvben Frodó és Samu a lehető legjobb barátok és társak, viszont A Két Torony film több jelenete is meghazudtolni látszik ezt.
Ön szerint miért történt ez így?
8., Sok Tolkien-rajongó szerint A Két Torony filmben Faramir jellemét változtatták meg a legnagyobb mértékben.
Ön szerint miért történt ez?
"For not we but those who come after will make the legends of our time."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eldafinde
- Nem elérhető
- Eldafinde
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
www.ifrance.com/dianemodel/seanc ... itaire.htm
www.ifrance.com/dianemodel/seanc ... _plage.htm
www.ifrance.com/dianemodel/seanc ... egance.htm
ORLANDO 4ever!!!!
- Eldafinde
- Nem elérhető
- ainawethien
- Nem elérhető
Augustíne írta: ain: oolyan aran volt a BHD-ben (csak az a gáz, h nekem videón van +, és utána derült ki, h a DVD-n extra jelenet is van vele... :bawling: )
Ha ez megnyugtat, 1 héten belül (valószínűleg) fent lesz az a kivágott jelenet is, amiben benne van. (avagy az alternatív befejezés)
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- Augustíne
- Nem elérhető
Megint változás van! Kiderült, h Diane Krueger fogja játszani Helénét:
www.businesswire.com/photowire/pw.041003/bb9.jpg
Itt lehet szavazni Orlira!! (amúgy ő vezet ):
dolly.ninemsn.com.au/dolly/babew ... hotter.asp
Megyek Máltára!!!
ORLANDO 4ever!!!!
- Supersonica
- Nem elérhető
- ainawethien
- Nem elérhető
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/videobhdextra.htm
És aki ezekről lemaradt volna:
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/videobhd.htm
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/videottt.htm
Ha nem működnek tessék szólni, thanks!
Zsu
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- Supersonica
- Nem elérhető
ORLANDO ÚJZÉLANDON VAN!:
[Az ORLANDOMULTIMÉDIA-ról]: J, egy OB rajongó írt egy e-mail-t Jas-nek (OM.net tulaja) hogy Orlando épp ÚjZélandon vesz fel pár újabb jelenetet A Király Visszatér-hez. J nem csak ezt írta le, hanem azt is, hogy Orlando jelenléte miatt szabályos
- Augustíne
- Nem elérhető
Itt nagyon arany, bár már volt:
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/legolas481-sue.jpg
Ez viszont új :
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/yam_apr03.jpg
És ez is: CALCIUM KID!!!
orlandomultimedia.net/kid/news04102003b.html
orlandomultimedia.net/kid/news04102003c.html
ORLANDO 4ever!!!!
- Misteq
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
- Fio
- Nem elérhető
Van itt egy-kettő megfigyelhető orlis kép a számotokra..
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Neframíel
- Nem elérhető
/Mondjuk én legjobban a legsis Orliért vaok oda... De ez se semmi!!/ Örök hála, shaira!!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- shaira
- Nem elérhető
Neframíel írta: Nekem nem jön be sajna. Nektek igen??
Próbáld itt:
www.dailydigest.net/wppirates.html
- Neframíel
- Nem elérhető
- shaira
- Nem elérhető
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Arwena
- Nem elérhető
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Lora
- Nem elérhető
Ivó írta: Vic: Megmondanád hogy honnan szedsz ilyen jó képeket le? Csak nem egy magyar honlapról?
Hoztam egy jó képet, megpróbálom betenni, és linkelve, is előre, is BOCS!
A kép szerintem nem nagy, de az is lehet, hogy be se teszi. 8O
linkelve:
www.news.bbc.co.uk/media/images/ ... 0_turq.jpg
Ivó: a képet sem látom, és a link sem jön be
Gyöngycem (voltam valaha)
- Ryana
- Nem elérhető
Vic írta: www.full-bloom.net/images/wilde.html
Itt találhattok képeket arról, hogyan néz ki ebben a filmben.
Tulképp ha ezt megnézitek, a film semmi újat nem mond. Minden képkockája itt van, nem?
Nekem fel van véve az O. W., de más rongyos a szalag...
Nekem sikerült lementeni. De elküldeni nem tudom, mert lefagy mindenem. Elvileg mikor megnyitom, kép mentése más néven, és elmenti gif-ként.Vic írta: Arwena:A csókjelenetet a Pirates-ből nem lehet sajna lementeni a fullbloom.netről, csak megnézni. Ha találok olyan honlapot, ahol úgy van fent az animáció, hogy leszedhető, feltétlenül megírom.
Bocs, ha nagyon off voltam.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Augustíne
- Nem elérhető
Eldafinde írta: Figyelem!!!
Április 20-a , 3SAT (ami nekem nincs, már mér' is lenne... :crying: ) 21.00.,
OSCAR WILDE SZERELMEI :hello:
Ivó: 1szerű! Felmész 1 Orlis oldalra (pl. www.orlandomultimedia.net , vagy www.theorlandobloomfiles.com ), és +nézed a videókat/animációkat!!
ORLANDO 4ever!!!!
- adastra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Vic írta: Szasztok!
Ha még nem láttátok az Oscar Wilde szerelmeit, azt javaslom, hogy készítsétek a videót, és üljetek le elé, mert az első 10 percben szerepel valahogy Orli
Nem tudja valaki fog-e menni valahol valamikor a film tv-ben?????
Arwena:A csókjelenetet a Pirates-ből nem lehet sajna lementeni a fullbloom.netről, csak megnézni. Ha találok olyan honlapot, ahol úgy van fent az animáció, hogy leszedhető, feltétlenül megírom.
Hasonlóan kell leszedni az animációkat, mint a képeket. Csak itt letöltöd, elkezded lejátszani, és közben az egeret a mozgókép fölé viszed, rányomsz bal gombbal, és nyomva tartva lehúzod az Asztalra (mármint a Desktopra). Tehát a kép keretén kívülre. Ott felengeded a gombot és megnyomod a jobb gombot. Ettől odamásolódik az Asztalra, és utána már oda másolod a gépeden, ahova akarod! Nekem müxik!!! Tök jó!!!!
A full-bloom.netről a kedvencem a "csókjelenet" Viggóval Cannes-ban és Lij-jel a nyakbaugrós jelenet -tök arik. Na jó, a smár se rossz a Kalózokból, meg még egy csomó Lego-s animáció.
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
- Ivó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Hoztam egy jó képet, megpróbálom betenni, és linkelve, is előre, is BOCS!
A kép szerintem nem nagy, de az is lehet, hogy be se teszi. 8O
linkelve:
www.news.bbc.co.uk/media/images/ ... 0_turq.jpg
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó
- Vic
- Nem elérhető
- Vic
- Nem elérhető
Ha még nem láttátok az Oscar Wilde szerelmeit, azt javaslom, hogy készítsétek a videót, és üljetek le elé, mert az első 10 percben szerepel valahogy Orli, tehát nagyon a film elején, és alig 2 perc az egész szerepe. De ott nagyon helyes. Úgyhogy nem kell az egész filmet végignézni, csak ha érdekel Benneteket és tudtok annyira jól németül, viszont az elejéről ne maradjatok le!
www.full-bloom.net/images/wilde.html
Itt találhattok képeket arról, hogyan néz ki ebben a filmben.
Arwena:A csókjelenetet a Pirates-ből nem lehet sajna lementeni a fullbloom.netről, csak megnézni. Ha találok olyan honlapot, ahol úgy van fent az animáció, hogy leszedhető, feltétlenül megírom.
Ez pedig 5 darab nagy szkennelt kép Orliról egy japán magazinból (Movie Star (Japan), May) Lehet, hogy egyes képeit már láttátok már máshol, nekem pl. a második, azaz a gyűrűs még új volt.
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 03may1.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 03may2.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 03may3.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 03may4.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 03may5.jpg
Előre szólok, hogy biztosan csak jobb egérgombbal lehet a gépre menteni a képeket!
[size=9:1hq3i7g2](Ery, nem tudom, hogy Neked miért nem megy, talán próbáld meg máskor.)[/size]
- Augustíne
- Nem elérhető
Diamond: naon édi, köszi!
Új Ned Kelly video (csak kár, h keveset látni benne a picikémet):
sunday.ninemsn.com.au/sunday/fil ... e_1236.asp
Cikk Orliról:
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/sneak1_apr03.jpg
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/sneak2_apr03.jpg
ORLANDO 4ever!!!!
- Diamond/Samu
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.