Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 6 hónapja #119278 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szasztok!

Hoztam néhány új Orli képet (jobb egérklikkel lehet megnézni):

Itt az aláírása is látszik, és még most sem vágatta le rövidre a haját. (A kép nagyon friss, arról a bizonyos MTV UK műsorból való, amiről szó volt, és amit sajna én sem tudtam megnézni.)
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ograph.jpg

Ez a kép egy amerikai Teen People júniusi számából való:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 03june.jpg - Orli kalapban készül fegyvert rántani. 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #119177 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Na mire újra ide jutottam nem dívik a kedvencképem-téma, ez az én formám! :?
Mindazonáltal azért én mégiscsak elhoztam az enyiméket, amik közt meglepően sok a fanart (t.i. én nem vagyok egy nagy fanart-fan :wink: )
Előszöris:
:arrow: Orli:
:arrow: :arrow: legolas.nenya.net/images/orlando/8.jpg :arrow: igen, tudom, hogy végtelenül elcsépelt és mindenki tucatszor látta, de valahogy nem tudok leszokni a nézegetéséről :P
:arrow: :arrow: legolas.nenya.net/images/fanart/89.jpg :arrow: igen, ez meg Orli-fanart, sőt egész fényképszerű!
S másodszormeg:
:arrow: Legsie-fanart
:arrow: :arrow: legolas.nenya.net/images/fanart/44.jpg :arrow: a legérdekesebb fanart, amibe valaha belebotoltam! Sejtelmem sincs vajon mit csinálhat :twisted: :oops:
:arrow: :arrow: legolas.nenya.net/images/fanart/90.jpg :arrow: hát ez valami gyönyörű, főleg a szeme :P , nekem igaziból is ez a kedvenc képem, úgyhogy azt most be sem teszem (különben sem találtam meg hirtelenjében :wink: )
:legolas3:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #119136 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Pennie: ez aranyos :lol:

Íme egy kép... hmm.... :)

www.libraryofmoria.com/fanart/twilightsmelody.jpg

Több
21 éve 6 hónapja #119018 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

adastra írta: Hali,

végül is sikerült valakinek elcsípnie az MTV adását, amibe állítólag Orli volt? Mert azóta néma csönd... :(
Kis hazánkban sehol sem volt fogható????

Én lemaradtam róla, ha volt, ha nem, egyébként is dühös vagyok az MTV-re, mert mostanában fekete-fehér a lelkem.... :evil: :evil: :evil:

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
21 éve 6 hónapja #118982 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
ÁHHHHH!!!!!!!!! Most halt ki a fajtám!!!! Ez halálos! Mintha csak magunkat látnám! :D ( ez nem sértés :D )

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 6 hónapja #118919 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Penngaladiel írta:

:lol: NO COMMENT :lol:

jaaaa.....ezt ismerem az Imnetről :) nem semmi

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 6 hónapja #118909 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ezt láttátok már? :lol:

web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/ke ... rlando.jpg

Több
21 éve 6 hónapja #118905 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hali,

végül is sikerült valakinek elcsípnie az MTV adását, amibe állítólag Orli volt? Mert azóta néma csönd... :(
Kis hazánkban sehol sem volt fogható????

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor

Több
21 éve 6 hónapja #118795 Írta: Eldafinde
"De kellemesen csalódtam! Legolas ismét ott termett előttem, és hangja izgatottságtól csengett:
- Ezeket neked csináltam -nyújtotta át őket lelkesen- ...emlékbe, hogy legyen valamid népem gyönyörű erdejéről.
- Köszönöm -mosolyodtam el az örömtől."

Több
21 éve 6 hónapja #118794 Írta: Eldafinde
"Katt. A vaku villanása mintha egycsapásra elkergette volna kételyeimet, és megint mindent valóságosnak érzékeltem.
Kisvártatva, amikor előbukkant a kép a "varázslatos szerkezet" mélyéről, Legolas tüzetesen megvizsgálta "művét", és sugárzó arccal rámnézett; majd a képre, majd megint rám.
"O-ó....én vagyok a téma..." dobbant meg a szívem.

Jól éreztem, mert még két képet elpazarolt rám, majd körülnézett, és elkezdte a környező fákat, a patakot fényképezni.
"Elvan a tünde, ha játszik" állapítottam meg igen bölcsen."

Több
21 éve 6 hónapja #118793 Írta: Eldafinde
folyt. köv.:
(az előző rész tartalmából: :-) "- Megengeded, hogy én is lefesselek téged?")

"- Hát..., persze -feleltem, de alig jutottam szóhoz a meglepetéstől.
Miután mindent alaposan elmagyaráztam a masina használatát illetően,
és a szeme elé tartotta, egyszerre fura érzés kerített hatalmába.
"Most ébren vagyok, vagy álmodom? Biztos mindjárt jön a Jáksó abban a hülye afroparókájában, egy üveg Kész átverés pezsgővel a kezében...De nem, nem lehet" vitáztam magamban. Tény, hogy még mindig nem voltam tisztában azzal, hogy hogyan kerültem ide. "Egyáltalán miért van nálam ez a hátitáska? Na és a fényképező? Tehát valamennyire mégiscsak tudnom kellett, hogy ide kerülök. De akkor miért nem emlékszem semmire?!"

Több
21 éve 6 hónapja #118758 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

www.fearthainn.com/2002_09_01_archive.html

Ugye az a pasi baloldalt, az az , akire én gondolok??? 8O Adhatna egy szippantást...

Több
21 éve 6 hónapja #118723 Írta: Undómiel Arwen
Undómiel Arwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hú lányok! Végre láttam a TPOTC:TCOTBP bemutatóját!!!!!! :bounce: Katarzis, K.O. egyszerűen leírhatatlan.Hálát adok a Gamer Pc magazinnak, meg az öcsémnek, aki megvette, és volt olyan kedves szólni, hogy: Hé nem ez az a film amiben Orlando kalózt játszik?
Mondanom sem kell, hogy nem tudott a gép mellől elrángatni. :wink:

,,Even the smallest person can change the course of the future''

Több
21 éve 6 hónapja #118673 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
hello everybody!

teszek be pár képet!bizom benn,hogy még nem volt! :)

www.freeweb.hu/animezene/nostale ... orli09.jpg komolyan

www.freeweb.hu/animezene/nostale ... orli03.jpg
www.freeweb.hu/animezene/nostale ... orli04.jpg

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
21 éve 6 hónapja #118540 Írta: Evenstar
Evenstar válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Aiya!

Kiegészítenék, a kedvenc Orlando-kép kérdéskörben ( "három a magyar igazság" alapon :) ) muszáj hozzátennem még egy képet a "legkedvesebb legkedvesebbek"-hez. Íme:

www.full-bloom.net/images/mags/ym/01.jpg

Indoklás: ugyanaz, mint a másik kettőnél. :) Emlékszem, majdnem felsikítottam, mikor már a teljes lemondás határán, az összes helyet végigjárva, a legutolsó újságosnál a legutolsó ilyen újságot, aminek ez volt a borítója, be tudtam szerezni!

Even

"The light of the Evenstar does not wax and wane."

giftoftheevenstar.gportal.hu

Több
21 éve 6 hónapja #118526 Írta: Vic
Pennie: ezen a kutyuson én is behaltam! :lol: :lol:

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a kedvenc-képek berakását, ha valaki még eddig nem tudott dönteni, vagy csak most jár errefelé, nyugodtan berakhatja később is.

Új Orli képek a Screenből:
Egy japán újság régi/új képeket közölt, de én még nem láttam őket (sajna csak jobb klikk működik)

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 3june1.jpg - Liv, Elijah, Orli
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 3june2.jpg - Orli közelről
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 3june3.jpg Orli közelről 2.
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 3june4.jpg - régi díjátadós kép róla

A júniusi amerikai YM-ben is egy új Orli kép található, a fiú egy fának támaszkodik:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 03june.jpg

Több
21 éve 6 hónapja #118524 Írta: Vic

Namarie írta: Lenne egy nagy kérésem..

ha valaki be tudná tenni azt a képet a TTT-ből, amikor a csatára várnak, és az eső csorog az arcán, azt megköszöném.. /az az egyik kedvenc képem a filmből/ Köszi!

Fanartot meg majd keresek, de azt hiszem nem csak egy lesz...

Válaszd ki, hogy ezek közül a szakadó-esős képek közül melyikre gondoltál:
www.theorlandobloomfiles.com/pictures/ttt5.html

Több
21 éve 6 hónapja #118480 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Lenne egy nagy kérésem..

ha valaki be tudná tenni azt a képet a TTT-ből, amikor a csatára várnak, és az eső csorog az arcán, azt megköszöném.. /az az egyik kedvenc képem a filmből/ Köszi!

Fanartot meg majd keresek, de azt hiszem nem csak egy lesz...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 6 hónapja #118395 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Augustíne írta: Undómiel Arwen: olyan parfümöt hol a jó életben lehet kapni??!!

8O

Greenleaf parfümöt én a Tescoban láttam a Pillangó utcánál... nekem is feltűnt, ráadásul még jó illat is. :)

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor

Több
21 éve 6 hónapja #118393 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Augustíne írta: Utálom a dohányos pasikat (Orli a kivétel)... Sztem gusztustalan dolog a dohányzás! :evil: :x

Teljesen igazad van! de hadd súgjam meg, én is gyűlöltem a bagós pasikat, a kedvesem mégis dohányzik. 2 éve vagyunk együtt. Szóval, ha Legsinek ez a legnagyobb hibája.....
1ébként Gandalf, Gorni, Bilbó ,+ az összes hobbit mind pipázik, sőt ha jól tudom, Tolkien papának is kedves időtöltése volt! Tán mégse olyan nagy bűn az!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #118378 Írta: Evenstar
Aug: Itt olvastam:

Death írta: Lehet hogy ezeket már mind tudjátok, de olvastam egy-két dolgot Orlando-ról egy japán riportban. A teljesség igénye nélkül: egyetlenünk újra cigizik, mivel inkább ezt csinálja mint rágja a körmeit.

:?

Több
21 éve 6 hónapja #118369 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Jesszus..Min képei láttán rájöttem hogy rajzos létemre mennyire nem rajzolok... :bawling: :bawling: :crying:
Ellana:teljesen egyetértek veled!!!
Aug:de én azt olvastam hogy Orli betündézett és leszokott a dohányzásról és egészségesen él..de vajon azóta újra elkezdte e ..nem tom..

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Több
21 éve 6 hónapja #118368 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Jaj, de jók a képek!!! 8O Kihaltam! Rájöttem, h a kedvenc Legsis képeim azok, amiken olyan durcás pofit vág! Az annyira ééédes! :D

Even: ezt hol hallottad? NEE!!! Utálom a dohányos pasikat (Orli a kivétel)... Sztem gusztustalan dolog a dohányzás! :evil: :x

Viszonylag új kártyák (vagy mik...):
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/legolas484.jpg

web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/legolas485.jpg

web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/legolas486.jpg

web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/legolas487.jpg

Orli a Teenpeople-ban:
www.teenpeople.com/teenpeople/

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 6 hónapja #118341 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Pennie: :D :D
De miért éppen kutya???????Nem értem az összefüggést 8O :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 6 hónapja #118323 Írta: Evenstar
Üdv mindenkinek!

Kedvenc kép témában jelentkeznék, nagy nehezen kiválasztva a legkedvesebbek közül a legkedvesebbeket. Mert ilyen persze nekem is rengeteg van! :)

A fanart ment a legkönnyebben:
orlando-hana.ddo.jp/Image/galler ... rt07_1.gif

A manga-képregény első képe, ahogy ül a kövön és a haját simogatja. Gyönyörű!

Kedvenc Legolas (na, ez már az "egy a sok közül" kategória):
orlando.330.ca/pics/decipher02.jpg

És Orlando, szintén nehéz döntés után és itt nem is tudtam egyet, kettő lett a minimum:
www.full-bloom.net/images/mags/hq/02.jpg

www.orlandobloom-fanclub.de/bild ... /go113.jpg

Ahogy néz! És az a mosoly a szája sarkában!... :tongue: *Nyálcsorg-nyálcsorg* Mossatok fel! A padlót is, engem is! :mrgreen:

Témahozzászólásként meg annyit, hogy ha igaz, hogy Orlando visszaszokott a cigire, akkor megkérdem, hogy miért szomorít engem ez a fiú? :shake: Ha így folytatja, felbosszant annyira, hogy fogom magam, kimegyek Angliába, vagy ahol épp van és a fülénél fogva kiráncigálom egy csendes helyre négyszemközti beszélgetésre! :mrgreen:

Even

Több
21 éve 6 hónapja #118265 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

Bár én inkább az Elijah forumban vagyok,de most úgy döntöttem,hogy meglátogatom ezt is.Rá kell döbbenem egyre inkább,hogy helyes ez az Orlandó.És szerintem jól is játszott....ahozz képest,hogy az elsQ filmjében szerepelt....

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #118233 Írta: Eldafinde
Pennie!!!!!!!!!!!!

Ez király!!!!!!!!!!!!
Olyan nincs, ahol valami nyáladzó bige rebegi ugyanezt?

Több
21 éve 6 hónapja #118215 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Pennie: :itscool:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 6 hónapja #118209 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

:lol: NO COMMENT :lol:

Több
21 éve 6 hónapja #118202 Írta: Undómiel Arwen
Undómiel Arwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Off:Szóval mivel többen rákérdeztek a parfümre elmondom; hogy a Tesco polcain a parfümrészlegnél tutira lehet kapni, de szerintem a nagyobb illatszerboltokban is nagy sikerrel lehet keresni.
erwianne:Kösz!!!!!!

,,Even the smallest person can change the course of the future''

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.634 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére