- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Arwena
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Neframíel
- Nem elérhető
Khm... Legsi pontosan hány éves? Kétezer, vagy mennyi?? /most komolyan kérdezem/ Nem tudjátok véletlenül?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
www.john-howe.com/portfolio/gall ... age_id=139
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Minerva
- Nem elérhető
prettyanimeboys.com/lotrstationary.html
prettyanimeboys.com/lotrsta1.html
prettyanimeboys.com/lotr2mirk7.jpg
prettyanimeboys.com/lotr2mirk8.jpg
prettyanimeboys.com/lotr2roar9.jpg
prettyanimeboys.com/lotrpieta1.html
prettyanimeboys.com/lotrlegolas1.html
prettyanimeboys.com/lotrleg2.html
prettyanimeboys.com/lotrleg3.html
prettyanimeboys.com/lotrleg5.html
prettyanimeboys.com/lotrleg6.html
Aragorn :quasi: Lego aranyos
prettyanimeboys.com/lotraraleg2.html
prettyanimeboys.com/lotraraleg3.html
prettyanimeboys.com/lotrll.html
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ivó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ivó,ezer köszönet a témafelvetésekért!
Szívesen, bármikor, amikor már ezeket a témákat kibeszéltük, természetesen hozok fel még témákat, ha nem baj
Az ékszereik szerintem minden elképzelhető nemesfémből vagy drágakövekből készülhetnek
Igen, bizonyára nemesfémekből, de még az is lehet, hogy Mordor-hegyei között, lávából, saját készítésű köveket hordanak.
hanem, hogy minnél szebben legyen megmunkálva
Hát, szerintem a tündék nagyon is szorgalmas teremtmények. Ebből gondolom, hogy a megmunkálást sokkal fontosabbnak tartják, mint azt, hogy mist éppen sárga, vagy kék köveket tegyenek bele egy nakékbe.
Lehetséges, hogy Lórienben valami mágiával tudják manipulálni az idő múlását.
Természetesen ez is felmerülhet, de hát kinek lenne ez jó? :
Rayan: Nekem nem jön be a kép
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó
- Rayan
- Nem elérhető
Thanx, Vic!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Vic
- Nem elérhető
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... rates.html
- Fangi
- Nem elérhető
www.atpictures.com/display.php?c ... ndo043.jpg
www.atpictures.com/display.php?c ... ndo026.jpg
www.atpictures.com/display.php?c ... ndo113.jpg
www.atpictures.com/display.php?c ... ndo116.jpg
www.atpictures.com/display.php?c ... ando22.jpg
www.atpictures.com/display.php?c ... ando49.jpg
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Vic
- Nem elérhető
Neframíel írta: "A rangsor szerintetek hogy működik náluk? Úgy értem diktatórikus, monarchikus, demokratikus vagy esetleg alkotmányos monarchiájuk van /tehát úgy értem van egy tanács, és felette az uralkodó/?
Hát, tekintve, hogy Thranduil Bakacsinderdő királya, Legolas hercegként a fia, Galadriel pedig Lothlórien úrnője... szerintem ez nem lehet kérdéses.
Mivel Elrond Tanácsa is ülésezett, bizonyára gyakran hívnak össze hasonló jellegű gyűléseket a közös problémák megbeszélésére. A "gyakran" azonban a tündéknél többszáz éves intervallumot is jelenthet.
Ivó írta: Szerintetek a tündék hordanak aranyékszereket, harcolás közben, vagy csak úgy? És ha igen, akkor milyeneket? (ha kibeszéltétek ezt a témát, akkor bocs!)
Vajon a tündéknél is annyi idő van, mint nálunk?
Hogy álhatnak a tündék a hónapokkal, évekkel? Hány óra lehet náluk egy napban, illetve egy hónapban, v. évben?
A tündék hogyan tudnak kommunikálni egymással, ha pl. elrabolják őket, és nincs ott egyetlen tünde sem?
A tündék hol tanulják meg azt, amit az emberek? (iskolában, vagy a természettől tanulják?)
Vajon mi lehet egy tünde célja, tini-korában? (értsd, foglalkozás)
A tündék hogyan udvarolnak egymásnak tinédzser korukban?
Nézzük csak szépen sorban... *khöm*
1. Az ékszereik szerintem minden elképzelhető nemesfémből és drágakőből készülhetnek, de Galadriel gyűrűjét, vagy Arwen nyakékét látva nemcsak az számít, hogy minél értékesebb kő legyen benne, hanem, hogy minél szebben legyen megmunkálva. Az aranyat pontosan azért tartom valószínűtlennek, mert az Egy Gyűrű is abból készült, de ki tudja?
2. A tündéknél ugyanúgy számítják az időt, ahogy egész Középföldén. Legolas így majd' 3000 éves. Pontosan nem tudom idézni, de Lothlórien után jegyzi meg Gimli, hogy mennyivel lassabban teltek a napok Galadrielnél, pedig alig voltak ott. Lehetséges, hogy Lórienben valami mágiával tudják manipulálni az idő múlását. De attól még ott is vannak hónapok és napok.
3. Igen, Ivó, én is úgy hiszem, hogy képesek valamilyen telepatikus kommunikációra is, bár fogalmam sincs, hogy ez mennyire hatékony, és minden tünde ugyanúgy fogékony-e rá.
4. Az oktatásról már írtam, úgyhogy azt nem fejtem itt ki bővebben.
5. Az udvarlási szokások bizonyára egészen máshogyan néznek ki, mint az embereknél. Most nem arra gondolok, hogy a kézfogásig eltelik 30 év, az ölelésig 50 év, a smaciig pedig újabb 100 év, hanem arra, hogy egy másik fajról van szó, ahol évezredes tradíciók szerint élnek. Gondolom, hogy szerepet játszik, mennyire ismerik egymást, a szüleik mennyire ismerik egymást, és a társadalmi rangnak is szerepe lehet.
Arwen kezét bizonyára azért nem merték Aragorn előtt 100-an megkérni, mert Elrond elküldte volna őket ... szóval oda.
Azt viszont biztosra veszem, hogy megvan az oka, hogy miért "keverednek" ilyen sokszor a tündék és az emberek.
- Vic
- Nem elérhető
Ivó, ezer köszönet a témafelvetésekért! A képeid nekem már sajnos nem jönnek be, a honlap - ahonnan leszedted őket - viszont igen, és alaposan átnéztem. Érdemes ezt a honlapot is rendszeresen látogatni, mert elég sok Orli képük van.
Emlékeztetőül itt van még egyszer a link:
www.bagendinn.com/orli/
Neframíel írta: Sztem a tüncik nagyon sok mindenhez értenek, de őket is képezni kell. Pl. írni, olvasni biztos nem autodidakta módon tanulnak. Tehát kell lenni egyfajta mestereknek, akik tanítják őket /asszem Glorfindel is egyfajta nevelő, nem? Most javítsatok ki, ha rosszul tudom, de nem Arwen nevelője??/
Glorfindel Arwen nevelője? Hmmm, de jó dolga volt Arwennek... Én is akarok egy ilyen nevelőt! Nemvárok.
Komoly(abb)ra fordítva a szót, én is azt tartom valószínűnek, hogy a tündék évszázados képzésébe és tapasztalatszerzésébe bőségesen belefér, hogy mindenkit külön tanítsanak, mindenkivel egyénileg foglalkozzanak a képességeinek megfelelően.
Nem hinném, hogy a tündékre rákényszerítenének olyasmit, amihez semmi kedvük sincs, vagy nincs meg a kellő tehetségük hozzá.
Igen, jól olvastátok, én akár azt is elképzelhetőnek tartom, hogy léteznek olyan területek, amelyekben nem minden tünde ugyanolyan "jó", hanem az egyikük kimagasló eredményeket ér el, mások pedig egyáltalán nem konyítanak hozzá.
ÉSzAH írta: Szerintem ha valakinek, akkor egy tündének aztán van ideje arra, hogy a gyermekeit saját maga nevelje, okítsa mindenre. Aztán persze az ifjú tünde majd kiválasztja, hogy milyen irányba megy tovább és akkor már nem feltétlenül az szülei lesznek a mesterei, hanem választ magának egy szakiránynak megfelelő mestert. Hiszen lehet, hogy az apja nagy fegyverkovács, az anyja költő, ő pedig a lovak nevelésének kívánja szentelni életét.
Bizonyára vannak olyan képességeik, amelyeket a szüleiktől örökölnek, és ezeket ésszerű lenne, ha a szülők javítanák, fejlesztenék.
Ha valamelyik tünde-papa például kiválóan ért a fegyverekhez, nem hiszem, hogy nevelő vagy más fegyverforgató tünde kezébe adná csemetéje felkészítését, hanem a saját képességeinek ismeretében fogja megtanítani harcolni. *sóhaj* Mit nem adnék egy Thranduil-Legolas íjász-oktatás végignézéséért.
- Supersonica
- Nem elérhető
ZSU, MIÉRT? :closed: :bawling:
- Sil
- Nem elérhető
Iras, nézz be a Kószák Könyve oldalára: www.tolkien.hu/app/koszak/ , ott vannak bőven... És elég sokban szerepel Legsie is...Iras írta: Hé gyerekek, légyszi küldjetek nekem MAGYAR nyelvű FAN FICTIONOKAT! Légyszi, légyszi, légyszi, légyszi, légyszi, légyszi, légyszííííí..... Mert én már mind a három könyvet kiolvastam, és Legolas hiányom van. És nem tudom hogy kezelni.
Tears unnumbered
- Ivó
- Nem elérhető
Kerestem, de nem találtam Neked olyan Fan Fictionokat, amik Legolasról szólnak, meg még magyar is.. Csak angolokat találtam. Azt is betehetem? [size=9:3t9ldc3r]/Remélem tudsz angolul/[/size] Mert szívesen beteszem, ha akarod. Kb. 1 oldal!
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Iras
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ivó meg a többiek: Na most azt azér' ne felejtsétek el, hogy a szem a lélek tükre.
Hé gyerekek, légyszi küldjetek nekem MAGYAR nyelvű FAN FICTIONOKAT! Légyszi, légyszi, légyszi, légyszi, légyszi, légyszi, légyszííííí..... Mert én már mind a három könyvet kiolvastam, és Legolas hiányom van. És nem tudom hogy kezelni.
"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "
- Ivó
- Nem elérhető
ÉSzAH írta: Szerintem ha valakinek, akkor egy tündének aztán van ideje arra, hogy a gyermekeit saját maga nevelje, okítsa mindenre. Aztán persze az ifjú tünde majd kiválasztja, hogy milyen irányba megy tovább és akkor már nem feltétlenül az szülei lesznek a mesterei, hanem választ magának egy szakiránynak megfelelő mestert. Hiszen lehet, hogy az apja nagy fegyverkovács, az anyja költő, ő pedig a lovak nevelésének kívánja szentelni életét.
Éppen ezért nem hiszem, hogy a tündéknek van iskolájuk abban az értelemben, ahogy nekünk. A közoktatás egy szükséges rossz, bárhogy is próbálnak mindenféle egyéni tehetséggondozó alternatív iskolákat létrehozni. Egy mesternek egy diák kell. Se több, se kevesebb. Csak hát nekünk, féregéletű perclényeknek nincs ennyi időnk. És ami van, azt is leköti az életben maradás.
ÉSzAH: Igazad van, a tündéknek valóban van ideje tanítaniuk a cemetéjüket, de mi van akkor, ha pl. a szülei elhagyták őt? És a természetben van? Ezesteben szerintem a természettől tanulja meg azokat a dolgokat, amiket rendes esetben a szülők tanítanának meg neki... Persze, persze... Az ifju tünde válasszaki, amivé akar válni, vagy amit akar csinálni. De szerintem a tündék úgy születnek már, hogy egy bizonyos "akarattal" rendelkeznek, vagyis: Le akarják győzni a gonoszt. Ezt minden tünde "megtanítja magának", az elméjében van ez az érzés/akarat. De aki képtelen "megtanítani magának" ezt, akkor azzal megtanítják. Ilyen egyszerű. Szerintem a tünde mesterei, a szülők. Már egész kicsi korukban tanítják őket mindenféle vadászatra, meg ilyesmire. A mester az mélg később jön. Akkor, amikor a tünde már megtanulta azokat az alapvető dolgokat, mint pl. az íjászat. Szerintem csak akkor válasszák ki a szülők a mestert, ha a növendék bizonytalan a döntésében.
A tündék nem számolják az idő múlását.
Undómiel Arwen: Szerintem egy bizonyos "fokig" igen. Pl. náluk is lehetnek évek, hónapok, napok. Hiszen elég egy születésnap, és egy öreg, (bölcs) ember. Vegyük pl. Bilbót. 111. születésnapját akarja ünnepelni, és biztosan tudja, hogy melyik évben, melyik hónapban, hányadikán született. (Vagy ez rossz példa?) Ebből gondolom, hogy a tündéknél is vannak hónapok, évek, órák, napok.
Egymás szeméből olvasnak.
Undómiel Arwen: Az oké, hogy egymás szeméből olvasnak, de ha nem látják meg egymás szemét? Szerintem, minden tündénél, még ha nem is rokonok, van egy bizonyos érzés, vagy valamiféle akaraterő. Lehet, hogy megérzik, hogy mikor, kit bántanak. De gondolom ezt is a szüleiktől, vagy a mesterüktől tanulták meg. Azt, hogy az egyik tünde honnan tudja meg, hogy a másik épp hol van, a koncentrálás, az akaraterő, és az érzés mutatja meg nekik. De ettől még az is lehet, hogy a mesterük ezen kívül még azt is megtanítja neki, hogy hogy kell egymás szeméből olvasni.
De ha ezesetben megtanítaná, akkor szerintem csak tünde a tünde szeméből tudna olvasni. Máséból nem. De az, amit az előbb leírtam, (akaraterő, érzés, koncentrálás)minden jó, igazságos "lény"-nek megvan a szíve mélyén.
Üdv
Bocs, ha kicsit zavarosan fogalmaztam
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Neframíel
- Nem elérhető
Húh, ez nem semmi volt, ÉSzAH! :eek2: Kevés olyan szóösszetételt hallottam emberektől, ami így kifejezte volna az igazi lényegünket, ergo a társadalom lényegét... Most elkalandoztam. Na mindegy. Örülök, hogy nem csak én érzek így. Jobb tudni, hogy többen vagyunk egyedül, mintha csak önmagad vagy egyedül.
Sztem a tüncik nagyon sok mindenhez értenek, de őket is képezni kell. Pl. írni, olvasni biztos nem autodidakta módon tanulnak. Tehát kell lenni egyfajta mestereknek, akik tanítják őket /asszem Glorfindel is egyfajta nevelő, nem? Most javítsatok ki, ha rosszul tudom, de nem Arwen nevelője??/
Egy másik kérdés, lehet már régebben ki volt vesézve: Mért van a Gyűrűháború idején és előtte is már kevés tündegyerek?? Vajon azért, mert érzik elhajózásukat, és "nem szülnek erre a földre"? Meg olyan kevés tündenő van! Sokkal több tündeférfiről tudok /ami nem baj / Ezért is poénkodtak sokat azzal, hogy a tüncik nem egészen homofóbok... ami sztem hülyeség /náluk sztem nincs ilyen. Bár ki tudja?? /
Nna, kicsit elkalandoztam. Úgy gondolom, a tündék sokáig tanulnak harcművészetet is, főleg a Harmadkorban. A rangsor szerintetek hogy működik náluk? Úgy értem diktatórikus, monarchikus, demokratikus vagy esetleg alkotmányos monarchiájuk van /tehát úgy értem van egy tanács, és felette az uralkodó/?
Most elég sokmindent kérdeztem. Bocs.
Sende lóme: Nefra.
- Nimril
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
A szemed nem azért van, hogy csukva tartsd hanem azért hogy felfedezd mindazt amit e nagy világ eltakart.
- ÉSzAH
- Nem elérhető
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Sil
- Nem elérhető
ÉSzAH, szerintem a tündéknél nincsenek szakirányok, hiszen ők mindenben jók. Van éppen elég idejük (és tehetségük) ahhoz, hogy mindenben elmerüljenek... Persze 1-2 területen tehetségesebbek, mint másokon, de ez nem jelenti azt, hogy aki fegyverkovács, az nem lehet mellette nagy költő is...ÉSzAH írta: választ magának egy szakiránynak megfelelő mestert. Hiszen lehet, hogy az apja nagy fegyverkovács, az anyja költő, ő pedig a lovak nevelésének kívánja szentelni életét.
Tears unnumbered
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Éppen ezért nem hiszem, hogy a tündéknek van iskolájuk abban az értelemben, ahogy nekünk. A közoktatás egy szükséges rossz, bárhogy is próbálnak mindenféle egyéni tehetséggondozó alternatív iskolákat létrehozni. Egy mesternek egy diák kell. Se több, se kevesebb. Csak hát nekünk, féregéletű perclényeknek nincs ennyi időnk. És ami van, azt is leköti az életben maradás.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Undómiel Arwen
- Nem elérhető
Ivó írta: Kérdés:
Hogy álhatnak a tündék a hónapokkal, évekkel? Hány óra lehet náluk egy napban, illetve egy hónapban, v. évben?
A tündék hogyan tudnak kommunikálni egymással, ha pl. elrabolják őket, és nincs ott egyetlen tünde sem?
A tündék hol tanulják meg azt, amit az emberek? (iskolában, vagy a természettől tanulják?)
Ivó
Nos Ivó:A tündék nem számoilják az idő múlását. Lehet, hogy van egy saját időrendszerük, de a nap náluk is annyi mint nálunk.
A tündék ismerik azt a nyelvet, amit mindenki tud Középöldén.(Nem jut eszembe a neve)
Sztem szüleiktől, vagy magánúton tanulnak, de az sem elépzelhetetlen., hogy tanáruk legyen.
Nincs különösebb életcélja szerintem a tündéknek. Náluk nincs munka. Megtanulnak kardot forgatni, íjjal bánni fegyvert készíteni.Néhányuk talán gyógyítani.
Nem udvarolnak serdülőkorukban.Egy szerelmük van.Azt elveszik.Egymás szeméből olvasnak, és kész.
Fog:szerintem nincs sok különbség a foga között.Ha azt veszitek, hogy Tom Cruis3e is a tök egyenes fogait még szabályoztatta...
,,Even the smallest person can change the course of the future''
- Iras
- Nem elérhető
"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "
- Mimóna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Hány éves korukban lesznek a tündék nagykorúak, felnőttek?
Akárhol próbálom, nem találom meg!!!!!!
"Légy önmagad, úgyis elég hülye vagy!" - holland közmondás
- Mimóna
- Nem elérhető
Ivó írta: Sziasztok!
Nem sokat járok erre, de most hoztam Nektek, Orlando Bloom Rajongóknak, 1-2 igazi, szép, gyönyörködtető képet!
www.bagendinn.com/images/pity2.jpg
www.bagendinn.com/images/lmisc4.jpg
www.begendinn.com/imageslegslorien2.jpg
www.begendinn.com/images/tralier14.jpg
Ivó
Az utolsó két kép nekem nem tölt be, úgyhogy ellenőrizd légyszi.....
- Ivó
- Nem elérhető
Nem sokat járok erre, de most hoztam Nektek, Orlando Bloom Rajongóknak, 1-2 igazi, szép, gyönyörködtető képet!
www.bagendinn.com/images/pity2.jpg
www.bagendinn.com/images/lmisc4.jpg
www.begendinn.com/imageslegslorien2.jpg
www.begendinn.com/images/tralier14.jpg
Kérdés:
Szerintetek a 4 képen, az ott kínai írás? (mind2 oldalán van valami "furcsa" írás.) Mert nagyon úgy tűnik... Legalábbis nekem.Témafeldobás(ok):
Szerintetek a tündék hordanak aranyékszereket, harcolás közben, vagy csak úgy? És ha igen, akkor milyeneket? (ha kibeszéltétek ezt a témát, akkor bocs!)
Nos, ennyi lenne + meg egy Nagyon-de Nagyon- Nagyon szép kép, természetesen Legolasról: (szerintem az 5 közül, ez a legszebb)
www.bagendinn.com/images/legstttposter.jpg
Hát, ennyi lenne, és jól gondolkozzatok el a témafeldobásokon, (légyszi) és gyönyörködjetek ebben (a sok) képekben!/képben?
Ivó
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Mimóna
- Nem elérhető
laine.anime.net/Parody/Lotr/boredom.html
- Rándzsa
- Nem elérhető
laine.anime.net/Parody/Lotr/moria-rouge.jpg
laine.anime.net/Parody/Lotr/legsie-bikini.jpg Inkább nem
mondom el .....jó???
laine.anime.net/Parody/Lotr/slashfics.html
laine.anime.net/Parody/Lotrmilk_legolas.jpg
laine.anime.net/Parody/Lort/dwelf.jpg - ez furcsa
Bocs, ha off-olok....
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.
- Mimóna
- Nem elérhető
laine.anime.net/Parody/Lotr/yatta.jpg
Kommentárt nem fűzök hozzá, jó :
- Rándzsa
- Nem elérhető
Megfordítottam két betűt.....
Sorryyyy
Szóval:
www.epilogue.net/cgi/database/art/view.pl?id=9417
Még egyszer BOCSIIIIIIIIIIIII
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
- Rándzsa
- Nem elérhető
www.epilogue.net/cgi/database/atr/view.pl?id=9417
Remélem tetszeni fog...
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.