Legolas (Orlando Bloom)

Több
Több
21 éve 7 hónapja #110178 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nos, az ígért kép (már nem emlékszem, ki küldte :oops: )

www.freeweb.hu/rdsithicus/pics/legsie1.jpg

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #110141 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szerintem még mindig jobb mintha nem lenne senkije és őt is elkezdenék azzal vádolni hogy netán meleg. :roll:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #110131 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
mi?! Orli Kate-tel JÁR?!

Hihetetlen!!!

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 7 hónapja #110126 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 7 hónapja #110081 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
jéé tényleg ez az aláírásod.....csak én tudod nem tudok tündéül tehát még lefordítani sem tudom....és köci (bocs off) :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 7 hónapja #110080 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Saczy: nézd meg az aláírásomat ;)
annyit jelent, hogy nyugodjanak békében

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 7 hónapja #110074 Írta: Saczy
nagyon-nagyon szépen köszönöm!!!!
márcsak az érdekel, hogy mit mond legsie akkor mikor a TTT-ben azthiszik, hogy a hobbitok meghalltak..(a máglyánál..mikor aragorn belerúg a sisakba)? :D

Több
21 éve 7 hónapja #110072 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tul.képp be lehet rakni, csak az a szokás, hogy ide Legsie képeket rakunk be. Na mind1 ;)

Ezt mondja: ;)

Ishkhaqwi ai durugnul.

'plaque upon your-necks'
(a fordítás bizonytalan az oldal szerint: Átok a fejetekre kb??? )

Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 7 hónapja #110042 Írta: Saczy
sajna nem tudok......engem még az érdekel, hogy gimli mi a fenét mondott haldírnak a bővítettben??arra még nem jöttem rá...de biztos vm sértő lehetett....
hát igen ez a legsie kór elég ragályos dolog......
és az a kép.....áááh..itt olvadok el a gép előtt!! :D :D 8O

Több
21 éve 7 hónapja #110018 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Van valakinek egy képe a bővített FOTR-ból, mikor Legolas Lórienben eztet mondja:
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien." :?:
Vagy tudtok nekem mondani egy helyet, ahol találok a filmből képeket? :roll:
[size=9:26rqcbsv](Oolyan nagyon szééép, mikor ezt mondja. :oops: )[/size]

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 7 hónapja #109998 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Supersonica: köszi...
NEMHISZEMEL,HOGYKATE-TELJÁR!!!! :evil: :( :(
Jó, mondjuk ez így elég gáz, hogy mi itt haragszunk, mert mással jár (és nem velünk), de ha belegondolok, az még gázabb, hogy évekig ezért nincs bnője... :?

Vic: ezek az új képek!!!

Area: jaja! Nagyon ragályos! :) :roll:

Melkor: 8O jajj... Ezt biztos 1 BAl-os csinálta! :wink:

Ivó: gyönyörűek a képek, csakhogy ez 1 Legsis topic! :D

Kicsit off: Csajok! Az 1. világítós, Legsis tanga az enyém!!!! - Arny jóvoltából! :arrow: (Kíváncsi vagyok, h +csinálják-e.) :wink: :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 7 hónapja #109996 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
ezek szerint én leszek az egyetlen, akinek az a kép nem tetszik :? tisztára beállitott és nagyon macsós és nagyon vagány és nagyon rossz... :?

mellesleg ha egyáltalán igaz ez a Kate-es dolog, örüljünk neki hogy nem egy cicababa sztárocskával jött össze! elsöre úgy tünik némi ész is van a fejében, és nem is annyira szép, úgyhogy nem lehet vele gond :D :D

Több
21 éve 7 hónapja #109920 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hoztam nektek két képet a Pirates forgatási szünetéből. Rajongók készítették:
www.full-bloom.net/images/candids/44.jpg
www.full-bloom.net/images/candids/45.jpg (a leányzónak igencsak érdekes színű a haja... :lol: )

Augustíne már berakta azt a bannert, amit a ShoWest kiállításon lehetett megcsodálni, de most itt van mind a négy Pirates transzparens egymás mellett:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... owest1.jpg
*erőtlen sóhaj*

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #109918 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

ainawethien írta: Orlando és Kate nem játszanak együtt filmben. Azt nem tudom hol ismerkedtek meg, de valszeg valakin keresztül a Pirates of the Caribbean set-ről.. Merthogy ekkor kezdtek el róluk cikkezni..

OFF:
Kate amúgy színésznő, igen, és nálunk eddig egy filmjét mutatták be, Emlékezz a titánokra címmel. Denzel Washington volt a főszereplő, Kate-nek nagyon kis szerepe volt, a főszereplő srác barátnőjét alakította. Ezenkívül itthon a "Will és a haverok" (azaz Young Americans") című sorozatban láthattátok őt. Egész nagy szerepe volt ebben, sőt.
Amúgy most majd a BLUE CRUSH-ban lehet őt megtekinteni, ebben már főszereplő.. de nem tom mikor jön be M.o.-ra.
És mintegy mellékesen, játszott a "Rules of Attraction" című filmben is, ami az egyik kedvenc könyvem filmrevitele. :p
Na, csak hogy tudjátok ki is ő.
Itt van 2 kép: (nekem tök szimpi csajnak tűnik)

us.imdb.com/EGallery?source=granitz&grou...key=Bosworth,%20Kate

Köszi Zsu az infót! 8) A kép, ami róluk készült, nekem most bejön, úgyhogy próbáljátok meg újra:
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/us ... arch03.jpg
Ha ott még sem jönne be, próbáljátok meg itt:
www.full-bloom.net/images/mags/m ... dokate.jpg

Augustíne írta: GYEREKEK!!!! ÚJ KÉP A POTC-BÓL!!! 8O 8O :
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/p47.jpg

Ezen a képen én is alapból kibuktam. 8) Nagyon ott van. *sóhaj*

Több
21 éve 7 hónapja #109873 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Most olvastam a neten: "Újabb áldozatait szedi a Legsizmus néven elhíresült kór. A Két orony megjelenésével, újra középpontba került a szőke herceg. A premiereken rajongók ezrei gyülekeztek a hosszú életű tündét alakitó Orlando Bloom legalább megpillantására. Figyelem! a kór ragályos!

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 7 hónapja #109823 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Bocsi,ha ismeritek

home.hccnet.nl/neturnia.wallpape ... eolas.html

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 7 hónapja #109808 Írta: Sil

Arden Borough írta: Sil:melyik a tünde zászló?amelyiken fa van?

Nem, a sötét alapon fehér fa + 7 csillag a gondori. A tünde zászlók a kékes-rózsaszínes-lilásak, a lándzsa nyelénél a négyszögletes tünde címerrel. (Tündék nincsenek a képen, de a zászló elég tündés.)

Tears unnumbered

Több
21 éve 7 hónapja #109801 Írta: Sil

Saczy írta: azt a képet néztem én is....szerintem azok rohani lovasok...vagy gondoriak...nem? :D

Rohaniak és gondoriak. Nézzétek meg a páncélokat: a gondoriaknak van a szürke fémpáncéljuk (ami a válluknál olyan pikkelyekből áll), a rohaniak meg a hosszú szőke hajú barna sisakosak. A zászlók közt pedig van rohani, gondori és tünde is. Persze hogy a RotK.

Tears unnumbered

Több
21 éve 7 hónapja #109800 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Orlando és Kate nem játszanak együtt filmben. Azt nem tudom hol ismerkedtek meg, de valszeg valakin keresztül a Pirates of the Caribbean set-ről.. Merthogy ekkor kezdtek el róluk cikkezni..

OFF:
Kate amúgy színésznő, igen, és nálunk eddig egy filmjét mutatták be, Emlékezz a titánokra címmel. Denzel Washington volt a főszereplő, Kate-nek nagyon kis szerepe volt, a főszereplő srác barátnőjét alakította. Ezenkívül itthon a "Will és a haverok" (azaz Young Americans") című sorozatban láthattátok őt. Egész nagy szerepe volt ebben, sőt.
Amúgy most majd a BLUE CRUSH-ban lehet őt megtekinteni, ebben már főszereplő.. de nem tom mikor jön be M.o.-ra.
És mintegy mellékesen, játszott a "Rules of Attraction" című filmben is, ami az egyik kedvenc könyvem filmrevitele. :p
Na, csak hogy tudjátok ki is ő.
Itt van 2 kép: (nekem tök szimpi csajnak tűnik)

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
21 éve 7 hónapja #109710 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Gondoltam nem írom be mégegyszer, mert az idézetben benn volt a kép, de akkor tessék: web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/us ... arch03.jpg

A kép és a szöveg az US Weeklybe jelent meg, és én Zsu oldalán olvastam, a legfrissebb híreknél:
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/obhversion2.htm

Több
21 éve 7 hónapja #109698 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
:?
Képek a gyűrű Szövetségéből:
www.mozinet.hu/lotr/images/fotr/ ... _l_002.jpg -?
www.mozinet.hu/lotr/images/fotr/ ... _l_001.jpg -harc?
www.mozinet.hu/lotr/images/fotr/ ... _l_006.jpg -kép
www.mozinet.hu/lotr/images/fotr/ ... _l_009.jpg -Gandalf
:wink:

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #109695 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Supersonica írta:

Supersonica írta:

Augustíne írta: IvÓ: Annyira jók a képek!!! 8O 8O Behalok!
Itt is van 1 új (ki ez a csaj?):

Kate Bosworth, együtt játszanak.

MOST OLVASTAM :bawling:
ORLANDO ÉS KATE:
A US WEEKLY magazin a következőt írta: "Az év elején megejtett Karib-tengeri nyaralás után Orlando Bloom, ÉS BARÁTNŐJE, a Blue Crush című filmből is ismert Kate Bosworth jobban néz ki, mint valaha, és visszatért Los Angeles-be. Nemrég, a Nyugat-Hollywood-i Urth Caffe-ban látták őket, amint egy nyugodt ebédet ejtettek meg."
Itt a cikkhez kapcsolódó kép:

Supersonica:Orlando és Kate Bosworth? Ki az a Kate Bosworth? Ő is színész? És legalább jól néz ki? :wink: Nem minthogyha érdekelne engem,kivel jár Orlando Bloom. :!:

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #109685 Írta: Supersonica

Supersonica írta:

MOST OLVASTAM :bawling:
ORLANDO ÉS KATE:
A US WEEKLY magazin a következőt írta: "Az év elején megejtett Karib-tengeri nyaralás után Orlando Bloom, ÉS BARÁTNŐJE, a Blue Crush című filmből is ismert Kate Bosworth jobban néz ki, mint valaha, és visszatért Los Angeles-be. Nemrég, a Nyugat-Hollywood-i Urth Caffe-ban látták őket, amint egy nyugodt ebédet ejtettek meg."
Itt a cikkhez kapcsolódó kép:

Több
21 éve 7 hónapja #109680 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Off, elnézést: Melkor, szerintem beszélhetek fejedelmi többesbe: KÖSZÖNJÜK!! Végre egy mosolygós Legolas! Határozottan szívderítő.. :P :oops: :legolas1: :P :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 7 hónapja #109659 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Gyerekek és Felnőttek a HÓNAP KÉPE az egyszer biztos! Nekem tetszik nagyon jóóóóó!

Namarie!

Több
21 éve 7 hónapja #109638 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szép is ám a szerelem :lol: :lol: :lol: :D :
www.councilofelrond.com/modules/ ... set038.jpg

Több
21 éve 7 hónapja #109621 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 7 hónapja #109592 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic: köszi-köszi-köszi!!!
Hálám sírodig üldözni fog!! :twisted:

Akkor most már én is el tudom mondani, hogyan hatott rám... :arrow: 8O 8O 8O - vhogy így, aztán artikulálatlan hangokat adtam ki, és csak akkor eszméltem föl, amikor lejátszás közben lefagyott a gép...
És következményekkel is járt, mert itthon annyiszor néztem meg, hogy aznap nem ülhettem már gép elé... :roll:

Egyszóval és röviden: szeretem. És ezzel mindent elmondtam. :oops: :roll: :wink:

[size=9:1nvpovzm]Ja és még vmi... Tudom, ez ide off, de muszáj megkérdeznem: ram kiterjesztést mivel lehet lejátszani? És honnan lehet letölteni?[/size]

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 7 hónapja #109529 Írta: Supersonica

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.589 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére