Legolas (Orlando Bloom)
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dínchamion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lyra
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Lora
- Nem elérhető
Hihetetlen!!!
Gyöngycem (voltam valaha)
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Saczy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Elen síla lúmenn omentilelvo!
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
annyit jelent, hogy nyugodjanak békében
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Saczy
- Nem elérhető
márcsak az érdekel, hogy mit mond legsie akkor mikor a TTT-ben azthiszik, hogy a hobbitok meghalltak..(a máglyánál..mikor aragorn belerúg a sisakba)?
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Ezt mondja:
Ishkhaqwi ai durugnul.
'plaque upon your-necks'
(a fordítás bizonytalan az oldal szerint: Átok a fejetekre kb??? )
Thaur
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Saczy
- Nem elérhető
hát igen ez a legsie kór elég ragályos dolog......
és az a kép.....áááh..itt olvadok el a gép előtt!! 8O
- Ryana
- Nem elérhető
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien." :
Vagy tudtok nekem mondani egy helyet, ahol találok a filmből képeket?
[size=9:26rqcbsv](Oolyan nagyon szééép, mikor ezt mondja. )[/size]
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Augustíne
- Nem elérhető
NEMHISZEMEL,HOGYKATE-TELJÁR!!!!
Jó, mondjuk ez így elég gáz, hogy mi itt haragszunk, mert mással jár (és nem velünk), de ha belegondolok, az még gázabb, hogy évekig ezért nincs bnője...
Vic: ezek az új képek!!!
Area: jaja! Nagyon ragályos!
Melkor: 8O jajj... Ezt biztos 1 BAl-os csinálta!
Ivó: gyönyörűek a képek, csakhogy ez 1 Legsis topic!
Kicsit off: Csajok! Az 1. világítós, Legsis tanga az enyém!!!! - Arny jóvoltából! (Kíváncsi vagyok, h +csinálják-e.)
ORLANDO 4ever!!!!
- Fereste
- Nem elérhető
mellesleg ha egyáltalán igaz ez a Kate-es dolog, örüljünk neki hogy nem egy cicababa sztárocskával jött össze! elsöre úgy tünik némi ész is van a fejében, és nem is annyira szép, úgyhogy nem lehet vele gond
- Vic
- Nem elérhető
www.full-bloom.net/images/candids/44.jpg
www.full-bloom.net/images/candids/45.jpg (a leányzónak igencsak érdekes színű a haja... )
Augustíne már berakta azt a bannert, amit a ShoWest kiállításon lehetett megcsodálni, de most itt van mind a négy Pirates transzparens egymás mellett:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... owest1.jpg
*erőtlen sóhaj*
- Vic
- Nem elérhető
ainawethien írta: Orlando és Kate nem játszanak együtt filmben. Azt nem tudom hol ismerkedtek meg, de valszeg valakin keresztül a Pirates of the Caribbean set-ről.. Merthogy ekkor kezdtek el róluk cikkezni..
OFF:
Kate amúgy színésznő, igen, és nálunk eddig egy filmjét mutatták be, Emlékezz a titánokra címmel. Denzel Washington volt a főszereplő, Kate-nek nagyon kis szerepe volt, a főszereplő srác barátnőjét alakította. Ezenkívül itthon a "Will és a haverok" (azaz Young Americans") című sorozatban láthattátok őt. Egész nagy szerepe volt ebben, sőt.
Amúgy most majd a BLUE CRUSH-ban lehet őt megtekinteni, ebben már főszereplő.. de nem tom mikor jön be M.o.-ra.
És mintegy mellékesen, játszott a "Rules of Attraction" című filmben is, ami az egyik kedvenc könyvem filmrevitele.
Na, csak hogy tudjátok ki is ő.
Itt van 2 kép: (nekem tök szimpi csajnak tűnik)
us.imdb.com/EGallery?source=granitz&grou...key=Bosworth,%20Kate
Köszi Zsu az infót! A kép, ami róluk készült, nekem most bejön, úgyhogy próbáljátok meg újra:
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/us ... arch03.jpg
Ha ott még sem jönne be, próbáljátok meg itt:
www.full-bloom.net/images/mags/m ... dokate.jpg
Augustíne írta: GYEREKEK!!!! ÚJ KÉP A POTC-BÓL!!! 8O 8O :
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/p47.jpg
Ezen a képen én is alapból kibuktam. Nagyon ott van. *sóhaj*
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Agoura
- Nem elérhető
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
- Sil
- Nem elérhető
Nem, a sötét alapon fehér fa + 7 csillag a gondori. A tünde zászlók a kékes-rózsaszínes-lilásak, a lándzsa nyelénél a négyszögletes tünde címerrel. (Tündék nincsenek a képen, de a zászló elég tündés.)Arden Borough írta: Sil:melyik a tünde zászló?amelyiken fa van?
Tears unnumbered
- Sil
- Nem elérhető
Rohaniak és gondoriak. Nézzétek meg a páncélokat: a gondoriaknak van a szürke fémpáncéljuk (ami a válluknál olyan pikkelyekből áll), a rohaniak meg a hosszú szőke hajú barna sisakosak. A zászlók közt pedig van rohani, gondori és tünde is. Persze hogy a RotK.Saczy írta: azt a képet néztem én is....szerintem azok rohani lovasok...vagy gondoriak...nem?
Tears unnumbered
- ainawethien
- Nem elérhető
OFF:
Kate amúgy színésznő, igen, és nálunk eddig egy filmjét mutatták be, Emlékezz a titánokra címmel. Denzel Washington volt a főszereplő, Kate-nek nagyon kis szerepe volt, a főszereplő srác barátnőjét alakította. Ezenkívül itthon a "Will és a haverok" (azaz Young Americans") című sorozatban láthattátok őt. Egész nagy szerepe volt ebben, sőt.
Amúgy most majd a BLUE CRUSH-ban lehet őt megtekinteni, ebben már főszereplő.. de nem tom mikor jön be M.o.-ra.
És mintegy mellékesen, játszott a "Rules of Attraction" című filmben is, ami az egyik kedvenc könyvem filmrevitele.
Na, csak hogy tudjátok ki is ő.
Itt van 2 kép: (nekem tök szimpi csajnak tűnik)
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- Supersonica
- Nem elérhető
A kép és a szöveg az US Weeklybe jelent meg, és én Zsu oldalán olvastam, a legfrissebb híreknél:
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/obhversion2.htm
- Ivó
- Nem elérhető
Képek a gyűrű Szövetségéből:
www.mozinet.hu/lotr/images/fotr/ ... _l_002.jpg -?
www.mozinet.hu/lotr/images/fotr/ ... _l_001.jpg -harc?
www.mozinet.hu/lotr/images/fotr/ ... _l_006.jpg -kép
www.mozinet.hu/lotr/images/fotr/ ... _l_009.jpg -Gandalf
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó
- Ivó
- Nem elérhető
Supersonica írta:
Supersonica írta:
Augustíne írta: IvÓ: Annyira jók a képek!!! 8O 8O Behalok!
Itt is van 1 új (ki ez a csaj?):
Kate Bosworth, együtt játszanak.
MOST OLVASTAM :bawling:
ORLANDO ÉS KATE:
A US WEEKLY magazin a következőt írta: "Az év elején megejtett Karib-tengeri nyaralás után Orlando Bloom, ÉS BARÁTNŐJE, a Blue Crush című filmből is ismert Kate Bosworth jobban néz ki, mint valaha, és visszatért Los Angeles-be. Nemrég, a Nyugat-Hollywood-i Urth Caffe-ban látták őket, amint egy nyugodt ebédet ejtettek meg."
Itt a cikkhez kapcsolódó kép:
Supersonica:Orlando és Kate Bosworth? Ki az a Kate Bosworth? Ő is színész? És legalább jól néz ki? Nem minthogyha érdekelne engem,kivel jár Orlando Bloom.
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó
- Supersonica
- Nem elérhető
Supersonica írta:
MOST OLVASTAM :bawling:
ORLANDO ÉS KATE:
A US WEEKLY magazin a következőt írta: "Az év elején megejtett Karib-tengeri nyaralás után Orlando Bloom, ÉS BARÁTNŐJE, a Blue Crush című filmből is ismert Kate Bosworth jobban néz ki, mint valaha, és visszatért Los Angeles-be. Nemrég, a Nyugat-Hollywood-i Urth Caffe-ban látták őket, amint egy nyugodt ebédet ejtettek meg."
Itt a cikkhez kapcsolódó kép:
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Namarie!
- shaira
- Nem elérhető
- shaira
- Nem elérhető
- Ryana
- Nem elérhető
Hálám sírodig üldözni fog!!
Akkor most már én is el tudom mondani, hogyan hatott rám... 8O 8O 8O - vhogy így, aztán artikulálatlan hangokat adtam ki, és csak akkor eszméltem föl, amikor lejátszás közben lefagyott a gép...
És következményekkel is járt, mert itthon annyiszor néztem meg, hogy aznap nem ülhettem már gép elé...
Egyszóval és röviden: szeretem. És ezzel mindent elmondtam.
[size=9:1nvpovzm]Ja és még vmi... Tudom, ez ide off, de muszáj megkérdeznem: ram kiterjesztést mivel lehet lejátszani? És honnan lehet letölteni?[/size]
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Supersonica
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.