Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 7 hónapja #108509 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Lego, amint fürdik rajzban?? JÓÓÓHogy!!! Jöhet!! :D :D :wink:

"Andragorn írta:

www.full-bloom.net/images/mags/empire/nk07.jpg -csak semmi féltékenykedés

Láttátok, mi van a kép jobb felső sarkába írva?!

Hát igen. Ez aztán a duuuurva képaláírás. Iiiiiimádom."

Mi van odaírva??? Én nem tudom elolvasni.. :(

Amúgy, ha így írtok be címeket, mint pl www.theorlandobloomfiles.com/pictures úgy sokkal de sokkal több kéept találtok... :wink: :wink: 8)

Feel the sunshine 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #108499 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ha Legolasos fürdözős kép nincs, én megiérem, hogy rajzolok nektek egyet. Nekem az életem a rajz, igaz egy másik szereplő forumán is igértem rajzokat, de most lesz időm rajzolni és csinálok egyet, ahol pancsikázik!:) Jóóóó?????

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #108417 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Idril Celebrindal./Fenrir válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
:lol: :oops: :wink:
Vic: ne cenzúrázd magad! vagy küldd el priviben. Én sok mindent el tudok viselni. :)

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."

Több
21 éve 7 hónapja #108375 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Vic írta: Ha találok fürdőző Legolasos képet, alaposan megcenzúrázom magam, hogy berakjam-e a topicba. 8) Többen - engem is beleértve - az idegosztályon kötnénk ki, és emiatt igencsak nagy nyomás nehezedne rám, hogy megmerjem-e tenni. :wink: :lol:

Ha úgy gondoljátok, hogy nem bírjátok elviselni ép ésszel a látványt, akkor küldjétek át a linket, akár priviben is, én elég bolond vagyok már, így nem oszt, nem szoroz ;)

Több
21 éve 7 hónapja #108359 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hozok én nektek fürdőzős képet, csak elő tudjam kotorni... Mingyá gyüvök vele :twisted: :evil3: :dance:

Több
21 éve 7 hónapja #108347 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hoztam néhány új Orli képet az orlandobloomfiles jóvoltából:

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... denet1.jpg
- Orli dörzsöli a szemét - ééédes

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... denet2.jpg
- Orli a vasúti sín mellett

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... denet3.jpg
- Orli gubbaszt egy betört ablak előtt, a vállán egy papagájjal

Több
21 éve 7 hónapja #108341 Írta: Vic

Arden Borough írta: Vic: nem tudom mit szólnának a tündék ha meglátnák hogy a "rokonaik" élnek a mi világunkban? :)
biztos jól meglepődnének,és elkezdenének gondolkodni melyik elvándorolt elf nép lehet!

Az biztos. És rögtön valamiféle mágiára gyanakodnának. 8)

Supersonica írta: Vic, esetleg egy hosszú szőke hajas, tündejellegű fürdőzőst nem tudnál keríteni ?

Ha találok fürdőző Legolasos képet, alaposan megcenzúrázom magam, hogy berakjam-e a topicba. 8) Többen - engem is beleértve - az idegosztályon kötnénk ki, és emiatt igencsak nagy nyomás nehezedne rám, hogy megmerjem-e tenni. :wink: :lol:

Arden Borough írta: érdekes a kád és a benne lévő "víz"

Hát az. Elég gáz. De az az igazság, hogy engem személy szerint hidegen hagyna, milyen totálkáros állapotban van - ha ott találnám benne ÚGY Orlit. :lol: :wink:

Több
21 éve 7 hónapja #108282 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
érdekes a kád és a benne lévő "víz" :oops:

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #108281 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic, esetleg egy hosszú szőke hajas, tündejellegű fürdőzőst nem tudnál keríteni ;) ?

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #108280 Írta: Arden Borough
Vic: nem tudom mit szólnának a tündék ha meglátnák hogy a "rokonaik"
élnek a mi világunkban? :)
biztos jól meglepődnének,és elkezdenének gondolkodni melyik elvándorolt elf nép lehet!

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #108275 Írta: Vic

Csavargó írta: Lenne egy nagy kérésem. Szóval mivel eléggé korlátozottak a netes lehetőségeim és mivel csak az utsó öt oldal átnézésére volt időm neme lehetne e mégegyszer berakni azt a fürdőkádas képet. Én még nem láttam de megöl a kíváncsiság. Előre is köszi.

Üdv: Csavargó

Dehogynem. 8)

www.nedkellythemovie.com/images/ ... 20bath.jpg
- fürdőkádas kép Orliról a Ned Kellyből

Ha nem jönne be a link, itt megtalálod:
www.nedkellythemovie.com/index.p ... on=gallery

Több
21 éve 7 hónapja #108264 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hahó, illetékesek!
A Casulty-ben Orli csak epizódszereplo?
Mert találtam BBC prime-ot, aztán hogy mennyire érdemes felvenni... Lehet tudni esetleg elore, hogy melyik részben lesz?
[size=9:ds302z0s](Ja, és péntekenként van 19:40-kor, ugye?)[/size]

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 7 hónapja #108241 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Lenne egy nagy kérésem. Szóval mivel eléggé korlátozottak a netes lehetőségeim és mivel csak az utsó öt oldal átnézésére volt időm neme lehetne e mégegyszer berakni azt a fürdőkádas képet. Én még nem láttam de megöl a kíváncsiság. Előre is köszi.

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Több
21 éve 7 hónapja #108239 Írta: Gyémánt_Hajnal
Ezek a képek mind nagyon nagyon édik!!!!!!!!!

de nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele de nekem Orli a legjobban úgy tetszik mint Legolas, vagy amikor majdnem teljesen kopasz vagy épp mikor hosszú sőtét haja van.................hhhmmmmmmmmmmmmmmm,... :oops:

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #108237 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Biztos, hogy nem vinnék semmit. Ahogy elnéztem Völgyzugolyt, aligha szenvednék bármiben is hiányt. Meg különben is ha Legolas van, akkor soha sem unatkoznék. Bejárnánk egész Középföldét, és remélem a háborúban akadnánk össze. Helmben együtt küzdenénk!!!!!!!!! Istenem!!!!!!!!! Hol lehet befizetni erre az útra!
Amúgy ahogy elnézem Orlandót semmi szégyenkezni valója nem lenne miatta Legolasnak. (már úgy értem, hogy azért mert Orli játszotta Legolast)

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Több
21 éve 7 hónapja #108145 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
hát ha én vinnék dvd-t meg dvd lejátszót...nem tom mennyire érdekelné őket...lehet h vm sötét dolgoknak tartanák! :D de lehet h nagyon tetszene nekik....
ha én vinnék orlis képeket...megmagyaráznám legsie- nek hogy ez ő....nem tudom mennyire hinné el, de megpróbálnám elmondani.... :D
u.i.:a képek naon arik!!!
jah és én is mennék ápolgatni!!( :arrow: lehet h abból már nem ápolgatás lenne! :D )

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 7 hónapja #108135 Írta: Vic

Augustíne írta: Mi az a 10. dolog, amit magammal vinnék?
1. A telcsim (már ha lehetne vele telefonálni :wink: ) töltővel.
2. 1 laptop internethozzáféréssel ( :arrow: hiányozna a fórum! :D )
3. fényképezőgép/videó
4. Discman a filmzenékkkel
5. Orlis képek
6. Orlis képek
7. Orlis képek
8. Orlis képek
9. GyU-s képek
10. GyU ( + 1 DVD-lejátszó) :D

Igen, Pennie-nek igaza van, ehhez már áramfejlesztő is kell. :wink: :lol:
Nem lenne féltékeny Legsie, ha meglátná az Orlis képeidet? :wink: Lehet, hogy fel sem tűnne neki a hasonlóság... 8) Azt hinné, hogy a pasid, és teljesen kikészülne tőle. 8)
Azért el tudom képzelni a jelenetet, ahogy a fénylő csillagok ragyogása alatt összegyűlnek a bakacsinerdei tündék, Te Legsie mellé telepedsz a lobogó tűz fényénél.. és elkezditek nézni a GYU-t DVD-n. 8) :lol: :lol: Bocsi, ne haragudj. Ezt nem hagyhattam ki... 8)

Augustíne írta: Amúgy +néztem a PotC-os videót! Anniyra aranyos! De mi történt a kezével? Jhonny + vágta a karddal? Szegénykém! :? Megyek ápolni! :wink:

Igen, Johnny véletlenül rávágott a karddal, és utána odament hozzá, hogy bocsánatot kérjen tőle. Én is ápolnám... jaj, de tudnám ápolni a Drágát.... *sóhaj*

Augustíne írta:

Andragorn írta: www.full-bloom.net/images/mags/empire/nk07.jpg -csak semmi féltékenykedés :lol:

Láttátok, mi van a kép jobb felső sarkába írva?! 8O :D

Hát igen. 8) Ez aztán a duuuurva képaláírás. Iiiiiimádom. :oops: :wink:

Több
21 éve 7 hónapja #108123 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Aug, vigyél magaddal áramfejlesztőt is vagy 100 l benzinnel :lol: :lol: :lol:

Több
21 éve 7 hónapja #108121 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Miért írtok mindig ilyen sokat??!! (7 oldalt olvastam vissza :( ) / :arrow: Mind1, ez off volt!/

Szóval akkor hozzászólnék a Tmákhoz.
Hova mennék Középföldén Legsivel?
Bárhova, ha ő van velem... :) Amúgy természetesen a tündékhez Völgyzugolyba, v. Lórienbe, aztán pedig benéznék a hobbitokhoz is. :D

Hova nem mennék?
Mordorba (De azt hiszem ez 1értelmű volt.)

Mi az a 10. dolog, amit magammal vinnék?
1. A telcsim (már ha lehetne vele telefonálni :wink: ) töltővel.
2. 1 laptop internethozzáféréssel ( :arrow: hiányozna a fórum! :D )
3. fényképezőgép/videó
4. Discman a filmzenékkkel
5. Orlis képek
6. Orlis képek
7. Orlis képek
8. Orlis képek
9. GyU-s képek
10. GyU ( + 1 DVD-lejátszó) :D

A tündék és a tisztaság:
Sztem ügyelnek arra, h a körülöttük lévő dolgok tiszták legyenek, de nem állandóan a fürdőszobában töltik a napjukat, hanem eleve vigyáznak arra, h ne legyenek olyan mocskosak, mint Gorni keze... :? :wink:

Vic: az a fürdőkádas kép!!! 8O :arrow: *NAZGULSIKOLY*

Amúgy +néztem a PotC-os videót! Anniyra aranyos! De mi történt a kezével? Jhonny + vágta a karddal? Szegénykém! :? Megyek ápolni! :wink:

Andragorn írta: www.full-bloom.net/images/mags/empire/nk07.jpg -csak semmi féltékenykedés :lol:

Láttátok, mi van a kép jobb felső sarkába írva?! 8O :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 7 hónapja #108105 Írta: Roheryn
Roheryn válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tehát tisztázzuk:Legolas :itscool: Orlando pedig a földi Istenek megtestesítője.Nem lehet nem imádni!!!!!!!!!!!Vonzza az ember tekintetét,de szerintem a Tünde lányoknak se könyörög sokat.. 8O

Több
21 éve 7 hónapja #108071 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Először is, nem csoda, ha a tündék bőre és haja magától marad tiszta. Ugyanis eredetileg az emberé is! Ugyanúgy, ahogy az állatok szőre is. Tisztul magától, akkor is, ha nem lúgozzák le mindennap, és fényes, anélkül, hogy mindenféle pantenprovikkel kennék. Fogat mosnunk sem kéne, ha RENDESEN ennénk, és mindent, ha már a természet mindenevővé tett minket. Fogkövünk sem lenne, ha nem ragaszkodnánk a mai kenyérhez, hanem jóízűen elropogtatnánk egyszer egyszer a tegnapi héját (nem tejeskávéba áztatva!).

Ami az alsóneműt illeti, kizártnak tartom, hogy pont nekik ne lennének gyönyörű fehérneműik, akik annyira ügyelnek a felsőruházatra. Tényleg meg kellene kérni Legolast, hogy mutassa meg. :-)

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 7 hónapja #108066 Írta: Vic
Hoztam néhány VADIÚJ képet Orliról:

HQ Party volt Hollywoodban, még a múlt héten, 6-án.
Íme néhány kép Orliról is, aki ott volt:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... nefit1.jpg
- kár, hogy kicsi képek
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... nefit2.jpg
- Orli bámul egy fotót fekete satyiban
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... nefit3.jpg
- Orli itt is képeket bámul, ugyanabban a satyiban. 8)

Több
21 éve 7 hónapja #108062 Írta: Vic

Iras írta: Szerintetek a tündék mennyire ügyelnek a higiéniára?És egyáltalán mit hordanak a ruhájuk alatt?

A többiek már eléggé körbejárták a témát előttem, úgyhogy nem sokat tudok hozzátenni.
Fogat bizonyára nem mos az a tünde, aki sohasem fogja megtudni, hogy milyen egy szuvas fog. Főleg, ha fáj.
A mosakodás, hajmosás stb. ugyanolyan természetes lehet a tündéknél, mint nálunk. A rengeteg kristálytiszta patak, vízesés, az eperhabos fürdőhab bizonyára igen ösztönzően hathat egy kis pancsikáláshoz. :wink: 8)
Arról már beszélgettünk itt, hogy Legsie arcán csak nagyon-nagyon ritkán lehet piszkot látni, mert tényleg mindig tökéletes a haja és a bőre. Még azt is meg merném kockáztatni, hogy valami enyhe tünde-mágia van a dolog hátterében, ami taszítja a koszt. :wink:

Gyémánt_Hajnal írta: Szerintem a tündéknél ezzel is kifejezik a "felsőbbrendűséget" többek között. Végtére is, ők tiszta lények; lelkíleg és szellemileg is. Akkor ez miért ne mutatkozna meg rajtuk így is?

Még akár ezt is el tudnám képzelni. Ha a hobbitok, vagy mondjuk Aragorn körmeit megnézitek, mindig csupa piszok, utalva arra, hogy igencsak igénybe vannak véve. Legsie kezei viszont olyan ápoltak, mintha fél óránként manikűröztetné magát, függetlenül attól, hogy orkokat aprít vagy éppen lovon vágtat. 8) Ez lehet, hogy tényleg valamiféle "tünde-felsőbbrendűség" a halandókkal szemben. De az is lehet, hogy minden tünde tisztaságmániás.

Ami pedig a "ruha alatti" hordást vagy nem hordást illeti, nos...
Ahelyett, hogy nyilatkoznék, újra beraknék néhány képet Legsie-ről:
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... yn_003.jpg
www.thatdamncat.com/legolas/images/legolas.jpg
www.thatdamncat.com/legolas/images/legolas2.jpg
No comment. 8)

Az orkok közé csöppenünk-témához azért nem szólnék egyáltalán hozzá, mert az már nagyon OFF, annak ellenére, hogy ugyebár az orkok is valamiképpen tündék...

A tündék haláláról már elég sokat beszélgettünk, így ha nem haragszotok, inkább nem ismételném meg magam.

Több
21 éve 8 hónapja #108041 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hmm... Még mindig nem értem, honnan veszitek, hogy a tündék nem bulizós típusok? Nagyon is azok, ha a körülmények megengedik, hogy elengedjék magukat. Aki nem hiszi, járjon utána! A Hobbit (Babó :roll: ) remek referencia :D

Több
21 éve 8 hónapja #108011 Írta: Gyémánt_Hajnal
Nézzetek bele a HUMORba, mert engem ez az ork dolog kicsit megihletett.

Több
21 éve 8 hónapja #107998 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Az erőszakos halálon kívül a bánat is megölheti őket :cry: .
MÁS:Ez most abszolúte alig tartozik ide, de azért elregélem. Mainapság na'on rá vagyok szokva a Honfoglaló nevű játékra (ha ki akarnátok próbálni: www.honfoglalo.hu ), ahol egyébként édes öcsém Legsie név alatt fut, és azt kaptam tegnap kérdésnek, hogy melyik irodalmi mű szereplője Legolas (válszlehetőségek: Gy.U. , Heten Téba ellen + 2 lehetetlenség). Tök jól esett!
:legolas3:

Több
21 éve 8 hónapja #107995 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A tündék haláláról? Ugyeb úgy van, hogy ha nem bántja őket senki, akik eléldegélnek örökké, de ha megölik őket, vagyis, ha erőszakos halált halnak, akkor halnak meg, ugye? Csak hogy ne éljek téveszmében...

Szerintem, Haldír halála nagyon szép volt, a zene hozzá, szal minden odavágott. A tündéket direkt úgy csinálták meg, hogy életükben, halálukban gyönyörűek legyenek.

Feel the sunshine 8)

Több
21 éve 8 hónapja #107991 Írta: Gyémánt_Hajnal
Én lehet, hogy előkapnám a mobiltelefonomat és jól megcsörgetném nekik. De lehet, hogy emiatt vagy levágnák a fejemet, vagy megíjednének. De nem akarom kipróbálni.
Szerintem egy ponton a tündékből is kilehet hozni, hogy elengedjék magukat egy kicsit.
Persze egy rakás részeg tünde egy kupacban.........
a hobbitok meg csak isznak és fecsegnek meg isznak és fecsegnek meg isznak és fecsegnek meg isznak és fecsegnek....................

Több
21 éve 8 hónapja #107990 Írta: Arden Borough
Kérdés:ti hogy vélekedtek a tündék haláláról?
érdekelne hogy gondolja más a halálukat!

Örökké nem eshet...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.721 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére