- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Inczy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Andragorn írta:
www.full-bloom.net/images/mags/empire/nk07.jpg -csak semmi féltékenykedés
Láttátok, mi van a kép jobb felső sarkába írva?!
Hát igen. Ez aztán a duuuurva képaláírás. Iiiiiimádom."
Mi van odaírva??? Én nem tudom elolvasni..
Amúgy, ha így írtok be címeket, mint pl www.theorlandobloomfiles.com/pictures úgy sokkal de sokkal több kéept találtok...
Feel the sunshine
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Vic: ne cenzúrázd magad! vagy küldd el priviben. Én sok mindent el tudok viselni.
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Supersonica
- Nem elérhető
Vic írta: Ha találok fürdőző Legolasos képet, alaposan megcenzúrázom magam, hogy berakjam-e a topicba. Többen - engem is beleértve - az idegosztályon kötnénk ki, és emiatt igencsak nagy nyomás nehezedne rám, hogy megmerjem-e tenni.
Ha úgy gondoljátok, hogy nem bírjátok elviselni ép ésszel a látványt, akkor küldjétek át a linket, akár priviben is, én elég bolond vagyok már, így nem oszt, nem szoroz
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Vic
- Nem elérhető
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... denet1.jpg
- Orli dörzsöli a szemét - ééédes
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... denet2.jpg
- Orli a vasúti sín mellett
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... denet3.jpg
- Orli gubbaszt egy betört ablak előtt, a vállán egy papagájjal
- Vic
- Nem elérhető
Az biztos. És rögtön valamiféle mágiára gyanakodnának.Arden Borough írta: Vic: nem tudom mit szólnának a tündék ha meglátnák hogy a "rokonaik" élnek a mi világunkban?
biztos jól meglepődnének,és elkezdenének gondolkodni melyik elvándorolt elf nép lehet!
Ha találok fürdőző Legolasos képet, alaposan megcenzúrázom magam, hogy berakjam-e a topicba. Többen - engem is beleértve - az idegosztályon kötnénk ki, és emiatt igencsak nagy nyomás nehezedne rám, hogy megmerjem-e tenni.Supersonica írta: Vic, esetleg egy hosszú szőke hajas, tündejellegű fürdőzőst nem tudnál keríteni ?
Hát az. Elég gáz. De az az igazság, hogy engem személy szerint hidegen hagyna, milyen totálkáros állapotban van - ha ott találnám benne ÚGY Orlit.Arden Borough írta: érdekes a kád és a benne lévő "víz"
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Supersonica
- Nem elérhető
- Arden Borough
- Nem elérhető
élnek a mi világunkban?
biztos jól meglepődnének,és elkezdenének gondolkodni melyik elvándorolt elf nép lehet!
Örökké nem eshet...
- Vic
- Nem elérhető
Csavargó írta: Lenne egy nagy kérésem. Szóval mivel eléggé korlátozottak a netes lehetőségeim és mivel csak az utsó öt oldal átnézésére volt időm neme lehetne e mégegyszer berakni azt a fürdőkádas képet. Én még nem láttam de megöl a kíváncsiság. Előre is köszi.
Üdv: Csavargó
Dehogynem.
www.nedkellythemovie.com/images/ ... 20bath.jpg
- fürdőkádas kép Orliról a Ned Kellyből
Ha nem jönne be a link, itt megtalálod:
www.nedkellythemovie.com/index.p ... on=gallery
- Ryana
- Nem elérhető
A Casulty-ben Orli csak epizódszereplo?
Mert találtam BBC prime-ot, aztán hogy mennyire érdemes felvenni... Lehet tudni esetleg elore, hogy melyik részben lesz?
[size=9:ds302z0s](Ja, és péntekenként van 19:40-kor, ugye?)[/size]
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Csavargó
- Nem elérhető
Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
de nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele de nekem Orli a legjobban úgy tetszik mint Legolas, vagy amikor majdnem teljesen kopasz vagy épp mikor hosszú sőtét haja van.................hhhmmmmmmmmmmmmmmm,...
- Csavargó
- Nem elérhető
Amúgy ahogy elnézem Orlandót semmi szégyenkezni valója nem lenne miatta Legolasnak. (már úgy értem, hogy azért mert Orli játszotta Legolast)
Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
- Saczy
- Nem elérhető
ha én vinnék orlis képeket...megmagyaráznám legsie- nek hogy ez ő....nem tudom mennyire hinné el, de megpróbálnám elmondani....
u.i.:a képek naon arik!!!
jah és én is mennék ápolgatni!!( lehet h abból már nem ápolgatás lenne! )
Elen síla lúmenn omentilelvo!
- Vic
- Nem elérhető
Igen, Pennie-nek igaza van, ehhez már áramfejlesztő is kell.Augustíne írta: Mi az a 10. dolog, amit magammal vinnék?
1. A telcsim (már ha lehetne vele telefonálni ) töltővel.
2. 1 laptop internethozzáféréssel ( hiányozna a fórum! )
3. fényképezőgép/videó
4. Discman a filmzenékkkel
5. Orlis képek
6. Orlis képek
7. Orlis képek
8. Orlis képek
9. GyU-s képek
10. GyU ( + 1 DVD-lejátszó)
Nem lenne féltékeny Legsie, ha meglátná az Orlis képeidet? Lehet, hogy fel sem tűnne neki a hasonlóság... Azt hinné, hogy a pasid, és teljesen kikészülne tőle.
Azért el tudom képzelni a jelenetet, ahogy a fénylő csillagok ragyogása alatt összegyűlnek a bakacsinerdei tündék, Te Legsie mellé telepedsz a lobogó tűz fényénél.. és elkezditek nézni a GYU-t DVD-n. Bocsi, ne haragudj. Ezt nem hagyhattam ki...
Igen, Johnny véletlenül rávágott a karddal, és utána odament hozzá, hogy bocsánatot kérjen tőle. Én is ápolnám... jaj, de tudnám ápolni a Drágát.... *sóhaj*Augustíne írta: Amúgy +néztem a PotC-os videót! Anniyra aranyos! De mi történt a kezével? Jhonny + vágta a karddal? Szegénykém! Megyek ápolni!
Augustíne írta:
Láttátok, mi van a kép jobb felső sarkába írva?! 8OAndragorn írta: www.full-bloom.net/images/mags/empire/nk07.jpg -csak semmi féltékenykedés
Hát igen. Ez aztán a duuuurva képaláírás. Iiiiiimádom.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
Miért írtok mindig ilyen sokat??!! (7 oldalt olvastam vissza ) / Mind1, ez off volt!/
Szóval akkor hozzászólnék a Tmákhoz.
Hova mennék Középföldén Legsivel?
Bárhova, ha ő van velem... Amúgy természetesen a tündékhez Völgyzugolyba, v. Lórienbe, aztán pedig benéznék a hobbitokhoz is.
Hova nem mennék?
Mordorba (De azt hiszem ez 1értelmű volt.)
Mi az a 10. dolog, amit magammal vinnék?
1. A telcsim (már ha lehetne vele telefonálni ) töltővel.
2. 1 laptop internethozzáféréssel ( hiányozna a fórum! )
3. fényképezőgép/videó
4. Discman a filmzenékkkel
5. Orlis képek
6. Orlis képek
7. Orlis képek
8. Orlis képek
9. GyU-s képek
10. GyU ( + 1 DVD-lejátszó)
A tündék és a tisztaság:
Sztem ügyelnek arra, h a körülöttük lévő dolgok tiszták legyenek, de nem állandóan a fürdőszobában töltik a napjukat, hanem eleve vigyáznak arra, h ne legyenek olyan mocskosak, mint Gorni keze...
Vic: az a fürdőkádas kép!!! 8O *NAZGULSIKOLY*
Amúgy +néztem a PotC-os videót! Anniyra aranyos! De mi történt a kezével? Jhonny + vágta a karddal? Szegénykém! Megyek ápolni!
Andragorn írta: www.full-bloom.net/images/mags/empire/nk07.jpg -csak semmi féltékenykedés
Láttátok, mi van a kép jobb felső sarkába írva?! 8O
ORLANDO 4ever!!!!
- Roheryn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Andragorn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Hoztam egy pár képet, amin lehet csöpögni!
www.full-bloom.net/images/mags/ym/04.jpg
www.full-bloom.net/images/mags/luomovogue/01.jpg - nem csak lovagolni tud
www.full-bloom.net/images/mags/arena/09.jpg
www.full-bloom.net/images/mags/arena/10.jpg
www.full-bloom.net/images/mags/pavement/05.jpg
www.full-bloom.net/images/mags/empire/nk07.jpg -csak semmi féltékenykedés
www.full-bloom.net/images/mags/empire/nk10.jpg
www.full-bloom.net/images/mags/sh/07.jpg
www.full-bloom.net/images/mags/hq/05.jpg
És a csúcs! www.full-bloom.net/images/mags/ahp/ahp1.jpg -igen,igen csinoska
www.full-bloom.net/images/mags/misc/sugar01.jpg -itt tényleg nagyon cukor
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Ami az alsóneműt illeti, kizártnak tartom, hogy pont nekik ne lennének gyönyörű fehérneműik, akik annyira ügyelnek a felsőruházatra. Tényleg meg kellene kérni Legolast, hogy mutassa meg.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Vic
- Nem elérhető
HQ Party volt Hollywoodban, még a múlt héten, 6-án.
Íme néhány kép Orliról is, aki ott volt:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... nefit1.jpg
- kár, hogy kicsi képek
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... nefit2.jpg
- Orli bámul egy fotót fekete satyiban
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... nefit3.jpg
- Orli itt is képeket bámul, ugyanabban a satyiban.
- Vic
- Nem elérhető
A többiek már eléggé körbejárták a témát előttem, úgyhogy nem sokat tudok hozzátenni.Iras írta: Szerintetek a tündék mennyire ügyelnek a higiéniára?És egyáltalán mit hordanak a ruhájuk alatt?
Fogat bizonyára nem mos az a tünde, aki sohasem fogja megtudni, hogy milyen egy szuvas fog. Főleg, ha fáj.
A mosakodás, hajmosás stb. ugyanolyan természetes lehet a tündéknél, mint nálunk. A rengeteg kristálytiszta patak, vízesés, az eperhabos fürdőhab bizonyára igen ösztönzően hathat egy kis pancsikáláshoz.
Arról már beszélgettünk itt, hogy Legsie arcán csak nagyon-nagyon ritkán lehet piszkot látni, mert tényleg mindig tökéletes a haja és a bőre. Még azt is meg merném kockáztatni, hogy valami enyhe tünde-mágia van a dolog hátterében, ami taszítja a koszt.
Még akár ezt is el tudnám képzelni. Ha a hobbitok, vagy mondjuk Aragorn körmeit megnézitek, mindig csupa piszok, utalva arra, hogy igencsak igénybe vannak véve. Legsie kezei viszont olyan ápoltak, mintha fél óránként manikűröztetné magát, függetlenül attól, hogy orkokat aprít vagy éppen lovon vágtat. Ez lehet, hogy tényleg valamiféle "tünde-felsőbbrendűség" a halandókkal szemben. De az is lehet, hogy minden tünde tisztaságmániás.Gyémánt_Hajnal írta: Szerintem a tündéknél ezzel is kifejezik a "felsőbbrendűséget" többek között. Végtére is, ők tiszta lények; lelkíleg és szellemileg is. Akkor ez miért ne mutatkozna meg rajtuk így is?
Ami pedig a "ruha alatti" hordást vagy nem hordást illeti, nos...
Ahelyett, hogy nyilatkoznék, újra beraknék néhány képet Legsie-ről:
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... yn_003.jpg
www.thatdamncat.com/legolas/images/legolas.jpg
www.thatdamncat.com/legolas/images/legolas2.jpg
No comment.
Az orkok közé csöppenünk-témához azért nem szólnék egyáltalán hozzá, mert az már nagyon OFF, annak ellenére, hogy ugyebár az orkok is valamiképpen tündék...
A tündék haláláról már elég sokat beszélgettünk, így ha nem haragszotok, inkább nem ismételném meg magam.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
- erwianne
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
MÁS:Ez most abszolúte alig tartozik ide, de azért elregélem. Mainapság na'on rá vagyok szokva a Honfoglaló nevű játékra (ha ki akarnátok próbálni: www.honfoglalo.hu ), ahol egyébként édes öcsém Legsie név alatt fut, és azt kaptam tegnap kérdésnek, hogy melyik irodalmi mű szereplője Legolas (válszlehetőségek: Gy.U. , Heten Téba ellen + 2 lehetetlenség). Tök jól esett!
:legolas3:
- Inczy
- Nem elérhető
Szerintem, Haldír halála nagyon szép volt, a zene hozzá, szal minden odavágott. A tündéket direkt úgy csinálták meg, hogy életükben, halálukban gyönyörűek legyenek.
Feel the sunshine
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Szerintem egy ponton a tündékből is kilehet hozni, hogy elengedjék magukat egy kicsit.
Persze egy rakás részeg tünde egy kupacban.........
a hobbitok meg csak isznak és fecsegnek meg isznak és fecsegnek meg isznak és fecsegnek meg isznak és fecsegnek....................
- Arden Borough
- Nem elérhető
érdekelne hogy gondolja más a halálukat!
Örökké nem eshet...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.