- Köszönetek: 0
Éomer (Karl Urban)
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fear from the best and hope for the worst
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ilmarë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Jó szívvel menjetek!A csillagok fénye ragyogja be arcotokat!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Csele
- Nem elérhető
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
A lemenő nap búcsúzóul aranyos fénybe vonta Meduseld oszlopait, mielőtt eltűnt a láthatáron. A levegő tele volt a frissen kaszált fű illatával.
- Csodálatos- Éomer mély lélegzetet vett- éreztél már valaha ennél jobb illatot, Fastred?
-Én a kész vacsora illatának most jobban örülnék-mondta a megszólított őr mogorván- igencsak hosszú ideje állok itt.
Éomer vidáman felkacagott.
- Akkor örülhetsz, mindjárt itt a váltás, és mehetsz a pecsenyédhez. de hogy éhen ne halj útközben...-egy asztalkendőbe burkolt csirkecombot nyújtott át. Fastred csodálkozva méregette a húst, aztán elmosolyodott.
- Te aztán tudod fegyelmezni az embereket. Hitványnál is hitványabb volnék, ha nem bírnám a szolgálatot enélkül. Nem kell törődni a zsörtölődésemel. Csak mostanában egyre többet morgok, mióta folyton rossz hírek jönnek a határok felől. Ezek a nyomorult férgek hamarosan egy csirkét sem hagynak.
-Tudom- a fiú leült a lépcsőre, és nekilátott visszautasított csirkecomb eltüntetésének- Kíváncsi vagyok, ki küldi őket. Mert igen jól értesültek, és egyre többen vannak.
-Kik? Az orkok?- fehér ruhás kislány lépett ki a csarnokból, és leült Éomer mellé- Azt beszélik, a Mágus műve.
-Honnan veszed? Különben ist, azt se tudod, mi az a mágus.. És hol voltál egész nap, hogy nem láttalak?
- Nem akartam egyedül hagyni a Mamát.
Éomer az ajkába harapott. Mióta Edorasba érkezett, kevesebb időt töltött anyjával. Théodwyn a szeretetteljes igyekezet ellenére egyre csak sorvadozott.
-Nem lenne jobb akkor sem, ha mindig vele lennél- válaszolt Éowyn bátyja ki nem mondott kérdésére - Mondd, Éomer, az asszonyok élete csak addig tart, míg a férjük él?
-Nem! Dehogy is! Csak.. tudod, az asszonyok gyengék, és szükségük van férfiakra.
A húgát láthatóan nem elégítette ki a válasz.
-És ha egy lány úgy dönt, nem választ férjet? Sok fegyverforgató nőtlen. Miért nincsenek női harcosok is? Én ugyanúgy tudok lovagolni és vívni, mint te, mégis a szövőszék mellett kell ülnöm.
- Ne bosszants, húgocskám. Így van, és kész.
A beszélgetés itt félbeszakadt. Egy dühös szolgáló érkezett a csarnokból.
-Éowyn, hányszor megmondtam, hogy ne ülj a hideg kőre! Éomer, neked is több eszed lehetne. Hűvösödik; ideje bemennetek.
Éomer megadó pillantást vetett húgára,és a szolgáló után sietett.
- Léofwine
- Nem elérhető
Adrael írta: Én is szeretek minden Éomer-fant.
Léofwyne, a kereső csomó mindent kidob.
Miért ne küldhetne igazi aláírást? Legolas csak pecsétet küld, és neki képet is kell küldeni. [size=9:g8ca8s9g](Sztem ez tök botrányos.)[/size]
Boromir viszomt echt gyönyörű aláírást küld. [size=9:g8ca8s9g](Ez meg tök kedves tőle.)[/size]
Az érdekelne, melyik kategória Karl.
Jó, lehet, hogy igazit küldene , és csak abból indultam ki, hogy ekkora "sztároknál", már nem biztos az, hogy van ideje aláírogatni ezeket. Ettől függetlenül csak úgy bizonyosodhatunk meg róla, ha kipróbáljuk, úgyhogy hajrá!!!!!! Legolas, mint látjátok, már túlságosan fölkapott lett ahhoz, hogy külön válaszolgasson, amit részben megértek, de akkor is megalázó. Azt viszont én is kedvesnek tartom, hogy Boromir pölö valódit küld! Kedvelem azt a fickót! A Trójában is olyan aranyos volt. (meg a többiek is )
Ja és a keresőről annyit, hogy nagyon sok adatot szolgáltat ki, sok szeméttel együtt, de ha van egy kis időd, és átböngészgeted, nemcsak szép képeket találhatsz , hanem megtalálhatod a Bácsi honlapját is, ott meg gondolom, hogy rajta van. Én egy időben sokat böngésztem ezeket, úgyhogy azóta jó sok képem van a fiúról....
"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"
- Ilmarë
- Nem elérhető
Adrael írta: Én is szeretek minden Éomer-fant.
Miért ne küldhetne igazi aláírást? Legolas csak pecsétet küld, és neki képet is kell küldeni. [size=9:w5ze65z2](Sztem ez tök botrányos.)[/size]
Boromir viszomt echt gyönyörű aláírást küld. [size=9:w5ze65z2](Ez meg tök kedves tőle.)[/size]
én az utóbbira szavaznék, de próbáld meg akkor megtudod
- Adrael
- Nem elérhető
Miért ne küldhetne igazi aláírást? Legolas csak pecsétet küld, és neki képet is kell küldeni. [size=9:1iiyaa9p](Sztem ez tök botrányos.)[/size]
Boromir viszomt echt gyönyörű aláírást küld. [size=9:1iiyaa9p](Ez meg tök kedves tőle.)[/size]
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kicsit OFF, de végre meghaptam a Fegyverek és hadviselést micsodda vemek képek a mi kis kedvencünkről
- Léofwine
- Nem elérhető
Az viszont sztem nem várható, hogy valódi aláírást fog küldeni , itt már azért nagy tételekről van szó!
Amúgy lánykák, ma vidám vagyok, úgyhogy közlöm veletek, hogy szerizlek benneteket!!!!!!!!!!!!
- Adrael
- Nem elérhető
hogy lehet autogrammot szerkálni Karltól???
Pecsétet küld, fénymásolatot, vagy valódi aláírást?
Nekem kell képet küldeni hozzá, vagy azt kapunk?
Biztosan volt már szó erről, de nem írná le vk egy gyengeelméjű csaj kedvéért? :confused2: :closed:
- Saint
- Nem elérhető
Fear from the best and hope for the worst
- Fennasiel
- Nem elérhető
Csak most jutott el az agyamig, pedig én írtam
- Léofwine
- Nem elérhető
- Adrael
- Nem elérhető
Boldog szülinapot , de ne rúgj be nagyon a bulidon!
- Artemisz
- Nem elérhető
Léofwine írta: Újból üdv nektek leányzók és mindenki másnak, a rohani térfélen...
Hát akkor ünnepeljük meg ezt a csodás napot egy igazi Karlhoz illő nézéssel:
img77.photobucket.com/albums/v23 ... omer22.jpg
Wow!
Keeedvenc képecke! Nyammmm.... :tongue:
BOLDOG SZÜLINAPOT, KARL!!!!!! :hello: :hello:
Jövőre már hobbitnagykorú, jujj!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ilmarë
- Nem elérhető
Léofwine írta: Újból üdv nektek leányzók és mindenki másnak, a rohani térfélen...
Számomra korántsem olyan csodás, de ez részletkérdés, viszont öröm az ürömben a szép bácsi születésének napja!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg BOLDOG SZNAPOT neki!!! Még legalbb tízszer ennyit...na jó, az azért sok egy pöppöt nem??? Egyébként tegnap volt az Alien 4, s 1997-ben forgatták. Elég vitzes lett volna, ha Karl '97-ben még csak öt éves lett volna....Akkor kicsi túlfejlett a korához.
Na és a kedves profot felismerted??? Akit uccsónak kajált meg a kis csecsemőcske tod, aki bele volt zúgva a dögökbe. Na, ő játszotta Grímát.
- Léofwine
- Nem elérhető
Számomra korántsem olyan csodás, de ez részletkérdés, viszont öröm az ürömben a szép bácsi születésének napja!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg BOLDOG SZNAPOT neki!!! Még legalbb tízszer ennyit...na jó, az azért sok egy pöppöt nem??? Egyébként tegnap volt az Alien 4, s 1997-ben forgatták. Elég vitzes lett volna, ha Karl '97-ben még csak öt éves lett volna....Akkor kicsi túlfejlett a korához.
- Ilmarë
- Nem elérhető
Happy birthday to you, happy birthday tooooo youuuuu! Happy birthdaaaaayy dear Kaaaaaarll, happy birthday tooo youuuuuu!!!
Kicsit hamis ugyan, de szívből jön! Bár ottan már jóval elmúlt délután, mi meg még csak most kezdjük a napot. Éppen jókor, mert bittos azért valahol ünnepel.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
www.comingsoon.net/news/featuresnews.php?id=5028
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Léofwine írta: Na jó,nektek is bedörgölöm ide ezt a szép képet!! Hátha örültök neki....
img77.photobucket.com/albums/v23 ... omer31.jpg
Ez NAGYON jó kép!!!!!!!!! Köszikösziköszi!
És, kedves Karl, BOLDOG SZÜLINAPOT !!!!!!!!!!!!!!
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Nilraen
- Nem elérhető
BOLDOG SZÜLINAPOT A MI DRÁGA ÉOMERÜNKNEK,AZAZ KARLNAK!!
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Lyara
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Tinúviel!Tinúviel! írta: Hát akkor:
Boldog szülinapot Karl!!!!!!!!
:eomer1: We love ya!
CSATLAKOZOM!!! :up: :itscool: :eomer1:
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Boldog szülinapot Karl!!!!!!!!
:eomer1: We love ya!
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Ilmarë
- Nem elérhető
***Éowyn*** írta: 1972 június 7-én született
hmmm akkor hétfőn mindenki egyöntetű jókívánságait fejezze ki Karl 32. szülinapjára :dance: :cheers: :hello:
- Fennasiel
- Nem elérhető
- Amariel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Renich i beth i pennen?
- Amariel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Léofwine írta: Na jó,nektek is bedörgölöm ide ezt a szép képet!! Hátha örültök neki....
Még hogy örülünk? Az nem kifejezés!!!!
KÖSZIIIIII Léofwine!!
Renich i beth i pennen?
- Léofwine
- Nem elérhető
- Ilmarë
- Nem elérhető
- Léofwine
- Nem elérhető
Ilmar? írta:
Adrael írta: Már azt hittem, véletlenül Karlt láttad benne. Lehetett vagy 5 éves, amikor azt felvették?
nahh nahhh azért sokkal idősebb volt attól most harminc valahány, talán kettő három
Nanannana!!
Azért nem olyan fiatal. Merthát én lehettem vagy tíz éves, amikor az a mozikba került, ez a férfiállatka meg kb 13 évvel idősebb mint én. Úgyhogy Ő már megnézhette a moziban....
Amikor ő 5 éves volt akkor kb a Csillagok Háborúja ment a mozikban. Én akkor még pajzán gondolat sem voltam.
Egyébként most, hogy így mondjátok, tényleg a Grímafiú volt ott is a gonosz . Nekem tetszett az a film.... Bár már inkább a "Hogyan mutassunk a nézőknek minél undorítóbb, nyálkásabb, véresebb, halálosabb, és gonoszabb dözmönöket" címet viselhette volna, nem azt, hogy Alien4.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.