Éomer (Karl Urban)

Több
20 éve 10 hónapja #177958 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Artemisz: Én elolvastam és szerintem nagyon nagyon jó lett! Én is láttam az egészet a szemem előtt és gyönyörű volt! Főleg Éomer! Páncél nélkül, palástban... :oops: :P

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #177903 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Sil írta: Na, csináltam nektek egy Éomeres háttérképet is :wink: :
img17.photobucket.com/albums/v50 ... omer01.jpg

Éljen Sil!!! :lol:
Köszönjük!!!!

Az ivós jelenetre, ha mosolyogni fog :lol: , ha nem , én naggggyon kíváncsi vagyok, de ha mosolyogni fog, akkor odaállítok magam mellé vkit, egy törlőronggyal(egyetleg kiskanál), a szétfolyás veszélye miatt! :oops:
De jó lenne látni tőle egy olyan igazi szívből jövő mosolyt :roll: ........

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #177805 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
jaj Sil, ez csodaszep!
Igen a tabortuzes az csak amolyan kisse gunyoros mosolyocska :? en is az ivos jelenetben remenykedem!

Az iromanyrol kesobb, most meg nem tudom elolvasni.

Fear from the best and hope for the worst

Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 9 hónapja #177779 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Jajaj, Sil, ezer hálám!!! :D GYÖNYÖRŰ!

Na.. éjjel megint kettőig írtam, oszt most olyan vagyok, mint a mosott gyufa, de született megint vmi érdemleges.
Konkrétan átdolgoztam a Théoden temetése-jelenetet, és írtam is hozzá. Remélem, a bővítettben hasonlóképp fog lezajlani a dolog! :wink:

Felvirradt az indulás napja. A rohírok lovai már hajnalban útra kész rendben álltak a kapunál, a katonák alig várták, hogy indulhassanak. A gondori testőrök egy válogatott csapata állt mellettük, s vártak, míg Aragorn, Éomer és a seregvezérek lementek a Csendes Házba, s elhozták Théoden király testét. Szekérre fektették, s a katonák felsorakoztak körülötte. Trufa, mint a király fegyverhordozója, felülhetett a szekérre, s olyan méltósággal viselte rohani öltözetét és sisakját, hogy csak halvány mosolyt csalt ki némelyekből. Pippin, mint Gondor lovagja, a testőrgárdában lovagolt Beregond mellett.
A menet útra kelt. Tarka virágszőnyegre emlékeztetett a sokféle díszruha a zöld mezőkön, amerre elhaladtak, mert ott volt mindenki, akit vendégül látott a Király, és akik most készültek hazatérni, más-más utakra és hazába. Erenya apja és fivérei mellett lovagolt.
Kényelmes tempóban haladtak, nem kellett tartaniuk semmitől. Erenya boldog volt, örült minden eleven lénynek, aki az útjukba akadt, élvezte a pezsgő életet erdőn és réten, ahol nem pusztított a háború. Két hétnél is több telt el, mire végre megpillantották az Arany-csarnokot és Edorast. A rohírok ujjongásban törtek ki, otthon hagyott társaik lovagoltak eléjük glédában, hogy köszöntsék őket és a Királyt.
Meduseld és a királyi palota megtelt a sohasem látott vendégekkel, akik kipihenték fáradalmaikat, s három nap elteltével mind kivonultak a Sírhalmok mezejéhez, hogy elbúcsúztassák Théoden királyt.
A katonák csoportokban sorjáztak fel, énekszó zendült, melyet Théoden lantosa szerzett, s dalolt el: végigsorolta Lovasvég királyait, majd Théoden uralkodását és dicső halálát. Ennek végeztével a nők kórusa vegyült a dalba, közülük is kiemelkedett a szép Éowyn úrnő erőteljes, csengő hangja; Faramir, Ithilia fejedelme hiába próbálta illőn fegyelmezni arcvonásait, acélszürke szeme fénylett a büszkeségtől.
A tündék hátrahúzódtak a lovasok sorfala mögé, de az ő szívüket is megindította a tragikusan szép ének, melyben halandó büszkeség, fájdalom és hősiesség zengett. Erenyát a lelke mélyéig felkavarta ez az élmény. Most eszébe villant, mikor hallott először a rohírokról: Aragornt faggatta vándorútjairól Imladrisban, s ő mesélt a Thengel király szolgálatában eltelt évekről. S akkor dúdolta el neki azt a gyönyörű, édesbús hőséneket, mely most újra a fülébe csendült.

"Hol a ló, a lovas, hol a kürt,
mely megharsant csatajelre?
Hol a páncéling, a sisak,
s a fényes haj, mely ölelte? ";

És szíve megremegett, és keze kihűlt, mint a jég.
Mert néhány lépésre tőle, a sírnál ott állt Éomer, szálas-fenségesen; páncélingén tündöklött a napfény, lófarkos sisakja a kezében, hosszú kardja az oldalán. Laza varkocsba font haja lovaglás közben kibomlott, s most ragyogott, mint az olvadt arany, szeme sötéten parázslott; fejét magasra emelve hallgatta Théoden búcsúztatóját. Látszott égő arcán, hogy bár szíve még atyját siratja, esze már jövendő uralkodói feladatain töpreng. Állt, mint a szikla, és mit sem sejtett arról, hogy Erenya állhatatos tünde-pillantása kíséri őt, csillagot homályosító ragyogással, hogy egész lelke kiárad belőle, akárcsak nénjéé, mikor Elesszár király szemébe tekint. De Éomer mindezt nem látta. Az ének elhaltával lovára pattant, és elléptetett Meduseld felé vitézeivel. Erenya nézte-nézte, beburkolta szeme sugarába, és Éomer fehér lova nyugtalankodni kezdett, mintha ő érezte volna meg a hívást gazdája helyett. Éomer erélyesen rászólt, rövidebbre fogta a kantárt, s szőke fürtjeit hátravetve még jobban kihúzta magát a nyeregben. Erenya szíve csordultig megtelt könnyekkel, de szeme száraz maradt, és torka elszorult. Mikor megérezte Elrond kezét a vállán, úgy rezzent meg, mint aki álomból ébred.
- Menjünk, lányom - ennyit mondott Elrond, holott jól tudta, mi megy végbe a lány lelkében. Mégse szólt egy szót se. Nem is volt rá szükség, Erenya is volt már olyan bölcs, hogy éppúgy tisztában volt az igazsággal.
Éomer vitéz harcos, derék ember. Erős, becsületes, és fiatalsága ellenére is megfontolt. Bizton nagy király válik belőle, hanem a tündéktől majdhogy idegenebb, mint a Megye hobbitjai vagy a suhatagi törpök. Minden csepp vére Rohané, de a múlt legendáiról édeskeveset tud, tán nem is akar tudni. Minek is, hisz szüksége nincs rá; Lovasvég énekeinek nyers szépsége jobban megindítja szívét, mint a tünde-dalok távoli, ellibbenő varázsa. Az ő sorsuk nem egy, nem is lehet soha.
Erenya elindult apja oldalán, s a lelke már megnyugodott. Mégis, szívének egy elrejtett csücskében megőrizte azt a fellobbanó forróságot, ami akkor átjárta nemcsak szívét, de minden porcikáját, és izzóbb volt a rájuk ragyogó Napnál, s amit embernyelven tán szerelemnek lehet nevezni, bár jóval több annál, ősibb és tisztább és mélyebb, sokkal mélyebb, akár a Tenger. Elrond fürkésző szeme végigsimított leánya arcán, s rámosolygott. Egymás mellett ülték végig a tort az Arany-csarnokban, de mindkettejük szíve Völgyzugolyba vágyott, most már sokkal inkább, hogy nem üli meg környékét a Sötétség és a félelem. Hamarosan hazaérnek!
Erenya mindazonáltal elbűvölve figyelte a ceremóniát. Mikor már minden vendég a helyén ült, akkor lépett elő Éomer, s most nem páncélt viselt, hanem új, hímzett ünnepi ruhát, súlyos, fekete palástot, melyet egy tenyérnyi, ékköves ezüstcsat fogott össze mellén. Büszke fejtartása még lenyűgözőbbé tette a széles aranykoronát, melyet ló- és napmotívumok díszítettek, s mely utoljára egy elerőtlenedő, öreg fejen nyugodott, de most mintha a fénye is más lett volna. Mégis, Éomer szőke fején a lány számára idegenül, különösen hatott a súlyos uralkodói dísz. Ezzel nyilván mások is így voltak, mert emberei is lopva, értetlen csodálkozással méregették Éomert, nehéz volt megszokniuk, hogy ifjú hadvezérük immár nem csak seregvezér, hanem mindannyiuk legfőbb ura.
Éowyn úrnő megállt a bátyja mellett, teli kupával kezében, és újból elhangzott Rohan uralkodóinak neve, Ifjú Éorltól Pörölykezű Helmen át Théodenig, s ekkor Éomer egy hajtásra kiürítette a kupát. A katonák már tudták, mi következik: nagy kardcsörgés közepette felpattantak, a vendégek követték példájukat. A hangzavarban is tisztán hallatszott Éowyn hangja, kórusban Elfhelmmel, az első seregvezérrel:
- Üdv Éomernek, Lovasvég királyának!
Kupák csattantak az asztalon, kardok szisszentek: Lovasvég férfijai mind kirántották szablyájukat, s diadalordítással üdvözölték az új királyt. Éomer, hogy meghatottságát leplezze, összeszorította száját, talán csak Erenya vette észre, hogy behunyja szemét egy pillanatra, és mélyet lélegzik. Mire húga felszólította a pohárnokot, hogy töltse újra poharát, már sikerült erőt venni magán: magasba emelte a kupát.
- Testvéreim – szólalt meg rekedten, majd megköszörülte torkát, mintha időt próbálna nyerni, s hangja visszanyerte erejét. – Álljatok mellettem abban, hogy teljesen újjáépíthessük országunkat! A múltunkért. Atyáinkért. És utódainkért. Rohanért‼ - ez már úgy hangzott, mint egy csatakiáltás. A rohírok arca kigyúlt, szemük szikrázott.
- Rohanért! – ordították lelkesen, teli torokból. Erenya szeme összevillant Elladannal, fivérével, és lopva, cinkosan elmosolyodtak. Különös népek ezek, és mégis, milyen szeretnivalók! Legalábbis Erenya így gondolta.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 10 hónapja #177775 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Sil: nagyon-nagyon tetszik :D

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
20 éve 10 hónapja #177747 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Na, csináltam nektek egy Éomeres háttérképet is :wink: :

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 10 hónapja #177740 Írta: Artemisz
A tábortűznél: Mosolyog, persze, mosolyog, de az nem olyan szívből jövő mosoly, inkább gondterhelt... Én igazi mosolyra gondoltam... :?
(Mint ahogy pl. Aragorn mosolygott, mikor a TTT-ben megérkezett Haldír..)

De reménykedjünk...
A bővítettben lesz az az ivós jelenet Meduseldben, hátha a koronázása is, azon már csak fog mosolyogni!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 10 hónapja #177664 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Akkor tényleg mosolyog, de legasábbis somolyog.... :lol: Ami mellesleg nagyon jól áll neki!

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 10 hónapja #177657 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Nilraen írta: Szerintem akkor mosolyog,mikor Éowyn-nek mondja,hogy
-'Nem kéne bátorítanod őt'
Éowyn:-'Neked meg nem kéne kételkednek benne'
-Nem a bártorságával van baj,hanem a kardja hosszával'
Szerintem utána mosolyog........

Egyetértek, szerintem akkor tényleg mosolyog... :roll:

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
20 éve 10 hónapja #177656 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Szerintem akkor mosolyog,mikor Éowyn-nek mondja,hogy
-'Nem kéne bátorítanod őt'
Éowyn:-'Neked meg nem kéne kételkednek benne'
-Nem a bártorságával van baj,hanem a kardja hosszával'
Szerintem utána mosolyog........

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 10 hónapja #177627 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Jé Artemisz neked új avatarod van! Milyen aranyos! A régi nem tetszett?? :cry: Szerintem aranyos! egyébként, nekem is van olyan képem amin mosolyag, de csak egy! ezt már én is észrevettem....és ez nem jó! A kis szomorkás! :cry:

Több
20 éve 10 hónapja #177544 Írta: Ilmarë
Ilmarë válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Artemisz (Celebthil) írta: Úgy szeretném egyszer olyan édesen nevetve látni, mint Aragornt vagy Boromirt!

Igen? Na mond már el hogy a pikulában lehet a saját gépről képet betenni és kapsz egy ilyet :D

Jó szívvel menjetek!A csillagok fénye ragyogja be arcotokat!

Több
20 éve 10 hónapja #177521 Írta: Artemisz
Idess, barátnéim, volna egy észrevételem!

Miközben írtam a legutóbbi fejezetet, ahol Éomer rám mosolyog, hirtelen tudatosult bennem vmi.

Tinektek feltűnt már, hogy Éomer SOHA NEM MOSOLYOG?!! 8O
De még egy kicsit se!

Théodent, Aragornt, Gandalfot, Faramirt, Boromirt láthatjuk szívből mosolyogni, még nevetni is, de Éomert nem! Még mikor boldog, akkor se nevet.
Hogy lehet ez??!!!

Ez olyan roossz!!! :cry: :cry:

Úgy szeretném egyszer olyan édesen nevetve látni, mint Aragornt vagy Boromirt!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 10 hónapja #177488 Írta: Saint
OK!:) [size=9:3t85d6g7]a sanrol gondoltam, hogy japan rajongo vagy:)[/size]

Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #177487 Írta: Artemisz

Saint írta: ha, Gollamnak mondanank valamit Eomer szemeckeirol, akkor tuti az lenne a velemnye, hogy "kiii kell szurni oket!Kiii kell szurni a szemeckeiket!"

A saját kezemmel belezném ki!!!! :evil:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 10 hónapja #177486 Írta: Ilmarë

Saint írta: hulye vagyok, de mi az a Kanji? 8O
Tenyleg? Ezt nem is tudtam! Marmint, hogy az X puszit jelent!

Az az irka firka ott feljebb a fehér részen a két jel, Japán írásjelek a kanjik. Tanultam kicsit, meg majd még fogok is, de a barátommal ki tudjuk keresni mit jelent. Bár van egy sejtésem, talán valami békéhez kötődőt.

Több
20 éve 10 hónapja #177480 Írta: Saint
hulye vagyok, de mi az a Kanji? 8O
Tenyleg? Ezt nem is tudtam! Marmint, hogy az X puszit jelent!

Több
20 éve 10 hónapja #177478 Írta: Ilmarë

Saint írta: ha ujra megnezitek a tegnapi, 10:10-es hozzaszolasomban a linket, akkor lathatjatok, hogy azota felkerult megegy kep a "karl in berlin" reszlegbe. meghozza az alairt price of milk borito, amit csodak csodaja jo sok nap utan megkapott a lany (azt hitte nem fgja viszontlatni).
olyan aranyos kis hulyesegekkel rajzolta tele!:)

Angyalka, ha gondolod a Kanjit le tudom fordítani majd a hétre, a sok x meg csókot jelent angolul. Jó kedvében lehetett hehehe

Több
20 éve 10 hónapja #177476 Írta: Saint
ha ujra megnezitek a tegnapi, 10:10-es hozzaszolasomban a linket, akkor lathatjatok, hogy azota felkerult megegy kep a "karl in berlin" reszlegbe. meghozza az alairt price of milk borito, amit csodak csodaja jo sok nap utan megkapott a lany (azt hitte nem fgja viszontlatni).
olyan aranyos kis hulyesegekkel rajzolta tele!:)

Több
20 éve 10 hónapja #177470 Írta: Saint
Meg jo, hogy Te ilyen elnezo vagy:))
ha, Gollamnak mondanank valamit Eomer szemeckeirol, akkor tuti az lenne a velemnye, hogy "kiii kell szurni oket!Kiii kell szurni a szemeckeiket!"

Több
20 éve 10 hónapja #177371 Írta: Artemisz

Tinúviel!Tinúviel! írta:

Saint írta: itt latszik, hogy zoldes a szeme:
www.pollok-photographs.com/image ... 1_0151.jpg

Gomosz vagy... :evil:

Iiiigen, Tin, hogy is mondta Samu?
Bur-go-nya... öiizééé... FE-KE-TE!!!!!! :lol:

Szal Karlnak lehet zöldesbarna szeme, de Éomeré fekete!!

[size=9:47x8ixs9]Jajj, még szerencse, hogy itt ÉN vagyok a topicgazdi, és nem Kincső... ő aztán rég páros lábbal rúgott volna ki minket egy négy oldalon belül minimum ötször előrángatott témáért.... :twisted: :roll: Ő aztán komolyan veszi a topicgazdiságo.. Igaz, Nil? :wink: [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 10 hónapja #177331 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Saint írta: itt latszik, hogy zoldes a szeme:
www.pollok-photographs.com/image ... 1_0151.jpg

Gomosz vagy... :evil: Nem zöld, FE-KE-TE! És egyyébként is, csak azért láccik zöldnek, mert zöld pulcsi van, a lelkemen! :twisted:

Több
20 éve 10 hónapja #177263 Írta: Ilmarë
Saint egy angyal, nem így látjátok csajok? Az a honlap a sok képpel hehehe volt rajta egy két jó beállás

Több
20 éve 10 hónapja #177254 Írta: Morana
Morana válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Tényleg jók a képek Saint, csak így tovább, jöhet bármi Karlról. :itscool: De azért annak jobban örülnék, ha olyan képeket tehetnénk már fel erre az oldalra, amelyiken nem valami ismeretlen csaj, hanem valamelyikünk feszítene Karl mellett. :lol:

Csak törpe nép felejthet ős nagyságot
Csak elfajult kor hős elődöket

Több
20 éve 10 hónapja #177187 Írta: Saint
az tenyleg nagyon vicces! Tenyleg el kellene csabitani jovore a LEP-re valahogy!Hatha akkor ugrokotelezne is! *ggggggggg*

Több
20 éve 10 hónapja #177186 Írta: Lyra
Tartsd meg jó szokásod Saint!!! :wink:
Nekem a hullahoppos tetszik! :lol:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #177183 Írta: Saint

Több
20 éve 10 hónapja #177180 Írta: Lyra
Én személy szerint jobban szeretem Karlt Éomerkén :lol: t, szép hosszú hajjal, stb stb :wink:
Ahhoz a bábuhoz meg inkább no comment :wink:

Lyra

Több
20 éve 10 hónapja #177174 Írta: Ilmarë

Saint írta: erdekes, nekem muxenek, mindenesetre itt van a masik link, karl in berlinre kell klikkelni
f1.pg.briefcase.yahoo.com/bc/kat ... m/&.view=l

Akkor elmondom, ez egy tárhely, s egy katt után kidob és többet nem enged be :(

Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #177172 Írta: Saint
erdekes, nekem muxenek, mindenesetre itt van a masik link, karl in berlinre kell klikkelni
f1.pg.briefcase.yahoo.com/katberlin13
de, ha igy sem megy, akkor lehet, hogy az a gond, hogy kell hozza egy yahoos emil cim

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.691 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére