- Köszönetek: 0
Haldír (Craig Parker)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Egész jó háttérképek:
www.strony.wp.pl/wp/slashy_witch/tapeta4.jpg - bár ezen valahogy naon borostásnak tűnik
www.strony.wp.pl/wp/slashy_witch/tapeta1.jpg - imádom ezt a gőgös tekintetet
www.strony.wp.pl/wp/slashy_witch/tapeta2.jpg - VÉÉÉÉR
Ami a videózást illeti: lesz. Hogy mikor, kinél, és mit nézünk meg, az megbeszélés tárgyát képezi Várom a javaslatokat! [size=9:36itf4e9]Nem szeretnék még egyszer úgy Mercy Peaket vagy bármi más angol nyelvű cuccot nézni, hogy folyamatos trécselés megy a háttérben [/size]
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Jaaaaj, ez a kép
www.bagendinn.com/Group/images/p ... ecraig.gif
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lyra
- Nem elérhető
Úgyhogy én személy szerint vhogy örülök h nem találtak
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Elanor
- Nem elérhető
Voronve írta: Mae govannen!
Köszi, Penngaladiel, a képeidet is megnéztem, és néhány egész jó. Nekem a legelején főleg a magyar hangja miatt nem tetszett, az borzasztó; és talán Legolas miatt, mert szerintem ő sokkal szebb és tündésebb. De most már értem.
Amúgy sztem Craig tényleg nem tündés. Vhogy ezt nem mondanám rá. És mondom, nekem "normálisan" jobban tetszik, mint a filmben. (Persze ott is imádnivaló )
De attól még édes, cukorfalat, aranyos, stb....
I feel complete when I feel sick inside
- Voronve
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Köszi, Penngaladiel, a képeidet is megnéztem, és néhány egész jó. Nekem a legelején főleg a magyar hangja miatt nem tetszett, az borzasztó; és talán Legolas miatt, mert szerintem ő sokkal szebb és tündésebb. De most már értem.
"Felnőttél, félszerzet...
Úgy van, igencsak nagyra nőttél. Bölcs vagy. És kegyetlen"
- Lyra
- Nem elérhető
De édes!!!!!!!!!!!Penngaladiel írta: Mmmmmmm..... Alistair..........
www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/1704512.pict
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Nem tudom, hogy láttátok-e, de a Kószák Könyvébe irtam egy novellát Haldir haláláról. Kiváncsi vagyok, mit szóltok hozzá...
Üdv!
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Elanor
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Mmmmmmm..... Alistair..........
www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/1704512.pict
Nagyon cuki
Amúgy én a Xena részekből a For Him The Bell Tolls-ban imádom! Olyan gyönyörű benne! Mint valami jelenés...
Sajna nem láttam, csak képeket belőle... télleg nem lesz vmikor megint olyan közös videózás? Arról sajna lemaradtam...
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Nem szokásom fanartot hozni, de ez egész tűrhető:
www.echui.com/HaldirHD.htm
...bár Haldírnak kicsit vékonyka
Jajjjjjjjj, nekem nagyon tetszik ez a fanart!!!
Annyira szépen van megrajzolva
Ja, csak annyi, hogy tényleg lehetne egy kicsit mackósabb
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Nem szokásom fanartot hozni, de ez egész tűrhető:
www.echui.com/HaldirHD.htm
...bár Haldírnak kicsit vékonyka
- Lyra
- Nem elérhető
A kedvenc képeiddel teljes mértékben egyetértekSupersonica írta: Na végre, valami, hogy én is rendesen hozzászóljak
Szóval, nekem Haldír a bővítettben tűnt fel először, természetesen ismertem a karakterét a könyvből, de ugye nem sok szerepe volt.
Igazán a Helm szurdoki bevonulásnál ejtette rabul a szívemet, EKKOR
Az egész Helm Szurdoki bevonulásnál libabőröztem (lévén a tündék a kedvenceim, és az a zene, jajj), és aztán a hősi halál :bawling: minden alkalommal megsiratom :bawling:
Amúgy a TTT képei nem a legelőnyösebbek szerintem, civilként sokkal de sokkal helyesebb , részemről EZ az egyik nagy kedvencem.
Tündék rúlz
Különösen a civillel az nekem is ea kedvencem
Lyra
- Supersonica
- Nem elérhető
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Hogy miért is szeretem Haldírt?
jó kérdés, komolyan elgondolkozom rajta, hogy vajh' miért?
Miért kedveltem meg őt, ki a könyvben teljesen hidegen hagyott, s a FOTR-ban egyszerűen gyűlöltem....
De a bővítettben feliratos vált már tetszett.
De az igazi áttörés az a TTT volt, a tündék bevonulása, a zene, s az egész jelenet, Aragorn ölelése, elindították könnyeimet:
"Remény a reménytelenségben,
fény a sötétségben".
Nem tudtam, hogy meghal, s ott a premieren s utána is megkönnyeztem. Sírtam halálán, hogy miért? Igazán nem tudom, egyszerűen szimpatikussá vált.
Felmentőként, öleléstől és a haláltól.
Ahogy áll a várfalon, elszántan s halálra készen.
Craigről, meg: Engem nagyon megfogott a személyisége, s a közvetlen viselkedése, ami kitűnt az interjúkból, és ugye jól is nézett ki
Ennyi....
Elanor: hmm....látom hallgattál rám, s mint már mondtam szép a vers
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Orlando
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Supersonica írta: Na végre, valami, hogy én is rendesen hozzászóljak
Szóval, nekem Haldír a bővítettben tűnt fel először, természetesen ismertem a karakterét a könyvből, de ugye nem sok szerepe volt.
Az egész Helm Szurdoki bevonulásnál libabőröztem (lévén a tündék a kedvenceim, és az a zene, jajj), és aztán a hősi halál :bawling: minden alkalommal megsiratom :bawling:
Amúgy a TTT képei nem a legelőnyösebbek szerintem, civilként sokkal de sokkal helyesebb , részemről EZ az egyik nagy kedvencem.
Tündék rúlz
Egyet vagy értve!
A Helm szurdoki bevonulás nekem is nagyon tetszik.(yelmezek sirályak!)
A kép szuper!
- Elanor
- Nem elérhető
Amúgy amit még imádok benne az a hangja. A TTT-ben is, meg amilyen hang fájlokat még hallottam pl. a Xena részekből. Nemtom, ilyen hanghoz hogy tudtak ilyen béna magyar szonkront választani
Itt van a vers, remélem, teszik [size=9:wd936vo0](természetesen a film alapján írtam )[/size]
Amikor kellett,
Te parancs nélkül mentél.
Hogy a bajbajutottaknak,
Új reménye legyél.
A csillagtalan éjbe
Elhoztad a Hajnalt,
Midőn a fekete félelem
Már mindent végignyalt.
Hosszú nyelvével
Mindenhova elért,
De Te megérkeztél,
S magaddal hoztad a fényt.
A fáradt arcokra
Félszeg mosolyt loptál,
A megtört karokba
Újult erőt csaltál.
S harcoltál a csatában,
Mint ki tudja, mi a dolga,
Nevetted a halált,
Ölted az ellent halomra.
De hiába minden –
A végén úgyis ő nevet,
Eljött érted is...
Társad karjaiban haltál meg.
A szépséges győzelem
A gyászt elsöpörte,
Aztán az ünneplés
Hősi nevedet elfeledtette.
És már csak egy
Domborodó halom mutatja:
Te jöttél, s elhoztad
A Hajnalt az éjszakába.
- Supersonica
- Nem elérhető
Tündék rúlz
- Lyra
- Nem elérhető
Ezután én is ellátogattam ide a topicba, nézegettem a képeket, és egyre jobban szeretem!
Lyra
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Hehe, igen, megállapítottuk már a CPF fórumon, hogy Craig veszélyesen addiktív, és a veszélyre figyelmeztető címkékkel kell teleragasztgatni, mint a cigarettásdobozokatElanor írta: Na, úgy látszik, eljött az idő, amikor ide is írok úgy tűnik, nem kerülhetem el a végzetem (...) Igazából nem Haldírt szeretem elsősorban, hanem Craiget. Megfogott a személyisége, ahogyan kezeli az ismertségét, a kedvessége, humora.
Elanor, üdvözöllek az anonim craigaholisták között!
A verset nyugodtan berakhatod a topikba, ha úgy érzed.
- Elanor
- Nem elérhető
Szóval egy ideje Haldír/Craig rajongónak mondhatom magam. És mivel most ez a téma, h miért is szeretjük, leírom, h is történ ez
Szóval eleinte a filmekben egyáltalán nem fogott meg Haldír. Jó, ott volt, semmi különös, szörnyű magyar szinkron, nem vmi helyes pasi. Azért a halálakor én is meghatódtam…szipp
Aztán amikor a Sci-fi napon Beleg előadta Haldír nagyon titkos naplóját, vhogy elkezdett érdekelni a személye. Jó, ez így hülyén hangzik, h egy paródia miatt szerettem meg, de akkor eszembe jutottak a részek a filmből, a halála, stb… aztán egy üres órámban benéztem ebbe a topicba. Olvasgattam az interjú fordításokat, nézegettem a képeket. És akkor megtörtént a baj
Igazából nem Haldírt szeretem elsősorban, hanem Craiget. Megfogott a személyisége, ahogyan kezeli az ismertségét, a kedvessége, humora. Meg aztán eddig nem láttam róla civil képeket, csak a filmbeli külseje alapján ítéltem, de itt nagyon édes képeket találtam róla, és nekem „civilben” jobban tetszik de már Haldírként is persze :
Azóta végig olvastam szinte az egész topicot, és most megírtam az első hozzászólásomat is nagy áttörés
Amúgy Haldírról írtam is egy verset, ha érdekel vkit, betehetem, v elküldhetem priviben.
Na, kicsit hosszúra nyúlt, remélem, nem bánjátok
Most vette észre, nem is arról írtam, ami az eredeti kérdés volt, h miért tetszik a filmben, de most már csak azért is elküldöm ezt a hozzászólást
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Miért is szeretem Haldírt a filmben? Én pl akkor szerettem meg amikor bevonult a tünde sereggel a Helm szurdokba! Húúú...hát az fantasztikus volt! Ahogy harcolt! Ahogy az a szép szőke haja összekócolódik....ahogy az íját megfeszíti a csata előtt.... De amikor meghalt akkor majdnem sírva fakadtam a moziban! Annyira váratlanul ért!
Az első részben a rendes változatban a magyar hang nem tetszett nem tetszett,egyébként ari volt olyan nagyképüen , a bővítettett még sajnos nem láttam , úgyhogy arról nem tudok véleményt mondani.
Két kedvenc képem:
Ez az egyik
Hát ezen meg végképp kihalok....
[size=9:sfiaaxak]Bocs pennie, hogy a tiedről linkeltem, csak már lusta voltam máshonnan keresni [/size]
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Megértem a megütközésedet Haldírról sajnos sok rossz kép van, és a FOTR moziváltozatában - különösen a magyar hanggal súlyosbítva *brrr* - tényleg nem volt túl vonzó. De a bővítettben már sokkal de sokkal jobb , és aztán ahogy a TTT-ben ott áll a várfalon a csata előtt *sigh* , meg ahogy harcol 8O , és aztán a halála...
Ide kigyűjtöttem a kedvenc képeimet Haldírról, ezeken mind szép - legalábbis szerintem :
Pennie kedvenc Haldír képei
Az első kép az, ami nálam a nagy áttörést hozta, és Legolast kisöpörte az elmémből A könyvben meg egyébként is szerettem a karakterét.
Egyébként ez egy nagyon jó témafelvetés, szerintem jó lenne, ha mindenki leírná, miért szereti Haldírt.
- Voronve
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nem tudom , hogy írjam, ne sértésnek vegye senki: Ezt már rég meg akartam kérdezni valahol, hogy mi tetszik nektek annyira a filmbeli Haldirban?( Civilben még elmegy.)
Előre is kösz a felvilágosítást. :crap:
"Felnőttél, félszerzet...
Úgy van, igencsak nagyra nőttél. Bölcs vagy. És kegyetlen"
- Supersonica
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.craig-parker.net/index.php4? ... llery=sarp
Utolsó kép
Imádom Sarpiként Ha valaki esetleg még nem látta a galériámat, klikk ide !
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Craig Parker actually joined LOTR project very early. "Many years ago," he comments, "when Peter, Fran, and Philippa were putting together the script, they got a group of us in to make a radio play." You can hear Craig narrate the prologue (as Frodo) if you have the FOTR Extended DVD: on the first disc of the appendices, navigate to 'Visualizing the Story' on the main menu. Then go to 'Early Storyboards' and finally select 'The Prologue'.
Magyarul: Craig hallható narrátorként (mint Frodó) a FOTR bővített verziójában, az első extra lemezen, 'Visualizing the Story' -> 'Early Storyboards' -> 'The Prologue'.
Lecsekkoltam, és tényleg!!!!! Más a hangja, mint azokban a szerepekben, amikben eddig hallottam, de kétségkívül Craig az!!!!!
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: A legalsó sorban az első kép 8O 8O 8O
Huhhhhh, ez a kép elég megrázó élményt nyujtott! 8O
Na felüdülésként egy pár kép:
de.geocities.com/deleske_michelle/fotos.htm
- Supersonica
- Nem elérhető
- Supersonica
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: A legalsó sorban az első kép 8O 8O 8O
A két szakadt transzvesztita közöttire gondolsz? Mert a két nő igen sokat von le a kép élvezeti értékéből
- Rándzsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Mimóna írta: Ha valakit érdekel, itt az első novellám:
www.tar.hu/linwe/Nariel.htm
Légyszi írjatok véleményt... Beadtam egy pályázatra...
OFF:
Szerintem megérdemli Mimóna, hogy dícsérjem.... A pályázatra beadott novellája lett a díjazott (én emléklapot kaptam, de ezzel meg vagyok elégedve) Szóval Mimóna vitte el a pálmát... Gratula, na meg Drakula.. Ugye jövőre is megyünk!!?????
ON: Penni azok a képek.....
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.