Haldír (Craig Parker)

Több
20 éve 4 hónapja #201095 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Egy régi-új cikk a Craig-Parker.net-en, és a hozzá tartozó képek Mercy Peak témában:

www.craig-parker.net/articles/mercyme.php

www.craig-parker.net/gallery/det ... 53f7362370

www.craig-parker.net/gallery/det ... ge_id=1661

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #201086 Írta: Penngaladiel
Hát ez a Fellowship Festival "érdekes" lesz... Nagyon a pénzre mennek, és nagyon pofátlanul kihasználják az embereket. Durvának találom, hogy egy háromperces találkozás Craiggel 40 fontba kerüljön, még ha az a lehetőségekhez képest viszonylag privát is, pedig azért nem annyival nagyobb sztár a többieknél, mint amennyivel többe kerül... Pl. Bruce-nak több szerepe volt a filmben, John Noble-t ne is említsük....

Meet Craig Parker (autograph session)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #200388 Írta: Penngaladiel
Kész a Collectormania galéria a CP.hu-n :D

Meg ezeket nem tudom, láttátok-e:
Dinner w/ Craig képek jelszó: propluskid

Itt a hozzá tartozó beszámoló:
www.livejournal.com/users/proplus_kid/

És egy kép:
www.angelfire.com/wizard2/elveso ... auto-1.jpg

Meg találtam egy 8 perces, 18 MB-s videót is, most töltöm:
v113984.dd5108.kasserver.com/new%20page/PICT1471.MOV

Több
20 éve 5 hónapja #198717 Írta: Penngaladiel
Hosszú idő után ma frissült egy kicsit a CP.hu, az én Collectormanián készült képeim fönt vannak, nemsokára Reni képeit is láthatjátok, bár lesz átfedés a kis képes beszámolónkkal. Cím az aláírásomban! :D

Több
20 éve 5 hónapja #198603 Írta: Penngaladiel
Erre mondják, hogy a szerelem vak 8)

Több
20 éve 5 hónapja #198601 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Ez neked pocak? :eek4: hát izé...... tudod mi az? A reggeli... narancslé, tojás, szalonna.... stb.........
Dehogy pocak az!!!

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
20 éve 5 hónapja #198579 Írta: Penngaladiel
Tessék ;)

www.freeweb.hu/pennie/arena/poci.jpg

Nem mondom, hogy hatalmas pocakja van, de azért van :D Ezzel együtt imádnivaló persze :P

Több
20 éve 5 hónapja #198353 Írta: Gyémánt_Hajnal
No akkor mutass egyet :wink:

Több
20 éve 5 hónapja #198164 Írta: Penngaladiel
Azért van pocija a srácnak rendesen, még most is ;) Jópár képen látszik :P

Több
20 éve 5 hónapja #198122 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Gyémánt_Hajnal írta:

Luine Baenre írta:

Gyémánt_Hajnal írta: mert Craiget a mostani formájában nem lehet macizni :D :D :D múltkor láttam, hasra is totál kigyúrta magát.... hűűűűűűűűű :oops:

És mondcsak, hogyan is láttad, h kivan gyúrva a drága? :evil3:

Hát..... izé.....hmm..... :mrgreen: :oops: :oops: nos.... nem is tudom hol :mrgreen:

"Londonban, hej, van számos utca..."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hogy én MENNYIRE irigyellek titeket, lányok! :roll: :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 5 hónapja #198120 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Gyémánt_Hajnal írta: Hát..... izé.....hmm..... :mrgreen: :oops: :oops: nos.... nem is tudom hol :mrgreen:

Ez nem válasz :twisted: (/me görénykedik kicsit :mrgreen: )

Artemisz, világos, h a szemei, nanáá, perszeee, imádom azokat kék szemeket :D
[size=9:14fv02rq]Nálam viszont a muszklijai előtt még a formás popsija van 8)[/size]

Több
20 éve 5 hónapja #198117 Írta: Gyémánt_Hajnal

Luine Baenre írta:

Gyémánt_Hajnal írta: mert Craiget a mostani formájában nem lehet macizni :D :D :D múltkor láttam, hasra is totál kigyúrta magát.... hűűűűűűűűű :oops:

Hát..... izé.....hmm..... :mrgreen: :oops: :oops: nos.... nem is tudom hol :mrgreen:

Több
20 éve 5 hónapja #198114 Írta: Luine Baenre

Több
20 éve 5 hónapja #198110 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Gyémánt_Hajnal írta: múltkor láttam, hasra is totál kigyúrta magát.... hűűűűűűűűű :oops:

Ajajaaaj! :oops: :tongue:

Ne is mondd! *nyammm*

Ettől a kölöktől télleg nemigen lehet besokallni!

A szemeit imádom a legjobban.... [size=9:30e2r3zk]a muszklijai után..[/size] :twisted:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 5 hónapja #198108 Írta: Gyémánt_Hajnal

Luine Baenre írta: Tejóég, most ezzel a maci-nem maci-zással ne keverjetek már meg 8O :D

Sonicaa: Ezek a képek wáááááááá.... marha jók. :mrgreen:

Sztem Pennie ezt a a színpados képekre értette.... mert Craiget a mostani formájában nem lehet macizni :D :D :D múltkor láttam, hasra is totál kigyúrta magát.... hűűűűűűűűű :oops:

Több
20 éve 5 hónapja #198102 Írta: Luine Baenre
Tejóég, most ezzel a maci-nem maci-zással ne keverjetek már meg 8O :D

Sonicaa: Ezek a képek wáááááááá.... marha jók. :mrgreen:

Több
20 éve 5 hónapja #198084 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
www.impressions-of-life.de.vu/
Új fotók, vigyázat, ájulásveszély :mrgreen:
A Convention-ok között található a Dinner with Craig gomb alatt...
ízelítő

:arrow: Beszámoló angolul meg itt

Több
20 éve 5 hónapja #198072 Írta: Gyémánt_Hajnal

Penngaladiel írta: De fura Craiget ilyen macinak látni, már megszoktam soványan (és borostásan :lol: ). Nekem egyébként még mindig a melírozott Ring*Con look a kedvencem :D

Anno teljesen abban a hitben éltem, hogy jó vaskos... macis srác... erre... :D igazi korcsolyázó alkat :wink:

Több
20 éve 5 hónapja #197875 Írta: Penngaladiel
De fura Craiget ilyen macinak látni, már megszoktam soványan (és borostásan :lol: ). Nekem egyébként még mindig a melírozott Ring*Con look a kedvencem :D

Több
20 éve 5 hónapja #197873 Írta: Gyémánt_Hajnal

Luine Baenre írta: Egyébként nektek hogyan tecc a legjobban? mármint milyen stílusban (hosszabb kócos melírozott, rövidebb fekete haj stbstb...)
Nekem spec a kedvencem amikor kééééék ingben van és gyönyörű fekete hajjal (ciccuskaa :D )

/me próbál gondolkodni..... :roll: izé.... nos... khömm.... nálam a fenékig leérő szakadt trapéz farmer meg halványkék ing... plusz borosta és kócos haj.... mikor így láttam, pont másnapos volt és próbálta bogarászni az újságot. Na jó, akkor én is másnapos voltam :mrgreen: Ja, de akkor éden fekete haja volt... nagyon tuti... jobb, mint az a szőkítéses... brr...... :P

Több
20 éve 5 hónapja #197870 Írta: Luine Baenre
Dögösebb rucit? ccc...meg korbácsot a kezébe, mi? :mrgreen:
Enyjeee...te kis perverz :twisted:

Egyébként nektek hogyan tecc a legjobban? mármint milyen stílusban (hosszabb kócos melírozott, rövidebb fekete haj stbstb...)
Nekem spec a kedvencem amikor kééééék ingben van és gyönyörű fekete hajjal (ciccuskaa :D )

Több
20 éve 5 hónapja #197864 Írta: Gyémánt_Hajnal
Ja, hát igen :mrgreen: A lényeg mindig Dél fele van :mrgreen:

Végtére is az egész Xéna ilyen... na jó, elvan neki nézve :D /meazért megjegyzi, dögösebb rucit adott volna rá... :roll:

Több
20 éve 5 hónapja #197853 Írta: Luine Baenre

Gyémánt_Hajnal írta: csak én lezúgtam a fotelról, mikor megláttam, hogy felül van vagy 3 centi a haja, aztán lejjebb meg.... :D
Na jó, nagyon ari benne... hát jobb, mint zsaruként... az a bajusz....
Ja, sirályak a képek

Most miért? Szerintem tök poén úgy :D Na jó azért elég béna, de hát most mit csináltak volna, nem tellett egész fejre valóra, Craigie meg ezért csak nem növeszti meg a haját (habár naon tuti lehet úgy is :D ). Szal jó volt az így is, amúgy sem a haját kell nézni...
A bajuszt meg inkább hagyjuk, az katasztrófa...

[size=9:tmfa7dvz]unatkoztam, bocsesz 8) img12.photobucket.com/albums/v30/Luine/C...rrent=kjdhjhjkhg.jpg [/size]

Több
20 éve 5 hónapja #197829 Írta: Gyémánt_Hajnal

Luine Baenre írta: Sztem ennél a sorozatnál még elfogadhatóak az ilyesmik, elvégre nem egy hiper-szuper mozinak készült, hanem csak egy délutáni sorozatnak :) Ami mellesleg nekem naon tetszett, és néztem is :P

Hát ez igaz.... számomra a Xéna meg a Herkules is inkább limonádé, persze nem akarom megsérteni a sorozat rajongóit, mert én is szeretem a sorozatot.... csak én lezúgtam a fotelról, mikor megláttam, hogy felül van vagy 3 centi a haja, aztán lejjebb meg.... :D
Na jó, nagyon ari benne... hát jobb, mint zsaruként... az a bajusz....
Ja, sirályak a képek

Több
20 éve 5 hónapja #197817 Írta: Luine Baenre
Sztem ennél a sorozatnál még elfogadhatóak az ilyesmik, elvégre nem egy hiper-szuper mozinak készült, hanem csak egy délutáni sorozatnak :) Ami mellesleg nekem naon tetszett, és néztem is :P

Nya meg új Rocky Horror shows kéépek :D
klatty katt kitt klutty clikk klatty catt klik click katt

Több
20 éve 5 hónapja #197399 Írta: Penngaladiel
Szerintem a Heliconban a kaszkadőr sokkal gázosabb :P

Több
20 éve 5 hónapja #197363 Írta: Gyémánt_Hajnal
Előkotortam a kazijaimat és teljesen véletlenül rábukkantam a csengős részre... hát mit mondjak... így újra nézni, (/me szíve dobbant Joxerért) hát... ezt a kazit jol eldugom Craig orra elől... nekem most így nem tetszett a hangja - vlszg az eredeti kis rezegős hangja miatt. De a haja... az a leggázosabb.... azon filóztam, hogy ha képesek összehozni egy ilyen sikersorozatot, akkor legalább figyeljenek jobban oda a részletekre... nála is úgy oldották meg, mint a Magyar Vándorban.... tökfedő, plussz ráragasztva a haj.... hát még a színe se passzolt...

Több
20 éve 5 hónapja #197340 Írta: Supersonica
Dinner with Craig:

az első kép a partyról

Több
20 éve 5 hónapja #197171 Írta: Supersonica
Visítószmájli:
:arrow: Még nem látott album ITT

Több
20 éve 5 hónapja #196963 Írta: Penngaladiel
A NOCHY-t én magyarul nem is láttam... Ja, de beugrott, hogy az "Akiért a harang szól"-t igen, és abban is jó volt a magyar hangja.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.671 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére