KÉPEK

Több
18 éve 3 hónapja #298314 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: KÉPEK

Noredhel Fëaril írta: Új Chmielek

Imádom Kasiopeát! :o

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hónapja #298263 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÉPEK

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hónapja #298253 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: KÉPEK

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 3 hónapja #298042 Írta: Vikil
Vikil válaszolt a következő témában: KÉPEK
Eszméletlen jók a képek!

Több
18 éve 3 hónapja #297952 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÉPEK

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 3 hónapja #297705 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: KÉPEK

dorwinion írta: elfwood.lysator.liu.se/art/p/e/perianleila/greyhavens.jpg.html

Jaj, de aranyos, kicsi Samu egyedül a parton... *szipákol*

<:3)~ <:3)~

Több
18 éve 3 hónapja #297679 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: KÉPEK
Most megnéztem alaposabban, de semmit nem találtam ami arra utalna, hogy ez a balrog Gothmog, de olyat sem, ami kizárná ennek lehetőségét. Ha jól értelmezem amit látok, akkor a két hosszú hajú, köpenyes alakra - az egyikük talán szőke-támad a balrog és 5 csuklyás alak. De okosabb nem lettem. Ha tudsz valamit, amit én nem, ne kímélj! :P

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
18 éve 3 hónapja #297673 Írta: Missy
De nem Gothmog? Vagy ő?

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.

Több
18 éve 3 hónapja #297670 Írta: dorwinion

Missy írta: Az utolsó képnek mi a címe?

Az angol "Darkwell", az orosz "Balrog". :o Érdekes...

Több
18 éve 3 hónapja #297669 Írta: Missy
Az utolsó képnek mi a címe?

Több
18 éve 3 hónapja #297665 Írta: dorwinion
Üdvözlök minden hazatérőt! Ennának nálam már régen igazolatlanja van... :lol:

www.deviantart.com/view/31854335/
elfwood.lysator.liu.se/art/k/a/k ... 1.jpg.html
www.deviantart.com/view/18148013/
elfwood.lysator.liu.se/art/p/e/p ... s.jpg.html
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... h_1994.jpg
www.moria.ru/modules.php?name=4n ... erby=dateD

Több
18 éve 3 hónapja #297654 Írta: Annedun
Annedun válaszolt a következő témában: KÉPEK
óóó, fantasztikusak ezek a képek, bár elég népszerűek a t-rajongók körében, de meglepő, hogy itt tudtommal csak néhány volt bennt a sárkányosok közül.

lehet, hogy ezek már voltak, de berakom őket:
elfwood.lysator.liu.se/art/a/n/a ... f.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/art/a/n/a ... r.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/art/a/n/a ... s.jpg.html

elfwood.lysator.liu.se/art/p/u/p ... uimun.html -ezt a galériát meg azért tettem be, mert már kicsit hiányolom enna képeit!:)
tök jó képek!!!

szeretni és szeretve lenni

Több
18 éve 3 hónapja #297641 Írta: Theala Vandron

Rhovinion írta: www.eldamar.my.link.pl/Eldamar_Galeria/john/howe_30.jpg

Ez annyira tetszik, hogy az már fáj!

Több
Több
18 éve 3 hónapja #297595 Írta: gubbubu
gubbubu válaszolt a következő témában: KÉPEK
Mindenki figyelmébe, kinek van olyan színvonalas képe (vagy egyebe), amit méltónak ítél arra, hogy közzétegyen a weben, és hajlandó a szerzői jogok nagy részéről lemondani (a képet közkincsnek vagy GFDL licenc alá esőnek deklarálva) - és melyik normális ember ne lenne hajlandó, ha a saját exhibicionizmusának kielégítéséről van szó :-) ), de nem talált magának tárhelyet, vagy nincs kedve (még) saját honlapot készíteni!

Létezik egy Wikimedia Commons nevű kezdeményezés (ún. wikiwikiweb, aki hallott róla, talán tudja, mi az):
commons.wikimedia.org/wiki/Kezd%C5%91lap , ahová a Középföldével kapcsolatos anyagokat fel lehet tenni. A jelenlegi anyag egy része: commons.wikimedia.org/wiki/Category:Middle_Earth

A felküldéshez a bal oldali eszköztáron az "Upload file" menüpontot kell használni.

Köszönet minden anyagért:

A nonprofit WikiMedia Alapítvány és a Commons nemzetközi szerkesztőgárdája nevében (is).

"Álnok idő jár, tűnni-szűnni ront

Tündérkéz emelte Kortiriont."

Több
18 éve 3 hónapja #297578 Írta: Missy

Annedun írta: ja, bocs. nem tudtam:)

Én sem rád értettem, hanem az alkotókra.

Több
18 éve 3 hónapja #297575 Írta: Annedun
ja, bocs. nem tudtam:)

Több
18 éve 3 hónapja #297574 Írta: Theala Vandron
Glorlyg, nagyon aranyos oldalad van, különösen az animált gifecskék tetszettek! :D

Annedun, nem akartalak se legyőzni, se megbántani. Tudodm, hogy nem azért raktad be a képeket, mert összekevered Tolkient más fantasy-írókkal. :) A pizzadobozos kiadások pedig voltak már a Humor topikban, és tényleg nagyon jók!

Több
18 éve 3 hónapja #297550 Írta: Annedun
jó,jó, nyertetek.
de nem is ezért raktam be ezeket e képeket!:)

nem tudom, ezt hova rakjam:
fanfiction.uw.hu/breadbox_fellowship.html Gyűrű szövetsége, pizzadobozos kiadás
olvassátok, és nevessetek

Több
18 éve 3 hónapja #297549 Írta: Glorlyg
Glorlyg válaszolt a következő témában: KÉPEK
Minden tiszteletem a kedves Tolkien rajongóknak!
Végre elkészültem saját hitvány weblapom bővítésével, amiben rajzaimat tettem közzé. Remélem gyönyörűségetekre válik majd.
mercator.elte.hu/~homo
Azért adtam meg a kezdőoldalam címét mert vannak rajta térképek és animált gifek is és szeretném ha azokat is megnéznétek. Amit ott találtok azt mind én készítettem unalmas óráimban, amiből az utóbbi időben igencsak kevés volt.
Tiszteletem!

Gilran Thalion Glorlyg

=^ . ^=

Több
18 éve 3 hónapja #297548 Írta: Missy

Theala Vandron írta: Az a probléma, hogy a legtöbb fantasy-író nem a tolkieni mitológia keretein belül használja a sötételf kifejezést... ha jól tudom.

Még az elfet sem Tolkien mitológiáján belül használják(a többség), ami persze nem is baj, de egyesek a tolkieni tündéket előszeretettel kevereik össze más történetekből vett elfekkel.

Több
18 éve 3 hónapja #297545 Írta: Theala Vandron
Az a probléma, hogy a legtöbb fantasy-író nem a tolkieni mitológia keretein belül használja a sötételf kifejezést... ha jól tudom.

Több
18 éve 3 hónapja #297544 Írta: Annedun
a Silmarilokban, vagy a Gyűrű keresésében van szó sötételfről? Mindjárt megnézem, ami nem olyan könnyű. Mármint megtalálni a Tolkien enciklopédiát... :)

"Sötét tünde: (dark elf) Lásd: Eöl
Eöl: ...Nemes tünde volt, magas, gyorsan tanult, de állandó komorsága miatt Sötét Tündének nevezték.

Sötét tündék dark Elves) lásd: Moriquendek
MORIQUENDEK:Jelentése.Sötét Tündék.Eldamar eldái adták ezt a nevet azoknak a tündéknek, akik sosem látták a Két Fa fényét."

Mondjuk nem pont olyan, mint a fesményeken, (de úgy is el lehet képzelni:)) de beilleszthetők a mitológiába.

Több
18 éve 3 hónapja #297540 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: KÉPEK
Már csak az a kérdés marad, hogy hogyan illeszthető be a sötét elf a Tolkieni mitológiába... :roll:

Máskülönben szépek...

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 3 hónapja #297515 Írta: Annedun

Theala Vandron írta:

Annedun írta: ezek szépek!!!!

nézzétek! bár pár már volt bennt.

Ezek nagyon aranyosak! Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de még egyet se láttam közülük. Köszönöm, hogy megosztottad velünk!

de, az amielyiknek az a címe, hogy 'The choices of Master Samwise' ,az biztos megvolt már, mert le van mentve a gépemre, és innen, az tuti:)

itt egy tökjó poszter!!!!

nem minden a látszatt
darkelf
gothic fairy és azt is kívánom mellé, hogy enna minél hamarabb ilyen szép képeket rakjon fel!:)
gyönyörőszép sötételfek

Több
18 éve 3 hónapja #297505 Írta: Annedun

Sil írta:

Annedun írta: hogy is mondjam...
kicsit érdekes ez a térkép.

Mi a baj vele? Megnéztem Maedhros Határvidékét a Szilmarilokban és Középfölde Atlaszában is, és nem találtam semmi oda nem valót...

semmi, csak kicsit érdekes. nemláttam még ilyen térképet középföldéről, ennyi

Több
18 éve 3 hónapja #297442 Írta: Theala Vandron

Annedun írta: ezek szépek!!!!

nézzétek! bár pár már volt bennt.

Ezek nagyon aranyosak! Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de még egyet se láttam közülük. Köszönöm, hogy megosztottad velünk!

Több
18 éve 3 hónapja #297435 Írta: dorwinion

Sil írta:

dorwinion írta: Asszem mi egy cipőben járunk... :cheers: Megijesztenél a Hobbit árával?

Kb 5700 lesz (azaz több, mint a kritikai kiadás), és előreláthatólag októberben jelenik meg.

Azt egy szóval sem mondanám, hogy ocssóér adnák, de én rémültemben már 8000 környékén gondolkodtan. Bár azt éreztem, hogy ez már tényleg túlzás...

Több
18 éve 3 hónapja #297378 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: KÉPEK

Annedun írta: hogy is mondjam...

Mi a baj vele? Megnéztem Maedhros Határvidékét a Szilmarilokban és Középfölde Atlaszában is, és nem találtam semmi oda nem valót...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 3 hónapja #297365 Írta: Annedun
hogy is mondjam...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.929 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére