- Köszönetek: 4
KÉPEK
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
The Art of the Fellowship of the Ring tündékkel kapcsolatos részei
Sketchbook , azon belül:
Völgyzugoly
Lothlórien
Szürkerév
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- dorwinion
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/274 ... ysgz9.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4wd ... rc4kf.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/qes ... f9n7g.html
Valaki vigasztalojon meg egy gyönyör?séges Fëanorral. Nagyon pocsadék napom volt. Van.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Noredhel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Annedun
- Nem elérhető
- Mornambar
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: www.saber-scorpion.com/lego_lotr_fellowshipfigs.htm
öööö nem egészen kép, csak fénykép és csak reklám, de nézzétek és szörnyedjetek
Tök aranyosak!!
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Theala Vandron
- Nem elérhető
<:3)~ <:3)~
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
öööö nem egészen kép, csak fénykép és csak reklám, de nézzétek és szörnyedjetek
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Adaneth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
...miközben a jobbik felem arról gy?zköd, hogy azért illene viszonozni is ezt valamivel.
Yé! Utúvienyes!
Nap és Hold
Lúthien a Hírilornon
Legújabb kedvenc Lúthien-képem...
Megy a gyűrű vándorútra
Egyik kézből a másikba
Aki tudja, meg ne mondja
Merre van a gyűrű útja
- dorwinion
- Nem elérhető
Íme az els? csapat, ami a kartográfia színeiben indul:
www.moria.ru/modules.php?name=4n ... erby=dateD
www.chronarda.ru/Pic/maps/one.jpg
www.valar.game-host.org/varda/ga ... tarmap.jpg
council-of-elrond.com/gallery/di ... =41&pos=48
accordionguy.blogware.com/Photos ... al_map.jpg
A második kockáról egy m?vész startol és mivel az autóknak is 4 kerekük van, ugyanennyi képet linkeltem be t?le. Egyébként egyszer?en nem tudtam dönteni. Javaslom a szerviz depó alapos áttanulmányozását. (A képei 75%-a valamilyen módon kapcsolódik a lovakhoz, de megér egy fenékbe billentést, amit esetleg kapok, amiért nem vág igazán témába.)
www.deviantart.com/view/7686046/ a teljesség kedvéért: ugyanez a kép az elfwoodon „Elf” címen fut
www.deviantart.com/view/22664342/
www.deviantart.com/view/15557751/
www.deviantart.com/view/24062620/
És végül a garázs:
paula2206.deviantart.com/gallery/
Az utolsó indulónkhoz csak annyit szeretnék hozzáf?zni, hogy én nem szeretem a fraktál képeket. De ezek nagyon … finomak? Asszem nem ez a jó szó rá, ha valaki megtalálta, szóljon. ( Éteri?)
www.arcanefractals.com/fantasy2/dawn.shtml
www.arcanefractals.com/fantasy2/inmirkwood.shtml
www.arcanefractals.com/fantasy2/ ... ming.shtml
www.arcanefractals.com/fantasy2/winter.shtml
- Theala Vandron
- Nem elérhető
Missy írta: Számomra kissé megrendít? képek valának a lap alján..
www.the11thhour.com/archives/092 ... tasy1.html
Áááh, a rajzfilm! Ezt kellett fordítanom angolból, mikor a nyevvizsgámra készültem. Megrázó élmény volt...
- dorwinion
- Nem elérhető
Missy írta: Számomra kissé megrendítő képek valának a lap alján..
Szüzmáriám! Nagy nehezen ideférek és te meg itt ijesztgetsz??! 8O
- Glorlyg
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Missy írta: Glorlyg: honnan ez a nagy sárkányimádat?
www.dragons.dk/Grafik/Pictures%2 ... dragon.jpg
www.northernlightsbookstore.com/Dragon_small.jpg
a végén még engem is megfertőzöl..
Több min 300 gyüjtött sárkányos képem van otthon. Pontosan még nem számoltam meg. A kedvenc alkotóm Todd Lockwood aki szintén sárkánymániás. És ímádom őket.
Lockwood képek:
bvg1975.free.fr/IMG/jpg/chaos_spawn-3.jpg
bvg1975.free.fr/IMG/jpg/draconomicon-3.jpg
bvg1975.free.fr/IMG/jpg/dragonlance-3.jpg
landfantasy2.free.fr/Lockwood/Th ... Dragon.jpg
landfantasy2.free.fr/Lockwood/Transition.jpg
landfantasy2.free.fr/Lockwood/Th ... 20Land.jpg
stb....
Gyönyörűek a festményei!!!
Gilran Thalion Glorlyg
=^ . ^=
- Missy
- Nem elérhető
www.dragons.dk/Grafik/Pictures%2 ... dragon.jpg
www.northernlightsbookstore.com/Dragon_small.jpg
a végén még engem is megfertőzöl..
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- veramacska
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ethuil írta:
veramacska írta: Nem tudjátok hol találom az avatarképem eredetiét?
Khm...ez azt hiszem én küldtem be...és meg is volt nagyobban, amin több látszott...de most meg nem találom...bocsi.
Kár. De legalább tudom ki küldte be... Azért viszon köszi.
"Érzem, hogy szabad vagyok, de tudom, hogy nem vagyok az."
/E. M. Cioran/
- Arzeen
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Szvsz te a magyarul is megjelent Hobbit-képregényről beszélsz. Nekem viszont kifejezetten a Gy.U. rajzfilmből készül, angol nyelvű, 1978-as képregény van meg, és az szörnyű.Glorlyg írta: én egyszer végígnéztem egy albumot amibe valszeg a képregényes rajzok voltak, de lehet hogy másmilyenek. Hát nem voltak túl fenköltek, inkább gyermekiek voltak. DE! ennek ellenére kidolgozottak és szépek. A rajzfilmről meg nem nyilatkoznék
Tears unnumbered
- Glorlyg
- Nem elérhető
gyönyörű falfestmény
a háttérben
érdekes de szép
egy kis fura
a szárnyasok kedvelőinek
grafika
dönölűűűűű
ismét egy szép grafika
ügyes munka
Na mára ennyi! ÍÍÍmádom a sárkányokat!
Gilran Thalion Glorlyg
=^ . ^=
- Glorlyg
- Nem elérhető
Sil írta:
Jajj. A LotR rajzfilm önmagában annyira szörnyű volt, hogy még mindig nem tudtam rászánni magam, hogy megnézzem a másik kettőt (pedig megvannak)... Viszont táborba szokás szerint viszem a régi LotR képregényemet, azzal elég jól ki lehet akasztani mindenkit, aki még nem találkozott a rajzfilmmel.Missy írta: Számomra kissé megrendítő képek valának a lap alján..
én egyszer végígnéztem egy albumot amibe valszeg a képregényes rajzok voltak, de lehet hogy másmilyenek. Hát nem voltak túl fenköltek, inkább gyermekiek voltak. DE! ennek ellenére kidolgozottak és szépek. A rajzfilmről meg nem nyilatkoznék
Gilran Thalion Glorlyg
=^ . ^=
- Missy
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Jajj. A LotR rajzfilm önmagában annyira szörnyű volt, hogy még mindig nem tudtam rászánni magam, hogy megnézzem a másik kettőt (pedig megvannak)... Viszont táborba szokás szerint viszem a régi LotR képregényemet, azzal elég jól ki lehet akasztani mindenkit, aki még nem találkozott a rajzfilmmel.Missy írta: Számomra kissé megrendítő képek valának a lap alján..
Tears unnumbered
- Missy
- Nem elérhető
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- veramacska
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Érzem, hogy szabad vagyok, de tudom, hogy nem vagyok az."
/E. M. Cioran/
- Sil
- Nem elérhető
(Igaz, az előző kérdés is OFF volt, de azt el lehetett intézni röviden, ez meg elég hosszú választ igényel, nem olyan egyszerű.)
Tears unnumbered
- Elendin Nimnáró
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Theala Vandron írta: Ha a tündék reinkarnálódnak, ugyanazt a nevet viselik, mint az előző életükben? Náluk is úgy megy a reinkarnáció, mint nálunk? Vagy ők emlékeznek is az előző életükre?
Szerintem ez a Kérések kategóriához tartozik,nem a Képekhez.
Elendin Nimnáró/Ithilsil
Mors quid sit, rogitas, si scirem,mortuus essem!
- Theala Vandron
- Nem elérhető
Tudom, hogy OFF, de engem nagyon érdekel a téma...
- Daeron
- Nem elérhető
Tirien Tindomiel írta: mint egy pipi:
www.deviantart.com/view/35230690/
Azta mindenit,ez mi akar lenni??? :confused2:
Nem lehet, hogy ez az Indexben lévő (számomra mindig kérdőjel maradó)
"hidegsárkány" (eredetiben cold drake ha jól emlékszem)?
Auta i lóme!
- Sil
- Nem elérhető
Igen. Nem.Tirien Tindomiel írta: Na most ez a Glorfindel még a Szilmarilokban meghal,nem? Akkor az a Glorfindel,aki a Gyűrű Szövetségében van,az egy másik,nem??
A tündék ugyanis újjászülethetnek, és épp Glorfindel az egyetlen dokumentált eset (és az egyetlen, aki újjászületése után visszatért Középföldére, bár az tisztázatlan - azaz többféle verzió létezik -, hogy pontosan mikor).
Forrás: HoME, XII. kötet (The Peoples of Middle-Earth), Last Writings
Tears unnumbered
- amanibhavam
- Nem elérhető
love is the shadow that ripens the wine
- Tirien Tindomiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Na most ez a Glorfindel még a Szilmarilokban meghal,nem? Akkor az a Glorfindel,aki a Gyűrű Szövetségében van,az egy másik,nem??amanibhavam írta:
NYKFAN írta: sziasztok
minap találtam egy képet, de a 2. szereplőben, illetve ha az, akire gondolok (Éowyn), akkor nem értem, hogy jöhet össze a képen e két szereplő? Melyik jelenet volt ez, mikor feltételezéseim szerint Éowyn és egy balrog harcol?
www.cs.virginia.edu/~dbi9m/fanta ... Howe04.jpg
Az Glorfindel. Silmarillion, 23. fejezet
- Tirien Tindomiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.