KÉPEK
- Ragoran
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Enna írta: Soha nem lehetne minden lenyúzni róla. Folyton új dolgokat, meglepetéseket tartogat.....
Amíg van kereslet,lesz kínálat is.Vagyis amíg lesz aki megvegye,mindíg lesznek új találmányok GyU ügyben.Mondjuk ez a kettő tetszett(a bögrés meg az UV fényes)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Prérifarkas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Sil írta: Akkor mutatok még valamit (mivel ti újak vagytok, nem láthattátok még, amikor először belinkeltem... ):
Az Egy Gyűrű, UV-fényben világító vörös felirattal [size=9:n7i56kft]
Mondjuk a képen sikerült fejjel lefelé lefényképezniük a feliratot... [/size]
.... több mint 600 euróért.
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nefadar
- Nem elérhető
www.barrowdowns.com/images/themes/Mordor1.jpg
www.barrowdowns.com/images/themes/Mordor2.jpg
www.barrowdowns.com/images/themes/Mordor3.jpg
www.barrowdowns.com/images/themes/Mordor4.jpg
www.barrowdowns.com/images/themes/Mordor5.jpg
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Enna Silme
- Nem elérhető
Soha nem lehetne minden bőrt lenyúzni róla. Folyton új dolgokat, meglepetéseket tartogat.....Lalaith írta: Már uncsi, hogy minden bőrt lenyúznak a GYU-ról de ez akkoris tökjóóóóó
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Az Egy Gyűrű, UV-fényben világító vörös felirattal [size=9:jddg16we]
Mondjuk a képen sikerült fejjel lefelé lefényképezniük a feliratot... [/size]
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Sil
- Nem elérhető
Nincs a nyakában. Gorni térdel vagy ül, Legsie meg a háta mögött áll, és a vállára teszi a kezét, hogy biztosítsa arról, hogy nem hibázott a Holtak Ösvényével kapcsolatban...Shagrat írta: Ja, és:
Svindler: azok ott a 12-es képen micsinyának? Kezdjük ott: mér van Legolas Aragorn nyakába? Elég meglepő. Elpusztult Legolas lova? Ha igen, meggyászolom.
Képeket meg keresgélhetsz itt is, lehet szereplőnként is külön keresni (jobboldali oszlop, Characters, show...):
fan.theonering.net/rolozo
Tears unnumbered
- Enna Silme
- Nem elérhető
Juuuuuuuuuj, ilyen nekem is kell!!!!!!!!!!!! :tongue: Nagyon jó!!!!!Sil írta: Hogy miket ki nem találnak: bögrék, amiken hő hatására megjelenik a Gyűrű felirata
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Prérifarkas
- Nem elérhető
www.ilmen.hpg.ig.com.br/imagens/smeagol1.jpg - Nienna
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... shelob.jpg - Banya és Frodó (fúúúj, hát Frodó kissé gázos...)
stonia.ttu.ee/gallery/tolk-shelob.jpg - Samu, Frdó, Banya
stonia.ttu.ee/gallery/tolk-prancing.jpg - PP, avagy a Pajkos Póni
www.sff.net/people/michaeljasper/gollum.jpg - Gollum
www.ortadunya.com/dbimage/client/gollum.gif - Gollam
Galadh
- Prérifarkas
- Nem elérhető
elfwood.lysator.liu.se/loth/h/a/ ... n.jpg.html - Beleghttp://www.tolkiensociety.org/news ... _again.jpg -Túrin, Beleg, Gwindor
gondolin.czweb.org/turambar.jpg -Túrin, Glaurung
www.aragorn.sk/tolkien/Pictures/cal00_12m.jpg - Glaurung
www2a.biglobe.ne.jp/~haseo/cherr ... aramir.jpg - cuki Faramir
fantasygallery.net/hildebrandt/faramir.jpg - Faramir
home.tvd.be/ws35756/Tolkien/arti ... uthien.jpg - Lúthien, Beren, és Gwaihir?
Galadh
- Shagrat
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Shagrat
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Lyra
- Nem elérhető
[size=9:3dnfdfmj]egyéblént sztem az sokkal cikibb, hogy nekem még elképzelésem se volta dologról... [/size]
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Sil
- Nem elérhető
- Nimashilin
- Nem elérhető
Hűűű, de penge vok, figyelitek!
Ciki, ha kiderül, h nem az.
A második sárkányos kép kicsit Godzillára emlékeztet...
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Lyra
- Nem elérhető
Na én rögtön Lúthienre gondoltam, de hát ki tudja!Sil írta:
Hát, lehet éppen ő is, de konkrétan nincs rá utalás... A kép címe: "By Moonlight in Neldoreth Forest". (Igaz, Neldoreth erdeje eléggé Lúthienhez kötődő helyszín... )gollamka írta: Egyébként az ott nem Lúthien?
Ja, És ez fontos, ÉN vagyok Gollamka , csak most már kezdtem felfedezni hogy hány Gollam és Szméagolvariáció szerepel itt, úgyhogy hogy ne keverjetek senkivel, megváltoztattam a nevem.
Húha de ez már nagyon off!
Na néhány sárkányos kép, amoket nem tudok máshova belinkelni :
www.barrowdowns.com/images/readerart/sparky-smaug.jpg www.barrowdowns.com/images/readerart/sparky-dragon.jpg
www.barrowdowns.com/images/readerart/jurious-smaug.jpg Ez a legjobb szerintem
Ez nem tudom mi, de jó
www.barrowdowns.com/images/readerart/sparky-mirkwood.jpg
Ez se rossz: www.barrowdowns.com/images/readerart/jurious-flying.jpg
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Sil
- Nem elérhető
Hát, lehet éppen ő is, de konkrétan nincs rá utalás... A kép címe: "By Moonlight in Neldoreth Forest". (Igaz, Neldoreth erdeje eléggé Lúthienhez kötődő helyszín... )gollamka írta: Egyébként az ott nem Lúthien?
Tears unnumbered
- Lyra
- Nem elérhető
Igen, igen a másodikra gondoltam, köszönöm !!!!!!!!!(hát nem szép)Sil írta:
A Ted Nasmith-féle táncoló Lúthien ez (de itt nem kék az erdő...):gollamka írta: Én is szeretném magkérdeni, hogy az a kép amelyik a szilmarilok egyik kiadásában van, az a kékes árnyalatú erdő, amiben Lúthien táncol, és asszem Ted Nasmith festette, szóval valaki esetleg tudja, h hol találom meg?
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... uthien.jpg
Viszont azt hiszem, rémlik, melyik képre gondolsz, mindjárt megkeresem.
No, erre gondoltál? (Ez is Nasmith... ):
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... nlight.jpg
Egyébként az ott nem Lúthien?
Lyra
- Ragoran
- Nem elérhető
1ébként meg minden kép cép
- Sil
- Nem elérhető
A Ted Nasmith-féle táncoló Lúthien ez (de itt nem kék az erdő...):gollamka írta: Én is szeretném magkérdeni, hogy az a kép amelyik a szilmarilok egyik kiadásában van, az a kékes árnyalatú erdő, amiben Lúthien táncol, és asszem Ted Nasmith festette, szóval valaki esetleg tudja, h hol találom meg?
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... uthien.jpg
Viszont azt hiszem, rémlik, melyik képre gondolsz, mindjárt megkeresem.
No, erre gondoltál? (Ez is Nasmith... ):
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... nlight.jpg
Tears unnumbered
- Sil
- Nem elérhető
- Lyra
- Nem elérhető
Lyra
- Cerebrum
- Nem elérhető
svindler írta: Felkerult cirka 30 uj kep a kiraly visszaterbol. A galeria itt lathato:
www.tolkien.hu/palyazat/galeria/ ... =12&cat=42
Aragorn a 26-os képen már az Andúrilt szorongatja?
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Enna Silme
- Nem elérhető
ÁÁÁÁÁÁ, kösziiiiiii!!!!!!! Király, nagy K-val!!!!!!Sil írta: Enna: itt a kép, J. Madlener festette:
www.jrrtolkien.org.uk/Images%202 ... ggeist.jpg
[size=9:20wpzxzt]Tavaly már egyszer megkerestem. [/size]
- svindler
- Nem elérhető
www.tolkien.hu/palyazat/galeria/ ... =12&cat=42
- svindler
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
www.jrrtolkien.org.uk/Images%202 ... ggeist.jpg
[size=9:12emrunz]Tavaly már egyszer megkerestem. [/size]
Tears unnumbered
- Enna Silme
- Nem elérhető
Mostanában olvasom Tolkien mester életrajzát, és egyhelyütt megemlít a könyv egy képeslapot, amit Tolkien Svájcban vett. (Asszem.) És ezen a képeslapon egy nagyszakállú öregember ül, széles karimájú kalapban, és asszem, valami őzike is van ott... nem tudom már biztosan, nincs nálam a könyv sajna. Na, és ennek a képnek a címe: Der Berggiest, avagy a Hegyi szellem. A festő nevét elfelejtettem..... De majd utánajárok.
A lényeg, hogy Tolkien gondosan félretette a képet, és évekkel később ezt írta a hátoldalára: "Gandalf eredetije".
Sz'al, kérdés: Nincs meg valakinek véletlen ez a kép???? Irtóra érdekel, milyennek kell képzelni az eredeti Gandalf!!!!!!!!!!!!!!!
- Ragoran
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.