KÉPEK

Több
21 éve 5 hónapja #124543 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: KÉPEK

Ragoran írta: ki a szösz az az Imrahil?

Hát Imrahil... Dol Amroth fejedelme, akin látszik, hogy tünde vér is folyik az ereiben, és hattyús lobogója van... :roll: Nem emlékszel rá? 8O Akinek a lányát, Lothírielt elveszi Éomer... Sokat szerepel Minas Tirith ostrománál...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #124535 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: KÉPEK
Sil:Hát ez lehet,h örök rejtély marad :roll: :lol:

ki a szösz az az Imrahil?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #124524 Írta: Sil
Fio: most nem a LEP-re gondoltam, hanem hogy akkor kivel priviztem Brisa avatárjáról pár hete, ha nem veletek? :hein: :oops:

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #124521 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: KÉPEK
Sil: köszi szépen szobatárs...... Külön flopira elmentetted nekem csak utána elfelejtetted elküldeni és Ulmo küldte el... De még egyszer köszönöm! :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 5 hónapja #124517 Írta: Sil
Azért a biztonság kedvéért ide is berakom az Ulmo-féle fantasztikus, új, óriási RotK-képeket (hátha valaki nem jár a Film témakörbe) :roll: :
www.theonering.net/scrapbook/group/797

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #124512 Írta: Ragoran
Az a motor naon rulz!!! :lol:
A GyU képek dettó! :wink:

Több
21 éve 5 hónapja #124492 Írta: Sil

Fiona írta: Segitsen nekem valaki!!
Régebben Ulmo elküldte nekem azt a képet amelyen Galadriel ábrázolják egy igen eredeti megformálásban. Brisa avatárjának a képe.. És azt én véletlenül teljesen kitöröltem és nem találom... :cry: :evil:
megtudná ezt nekem vki keresni????

Köszönöm előre is.

img-fan.theonering.net/rolozo/im ... adriel.jpg :wink:
[size=9:3vuohs1b]Hé, biztos, hogy Ulmo volt, és nem én? Csak mert rémlik valami ilyesmi...[/size]:roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #124484 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: KÉPEK
Ezt nektek is látnotok kell!!
klikk

I make my own luck.

Több
21 éve 5 hónapja #124445 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: KÉPEK
Segitsen nekem valaki!!
Régebben Ulmo elküldte nekem azt a képet amelyen Galadriel ábrázolják egy igen eredeti megformálásban. Brisa avatárjának a képe.. És azt én véletlenül teljesen kitöröltem és nem találom... :cry: :evil:
megtudná ezt nekem vki keresni????

Köszönöm előre is.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 5 hónapja #123681 Írta: Sil
Itt van lent pár Gy. U. poszter, amit mostanában kezdtek árulni a Tescóban :wink: :
katt ide

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #123575 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: KÉPEK
PJ egy egész kicsit egy orángutánra hasonlít... 8)
A jelvény nem ismerős. Bár ha nagyon elvonatkoztatunk, akár a JRRT jel is lehet... :roll: :?:

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
21 éve 5 hónapja #123516 Írta: Ragoran
Á resta nin!
Megint nem tom mit találtam!
ez itt vmi jelvény v gőzöm sincs mi.
PJ(őt felismerem!:o)
Sil:Köcce,rájöttem,csak egy oldalon célszerű olvasgatni is általában :roll:

Több
21 éve 5 hónapja #123514 Írta: Sil

Ragoran írta: Dín:Nem tok angolul 1ébként biztos tök jó..

Nem is olvasgatni kell (bár jó kis infók is vannak), hanem nézelődni... :wink: Azon az időszalagon rákattintasz, amire lehet, és máris körülnézhetsz ( :!: ) Tolkien életének főbb helyszínein. :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #123508 Írta: Ragoran
Svin:Hát sztem is elég erősen WarCraft szaga van a dolognak és,ha feliratokat nem nézek,csak a játékból szedett képeket rá nem mondom,h GyU...A Boromir rajzban pedig az nem tetszik,h oan nagy a teste és kicsi a feje.. :roll:

[size=9:3dxwiaps]Dodiee:Sztem egész jók lettek a TTT-ben a hiénák :oops: [/size]

Dín:Nem tok angolul 1ébként biztos tök jó..

Több
21 éve 5 hónapja #123223 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: KÉPEK
Nem a művekhez, hanem JRRT életéhez kapcsolódóan: www.chem.ox.ac.uk/oxfordtour/tol ... index.html

Szerintem megéri megnézni, elég jó. :wink:

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
21 éve 5 hónapja #123219 Írta: Sil
a www.hardwired.hu -n is van egy halom kép a játékokról, meg mindenféle játékelőzetes is (pl. határozottan emlékszem valami balrog hentelésről szólóra... :roll: ). A RotK játékból is van egy 40 MB-os részlet (sajnos, nincsenek benne azok a bizonyos filmbejátszások).

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #123108 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: KÉPEK
Hát, Svin, nem tudom. Ha nem tudom elöre, hogy ez egy Gyürük Ura témájú játék, biztosan rávágom hogy WarCraft 3. az egyetlen(mmnt persze a karaktergafikákon kívül) ami kicsit is utalt ezeken a képeken ara, hogy mihez kapcsolódik a játék, az a második sor középsö képén a Frodo Baggins felirat.. Azért reménykedek.. de nagyon WarCraft szaga van, föleg a környezet ábrázolásában.

Viszont a többi kép nagyon jó, bár Boromir egy kicsit barbárosra sikeredett, viszont jó, hogy Legolasnál nem vették át a film "álmodozó tekintetü" tündéjét. a Balrog pedig halálosan jóóó!!

És a vargok se a film plüsshiénáira hajaznak, szerencsére:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 5 hónapja #123105 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: KÉPEK
Keszul egy WarCraft stilusu strategiai jatek
Lord of the Rings: War of the Ring cimmel.
Fotok, grafikak itt:
pcdome.gyaloglo.hu/gallery.php?id=1639

Több
21 éve 5 hónapja #123033 Írta: Ragoran
Rían:buzis képek alatt mit értesz?Ien összevágott fotókra?Oanoktól lécc kímélj!háttérképek télleg rulzanak!
Ez a súlyos kép meg télleg eléggé..hmm...érdekes

Több
21 éve 5 hónapja - 19 éve 7 hónapja #123017 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: KÉPEK
Nagyon :agree: :fight: képeket leltem a filmből a

freewallpapers.freeweb.hu/film/l ... erings.htm

oldalon. Nézzétek végig Őket! Megéri :D !!!

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
21 éve 5 hónapja #122904 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: KÉPEK

Galadh írta:

Nimrodel O Lorien írta: A valákról keresnék képeket. Nem tudjátok, hogy hol találhatnék?
Köszi!

Nimrodel, ha kicsit visszaolvasgatsz, megtalálod azt a linket, amin keresztül olyan oldalra jutsz, ahol az összes kép a Valákról megtalálható.
Na eztet jól megaszontam 8)

Köszi a segítséget, megtaláltam!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 5 hónapja #122902 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: KÉPEK

Elryn írta: ÁÁÁ! Ez nagyon súlyos! img-fan.theonering.net/rolozo/images/nik.../varda_and_manwe.jpg

A nagyon súlyosnál is rosszabb....

Több
21 éve 5 hónapja #122862 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: KÉPEK

Nimrodel O Lorien írta: A valákról keresnék képeket. Nem tudjátok, hogy hol találhatnék?
Köszi!

Nimrodel, ha kicsit visszaolvasgatsz, megtalálod azt a linket, amin keresztül olyan oldalra jutsz, ahol az összes kép a Valákról megtalálható.
Na eztet jól megaszontam 8)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 5 hónapja #122218 Írta: Ragoran
Képek cépek.
Nimrodel:Ha otthon lennék keresnék Neked,de a suliban oan lassú a gép,hogy egy mozgássérült csiga 10x megelőzné.De már keresett vki,szal nézz vissza a topikban.

Több
21 éve 5 hónapja #122107 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: KÉPEK
A valákról keresnék képeket. Nem tudjátok, hogy hol találhatnék?
Köszi!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 5 hónapja #122013 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: KÉPEK

Minerva írta: prettyanimeboys.com/lotrsta3.html
prettyanimeboys.com/lotr2roarcover.jpg
prettyanimeboys.com/lotr2stcover.jpg

Húúúú, a középső elég gáz, de a másik kettő nem is olyan rossz. Pláne az elsőn FRODÓ !!!! 8) Nekem legalábbis bejön. Van még ilyen stílusú képetek?

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
21 éve 5 hónapja #121890 Írta: Elryn
Elryn válaszolt a következő témában: KÉPEK

"Hajamba hét csillagot és szalmát tűztem én"

Több
21 éve 5 hónapja #121577 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: KÉPEK
Sil: köszi, de nem állíthatom át a felbontást... Viszont a Rolozo-n megtaláltam sok (számomra) új képét, nagyobbak is, mint a hivatalos oldalon. Itt.
Alan Lee-hez ez is jó lehet:
www.aumania.it/fa_lee1.html
[size=9:w3xe64ys]OFF: ez az 500. hozzászólásom! Éljek! Éljek! :) [/size]

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 5 hónapja #121508 Írta: Sil

Minerva írta: Valaki tud nekem egy Alan Lee összes festményei oldalt mutatni?

Hát olyat nem (hivatalos oldala nincs), de a Rolozotolkien szerintem egy jó közelítést ad:
katt ide

Minas Tirith by Alan Lee:
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... /lee36.jpg
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... tirith.jpg
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... /lee48.jpg

És néhány khm-khm... ismerős motívum szintén tőle (ha valaki még nem ismerné ezeket...):
illusztráció a Hobbit-hoz, híd Völgyzugolynál...
Galadriel Tükre
kőtrollok
Pelennor mezeje
Orthanc
Gollam megszelidítése

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #121497 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: KÉPEK

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.943 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére