Megye - Hobbitok

Több
22 éve 2 hónapja #71412 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Mértneizlene? Elégsok mindent megesznek... :roll:
A te gombádért bisztos odalennének! 8)

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #71405 Írta: Melinda
Melinda válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Mostanában az jár az eszemben, hogy ha "véletlenül" meglátogatnának a hobbitok, mit is tudnék nekik hirtelen összeütni.... Szerintetek? Azt tudom hogy szeretik a gombát... de az nekik nagyon kevés szerintem. No meg én is úgy megkóstolnám amit ők főznek! :) Vajon mennyire hasonlít az ő ételeik a miénkhez? :) És vajon ízlene nekik a mi kajáink?????

-she said-"...May it be a light to you in dark places,
when all other lights go out..." (Galadriel)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #71404 Írta: Melinda
zsoffija: Pedig ahol Frodó van, ott van Samu is... :)

Több
22 éve 2 hónapja #71134 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Hobbitleány: Lopd már el a Gyűrű Keresését... :evil3: :twisted: :twisted:

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
22 éve 2 hónapja #71123 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Yó lehet egy olyan apával....
Nekem csak a GyU I-III-ig,meg a Szilmarilok van meg...

Több
22 éve 2 hónapja #71099 Írta: Hobbitleány
Hobbitleány válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Értemj Orlando. Akkor hajrá!!!
Képzeljétek, voltam a barátoméknál, és benéztem a könyvespolcra. Mit láttam?? :?:
:arrow: Ott volt a GYU, A Babó, A Szilmarilok, és a Gyűrű keresése is!
Na ehhez mit szóltok? Kiderült,k hogy az apukája Tolkien-fanatikus! :D

-Én elviszem a Gyűrűt-mondta-, bár az utat nem ismerem.

Több
22 éve 2 hónapja #70873 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Melinda:a képen szegény Samut szinte észre sem vettem... :D
Galad:elektromos gitár... :biggrin2:

énistali?

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 2 hónapja #70773 Írta: Orlando
Hobbitleány:elméletileg én szervezem a talit!!!!

Több
22 éve 2 hónapja #70751 Írta: Hobbitleány
Köszi Estel, majs gyakorlok. :wink:
Tök jó ez a kép a hobbitokról! Tök édik.
A taliban én is bennelennék, csak vki szervezze meg.

Több
22 éve 2 hónapja #70350 Írta: Melinda
Imádom a hobbitokat! :bounce:
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... _53_56.jpg

Több
22 éve 3 hónapja #69911 Írta: Orlando
Trufa és Pippin (vagy Pippin és Trufa) rayongók!
Szervezzünk találkozót!
Mindenkire számítok!!!!

Több
22 éve 3 hónapja #69712 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Ulmo olvastam a Hobbitodat...Kicsit furcsa igy normálisan olvasni.... :wink: Gratula....

Több
22 éve 3 hónapja #69661 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
A filmben Bilbó ünnepségén szerepel hegedű, furulya, kicsi dob, és mintha az egyik zenésznél köcsögdudát láttam volna...

Több
22 éve 3 hónapja #69630 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Hajrá, Hobbitleány! ;)
Könnyen lehet, hogy Te leszel az első szájherfliző hobbit... :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 3 hónapja #69591 Írta: Ithilgalad
Az bisztos Dez!! Bár alig hiszem, hogy gitár lett volna közöttük... :wink:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 3 hónapja #69589 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Trombita, kürt, duda, furulya - Bilbó születésnapján azt hiszem, csak ezeket nevezik néven. De valószínűleg voltak húros és ütős hangszereik is, enélkül nem is zenekar egy rendes, tánczenét szolgáltató zenekar.
Jó lett volna, ha fennmaradnak kották is Tolkien művei között... :wink:

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
22 éve 3 hónapja #69136 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok

Elrond írta:
Ja és még valami: Nem tartozik ide, de Svindler!! Kéne egy olyan topic melyben a GyU-t (Szil-t, Babot) és a HP-t ill. Tolkient és Rowlingot lehet össze hasonlítani!

Ez a topic mar volt (sajnos)....szentem nem kell es nem is szabad ujra megnyitni mert ott nagy viszalyok voltak...."Izlesek es pofonok"

Több
22 éve 3 hónapja #68842 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
na igen, de az archívumok le vannak zárva :roll:

n8n returns

Több
22 éve 3 hónapja #68801 Írta: Hobbitleány
Na már megint itt vagyok. Lent voltam vidéken a nagyiéknál. Már úgy hiányzott a fórum!!! :bawling: De mostmár jobban vagyok. Olyannyira, hogy vettem magamnak egy szájharmónikát! Még nem igazán megy, de gyakorlom! Apropó. A hobbitok játszottak vmilyen hangszeren? BOcs, ha csak én vagyok lemaradva, de tényleg nem emlékszem. :oops:

Több
22 éve 3 hónapja #68663 Írta: Ithilgalad
Elrond: volt ien topic. ld:archívum.

Több
22 éve 3 hónapja #68660 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Az irhafakók biztosan vadászgattak, de a többi fajta nem hinném. A sztúrok szerettek úszkálni, pancsolni, csónakázni, a gyapábúak pedig egész nap a hasukat süttették a napon... 8)

Több
22 éve 3 hónapja #68445 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
galad: Igen, az is Tuk Bandobras (Bikabúgó) volt, aki a golfjátékot is feltalálta... :)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 3 hónapja #68353 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Hobbitéletmód?? A kajálást bírom. Egyszer, úgy négy-öt évvel a bátyámmal versenyeztünk, hogy ki tud több körözöttes kenyeret megenni. Hétnél kidőltem... Én hánytam, ő nem.

Foci: jöhet!
Golf: nekem nem tetszik ez a sport.
Vadászat: Istenem tünde-lelkületű vagyok. Szeretem a természetet. És az állatokat... MEGENNI!!!!!!! :biggrin2: No tehát a rókavadászatról le tudnék mondani.

Ja és még valami: Nem tartozik ide, de Svindler!! Kéne egy olyan topic melyben a GyU-t (Szil-t, Babot) és a HP-t ill. Tolkient és Rowlingot lehet össze hasonlítani!

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
22 éve 3 hónapja #67944 Írta: Ithilgalad
Ulmo: Ha lóháton nem is, talán pónin... :P
Vhol volt, hogy hogy meglepőttek, mikor nem egy pónit, hanem "igazi, nagy lovon" láttak vkit.... (de nemtom már hol...)

Több
22 éve 3 hónapja #67932 Írta: Hobbitleány
De azért az se semmi, hogy a gyerekeket azért engedték el sokáig, hogy ezzel potyán etessék őket...Ez is tetszik. Képzeljétek el, ahogy beállítok anyuhoz:-Éjjel xy-nál aludhatok? Nyugi, csak enni megyek.. :wink: Tök jó!

Több
22 éve 3 hónapja #67931 Írta: Ithilgalad
Ha cipőre nem is másra azért volt gongyuk....
De azokat a szórakozásokat amiket lecsaptak én is eltudnám viselni!

Több
22 éve 3 hónapja #67927 Írta: Hobbitleány
Azért a hobbitéletmódhoz hozzá tudnék szokni.. Egész nap csak pihenni, meg szórakozni, úgy, hogy a cipőre sincsen gondod! Isteni.

Több
22 éve 3 hónapja #67881 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Ulmo: :eek4: eek! akkor bocs mindenki!!! :oops:
hogyan kapcsolódhatnak ki?
háát....szerinbtem eléggé hasonlóan, mint mi, emberek (főleg az emberek 8) najó :D ) tehát tácoltak és nagyon sokat énekeltek, meg, úgy látszik golfoztak, és fociztak, és célba dobtak.
a tündék is a tácban énekben lelték örümüket, de persze Legolasnak elég volt egy nagy séta egy szép erdőben... :itscool:
az orkok kínozták a foglyokat, így kapcsolódtak ki :down: :rmad2:
a törpök az aranyakat bámulták, etc. :cool2:

n8n returns

Több
22 éve 3 hónapja #67748 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Nem csak dobni tudtak nagyon jól a hobbitok, hanem minden olyan "sport"-félében jeleskedtek, amiben célba kellett találni, azt hiszem. Egy helyen mintha az íjászatot is megemlítették volna... Nem beszélve az almadobálásról, de erről Páfrány Pockó tudna többet mondani... :twisted:

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
22 éve 3 hónapja #67743 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Ez tök érdekes téma sztem...hogy milyen ''szórakozási-lehetőségek'' voltak/vannak ;) Középföldén. Mondjuk sztem ezek a dolgok leginkább a hobbitok körében voltak eltejedve, hisz, mint tudjuk ők igazán tudnak élni.... :lol:

Mert pl. a tündék sztem egész más módón kapcsolódtak ki...énekléssel (jó, ezt a hobbitok is szeretik... :) ), verseléssel, olvasgatással, tehát olyan kicsit ''magasabbrendű dolgokkal'', amíg a hobbitok gondolom ilyen mozgalmasabb dolgokat is kedveltek, mint pl. ezek a sportok (?)...meg persze a sörivás.... :cheers: :sungl:

Azt lehet tudni, hogy Tolkien mennyire merült ebben a témában? :) Mert pl. ott van Rowling, aki elég nagy hangsúlyt fektette rá, hisz megalkottott egy teljesen különálló sportot, de Tolkien ezt annyira nem tartotta fontosnak sztem... (javítsatok ki, ha tévedek ;) )

I feel complete when I feel sick inside

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.605 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére