Élménybeszámolók

Több
20 éve 6 hónapja #187576 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
No. Hazaértem. 8)

Közgyűlés: jó volt. :wink: És az volt a legjobb, hogy konstruktív volt. És jó hangulatú. És... mittomén.

Ezúton gratulálok Brisának az elnökségi tagságához, illetve Brandírnak és Telcontarnak az FB-tagsághoz!!

Egy-két kiragadott momentum:
:arrow: megérkezem villamossal a Wesselényire -- tömeg(h) ((c) by Anyám :) = ). Na mondom, ezek csak mi lehetünk. 8)
:arrow: természetesen a kgy. nem határozatképs, egyebek mellett ki hiányzik? Na ki? A mi hőn szeretett alelnökünk, nagyapám, azaz A.n.c.y. (ezt csak nem javítja ki a fórum). :mrgreen:
:arrow: jó a hangulat
:arrow: _Neo hülye szóviccei
:arrow: még jobb a hangulat
:arrow: locsolókommandó!! :D (Csak azt sajnálom, h Brisa kimaradt a szórásból... na nem baj, jön még kutyára úthenger 8) )
:arrow: szavazás
:arrow: le kellett lépnem :(

Ezek voltak a jó dolgok. De! És itt most hadd lohasszam a közhangulatot kissé:

Nagyon nem tetszett, hogy ötvenhét (57!!) ember bírt csak megjelenni. Én megértem, h más program, meg mittomén, de ez durva. Könyörgöm, emberek, cirka kétszáz tagja van a Magyar Tolkien Társaságnak! :!: Nekem ne mondja senki, hogy ebből ez az időpont csupán a negyedének volt jó. Egy-két emberről tuok/tudunk, akik előre jelezték.

De ez a továbbiakban igen-igen súlyos problémákat fog felvetni, és én a magam részéről mindent meg fogok tenni, hogy ezt az inaktivitást szankcionálni lehessen! Igen szomorú vagyok, hogy egyeseknek baromi kényelmes beleülni a készbe, de ha tenni kellene valamit, akkor már büdös a dolog. :?

Akinek nem inge, ne vegy magára, satöbbi.

De rulz volt. 8) Jó veletek, na.

Léli, köszi a CD-t!

Lamorak, köszi a beszélgetést!

Mindenkinek köszönöm, hogy ott lehettem!

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #187568 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Artemisz (Celebthil) írta: Felfedezzük, milyen a Kószaszex:
- ÁÁÁÁÁÁÁÁhhhhhhhhh......
- Fuhhhhhhhhh....
- Oooooooooohhhhhhhhh.....
- Mmmmmmmmhhhhhhhhhhhhh.....

8O 8O 8O Khm... különös módja a túrázásnak... :wink:

Bár ettől függetlenül is fantasztikus lehetett, bár én nem bírtam volna ki mászni az esőbe-sárba és bőrig ázni, de minden elismerésem a Tietek!!! Szép volt, különösen Peredhil! :D

KGY jó vót, és érdekes, és jó vót csatlakozni is, és van már igazolványom. (BEEE!) És jól lelocsoltuk a népet. :mrgreen:

argh

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #187560 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Üdv!
az első beszámoló a KGYról!

Eőszőr azt hoittem hogy ugyaniolyna uncsi lesz mint a tavalyi volt de hál'égnek tévednem kellett:DDÖsszegyűtűnk, majd mindeni előrébb ült, elfoglata a helyét. Mögöttem Jaco valami embernek a verseit vagy miejit akarta felolavsni.. Szerencsére nem hagytuk neki (nagyon fáradt votam na) Előszőr megvitattuk, hogy mit csinátunk tavaly, mennyi pénzünk van meg ilyenek. Aztán megvitattuk, hogy eztuán szavazni fogunk mindenrpl. Majd ebédszönet amit a meckibe tölöttünk (Iru mégegyszer köszi a műanyagkaját, az igazi kolbászos sajtos szendvics akkorsi nagyon finom)))

Ery és Alyr vicceket mesélt (me gén is) és meghallgatahttam a Sztrapacska elméletet. (közben vadul villogatatva az F.B.I os igazoványom)
Visszatérve sikoltást hallotam kirhonaokk beállok dodiék mögé majd megjelenik pók "Rabyn te még nem kaptál" felkiáltással és leönt vagy fél liter vizzel... Galadh közben távozik. (azért érezd majd jol magad!) Visszacsücsülünk és szavazunk rendületelenül! A szavazás eredményeképpen megválasztjuk Telcot és Brant felügyelőbigyónak és Brisát meg elönkésgi tagnak (gratula nekik ezúton is!)
Majd megvitatjuk hová NEM megyünk a nyáron (könyörgöm szigetre menjönk ki ezzel kapcs infokat a mtt topicba irok nektek!)
aztán hazamegyünk. .illetve csak mogy meg én miután elkisértük a társaságot a Mirákuloumba.

Na csók

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 6 hónapja #187548 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Peredhil megcsinálta.
11 óra alatt a teljesíthetetlen terepen megjárta az 50 kilométert.

Gatulálok!

Több
20 éve 6 hónapja #187530 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Pussz, Népek! (Közgyűlők és nem közgyűlők)

Ím, itt az első, legfrissebb beszámoló a Gerecse-50-ről
- amiből közkívánatra Gerecse-26 lett, ugyanis Héregnél kiálltunk kivéve Peredhilt, aki számításaim szerint úgy Koldusszállásnál járhat mostanság... :roll:

Tegnap este Telcontar, Laurelin, Esgal, Peredhil, és Telco unokaöccse, Attila jöttek aludni hozzám. Angwen visszamondta, sajna... :( (Jobbulást, tüncöm!)

Már a buszon agyonröhögtettük egymást különféle filmes poénokkal, majd káprázatos vacsorát kaptunk (az én Anyum, höhö.. :twisted: ), kicsit beszélgettünk, elrendeztük a szedett-vedett fekhelyeket, aztán ALVÁS.

Másnap (azaz ma) reggel (amit szinte mindenkinél különböző valószínűtlen rémálmok előztek meg) felkeltünk, szalonnás rántottát reggeliztünk, ahogy a hobbitoknál szokás, ekkor hangzott el a nap első poénja:

Anya: Tejet valaki?
Peredhil: Hideg vagy meleg?
A: Megmelegíthetem..
P: Köszönöm, nem, én csak hidegen szeretem.... (Peredhil aludt legkevesebbet, tenném hozzá.. ez még később is visszaütött..)

Indulás, a Starthelyre, amit 6:55kor hagyunk el. Az eső szemereg.
Betérünk az erdőbe. Az eső még mindig szemereg.
A Három Grácia előrenyomul, de hol vannak Telcóék?
A sár bokáig ér, hegymenetben egy lépés előre, két lépés csúszva vissza. (EZ NEM VICC! :evil: )
Esgal gatyójára kéne egy sárhányó...
Laurelin, újoncként a legjobban győzi, én lassacskán kiköpöm a tüdőmet...
Az eső megered, először csak kicsit...
Peredhil is utolér minket, négyesben megyünk tovább. Esgal kicsit lemarad, de hamar behozza.
Vége a hegymenetnek, az esőnek sajnos nem.
Laurelin mobilja csörög. Telco az. MIII??!! ELTÉVEDTEK?! Azt meg hogy? 8O .. Mindegy, majd behoznak.
Kedvenc terepemre érünk, egyenes kövesút, alig sáros. Énekeljünk, javaslom én. Mit énekel egy kósza-kommandó? Naná, hogy az Országúti Nótát!
Első versszak vígan lemegy.
Majd:
"Találhat, aki jól kutat
rejtett kaput, vagy új utat"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*ez itt azt akarja jelenteni, hogy ebben a minutumban teljesen egyszerre kitört belőlünk a hangos, eszeveszett RÖHÖGÉS, de vagy öt percen át folyamatosan*
Szegény Telco.. Szegény Attila..
A könnyünk is potyogott... Hihetetlen...
Na, jó, folytassuk:
"Talán ma észre sem veszi,
de holnap biztos megleli"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"És a titkos ösvény mind övé,
a Hold felé, a Nap felé.."
De hol van itt Nap, könyörgöm!!!!
Baji vadászház (8 km), Telcóék sehol.
Esik, esik, és esik, egyre agresszívabban, a sár miatt pingvinjárásban futunk a lejtőn.
Előremegyünk Laurelinnel. Az eső már szakad.
Tardos. (13 km) Kicsit megállunk WC-zni.
Többiek óne..
Telcótól telefon érkezik, hogy mivel nem akar tüdőgyuszit kapni, inkább kiszáll Héregnél. Kicsit elszontyolodunk, de aztán rájövök, még a mentális állóképességem is kevés ahhoz, hogy felvigyen a Bányahegyre. különben is, vkinek haza kell hozzánk navigálni Telcot meg Laurelint..
Kisvártatva:
Én: Odass, állatok! És négy lábuk van!
L: Marhák!
Én: Ezt inkább ők mondhatják miránk...
Mint később megtudtuk, ez Esgaléknál következőképp zajlott:
E: Nézd, szürkemarhák!
P: Szürke? Hol?
E: MARHA!
P: Kösz...
E: SZÜRKEMARHÁK! Ott, te barom!
(Laurelin kommentárja ez volt:
Marha vagy barom, nem mindegy?)
Továbbmegyünk, még mindig esik, bár talán kevésbé. Utolérjük Esgalt, Peredhil kilépett oldalra, nem várunk rá, majd utolér. A sár lassanként elviselhetetlen.
A vércukrom meredeken zuhan, leállunk kajálni. Kis idő múlva megérkezik Peredhil, felfedezi, hogy Laurelin épp egy hangyaboly közepébe helyezte a hátizsákját. Khm...
Semmi gáz, megyünk tovább, Peredhil mézespuszedlija gyorsan elfogy.
Másfél méter széles, oldalra lankás szerpentin, sziklákkal tarkítva, félméteres sárral.. zseniális terep... :?
Pusztamarót. (20 km)Talán nem kéne leállni, már ettünk. A szintidő a körülményekhez képest fantasztikus, de totál ki vagyunk nyuvadva már.
Sebaj, Héregig már akár négykézláb is... Esgal erősen vacillál, folytassa-e, maradjon-e, már piszkosul át vagyunk ázva. És a szelet akkor még nem is említem...
Az út ha lehet, még rosszabb, Esgal bokája kicsúszik a lankás rész irányába. :arrow: Rövid döntés: Megállok.
Héreg. (26 km) Egy temető mellett.
L: Itt temetik el azokat, akik nem bírták...
Felfedezzük, milyen a Kószaszex:
- ÁÁÁÁÁÁÁÁhhhhhhhhh......
- Fuhhhhhhhhh....
- Oooooooooohhhhhhhhh.....
- Mmmmmmmmhhhhhhhhhhhhh.....
VÉGRE LEÜLHETÜNK!
Tapasztalatcsere a külön töltött útszakaszokról, az eső megint szakadni kezd. Hangot adunk nemtetszésünknek:
E: Ulmo, miért teremtettél esőt, olyan jól eléltünk volna homokon!
P: Le fogom rúgni Manwét!
Én: Akkor már Ulmót is!
E: Esküszöm, ha cérnát fűznék a fogaimba, tudnék vele varrni!
Témaváltás:
E: Peredhil, legközelebb hozok neked Carmina Buranát!
P: Kinek a búrája??!
P: Na, ki találta fel az M&M's-t?
???
P: Melkor és Manwë!
(Kószaszex-effektek újfent...)
Nagy nehezen befutnak Telcóék, az Országúti Dallal fogadjuk őket (DE GÖRÉÉNY), na, húzzunk haza! Peredhil nem jön. Ő tudja.
Leülünk a buszmegállóban. Egyik téma: Harry Potter.
T: Kivel fog összejönni Hermione?
Én: Ronnal fog összejönni a Harry... (Potter következő részében, akartam még mondani, de: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....
Hm... :evil:
L: Liberális mai könyv, végülis...
Nagy nehezen hazakeveredtünk mégis, Laurelin majd megfagy, forró tea rúlz, Esgal kimossa a gatyóját, végül, kissé agresszív közbehatásra elfogadja az egyik nacimat, ne kelljen sárosan mennie. Telcóék is sietnének.
Elindulnak, hálás köszönöm-ök és nyájas igazánnincsmit-ek egész kavalkádja hanzik el..
Egyszóval: CSODÁLATOS VOLT, KÖSZÖNÖM NEKTEK, MINDENKINEK! (Főleg Anyának, hogy ilyen kedves volt a többiekkel)
Na, ennyi.. Kíváncsi volnék, hol jár most Peredhil... :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #187378 Írta: Jacopo Belbo
Jacopo Belbo válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
A tizenharmadikai győri taliról röviden, meg ilyesmi:

:arrow: kora reggel felkelek, aztán be Budapestre, szerencsére nagybátyám behozott kocsival, semmi kedvem nem lett volna buszozni
:arrow: nagyon korán érek oda :arrow: érdekes elemek a Keleti Pályaudvaron és környékén
:arrow: elmegyek sétálgatni, mire visszaérek, ott találom Szürke kollégámat, Fimet, és Peredhilt. kezd megfájdulni a gyomrom. :(
:arrow: vonatút: "mi egy cooltúrális társaság vagyunk" :D
:arrow: megérkezés, üdvözletek, ilyesmi. a gyomrom egyre jobban fáj. :(
:arrow: Zenepavilon, bolt, Fio ajándékának beszerzése, üldögélés a folyóparton
:arrow: Valami erdőbe megyünk, ami messze van
:arrow: még mindig messze van
:arrow: egyre jobban fáj a gyomrom
:arrow: megérkezünk. játszótér rúlz. volt hinta, úgyhogy hintáztam párszor. (Hallod, Nodlee BP-m? ;) )
:arrow: beszélgetés Eiával mindenféle lélekemelő témáról
:arrow: firkálgatás füzetekbe, gyomorfájás miatti pihenés-próbálkozás
:arrow: felakasztatom magam
:arrow: további földön fekvés, aztán ücsörgés, Activity rúlz
:arrow: locsolás, Maglort miközben lerángatják az emelvényről, rálép három ujjamra, és kicsit fáj :D
:arrow: menekülés... "le az útról!"
:arrow: újabb beszélgetések
:arrow: Delírium célbavétele, közben előadást tartok a delirium tremensről :D
:arrow: a Deliriumban sikeresen megrendelem az utolsó adag sültkrumplit... :D és még kólájuk is van... cool hely :D
:arrow: a Delírium még mindig giccses
:arrow: Calával törvénytelenházasodunk, köszi, Maglor :D
:arrow: vonatút hazafelé
:arrow: McDonaldsban Alyrral újabb lélekemelő témák, pl. túlélési módszerek atomháború esetén, sci-fi novellák felemlegetése
:arrow: haza :(

köszi mindenkinek, hogy ott volt, és bocsánat az elég nyomott hangulatomért - legfőképp a gyomorfájásom okozta... jó szokása szerint :P ... szóval örülök, hogy ott lehettem :D köszi a szervezőknek :D

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"

Több
20 éve 6 hónapja #186877 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Nohát, amint látom itten már írtak egyesek hangulatjelentést vagy effélét a Győri Titkos Tarjaszekta Naggyűlésről (ezt most találtam ki, teccik? )

Én is írok eztazt:

- Ébredés hajnali félhatkor
- A vonat úgy gondolta hogy nem áll meg nálunk, mer ugyanmáméris, hacsak 50en állunk a peronon
- Következővel hálEru, időben odaértem
- Vonatút, Sítúra felolvasás
- Megérkezés, irány a zenepavilon, ahol több véset készült különböző témákban különböző eszközökkel
- Elmennek Kaisersbe, de a jobbaj maradnak
- Visszatérnek néhányan, Fijó Titkos Ajándékával
- Visszatérnek többiek, irány valami erdő amiről csak annyit lehet tudni, hogy messze van.
- Még messzebb.
- A Tarja hatalmának köszönhetően rövidesen eltűnnek az egyéb zavaró tényezők (értsd: emberek) a jáccótérről
- Fijóajándékozás
- Néhányan különbeszélnek, néhányan nem... illetve... akkor már ők is külön...
- Activity, ééérdekes feladványok (ajánlanám következőre a "Jó a hal, akár a méééz" elmutogatását :D )
- Hirtelen kitört locsolóláz, sajnos én is kaptam belőle (begyűjtöttem néhány furcsa pillantást a vonaton hazafele)
- Öt lány meg én egy kis faházban, 2-3 piroskarikát kikéne tenni...
- Indulás egy delírium nevű helyre, hol elfogyott a sajt, a hamburger, meg minden amit akartam rendelni, végül még a sültkrumplimat is mások ették meg... (lapsajtos melegszendvics furcsa...)
- Mindenki megy
- Vonaton Jaco és a koronája, avagy, a néni csupacsupa érdekes dolgot látott kint...
- Másik vonat, haza, otthon vár a szemináriumi dolgozat...

Köszönök mindenkinek mindent, kivéve a kölnit...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #186819 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Az öt lány: Én (Fio, alias szupermacsó :D ) Ithil, Fim, Thaur és Esgal később Awena

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 6 hónapja #186810 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Alyr Arkhon írta:

Fiona írta: A győri tali nagyon jól sikerült és köszönöm azoknak, akik ott voltak. beszámolót és képeket majd este megcsinálom!!!!!! :wink: :)

Hmmm...

Az "öt lánnyal egy piciny faházban" című könyv már készül :D :D :D

Azt is részletezd ki volt az 5 lány... :twisted:

én csak köszönöm:

Fionak a szervezést
Thaur anyumnak h az anyum meg a kis ovisom
Fimnek h kis ovisom
aki kölnivel jött annak azt hogy ha legközelebb éhes leszek már tudom hova megyek vacsiért : )=
Eiának a kutyakaját meg a beszélgetést
meg mindenkinek aki ott volt hogy ott volt :) )
meg akit kihyagtam ugye....
szeretlek titeket :)

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
20 éve 6 hónapja #186765 Írta: Fio
No embörök, Képek!! :D Köztük van: akasztás, keresztrefeszítés, rohirlovag és Gandalf, Balrog és Gandalf és minden más egyébb ilyen oylan képecke....... :twisted: :twisted: Majd holnap címkézem őket

kep.tar.hu/fionareszlege/index.phtml?aid=27641234

Ithil: komolyan??? Nem csoda, ha ilyen cuki fiúval találkozik az illető!! :mrgreen:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 6 hónapja #186761 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Nos, Ithil drága volt olyan kedves, hogy rávett, hogy írjak hosszú élménybeszámolót, szal nem menekültök :twisted:
Tehát kezdjük tehát az időrenddel:
:arrow: fél 6-ra húzom az órámat 6-kor család többi tagja kiver az ágyból, és rájövök, hogy se Fio, se Ithil ajándéka nincs kész...
izé Fioé igen, de ez már nagyon bonyolult
Ithilét Bp-re felfelé gyorsan megcsinálom, de nem leszek vele kész, így Ithil az én drága Nővérkém félkészen kapja :D
:arrow: /me véggijárja a vonatot míg megtalálja a többieket (köszönet Arwenának a remek vezetésért :D :D :twisted: )
:arrow: vonatút: fárasztó viccek, s a többiek örömére nekem egy sem jut eszembe... na majd később....
:arrow: Esgal gyomlál; ("Esgal, menj gyomlálni") :mrgreen:
:arrow: Síelés, és Óda Lestathoz felolvasásra kerül --egyesek nagy örömére (kivételesen nem én olvastam)
:arrow: odaérkezés, beszélgetés Ithillel, avagy:
:arrow: Győr miért sz*r hely? (nincsenek jó könyvek")
:arrow: Arwen és Éomer(?) kindertojásfigurában (tényleg ithil, Arwennek miért volt neonzöld ruhája???:D :D :D )
:arrow: Zenepavilon és szétverése :mrgreen:
:arrow: Fim, az én óvodástársam :twisted: és Arwena lányom, az óvónénim:D
:arrow: "messze a szemetes" "elkísérjelek?" by Ithil& me
:arrow: jó idő volt --- természetesen a varázslat következtében :twisted: :twisted: (igaz, Ithil?:D :D )
:arrow: ropogós, ifjú félelf (/me éhes, emiatt keressünk félelfet, "Elrond?" "nemjó, már rágós" (félelfek reszkessenek :twisted: )
:arrow: van a Püspökerdőben félelf? :D :D :D
:arrow: Activity: "Glorfy lova, nem Arwené" nekem inkább Passivity volt :D :D
:arrow: Cala, mint Jacopo törvénytelen felesége, én mint Jacopo mennyasszonya ("Jacopo, Léli mit fog hozzászólni," :twisted: )
:arrow: locsolkodás -- és a bosszú :twisted:
:arrow: fakunyhó ---szigorúan cenzúrázva--- :twisted:
:arrow: Alyr könyve :mrgreen:
:arrow: Fim anyukájával beszél telefonon, háttérzaj biztos érdekes volt az anyukának ("cukifiú, na most hány lány és hány fiú?" és társai) :mrgreen:
:arrow: Delírium, Alyrnak nem jutott sültkrumpli, pedig finom volt ám :twisted:
:arrow: Fio és a sör :twisted:
:arrow: Eia ötletei :mrgreen:
:arrow: hazamenetel :( :(
:arrow: vonaton folytatódik a hülyülés, az idős néni feltűnően bambul kifelé a vonatból, vajh miért? :D
:arrow: Fim hazavitele :mrgreen:

No ennyi volna a dolog legfeljebb még bővítem:D :D :D

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
20 éve 6 hónapja #186746 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
nos én jövök

buszon alvás.

Eia thil kopogok de süketek szép

Fio vár minket irány az állomás

hol vannak? meg vannak

zenepavilon [size=9:3qo3very](most jöhetett volna a zsaruja)[/size] :twisted:
tarjazoidok

Peredhillel írtuk tovább az átírásunkat

Kaiser's taaarjj vásárlás zokniba csomagolás és tali Maglorral
irány az erdő

Jaco fürdeni akar

zoknis tarja :lol: :lol: :lol: átadása Jaco felakasztása, Mória

activity az én tojásom igaz khm EIA!!! :lol:

locsolás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

futás!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peredhil a botos rém Arwena a kölnis rém Fio az OFF-os rém bújkálás

ketté válás 3 má válás 4 é válás

Peredhil szeme veszélyt rejt!!!! :twisted: :twisted:

a jurta cucolás Delírium oszt haza meg alvás

köszönöm Fio a napot meg a képeslapot!!!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 6 hónapja #186741 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
ÉÉÉniiis:

:arrow: Eiával egy busszal jöttünk, majd hátbatámadtuk Fiót 8)
:arrow: ki a buszpályaudvarra
:arrow: vissza a vonat elé
:arrow: közben Tomáék csápolnak de mi vakok vagyunk és süketek :roll:
:arrow: mindenkit összeszedtünk, irány a zenepavilon, amin mindenhol TARJA feliratok olvashatók :D
:arrow: ajándékosztás, csokiosztás (messze van a szemetes ugye Thaur? :wink: )
:arrow: irány a bolt, Arwena néni elkíséri az óvodás kislányokat a WC-be nehogy vmi bajuk legyen :mrgreen:
:arrow: jééé egy ismerős Maglor
:arrow: kiballagtunk a Püspökerdőbe
:arrow: TARJAAA
:arrow: Rohan lovasai a lejtőn, Gandalf és a Balrog (szárnyak rúlz) :up:
:arrow: Passivity, Toma tojása :twisted:
:arrow: locsolás :dead: ,mindenki mindenkit kerget :)
:arrow: Kis fakunyhó :up: :up: korhatáros beszólások, közben Fim telefonál, szülei elég érdekes dolgokat hallanak [size=9:5n35yvsk](sikerült megmagyarázni? :heu: )[/size], Alyr és a cukifiú :mrgreen: :mrgreen: [size=9:5n35yvsk]tisztázódott végül h hány lány, hány fiú és hány egyéb volt ott?[/size], Klotiiiiild :lol:
:arrow: Barad-dúr után szabadon Ithil-dúr (ezt ki mondta?), avagy Ithil-dűr by Toma :mrgreen:
:arrow: Delírium, egyesek lopják mások kajáját.... Fió azt hallottad h a pincércsaj a nevedet "fiú"-nak hallotta? hátigen...a legjobb pasi :lol:
:arrow: mindenki elment :cry: (eredeti értelmében....)

Mégegyszer nagyonköszi mindenkinek!!! Khirály volt a tali!!

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #186725 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Igéret szép szó... az elejére még emléxem, de a többi kicsit sűrítve van

Buszút Ithillel, és a széttört kulcstartómmal (egész úton azt a centit próbáltam összetekerni... sikertelenül); Fio megtalálása; Irány Cala; Irány az állomás; Megjelenik Toma és HV és tudomásomra hozták hogy reggel - mint mindig - vak és süket vagyunk; Pestiek megjönnek... miafrancnak olyan végére?; Ismerkedés Tomával; Irány a Pavilon; Tojások rúlz, ajándékok rúlz (Köszi Fijó&Ithil!); Irány a Kaiser's, maradunk hárman; Feladványok írása... :twsited: (a feketével levőké); Megjelenik a Tarja-hármas, később a többi nép is mostmár Piroskával; klikk a folyóparton; cipőfűűűzők; irény a Zerdő; én, mint nyakláncos költő; Fio felhívása; ajándékozás; lótalálás; beszélgetés Jaccal a három és kétajtós szekrények filozófiájáról és egyéb léleküdítő témákról (Ha a házat úőgy fogom fel, mint egy egyajtós szekrényt, abban a szobák szintén egyajtós szekrények akkor lehet egy egyajtós szekrényen belül egy egyajtós és még azon belül is akor két vagy háromajtós is..); Felirat a fán és a falon (Feltárult a Titkok Kamrája Az utód ellenségei reszkessenek); Activity...na ezt részletezném is... szegény Esgal kihúzta a két legrosszabbat, névszerint a Bomba-de-dillót és az Uruk-haiok születését, láthattunk még fimhez illő Rózsaszínt valamint Toma tojását Fió prezentálásában.. csakhogy a legjobbakat említsem. Arden emlékére bekerült feladványok közül csak egy (már-már klasszikusnak számító) került elmutogatásra, mégpedig A király visszatér. Külön élvezet volt látni az "MTT elnökét" Maglor elmutogatásában...(Batti, jó hogy nem láttad) viszont a két személyes kedvencem bennmaradt... illetve a maradék kettő (névszerint a muskátli és a Gollam tangája); locsolás :arrow: társaság klikkesedése; beszélgetés Arwenával, Peredhillel, Jaccal; közbe ééérdekes tevékenységek a táraság többi részében; később elmenetel; Delírium; onnan is elmenetel; vonat keresése és keresés a vonatban; búcsúzkodás.. pápá

Köszönöm:
Mindenkinek aki vette a fáradságot és eljött
Fionak, h megszervezte (köszi Szenetmömacitiiis!)
Jacnak a beszélgetéseket
Peredhilnek a tollat és h odajött
Azoknak, akik nem kergettek meg (nem is voltak olyan rosszak a feladványok... elrakom a maradékot, hátha még jó lesz vmikor)
Calának a bárányáááát :)
Valakinek aki a biztostűt adta, ami még mindig nálam van (megtarthatom? :roll: )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 6 hónapja #186722 Írta: Toma gazda
egymás után megnézni!

kep.tar.hu/aielane/index.phtml?a ... id=4839853

kep.tar.hu/aielane/index.phtml?a ... id=4839854

Több
20 éve 6 hónapja #186708 Írta: Fio
Szóval:

A talin nem voltunk sokan, de elegen ahhoz, hogy egy jó bulit csináljunk
A rulzok:

:arrow: Zenepavilont nem vertük szét. :)
:arrow: mindenki a Kaiser'sben megy el WC-re. :)
:arrow: Út a Püspökerdőbe
:arrow: Kipakolás, hülyülés, felkészülés az Activityhez
:arrow: Activity (Glorfindel lova, nem Arwené; Toma CSOKItojása)
:arrow: félbeszakad az Activity, mivel négy idétlen tökfejre rájött a locsolhatnék.
:arrow: Locsolás visszavágása OFF! Szúnyog, illetve féregirtóval. :) Nem offolunk!!
:arrow: öt kicsi lány egyedül egy kicsi házban egy kicsi fiúval :D
:arrow: Arill :D
:arrow: Képek témái: Vezér keresztrefeszítése, Gandalf és a Balrog (Aril és Peredhil), A rohír és Gandalf a csúszdán (Peredhil, Vezér)
:arrow: Kaptam tarját és sok szép dolgot. Köszönöm szépen! :D
:arrow: na, ki a legjobb pasi?? :D
:arrow: Fiúkergetés RÚLZ!!!!!!!!!!
:arrow: Beavatták a telefonomat!!!! (Maglorral kezdődött, Eiával végődöt)

Több most spec nem jut eszembe. Majd egészítsétek ki!! :)
Képek: majd kcisit később, mikor szabad lesz a gép, amin rajta vannak.

A könyvből én s kérek egy tiszteletpéldányt, drágaszág. :twisted: Arill :) )

Több
20 éve 6 hónapja #186687 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Szijasztok!

Köszi mindenkinek aki írkált a füzetembe ill rajzolt (igaz, Ithil?:D :D )
Alyr: hogy áll a könyv? :twisted:
ehhh....nincs erőm élménybeszámolót írni szal csak megköszönöm úgy mkinek!!!

Köszönöm mindenkinek, aki ott volt!!
Szeretlek Titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :mrgreen:

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
20 éve 6 hónapja #186681 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Valaki betehetné a Fiona megkapja a Tarjás zoknit című képet...
meg Jacopo felakasztását...
és az én keresztrefeszítésemet...
:!: :!: :!:

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
20 éve 6 hónapja #186639 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Alyr Arkhon írta: Az "öt lánnyal egy piciny faházban" című könyv már készül :D :D :D

Ugye kapunk dedikált tiszteletpéldányt? :biggrin2: :lol:

Nagyon jó volt a tali, köszi mindenkinek!!! [size=9:1ytk35q9]Majd írok beszámolót csak ahhoz még ki kell aludnom magam..[/size]

Több
20 éve 6 hónapja #186632 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Fiona írta: A győri tali nagyon jól sikerült és köszönöm azoknak, akik ott voltak. beszámolót és képeket majd este megcsinálom!!!!!! :wink: :)

Hmmm...

Az "öt lánnyal egy piciny faházban" című könyv már készül :D :D :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #186628 Írta: Fio
A győri tali nagyon jól sikerült és köszönöm azoknak, akik ott voltak. beszámolót és képeket majd este megcsinálom!!!!!! :wink: :)

Több
20 éve 6 hónapja #186625 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Emberek, ilyen pikniket jóval gyakrabban kéne csinálnunk. Kissé úgy nézhettünk ki, mint egy rakás csöves--na jó, fogalmazzunk finomabban: mint egy rakás hippy. ;) Kivéve persze a "Ne háborúzz, szeretkezz" jelmondatot, mert annak szokás szerint nemigen feleltünk meg... ;)

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 6 hónapja #186584 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
A Rám-szakadék óta sajna csak most jutottam nethez, de itt az élménybeszámolóm

Hát hol is kezdjem… A családom többi tagja horgászni ment a közeli
tóhoz, engem anyukám vitt el Dobogókőre, hogy csatlakozzak a csapathoz. Azt mondta az út kb. 10 percig tart, ehhez képest fél óra volt. Útközben próbáltam felhívni Telcontart, ami nem járt túl nagy sikerrel. Megtaláltuk a csapatot, kiderült, hogy Telcontar nem hozott magával telefont, és már csak rám vártak. Hát hiába: ha apukám visz, mindenhol korábban ott vagyok, ha anyukám, általában kések egy kicsit (nagyon remélem, hogy a szüleim nem látogatják a fórumot, különben kapok a fejemre… :shake: )
Szóval próbáltam senkit se kihagyni a köszönésből, ami sajnos nem jött össze, mert azt hiszem Attilát (?) kihagytam, és ezúton is szeretnék tőle bocsánatot kérni. Elmásztunk Dobogókőig, ahol csodálatos látvány tárult elém. Indulásunkkor Peredhil megfújta Gondor kürtjét, és az irányt a Rám-szakadék felé vettük. Persze a szakadék előtt megálltunk egy kicsi hobbitos étkezésre. Ice Tee-től kezdve, a süteményeken át, a csokis perecen keresztül Laurelin kihagyhatatlan almájáig minden előkerült. Ezúttal Artemisz helyett Finwë csatlakozott az Ice Tee rajongók táborához. Telcontar cipőjének szétjött a talpa, úgyhogy kék szigetelő szalaggal próbálta helyre hozni a „gyári hibát”, ami egy picit se volt feltűnő az egyébként környezetbeolvadó felszereléséhez viszonyítva.
A Rám-szakadék mindenhol tiszta sár volt, és a patak se volt kiszáradva. Én pl. sportcipőben vágtam neki a túrának, mert perpillanat nem volt erre alkalmasabb cipőm. Ennek az lett a következménye, hogy csatlakoztam Telcontárhoz, és mire leértünk a szakadék aljába, a cipőmben felavattam Panni tavát. Bár zsörtölődtem egy kicsit, hogy hideg a víz, de őszintén szólva élveztem. A későbbiekben így legalább nyugodt szívvel mászhattam bele a sárba, ha nem volt kedvem a köveken mászkálni, mert már úgyis mindegy volt. A legjobban a láncos részek tetszettek, bár előfordult, hogy egy picit veszélyesebben mentem le, mint ahogy elvileg kellett volna, de túléltem :up: .
Fél 1-kor értük el a Rám-szakadék alját, ott megpihentünk, és bevártuk a többieket. Megbeszéltük, hogy ha most elindulunk Dömösre, akkor már 2-kor végzünk az egész túrával, ezért úgy döntöttünk, hogy még 1-szer felmászunk a szakadékon, és vissza. A fölfelé út sokkal gyorsabban ment, mint lefelé, a társaság is sokkal jobban szét volt szóródva. A „tetőn” tartottunk megint egy kis pihenőt, beszélgettünk egy kicsit, majd miután én is elhatároztam, hogy leülök, a többiek fogták magukat, és felálltak, hogy indulunk tovább :evil: .
Lefelé menet nem egyszer szó szerint bokáig belesüllyedtem a sárba. A társaságunk utolsó négy tagja összekeveredett egy turistacsoporttal, vagy egy családdal, ahol az egyik gyereknek benne maradt a cipője a sárban (Hát, igen…. A bekötött cipőfűző csodákra képes). Néhányan osztották a véleményemet, ami szerint másodszorra sokkal csúszósabb volt az út, mint első alkalommal. Telcontar nagyon kedvesen bíztatta a felfelé tartókat, hogy felesleges kerülgetni a sarat, úgyse fogják megúszni, és egy picit sem néztek hülyének minket azok a túrázók, akik mellett már harmadszorra mentünk el. A már megszokott helyünkön ismét megpihentünk, megnéztük Finwë rajzait, és elindultunk Dömösre.
Dömösön ücsörögtünk egy órácskát, elfogyasztottuk az otthonról lenyúlt marcipánokat, az antimarcipános Elenielnek még cukorka is jutott. A kaja után a többiek felszálltak a Budapestre tartó buszra, itt elbúcsúztam mindenkitől, aki nem menekült fel gyorsan a buszra előlem, és tíz perc múlva már a szüleim is jöttek értem.
Én megint fantasztikusan jól éreztem magam, és megint köszönöm mindenkinek!!!
:hello: :D

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
20 éve 6 hónapja #186564 Írta: Peredhil/Phoenix
Peredhil/Phoenix válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Esgal: Még egy ilyen beszólás, és baj lesz. De most komolyan.

Peredhil - Thor

"Eladom az Internet teljes másolatát 5689 db DVD-n (vagy 2 DVD-n pornó nélkül)."

Több
20 éve 6 hónapja #186563 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Esgal írta: :arrow: "Peredhil minden talin más csaj ölében fekszik!"--észrevétel by allz

MIKRŐL MARADOK ÉN LE?!! 8O

:evil: :x :evil:

Nna, várj csak, öcsike, jössz te még az én utcámba!!! :nono:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #186551 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Dínchamion írta:

Dodiee írta: Fin: a kutyakex receptjét majd elküldöm:DD

Esküszöm, akárhányszor ebbe a topikba jövök, ezt állandóan kutyaszexnek olvasom... :roll: :lol: :mrgreen:

:hein: :itscool: :heu:

Piknik-tali:

Egész nap sütisütés(hálistennek elfogyott, aki NEM kóstolta meg, kérem küldje el nevét címét, és hogy milyen virágot kér a sírjára), közben Elődnek msn-en próbálom magyarázni amit én se értek, aztán rohanás, pakkokkal megrakva a Múziumhoz, előtte még ruhaváltás(csak a múzeumlépcsőn jutott eszembe miért is akartam én VÖRÖS INGBEN menni..), aztán Kálvin tér, elsőre megtalálom a Múzeum köruta, de persze a másik oldalt, vissza, simán elgyalogolok tompa arccal Galadh mellett, szerencsére ő nem volt tompa. Surány a lépcsőhöz, mindenféle népek, pombermackó összerakása, na mit is csinál ez a kezeivel??? (amúgy kinél maradt? mondjátok hogy nem ott ázik szegény a lépcsőn még most is...) Lassan mindenki befut, Galenék nagyon NEM errefelé jönnek.. sebaj.. eszegetünk, iszogatunk, beszélgetünk, ugrálunk és énekelünk, ahogy azt ugye a Nemzeti lépcsőjén tenni kell. a cucujéből én kimaradtam, mert épp lelkiztünk Gallal, de ettem fini Laufestette tojást, meg marczipános csokit. köcc!! aztán nagyon elered, mi meg kezdünk nagyon fázni, Előd nagyon vicceket mondd, amik nagyon lefárasztják az embert.. megunjuk, irány a Zöld Macsek! csak 5x állunk meg útközben, én folytion azt hittem valaki búcsúzkodik, de csak elmélkedtek vagy miamanót csináltak.
Zöld Macska, bezúzunk, Míriel életmenő teára hív meg, lekoccolnak a Madárvásár vagy milyen dobozzal. Ülünk, Andris tanúbizonyságot tesz fantasztikus kézügyességéről, és hajtogat egy hamutálat(ja, lehet h nem annak készült, de arra lett használva). Kedvenc terméktervezőnk(gy.k. Előd) meg egy.. öö.. mit is mondott Brandir? fogalmam sincsen. szal egy valamit csinált:DDD de annak nagyon szép volt. Ja, szal közben Brandir is befutott(höhö, mert neki vissza kellett menni dolgozni höhö), és konstatálja, hogy mi még mindig csak lopjuk a napot. és tényleg. lopjuk egész addig, míg ránk nem szólnak hogy halkabban. majd hogy van ott künn egy nagyon kényelmes(kb 4 éembernek valóban az..) asztal, nem akarunk e oda kiülni? nem akarunk, ugyhogy megyünk tovább. aluljáróban Cica felhívása... ööö, ez NEM Cica száma.. végül elérjük őket, a mammutban billiárdoznak. usgyi oda! a mammutban liftezünk, mint a gyp-s vidékiek, felmegyünk a Bíró Ica szintre, majd szabadesésben vissza a harmadikra. innen már szabad az út Cicáékhoz és a csodálatos billiárdteremhez, ugye megyünk máskor is? :twisted: billiárdolunk 4en, a többiek darts-oznak, azthiszem nekem igazán csodálatosan ment a játék, de tényleg, fantasztikus voltam, 3 játékban 1x simán belöktem egy golyót!!! de amilyen virtuzoitással sikerült NEM eltalálni őket, na azt csinálja valaki utánam!!! aztán még beszélgetések Artemisszel és Tvivel(nyugi Míriel, meghagyom neked a liliomtiprást :twisted: ), aztán haza. köszönöm nektek, marha jó nap volt, de mindenekfölött:

Köszönöm Marika Néni a csodás kirándulást

Dodáj

Ja, és közkívánatra, a "csupa csokis" muffin receptje:

kő bele:

6 dkg vaj
1 toji
25 dkg cukor
30 dkg liszt
1/2 citrom reszelt héja(sztem a narancs ugyanolyan jó, vagy ha van ilyen kommersz cucc otthon, kotányi vagy mi a lóhalál, abból boríts bele egy teáskanállal/nincs kanáál../)
2 dkg kakaó(nem amit a neszkvík nyúl szörpöl, hanem igazi kakaó, persze legjobb a holland, de a macskás szerencsi is oks)
1 zacsi sütőpor (vagy egy teáskanállal)
2,5 dl tej
és persze a lényeg: egy tábla étcsoki

Na, innentől marha bonyolult ám a művelet, mert fogod az összes hozzávalót, és beleborítod egy tááálba(jó, a tojást törd fel/és a HÉJAT dobd ki/, és a csokit is, pici darabokra törögesd, úgy finibb), kavarógéppel összekavarod, és ha nincs muffinsütő tepsi, akkor lehet kapni ilyen kis fém-muffinformákat és(ami fontos!!) papírt bele. beleteszed a papírt a fémformába, és abba öntöd a katyvaszt. NE TELE!! ne öntsd a formákat csurig, mert sülés közben ki fog mászni a formából, és ugye az undi, gondolom te se szeretsz sütőt takarítani. tehát kb félig, vagy 3/4-edig töltsd. be a sütőbe(öö, nekünk ilyen elektromos izé van, azon 3-as és 4-es közé tettem) és kb 10-15 perc alatt kész. ha már úgy néz ki, mint ami megsült(de nem fekete, mert az MÁR nem jó), akkor szúrj bele valamit, egy végony kést vagy kötőtűt, vagy a franc tudja, és ha nem ragad rá semmi katyvasz mikor kihúzod, már jó. vedd ki, és hagyd hűlni, akkor könnyen kijön a papírral együtt a fémformából. szedd le a papírt és egyél. jó étvágyat.

u.i.: ha van muffinsütő tepsid, azt célszerű kivajazni:)) ja, és abba nem kell papír sem;)
u.u.i.: lehet hogy a fémforma papír élkül is jó, ha kivajazod, még nem próbáltam..

üdv újra:

Dodáj

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 6 hónapja #186478 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Khmm-khmm Galadh, ezt még én is értettem... ;)
Amúgy a tali naggggyon jóóóó volt, köszönet a Cucuje-ért, meg mindenért... :D Szeretlek Titeket!!!!

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 6 hónapja #186452 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Hát, újat énse took mondani, max annyit, h énis szeretlek téged Peti, és különbenis igenis jó volt a cipőfűzőm, de azért nem rúgdostalak le a lépcsőn:) najó, ezt valszeg Petin kívül senki sem érti :D

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 6 hónapja #186448 Írta: Toma gazda
lelövöm a csúcs poént!!!

Fiona zokniba csomagolt tarját kapott :twisted:

Több
20 éve 6 hónapja #186437 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Múzeum-kert...
:arrow: Rabynnak visszaviszem a bögréjét, erre leejti... :roll: :( de csak kettőbe tört...
:arrow: Permí átesik az oszlop sarkán (nem is én lennék ha nem) :roll: , és egy hatalmasat tanyál, a többiek jobban megijednek mint én :) , onnantól kezdve fáj a könyököm... :roll: de már nem... :wink:
:arrow: "Leguán miért vagy ebben a ruhában?" "Esküvőre megyek" "A sajátodra?? Lau hallod ezt?" Nem tudott meggyőzni minket hogy nem... :D
:arrow: Cucuje-tánc (a Nemzeti Múzeum előterében, tudjátok ott az oszlopok alatt, mert mi Kúúúltúúúrális Egyesület vagyunk), Leguán: "nem akarunk kimenni a körútra?" "ebben a ruhában érdekesen festenél" :D
:arrow: Angwen a palesztin nő.. :D
:arrow: THK-ezerrel, főleg by Angwen és Felagund, meg Galadh, Előd, Andris és Lau... 8O
:arrow: Hazafelé... Lau: "anyukám azt mondta hogy ne menjek metróval mert az izraeliek felrobbantják" " nem baj mi azért megyünk" végrendeletek: cucuje-tánc Battival a sírunk fölött :D , és "te mit kérsz a sírodra Rabyn?" "Billy Boydot" :D
Hát kb. ennyi... :)
Kincső

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.688 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére