Élménybeszámolók

Több
20 éve 6 hónapja #189345 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Üdv!

Félhullafáradtan, 5 óra utazás után megpróbálok valami kronoligikus sorrendű beszámoló-szerűséget írni...

Péntek, reggel, vonat le Pécsre... ÉN HÜLYE, többé nem utazom Gandalffal kettesben.... az a pasi nem normális.. (nap végére teljesen kikészített...) Ja, vonatozás közben fákat néztünk, meg enetket, meg dombokat, és állítólag hegyeket is, szóval nagyon értelmes volt...
Megérkezés Pécsre. Jupppí :) Dín pont akkor ér az állomásra, amikor a vonatunk befut, éljen, irány a Konf helyszíne (szállás-kulcsokkal való kavarás 1. (értsd: Pókék a szálláson aludtak, az ajtó zárva, a másik kulcs Battinál, de ők meg a TESCO-ban voltak..)). Ott várakozás, Lamék megérkezése, Magyar Bismarck Társaság :D (nagggyon dúrva :) majd megmutatom következő talin, ha nem felejtem el elvinni :) ), Gandalf Bölcsész-repülője ("Szimmetriailag komoly nehézségekkel küzd" eufemizmus by Melian), aztán irány a szállás Ry vezetésével (kb. 25 perc gyalog, cuccokkal, hegynek fölfeé!!), majd rohanás le, hogy a kezdésre visszaérjünk.
Előadások (véleményem úgy általában: a bölcsészek bármikor bármennyit képesek úgy "Tolkienről" beszélni, hogy a Mesterről v. a műveinek bármelyikéről egyetlen említést is tennének), melyeket Elrynnel végig röhögtünk. Kedvenc idézetem az egyik előadótól (amikor kérdéseket lehetett feltenni neki): "Ez nem az én előadásom volt". Vacsora az Aranygaluskában (tök jó hely, érdemes ott kajáli!), Gandalf 'leöntése' uborkasaláta-lével (már kezdtem elveszíteni a türelmemet), Alcar érkezése. Vissza a szállásra, Batti és kriszana hajgumija..... részemről taktikailag jó meggondolás: 'korai' (éjfél) lefekvés, mert a másnap hosszúnak ígérkezik.
Másnap én hülye felajánlottam Dínnek, hogy összeszedem a szállás-pénzeket, úgyhogy azt csináltam, meg persze előadásokat hallgattam (Jane-é biztos nagyon értelmes volt, csak nem igazán tudtam követni a folytonos megszakítások miatt. Ugyanis Jane mondta angolul, Lam pedig bekezdésenként fordított). Délután/este lassan kezdődne a buli, a nép (akik Rayan vezetésével paprikáskrumplit készítettek) a vezetőségre (és Dínre) vár, akik épp a hivatalos fogadáson voltak, amikor is jön a telefon: Jane eljön hozzánk a szállásunkra 8O Jó nagy koppanás, mi lesz itt.... De aztán nem is volt rossz, mi is "normálisak" (az átlaghoz képest, legalábbis!!) voltunk, és ő is jól tűrt minket :) Az ünnepeltek felköszöntése (Morgananéni, Loth, Artemisz), beszélgetős topic szokás szerint a cigi-részleg, ami kénytelen-kelletlen az ajtó elé szorult (egyes emberek tök jól alkalmazhatók szélfogónak :D ), Batti beölelése by én (és Batti kijelenettte, hogy anyagyilkos lesz, sőt, az egész családot kiírtja... :? ), Nijó "szóviccei", Nijó tünccé válása, Áfi félreérthető kérdése, Lam váratlan felszívódása (ergó Dín kénytelen volt hajnali fél 4-kor taxival hazamenni), konyhai beszélgetős-részleg, tünc tusfürdője, Áfi a poharas néni ( :D köci :) ), fogyó nép, Dín elmenése, kapu bezárása (perme volt a Kulcsok Úrnője), alvás (mindez fél4-kor).
Másnap (húha, ma...) újabb előadások, a maradék pénzek beszedése, kavarások, páran el, a dekoráció (amit nem is használtunk) felvivése, a pénzek tisztázása Dínnel (csoda, perme hullafáradtan is képes volt jól összeadni :D ), utolsó vacsora, izé, ebéd (Rayan paprikáskrumplijából), indulás haza :( , vonatozás öten (sajnos (???) Gandalf máshova kapott helyjegyet), és hazaérés...

Köszenetnyilvánítások :)
:arrow: Lamnak és Dínnek (és a többi szervezőnek), hogy megszervezték a Konfot!
:arrow: Lamnak, hogy ottvolt, és egy kicsit tudtunk beszélgetni
:arrow: Dínnek, hogy olyan sokáig eltűrt :) és hogy mégis elhozta az útlevelét (az abban lévő képe a 3. HP filmben szerepelhetne azzal az aláírással: "Körözött személy: Sirius Black"), meghogy kijött elénk az állomásra, és a beszélgetéseket.
:arrow: Bácsimnak, hogy ottvolt, meg hogy beszélgettünk, meg minden :)
:arrow: Eiámnak, hogy ottvolt, annak ellenére, hogy nem szólt előre
:arrow: Röjönnek a fíínom paprikáskrumplit
:arrow: Az előadóinknak (időrendben: Lam, Dín, Apa, Nijó), hogy emelték a Konferencia fényét ;)
:arrow: Póknak és Apának a fuvarokat
:arrow: A cigi-szekciónak a beszélgetéseket
:arrow: A táncosoknak a cuccujét :D (pl. A N C Z Y is táncolt!!)
:arrow: Sirgonnak, hogy hazafelé a vonaton aludhattam a vállán

Hát, most így ennyi, a többi majd kiderül a többi beszámolóból, meg chatekből, meg ilyesmi.... najó, megyek aludni, mielőtt túl sok hülyeséget mondanék...

Ui.: A Forradalom tovább él!! Nem sikerült leverni!! Éljen a Forradalom!!

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #189343 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Kincső írta:

Nólindir írta: Cuccuje Jane-nek

Ez komoly??? 8O :D 8O :D 8O

Halálosan. fényképezett is.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #189330 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Nólindir írta: Cuccuje Jane-nek

Ez komoly??? 8O :D 8O :D 8O

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #189322 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Hm, hát pécsi konferencia...
Erről a hétvégéről főleg annyit, hogy nekem MINDEN elromlott, ami egyáltalán elromolhatott. Attól függetlenül érdemes volt lemenni, sőt, időnként még pozitív hangulataim is voltak. :wink:

Naakkor:
- Szombat hajnali levonatozás Angwennel (az IC-n némi tescos arcok óhajtanak velünk közelebbi ismeretségbe kerülni... :roll: )
- Pályaudvaron Eiazgúl és a többiek várnak, gyors rohanás a konf. helyszínére
- Előadások az első blokkban
:arrow: Első előadó... jujujj, rengeteg latin szó... [size=9:6mbs68mt](én elhiszem, hogy marha tudományos, meg szakszerű, meg ilyesmik, de szerintem a hallgatóságot jóval inkább lebilincselte volna, ha esetleg megmagyaráz egy-egy kifejezést magyarul is...)[/size] Így csak olyasmik maradtak meg a fejemben, hogy "a mű a szöveg képzeletbeli farka"...izé... :eek4:
:arrow: felkonf: "Nagy Gergely, a SZTE sztárja..."
izgatott MTT-s suttogás: "Ó Elvis..." :sungl:
- Kajatopic Vewyvel, Dodieeval, Angwennel és Ankalimonnal (malacsült... :mrgreen: nyaminyami)
- Jane Chance előadása jó és érdekes, ám kisebb koncentrációs nehézségek merülnek fel ebéd után... :roll:
- Tesco Kommandó, avagy vegyünk-e elitista krumplihámozót??
- Punnyadó szekció a szálláson, közben katonasztorik, Amerikai Pite, paraszttequila, eper és tervek a tejföllel (uhh :roll: )...
- A társaság egyik (lustább) fele tovább fejlődik alvó szekcióba, arra ébredek, hogy megjött egy csomó nép és elözönlötte a szobát
- Puszikat kérek és kapok :heu: :biggrin2:
- Kriszana ütősen kivágja a szobából Alcart (ezzel alkartörést okozva a lelkében...), majd spontán párkapcsolatok-topic
- Tüncöktől sms: "Lekéstük azt a k..va tetves vonatot, majd jövünk" (szal csak várunk és várunk :triste:)
- Paprikás krumpli előkészületei, ipari mennyiségű krumpli- és hagymahámozással (asszem régen sírtam ilyen vehemensen :bawling: :mrgreen: )
- Befut Brandir és Finc, Brandir rögvest elkezd aktívan virslit lopni, s közben überkemény fejeket vág mindenkire... 8)
- Anonim MTT-sek csoportterápiája az emeleten Ana elnökletével, Min minden újonnan érkezőt meginterjúvol, hogy ugyan, hozott-é hangfalat?
- A csoportfoglalkozást telefonon értesítik Jane C. érkezéséről, Brandir érdeklődik, hogy hoz-e vajon hangfalat, Gandalf felperdül az asztalra és... khm... speciális táncba kezd 8)
- Megjönnek a Tüncök, majd a fogadás-részleg is; vacsora, közben Tüncök boldog egymásratalálásukban szteppcipőt rántanak és kopácsolni kezdenek a konyhában
- Cuccuje Jane-nek
- Boldog szülinapot Loth, Morgana és Artemisz! :D
- Míg benn megy a rajzolgatás, Loth-szal felfedezzük az udvaron álló utánfutó libikóka-szerű működését
- Dínc tünc felvétele a tiszteletbeli tüncök közé :mrgreen:
- Rövidesen bekövetkezik az a ROHADT tusfürdő :rmad2: :rmad2: :rmad2:
:arrow: Dín fantasztikus ötletei ellenére nadrágot váltok... (1)
- Sör, kávé és kovászos uborka elfogyasztása után lassan elpilledünk, megy a poéndömping, Lau elmegy aludni, és visszakéri a nadrágját :arrow: nadrágot váltok (2)
- Hajnali 4 körül lefekvés, alvás reggel 7-ig, míg Morgana istenesen belém nem bokszol egyet, hogy maradjak már nyugton :heu: :lol: (és én még azt hittem, álmodban csinálod, te kis ártatlan... 8))
:arrow: nadrágot váltok (3)
- Mosogatás és magvas reggeli eszmecserék Angwennel
- (már megint) rohanás a Caféba, előadások
:arrow: "Egy ír nyilván máshogy ír, mint egy angol" by _Neo
- negyedhármas IC-különítmény (Dodiee, Angwen, Loth, Lau, Leguán +én) villámgyorsan elhúz, cuccainkat Ancyék viszik, csak sajnos a rendőr rögtön lekapja őket... :roll:
- Még jó, hogy Lau közgazdász, mert csupáncsak egyel vett több jegyet, mint ahány kéne
- Még jó, hogy gillznek is kéne jegy... már ha ugye nem tűnt volna el... már ha ugye lenne mobilja... :wink:
- A vonaton kukorica, ananász és kex-topicok, valamint felmerült egy igen fontos kérdés: Milyen színű szeme van Ardennek?
:arrow: ezt telefonon azonnali hatállyal megtudakoljuk, csak kár, hogy a válasz valami ilyesmi: kékes-zöldes-barnás...
- Déliben találkozunk Artemisszel, és Galadh is kigyött elénk
- Haza metró-hév-busz, evés-ivás, nadrágmosás 1000-rel, na most meg asszem megyek aludni...

Nagyon köszönöm
:arrow: a Tüncöknek, hogy izé... (imádok veletek hülyülni, na)
:arrow: Morganának, hogy már nem türelmetlen (ez nagyon jól esett :wink: )
:arrow: Alcarnak, hogy szeret és ad puszikat :mrgreen:
:arrow: kriszanának, hogy megint ultragörény volt, és hogy olyan, amilyennek szeretem
:arrow: Ankalimonnak és Vewynek a sok fuvart
:arrow: ja, és _Neonak, hogy felmosott :wink:

No csók:

TG Nólindir

argh

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #189251 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
A Sherpenyő Szöveccsége +kezdi beszámolóját:
Tudományos jellegű kérdéseink Tolkienhozhezhöz:
:arrow: Lehet-e sétálni vinni a balrogot? (elolvad a lánc) (by Léofwine)
:arrow: Ki a melegebb: Balrog, George Michael vagy Krisztóforró?
:arrow: Meg lehet-e inni Galadriel tükrét? (Lórien Vízmű Rt.)
:arrow: Amikor Elrond eldöntötte, h tünde lesz és Elros, h ember; akkor Elrondnak nőttek-e ki a tündefülei vagy Elrosnak fejlődtek vissza?
:arrow: Szauronnak melyik Same volt jelen a Barad-dúr tetején?
:arrow: Hogy szaporodnak a balrogok?
:arrow: Hogyan öltöznek a nazgúlok ha nincs kezük? [size=9:1nl6oeov](én tudom... :evil2: (Eiazzgúl))[/size]
:arrow: Szoktak-e fürödni a sárkányok? (Ezer hála Ivánnak :evil3: )
:arrow: Szoktak-e a valák "kicsiarakáááás"t jáccani?
:arrow: Hogy néz ki egy sült balrog? (Eszti szerint kétszersülten 8) )

Asszociációk:
Vegyes tüzelésű balrog (házikedvencként mikrosütő)
Gandalf: Vedd má magad takarékra!
(A balrogok fát esznek? :eek2: )

Nazgúlok és a Perwoll Black Magic (hééé.. ez az én pojénom volt a chaten! ;) :D )

Üdvözlettel,
A Sherpenyő Szöveccsége:
Eszti (Vëannë, BSz!); Zita (mithril); Viola (Aranna); Ági, a Konyhatünde; pezsgő.. rum... izé.. ramba; meg ÉÉÉNNN :D ... ja és póttagként: A KHörcsög és az Uborka(Gaz)

további beszámolók, ha eszünkbe(?)(agyhelyünkbe (by Ry))jutnak... :twisted:

u.i: Pistike apja ***** és Legolas alkoholista ;) (meg rumba is) :mrfrodo:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 6 hónapja #189141 Írta: Dodiee
Höhö, mai Előd látogatás fergetegesen sikerült :mrgreen: Volt minden, ami a jó hangulathoz kell!! Láttunk Elődöt(minő meglepetés), naplementét, budapesti látképet, vicces videókat, Motkány kalandjait a makkokkal és még meganyi mást, amire nem emlékszem. versmondás Jacoval és Alyrral, Apokrif és Walesi Bárdok überrulez!!! bolondugrálás a Klinikáknál, aztán a bácsi, aki először úgy tett, mintha a "táncunk" iránt érdeklődne, de aztán az aprónk jobban érdekelte. Kawaii tánc mindenféle rocknótákra, és rájöttünk, a cucuje elemeit is bele lehetne építeni:DD Kakózás, versírás, teázás, egyebek, köszönöm azoknak akik eljöttek, én nagyon nagyon jól éreztem magam, feldobtátok a napomat:DD És végül, de nem utolsó sorban:

ELŐD! Gyógyuljon meg a lábikód, és köszi a vendéglátást!! [size=9:2oungsa0]Viszont nem köszi a fülcsengetős puszit:P azért szeretlek!![/size]

Több
20 éve 6 hónapja #188077 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
No, szóval, kgy...

Hát, késve ugyan, de sikerült megérkeznünk, ezzel új látványosságot képezve, és még Yavit is teljesen összezavarva, hogy Pók most elnökségi tag-e vagy sem...
Aztán következnek az izgalmasabbnál izgalmasabb témák :wink: majd a szavazás...egy kis propaganda Brisának...mintha védőügyvédjei lennének..végül gratula a győzteseknek, BRISA, BRANDIR, TELCO, akit sajnos nem láthattunk örülni...
Jó látni azért, h még mindig van néhány ember akinek fontos a közgyűlés. 8)
De a legizgalmasabb a kgy után jön...mire helyet találunk ahol ehetünk, leülhetünk, és majdnem mindenkinek teccik..na, ez horror...de kemny másfél óra alatt sikeresen kiválasztottuk a palacsintázót :D ahonan el kell mennem :cry: de pont a végére visszaérek :D :wink:

Thanks to...embereknek, akik ott voltak
-Alcarnak a képért :wink:
-Lamnak a bizalomért, csak kár, h nem tudom elvállalni...
és ami naggyon fontos... Ha lesz energiátok (és kérlek legyen) GYERTEK EL a PILISI MAJÁLISRA!!!
Majd beírom a pontos paramétereket...talán egy kis Beltaine után még belefér... :oops: nagyon sok szeretettel várok mindenkit! :wink:

Pápá, Iru :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
20 éve 6 hónapja #187898 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Bocs az OFF-ért...

Laurelen írta: szőke-tünc

[size=9:8tijzno9]Szvsz inkább sárga-tünc :mrgreen: [/size]
Amúgy ha esetleg idetéved egy kellően kompetens okos ember, akkor tényleg nyilatkozhatna valamit a tagsorszámokról, mert én se értem... :heu:
ON

argh

Több
20 éve 6 hónapja #187892 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
sziasztok itt vagyok Angliaban es beszabadultam egy konyvtarba...csak annyi, hogy hianyoztok am nagyon. Anglia gyonyoru, pont olyan, amilyennek elkepzeltem. A host familym nagyon jo fej. minden zold meg viragzik meg lattam a tengert tegnapelott es ma is. *sohaj* szoval pusszantok mindenkit naon.

rogue

Több
20 éve 6 hónapja #187877 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Morgana: Szvsz ne szégyelld magad, olyan jó téged szívből nevetni látni! :wink:

Ja, és eszembe jutott még egy Gerecsés poén:

Héreg felé félúton:

Esgal: Te Artemisz, mi ez a fekete izé a bakancsomon?

.....

Ja, ez az eredeti színe? Oké, kiszállok.. már káprázik a szemem....

(Amilyen sár volt, nem csoda, ha a barna színt szokta meg a szeme... :lol: :lol: 8) )

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #187860 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Elég régen írtam már élménybeszámolót - éppen itt az ideje.

Tehát, reggel nagy nehezen kimászok az ágyból és örömmel nyugtázom, hogy Andris/Maglor még mindig kapható arra, hogy ha lusta vagyok, besegít. Szóval lefutattatom boltba, addig valahogy összeszedem magam.
Batti kocsival érkezik, és igazán emlékezetes budapesti körkocsikázásra adott lehetőséget. A látnivalókból: Hatát út, Kőbánya, Ferencváros, aztán valahogyan a Wesselényi utca.

Korai érkezés, folyamatos örömködés után nekilátunk a munkának.
Még mindig felemás érzés kiülni elétek. :)
Ami viszont ledöbbent, és újra és újra le fog, hogy ahhoz képest, hogy mennyire fiatal és fiatalokból álló szervezet vagyunk, milyen eredményesen működünk. (Ez nem a KGy-n való megjelenésre, hanem a programjainkra vonatkozott...)
Míg hallgatjuk a beszámolókat, Lamorakkal borzasztóan komoly arccal diskurálunk erről-arról. De a fiatalember akkor adja meg a kegyelemdöfést, mikor a tudományos beszámolójában megemlíti, hogy persze azért az én filmes előadásom is annak számít. "Egye fene... Esztéta... Belefér... Legyen meg neki..."
:tongue:
A hozzászólás éleit csak a Gonosz Trió veszi, csak az elnökségben röhögni kicsit látványosabb, mint ahogyan azt Brandir és Ana teszi az eslő sorban. Bocs mindenkitől. Tényleg. Gondolkodtam, hogy ki kéne mennem, de sikerült nagy nehezen moderálnom magam. :heu:

Szünet. Galadhot nem fogom sajnálni, Rayantól finom puding, fotózkodás Ardennel és Tomával, Anával, Alcarral és Rayannal, kis beszélgetések itt-ott.
Annyi a jó arc, mindenhol kéne egyszerre lenni. Lentről nagy visítás, csuromvizes emberkék felfelé. Hehe - ebből kimaradtam. Jön öcsém, és húsvét után megint meglocsol. :D
Közben persze megint fontosak vagyunk: Lamorak, Estel és Szerénységem szedi és számolja a szavazatokat. Hogy megbíztok bennük!!!... :twisted: ui.: lassan mindenki civil nevét megjegyzem :mrgreen:
Gratulálok Brisának, Telcontarnak és Brandirnak!
Lamorakkal egy cigi mellett (ő csinálta!) megtárgyaljuk rocksztár és filmsztár terveinket. Kegyesen felajánlja, hogy ha elég menő topmodell leszek, akkor szerepelhetek a klipjében. Majd a managereink egyeztetnek. 8)
Megint Lamorak: ifjú kori képek. Nem pucér, kövér kis angyalkásak, hanem rocker-laza csávó (érdekes szemüvegben) kamaszkoriak.

Nagyon mehetnékünk van már. A választások után egyre nagyobb a sutyorgás az asztal mindkét oldalán.
Nagy nehezen vége a közgyűlésnek. Megint nagyon fontosak leszünk: Rayannal tanusítjuk az új vezetőségi tagok nyilatkozatait. Pakolás, "hová menjünk bandázni?", autó, Pók a legalacsonyabb a hátsó ülésen. :twisted:
Mirákulum: keresem a telefonomat ezerrel, kikerülnek a hátizsákból mindenféle dologok. "Lamorak, Batti, nem röhög!!!!" (De, sajna, igen.) Rayannal beszélgetünk, közben megint nagyon fontos vagyok - folyamatos telefonok. Aztán Rayannal elindulunk pénzt kivenni. Ezután megcsodáljuk a felújított Szabadság teret. Szemerkél az eső, minden fúl romantis, miközben az élet nagy (a feketerigó tíz év alatt városi madár lett) és kis (utazások, fiúk) dolgairól beszélgeünk.
Mire visszaárünk a tömeg cihelődik, megyünk pizzázni? Nem. A pincér ugyanis nagyon (!!!) udvariatlan a pizzériában, így átvonulunk palacsintázni. Megérkezik Anita, aki most lát minket először... Hát... Ööö... remélem, elég meggyőzőek voltunk és nem bátortalanítottuk el olyan nagyon... (értsd: hoztuk a formánkat :roll: ) Este tízkor kidobnak minket. Andalgunk egy sort a Duna-parton, majd villamossal el a Móriczra és ki-ki haza.

Szeretlek Titeket!

Köszönet és rúlzok és nem rúlzok és üzenetek:
:arrow: Andris: nekem van a legkevesebb közöm ahhoz, hogy a nővéred vagyok, de kimondhatatlanul jól esett, amit írtál :)
:arrow: Ana, Rayan: annyira jó, hogy vagytok!
:arrow: Alcar: bocs még egyszer az elmaradt beszélgetésért!
:arrow: Batti: köszönöm a sok fuvart és a közben kisebb-nagyobb beszélgetéseket, továbbá remélem, hogy kicsit jobb kedved van már
:arrow: Picitig, mogy, Silme, Loth, Fin, Galadh, Aeglos, Aral, Brandir, Cica, Toma: szeretlek Titeket!
:arrow: Arden, Jacopo: Titeket is nagyon(hihetetlen arcok vagytok :twisted: )!!!!
:arrow: Yavi és Áfi, Míriel és Tivi: nagyon sajnálom azóta is, hogy olyan bután alakult az este - Pécsen bepótolunk mindent!
:arrow: Lamorak: neked no comment a tegnapelőttre. Nagyon szeretem a lökött fejedet! :)

Asszem ennyi!
Irány Pécs!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 6 hónapja #187845 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Hmmm...
Nahátnahát...

Szóval a KGy... (életem első MTTs KGyje, mint új résztvevő mondodm hogy az ember nem hal bele, sőt, tiszta választások fíling van :D )

- Reggel álmosan fel a vonatra, majd le, villamsomegállóban ottvan Rayan, akivel megbeszéljük, hogy nem tudjuk hova kell menni...
- Villamosról elszállva tömeghet(c by Léli asszem) alkotva állunk, várva az újabb érkezőket meg csak úgy.
- Megérkezünk a tett helyszínére, s vannak ottan sokan.
- Valaki titokban felbontja hátul a kalácsot.
- KGy megkezdődik, némi késés és rendkívüli állapot kihirdetése után
- Egyre érdekesebb poénok... LEP-ke (avagy 2005ben kisebb lesz a Tolkien szülinap, meg egyébként is passzol Gandalfhoz ás lehet lepkekést árulni(by _Neo)
- Hosssszú beszámolók naaagyon magas számokkal, majd ebédszünet
- Ebédszünetben goto Mekdonác, sztrapacska-elmélet (megint lemaradtam a feléről...)
- Utána vissza, de én keresek egy boltot és veszek kexet, ezértaztán a locsolásból kimaradtam, bár Lauéknak hiába mondtam...
- Választások, még fáradtabb poénok, Jacopo és a Kassák-kötet (ez már reggeltől)
- _Neo felajánlása hogy bármikor középkori körülményeket tud nyújtani a koleszban ami még Batti királyi igényeit is kielégíti feltéve ha igényeit Mátyás király álruhás tevékenységéhez igazítja
- Választások után bölcs témák, majd feloszlódik a KGy, mindenki megy el...
Utána rövid tali meg CDfű Mauval Celebbel Jacopoval meg Ardennel, majd sprint a vnathoz és goto haza...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #187816 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Tudom, utánozás majomszokás, de ha már úgyis a majomtól származunk.... :twisted:

Köszönöm Estelnek hogy ilyen jószívű, és nem kell rá féltékenykednem!

Köszönöm Szofinak a beszélgetést!

Köszönöm Minnek a kedvességét!

És mindkettőtöknek, lányok, hogy helyettem is vigyáztatok Estelre! :D

Jaj, és köszönöm _Neonak a CD-t, ISTENI!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #187810 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Köszönet az MTT-nek a kgy-ért, és hogy megint láthattalak Titeket :)
Köszönet Szofinak , amiért eljött velem a Cross Bornsra, és a dumcsiért, a VBK-ért és a fecaimádatért :mrgreen: (Imádlak!)
Köszönet Artemisznek , amiért elkísért a művházig! :)
Köszönet Estelnek a headbangelésért, amiért megvárta velünk az utolsó vonatot, és amiért megmasszírozta a hátam ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #187792 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
OK! Csak és kizárólag Lau kedvéért módosítok. Piros tojást is kaptam! +Rózsaszínűet is. :D (És persze véletlenül sem a tüncöktől... :wink: ) Remélem most már mindenkinek megfelelek.

Maglor (kicsi?)

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"

Több
20 éve 6 hónapja #187788 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
[size=9:1sytoqce]

Ulmo írta: Ahogy Dín, én is szomorú vagyok, hogy a tagság kb negyede jelent meg :( Ez így nem mehet sokáig, ki kell találni valamit :roll:

Úgy tudom, nyár végére megcsináljuk a nagy szelektálást, mindenkit megkérdezünk (főleg az olyanokat akik egyszer LEP-en fellelkesülve beléptek, de azóta se tagdíjt nem fizetnek, se nem tudunk felőlük), hogy tényleg akar-e tag lenni, illetve érvénybe léptetjük a tavaly megszavazott 3 hónapi nem-fizetés után figyelmeztetés, majd kiléptetés szabályt. :idea: [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #187736 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Örülök, hogy eredményes volt a KGY, és is gratulálok az új FB-tagoknak (Brandir + Telco) és az új elnökségi tagnak (Brisa)! Megérdemelt helyetekre kerültetek! (Aztán óvatosan a felügyelettel ;) )

Ahogy Dín, én is szomorú vagyok, hogy a tagság kb negyede jelent meg :( Ez így nem mehet sokáig, ki kell találni valamit :roll:

Alcarcalimo írta: Ulmo, otthagytad a CD-ket:))) nálam vannak, ne keresd, majd Mamival elküldöm.

Köszi, egy idegbajjal kevesebb. Ebben az a poén, hogy kb este fél 7-kor jutott eszembe, és már készültem, hogy felírom az elveszett tárgyak listájára (és készülök a mesével hogy miért írtam más CD-re a videókat) :)

A Keletiben találkoztunk Esgallal, Telcontarral és Laurelinnel, érdekesen festettek :)
Artemisz: sorry az eső miatt, én próbáltam elállítani, nem ment...
Peredhil: Gratula, és tengermély tiszteletem, hogy így is megcsináltad! :hello:

Több
20 éve 6 hónapja #187734 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
OFF
bocs, nem tudom mi van vele, a linknek jónak kell lennie, valami gáz lehet a yahooval...
/OFF

Alcar

Több
20 éve 6 hónapja #187731 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Érdekes, nekem meg így nem mennek... De Alcar linkje nekm jó.

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #187724 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
nemtom valahogy nekem se mentek a kepeid amig at nem irtam egy kicsit a linket..
f2.pg.photos.yahoo.com/alcar_calimo
itt mar mennek..

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 6 hónapja #187711 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Alcatr!!!!! Nekem nem mennek a képeid..(

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 6 hónapja #187698 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Üdv!

KGy... Tapasztalhatóan alkotó munka folyt :)

Reggel kimentem Lam elé a Ny-iba. Onnan irány a Wesselényi. Lamot siekrül lebeszélni arról a tervéről, hogy ő jegyet lyukasszon a villamoson. Gyülekező, várakozás az esőben, indulni kéne, várakozás tovább, indulni kéne, várakozás tovább, INDULJUNK! (a tömegh végre elindul utánam :) )
Megérkezés - ha nem én megyek elől, sokan simán elmennek az ajtó előtt-, irány fel, ölelkezések, puszik, ajándékok, helykeresés, beszélgetések (még nincs jelenléti ív)...
10:15: Batti bejelenti, hogy a Közgyűlés érdeklődés hiányában elmarad, 1/4 óra múlva Pót-KGy lesz. (naná, hogy Apa, második számú alelnök úr nincs jelen a KGy-n, csak a pótlásra érkezik meg) Addig további beszélgetések. Jééé, egy Even. Bácsim fényképezőgéppel...
Pót-KGy (minő csoda, határozatképesek vagyunk :D ), hosssssszú beszámolók és egyebek, majd pedig SZÜNET :) )) Dínnel irány a Ny-i melletti Mc-i (nem lyukasztott jegyet a villamoson, pedig előre megmondta, hogy igenis fog! :D ), majd rohanás vissza a KGy helyszínére, hogy minél többet lehessen a tömeghgel beszélgetni (és Dín megint nem lyukaszt jegyet :D ). Visszaérkezés, beszélgetés, Toma és Brandir nagyon gyanús, jön visszafelé a nép, Toma és Brandir továbbra is gyanús, főként mert felhívják Alcart, hogy siessen vissza, úgy döntök, hogy inkább felmegyek, biztos, ami biztos (később kiderült, hogy Toma és Brandir nem hiába voltak gyanúsak... :roll: ). További beszélgetések, a jelenléti ív aláírása, miegyéb...
A KGy folytatása, szavazások (jóóóó sok), közben megszerzem végre a Tagsági kártyámat :D (Jesssz :) kár, hogy 100 fölötti a számom, pedig ottvoltam Alakulón :( (( ez nemér, én is alaptag vagyok!). Ööö.. mi volt még? Asszem utána már nem sok minden. Dín elrohant a vonatához, aztán vége lett a KGy-nek (nem feltétlenül az elsőből következett a második), a tömegh elkezd feloszlani, a maradék úgy dönt, elmegy együtt bulizni, naiv várakozás, hátha Lam és AnczY egyszer abbahagyja a beszélgetést.... Majd 5 percel azelőtt, hogy kidobnának minket, kimegyünk magunktól. Irány egy ismeretlen hely (illetve eccer már voltunk ott, a vendégkönyv, és a fényképek tanulsága szerint) két kocsival (és Batti nem úgy vezet, mint szokott, szóval követhető volt :D ), rövid beszélgetés, majd Lam meg én távozunk :( Végül irány haza.

Köszönöm, Bácsi, a faragott fát, meg a beszélgetsét, meg a bíztatást az érettségihez, meg hogy téged mindig megölelhetlek :)
Köszönöm, Lam, a reggli beszélgetést :)
Köszönöm, Fiam, a sok hülyéskedést :D :twisted: 8)
Köszönöm, Even, hogy ottvoltál :)
Köszönöm, Báyáim, az öleléseket, meg a bíztató szavakat, meg úgy mindent :) [size=9:3788i81w](Ery: eccer akkor is megöllek :evil: )[/size]
Köszönöm, Álmodóm, hogy ilyen tartalmasra álmodtad ezt a KGy-t :) ;)
és Köszünöm minden jelenlévő tagnak, hogy vette a fáradtságot, hogy eljöjjön KGy-re!!!

Bácsim: ezt: f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alcar_calimo/d...6a&.dnm=11df.jpg kikérem magamnak, NINCS THK!!!

f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alcar_ ... m=95f9.jpg
Nem Sú, hanem Szú :D SÚ egy kicsitkét másként néz ki... :D

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 6 hónapja #187687 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Nos, nekem is maradandó élmény volt a KGY, nem utolsósorban azért, mert megint tudtam Veletek találkozni. A beszámolók - amik elvileg ugye természetüknél fogva unalmasak - igen érdekesek voltak számomra, látszik, hogy mekkora hihetetlen munkát végez a vezetőség. Mindenkinek maximális elismerésem!

Szeretnék garulálni az újonnan megválasztott tagoknak: BRISA (elnökség), TELCONTAR és BRANDIR (FB-ami itt nem a Fehér Bohóc... :twisted: )! Nehéz volt a választás a jelöltek közül, hiszen mindenki rengeteget tett az MTT-ért közülük, mindenesetre további sok sikert Nektek!

Azért persze a kajlaság se maradhatott ki (elvégre coooooolturááális egyhesület vagyunk:)... locsolás, Don Marlon Brandir vezetésével (kösz lányok, hogy a vidijómat megkíméltétek a víztől), s irigylem Póktól és Brandírtól a pólót!
Rayan Csincsi, köszi a tojglit, Léli a csokit, _Neo, hogy kijöttél elém 2 óra alvás + ezer meló után!
Ulmo, otthagytad a CD-ket:))) nálam vannak, ne keresd, majd Mamival elküldöm.
S köszönet mindenkinek persze... mindenkinek aki ott volt.
KGY szünetében a beszélgetések (Szofi:)
Kedvetekért még a Mekit is vállalom.
További kis beszélgetések: Lamorak, Fin, Ankalimon...
Ankalimon: köszi a jó ötleteket s a támogatást!
Anita, üdv a "klubban" :) (valami remek nevet találunk majd Neked, ha eddig nem jött volna össze...)
Kriszana... még mindig nem tudom... de nagyon hálás vagyok Neked! Köszönöm...

Na meg persze a pizzasznobhely, ahol a pincérnek nagyon tányérba mászó képe/modora volt, de a palacsintás az nagyon khirály, főleg ami az ajtó feletti szoláriumot illeti:)... aztán sajnos mennem kellett... :(
Pécsen folyt.köv.

Szóval: mit is mondhatnék még... örülök, hogy közétek tartozom. A többit úgyis tudjátok:)

Alcar

s pár kép, ami a KGY-n s utána készült:) fogadjátok, tőtögessétek soxeretettel...

f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alcar_calimo/my_photos

Album címe: MTT közgyűlés, 2004-04-17

Több
20 éve 6 hónapja #187651 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Számomra a tegnapi közgyűlés maradandó élmény volt. Az ember ritkán kap olyan elismerést, amilyet én szombaton. Köszönöm Nektek! Meg vagyok hatva még mindig: hüpp-hüpp és szip-szip.

Köszönöm szépen a gratulációkat! (Az ittenieket, a Beszélgetősbelieket, valamint a priviban kapottakat is.)

Brandírnak és Telconak én is gratulálok!

Dínchamion írta: :arrow: locsolókommandó!! :D (Csak azt sajnálom, h Brisa kimaradt a szórásból... na nem baj, jön még kutyára úthenger 8) )

Dín, te nem félsz tőlem eléggé... :evil3:

Amúgy pár szembefröccsentést én is kaptam...

Suhi írta: - A szavazás kellős közepén Brisának leesik, hogy én vagyok Suhi... (Mégegyszer gratu neki!!!!)

Hát ez télleg muris volt: ott ültek mellettem: Szméagol és Suhi, erre kérem Szméagolt, hogy mutassa már meg nekem, hogy ki Suhi... :mrgreen:

Peredhil, nagy vagy! Gratula! :hello:

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #187634 Írta: Dodiee
Kgy...
Ami megmaradt:

Naívan kimegyek dohányozni Mogyival a dohányzóra, beszélgetünk, hangokat hallok az ajtó túlfeléről, már épp kérdezném, hogy vajon a fotelezők hallatszanak ennyire ide, mikor kinyílik az ajtó, és a NAGYON GONOSZ Brandir bácsi lelocsolt minket hiiiideg vízzel!!!! csak úgy! semmi figyelmeztetés, semmi lélekben felkészülés... :cry: De visszakapta, hála Laucuccnak :twisted: Toma: ne vigyorogj, még megkapod a magadét... :roll: Köszönöm Alyrnak, hogy víz helyett kexel várt minket az ajtóban:)
KÖSZÖNÖM ANNAK AKI NEM LOCSOLT MEG!!!!

És köszönöm a KGY utáni különítménynek a Mirákulumot, a palizást(Anának a palacsintát), a majdnem pizzázást, a mászkálást meg úgy mindet:D

Áfi: Igen, szeretlek titeket:DD csak ma reggel kaptam meg az sms-t:DD

Több
20 éve 6 hónapja #187611 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Artemisz (Celebthil) írta: E: Nézd, szürkemarhák!
P: Szürke? Hol?
E: MARHA!
P: Kösz...
E: SZÜRKEMARHÁK! Ott, te barom!
(Laurelin kommentárja ez volt:
Marha vagy barom, nem mindegy?)

Mielőtt a jelzők alapján bárki (jogosan) úgy gondolná, eloszlatom a hiedelmeket: permí NEM járt a hétvégén a Gerecse-50-en, sem a környékén. Egyedül sem, nemhogy többemmagammal. :wink:

Gratula, Peredhil!

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 6 hónapja #187603 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
No ez is egy határkő lesz. Először írok élménybeszámolót... :wink:

Szóval: Az egész pénteken kezdődött, amikor megérkeztem Pestre. Röpke fél órás Bkvzás után meg is érkeztem nővérkém (Morgana) koleszába. (Utólag is + még 1000-szer köszi a szállásért!!!!) Megállapodás szerint megcsörgetem, hogy megjöttem. Felveszi, ajtót nyit, beinvitál. A szobájában már ismerős arcok fogadnak: Áfi, Fin és Gillz. (Éppen nagyban tervezték a tábort, amikor én becsöppentem :D ) Kis beszélgetés után jött az est fénypontja: Nárcisz és Psziché című ... film. Önmagában véve jó film volt, csak nekem egy kicsit sok(k). :D Maga a film úgy 1/2 - 3/4 12 körül érhetett véget (a "meghírdetett 1/2 11 helyett :D ), utána búcsúzkodás + ilyenek. (Gillz, még egyszer nagyon köszönöm a piskótát; tényleg az életemet mentette meg.) Miután mindenki elment, még következett egy rövidke kis vacsora nővérkémmel -már úgy: miért is ne, éjjel fél egykor-.
Másnap kora reggel (7:00) csörög az óra. Nővérkém lecsapja, majd rövidke kis "töprengés" -értve itt visszaszundikálás- után közli velem, hogy igazán hozhatnék egy félkilós kenyeret így reggelire. Jó. Gyors öltözés, irány a bolt. Fizetéskor majdnem szívrohamot kapok... (Igazság szerint helyes kis kenyérkék voltak, de azért 95 Ft kicsit sok...) Lényeg, visszaérek, rakéta modulos reggeli (kiderült, hogy kocsival visznek, szóval "siess kicsit"...) . Jó. Megérkezett Batti, hogy vigyen el, és kire kell várni...? 1/2 9 - 3/4 9 körül odaérünk. Jééééé egy Kriszana néni! Aztán jött a "segítsél egy kicsit" rész. OK! Közben -lassacskán- szállingóznak az emberek. Megérkezik Alkar és _Neo is.
"Tudjátok, kéne egy kis rágni- + innivaló..." Irány a bolt. Bolt kifosztva. Közben hülyeségek kicsiny sora. Mire visszaérünk még többen lesznek... Mi "jógyerekek" letelepedünk szépen egy sorban a regisztrációs pult mellett. (Köszi a dumálást mindenkinek, aki ott volt.) Aztán berobban egy nagyobb csapat :arrow: a szép kis vendégszivatós sor -sajna :evil: - szétesik. Üdvözlések, ismerkedések, etc., etc.
:arrow: 10:00- meghiúsul a közgyűlés megnyitása : túl kevesen vagyunk. :evil:
:arrow: 10:30- összeül a rendkívüli közgyűlés. Sok érdekes adat a költségvetésről és a múlt évi rendezvényekről. (Tényleg érdekes volt! 8) )
:arrow: Ebédszünet :twisted: :twisted: :twisted: Irány a McDonald's a szomszéd sarkon... :wink: Utána locsolkodás... :twisted: (Persze csak és kizárólag azért, hogy 1) el ne hervadjanak a jelenlévő hölgyek és kisasszonyok; 2) nagyot nőljenek, és gyönyörűek legyenek továbbra is. :D (Apropó, a tünckommandónak üzenem, hogy azzal a "locsolással" nekem csak kedveztek... -úgyis kicsi vagyok még- :D :D :D ) És még piros tojást is kaptam!!!!!! :D
:arrow: Szavazás - Gratula Brisának, Brandirnak és Telcontarnak.
:arrow: 15:30- fájdalmas búcsú a mindentől, mert "megy a vonat, és időben ki kell érni" - ja, csak azt senki nem közli a gyanútlan idegennel, hogy a Keleti csupán 5 percnyi nyugalmas sétára van...- Na, ekkor jött rám a majdnem ideggörcs. Ja, + akkor, amikor kiderült, hogy , bár 25 perccel vagyunk kb. a vonat indulása előtt, mégsincs egy szabad hely sem a vonaton. (NA ezt überelje valaki!)
:arrow: Hazafele álldogálás a vonaton Győrig; szomorú kép vágása; kis Iron Maidenes lazítás.
:arrow: Este még volt egy bűnbánati liturgia, ami -úgy érzem- felszabadított... (Nem kell rosszra gondolni. Simán csak jó volt.)
Holnap + bérmálás! :D

Összességében véve jó volt ez a mai nap!!!!!! :D Örültem, hogy ott lehettem, és köszönöm én is mindenkinek azt, hogy ott volt. De a legnagyobb "Köszönöm" Morganának szól, azért, hogy "Lehetővé tette", hogy ott lehessek, és azért, hogy a nővérem.

Maglor

Ja, Suhifaroknak csak annyit üzennék, hogy ami késik, nem múlik. Jövőre duplán meglocsolunk. :D :twisted: (legfeljebb)
(Amúgy, volt egy közösségi "nagylocsolás", ahol -ha nem is tud róla- minden kedves kisasszony és hölgy meg lett locsolva.... :twisted: )

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"

Több
20 éve 6 hónapja #187596 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Én is gratulálok mindenkinek, aki részt vett, Peredhilnek meg külön, amiért végigcsinálta. És nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott... :cry:

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 6 hónapja #187593 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Gerecse 50...az elhangzottakhoz nem sokat tennék hozzá. Azonban:

PEREDHIL, GRATULA! Minden elismerésem, khirály vagy!!!

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 6 hónapja #187581 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Öhm...a Kgy...

- Reggel: Asziszem késésben vaok, erre jó ha van ott 4-5 ember.
- kriszana kedvesen köszön, én kukán állok néhány MTT-s között, de Morgana szerencsére gyorsan megszólal! 8)
- Érkeznek az emberek...néhánynak félszegen köszönök, másoknak bemutatkozom...
- Elbeszélgetek Szméagollal és Celebbel
- Batti kezdené a kgy-t aztán még se kezdi...
- Batti újra kezdené a kgy-t, ezúttal télleg elkezdi
- Pénz, pénz, pénz...
- Ebédszünet: [size=9:2pvbz9qa]megúsztam a locsolást!!!! :twisted: :twisted: [/size]
- A szavazás kellős közepén Brisának leesik, hogy én vagyok Suhi... 8) (Mégegyszer gratu neki!!!!)
- KAPOK TAGSÁGI KÁRTYÁT!!!!! :D
- Egyebek...
- Végül hazafelé!

:wink: Örülök, hogy ott lehettem, nem is volt olyan unalmas, és legalább még néhány emberkét megismertem! :P

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.758 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére