- Köszönetek: 0
Élménybeszámolók
- Julcsi_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Sebaj Dodáj, én is láttam ugyanott (lehet, hogy konkrétan ugyanazt) hétfőn!Dodiee írta: görényt nézni(igenigenigen, és Julcsi már elment!!! láttunk GÖRÉNYT pórázon!!! rulz:D)
[size=9:1qyyc9jb]Ebből is látszik, hogy a Margitszigeten a legeslegnagyobb a görény/m2. [/size]
argh
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Toma gazda
- Nem elérhető
8 kor kidobtak az örsről.
át a moszkvára utána a nyugatiba akraok menni a kisföldalattival, nem megy (gáz).
Így átmegyek a kék metróhoz
fél 10 senki sincs csak a tv-sek akarják megtudni hogy ki az amerikai elnök felesége.(Ki az az Amerikai elnök??)
9:45 Dodie megérkezik majd Míriel és Tivadar Nimdorc, a részegek tényleg nagyon jó kedvük volt . majd Rayan Rabyn Galadh és Arden.
Finwe? nem sajna ő ment haza kár
Irány a margitsziget.
Villamos öö.. Morgana :hein: h: az előbb még nem voltál itt.
letelepedés császkálás a csokik megevése. Thaur és Arwena megjönnek Jacopo Nólindir és Angwen :bounce: gyűlünk mint a görények
kis punnyadás után utánozzuk a régi Magyar országot 3 felé szakadunk.
1 ott maradt Mó.. A réten a másik hintázni ment és voltott még 2 ember Minerva és Dodie akik Tomát kísérték lábat mosni amiből nem lett semmi e helyett a betonon koptattam a lábamról a sarat. (sokan voltak a japán kertben) . Mau Ratzka jéé egyre többen
A narancsturné és egyebek...
A fa alá vonulás Míriel kikísérése.
A pizzám megsemmisítése :bawling:
Búcsú a menőktől mi maradunk még. :closed:
Fatánc
A Mókusok szaladgálnak a fán felmennek aztán 3 rántás.
Matekos filozgatások
Kavicsok... kösz Arwena de kölcsön kavics vissza jár :smokin:.
Dodie lábán lőn nincs saru
megjött Drizzt is.
Beszélgetős sarok erről arról amarról.
Aztán én is távozom hogy is volt 3 as metró repülő tér aztán Róma??
és Moszvába lyukadtam ki.
Este 20 percen keresztül mostam a lábam
köszönöm:
Finwenek hogy egyenlíthettem adóságom így tényleg felesben ment a belépő.
Mírielnek és Tivadarnak hogy megismerhettem őket habár már taliztunk.
Nimdorcnak az óra reakciót
Arwenának a kavicsot :tongue:
Thaurnak hogy átadja az üzimet
Rabynnak hogy mint hobbitként lefotózott :sleepy:
Maunak hogy nem hazuttolja meg igazi kilétét
Ratzkának hogy a narancsolás alatt kapam egy oldalast. :biggrin2:
Nólindirnak hogy jött és volt meg van meg lesz
Angwennek hogy nem kért csokit (így maradt még nekem ) :evil2:
Minervának és Dodienak hogy elkísértek a nagy lábmosásomra
Ardennek hogy végülis elmentem inni
Galadhnak a narancsot az oldalamra hogy szoszidálom a hebráját
Jacoponak a körözést
Morganának hogy még mindig tud meglepetést szerezni
Rayannak hogy nem hittel el hogy pizza van nálam, és volt, és megette
Szürkének és Fimnek a humorukat :up:
Drizztnek hogy jött
Dodienak hogy még mindig meg akar ölni, hogy megszervezte az egészet :dance:
külön köszönet a Nyugati Pályaudvaron dolgozó részegeknek hogy ellátásunkat pótolni akarták de sajnos vissza kellett utasítanunk azt
megértésüket köszönjük :bounce:
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- _Phelan_ (Caranthír)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Aralataion írta: Még mindig Beltaine
Maradt nálam egy sárga-tavasz-mintás polifoam!!!
KIÉÉÉÉ???????
> /ME-é sorry csak netem ne mvolt majd küldökprivt
Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Laurelen
- Nem elérhető
boldogság látni hogy a cuccuje mindenhol ott van! (margit szigeten, múzeum előtt, jane chance előtt, zivatarban ucca közepén, várban, hegytetőn meg még ki tudja hol... )Morgana írta: - a kihagyhatatlan cucujeje (vagy hogyaszöszbeírjuk...)
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Jó volt:
- a találkozás a villamoson (hallgatni kell a megérzésekre)
- fagyizás és napozás Rayannal
- beszélgetések Dodieeval, Galadhal, Rayannal
- Arden és a haja
- a kihagyhatatlan cucujeje (vagy hogyaszöszbeírjuk...)
- narancsdobálás - az új THK-s fegyver feltalálása
Rossz volt:
- baromi rossz volt elválni Tőletek, de tényleg...
tiszta horror...
Köszönet:
- Galadhnak, hogy megint vagyunk
- Rayannak, hogy vagyunk
- Dodájnak, hogy van
- Ardennek a könyvet, meg a dinnye poénjait
- Tomának a lovagiasságát
Szeretlek Titeket!
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Rabyn
- Nem elérhető
Nagyon jo volt veletek tegnap! Örültem, hogy ennyien voltatok, voltunk.
Körhinta rullz, (tudjátok az a piros izé) mókuskák mégrullzabbak Rayan cigánykerékek rullz, Morgana és Rayan haja: (kép is van rola:))
Sok sok érettsigiző a szigeten!! Integetünk mindenkinek! , Szóva elvotunk!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Julcsi_
- Nem elérhető
Jacopo öltönyben RULZ
Tanis RULZ
körhinta vagy mi a manó RULZ
... (pontpontpont) RULZ
Rayan cigánykerekezik RULZ
lábmosás szökőkútban RULZ
fán ülve pasizunk Galadh-dal RULZ
Ööö... három húzás RULZ
narancshajigálás RULZ
Baby Reel RULZ
Morgana hajgumit lop RULZ
Arden haja különböző formációkban RULZ
Cuccuje RULZ
Jó veletek!
argh
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Helyszín: Margitsziget, Margit híd lába alatt, Szkíták próba
Jelenlévők: Angwen, Cueddo, Esgal, Estel, Nim, Peredhil és szerénytelenségem
Kárvallott: kerek, kb. két arasz átmérőjű, szürke alapú össze-vissza színes csíkos párna, tulajdonos: szerénytelenségem
Hivatali stílus vége... (vagy el se kezdődött? )
"Szóval az úgy volt, hogy..." szerencsétlen kis párnámat a "színpadról" való távozásom után arréblöktem a későbbi használóknak, de nem volt jó helyen. Elkezdtük lökdösni, toszogatni, és hogy hogy nem, egyszer csak elkezdett repülni a Duna felé, Estel utána (ő nem repült ). /me elkezd kiabálni, hogy csak ne essen bele. Fél perc múlva benne volt. Na jó, nagy nehezen Peredhil kihalászta (köszi! ), de szegény hamarosan a földön kötött ki, és sáros lett. Estel elvitte megmosni (a jó kis olajos Dunába, hova máshova? ), és ez még így ment párszor.
Á, ezt így nem lehet visszaadni, azért remélem elég élénk a fantáziátok. Szakadtunk a nevetéstől
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Léli
- Nem elérhető
Dínchamion írta:
Rayan írta: Jaaaaa
PÉCS (kivételesen)
Árva Nokia töltő keresi gazdáját
Olyan formásan dundi
Legyen ez a "Hirdetések" topic
Lélié, ez majdnem tuti.
perme bólogat.
Valszeg az enyém. Főleg, ha az én ágyam alatt volt vala megtalálva... Köci
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Aralataion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Maradt nálam egy sárga-tavasz-mintás polifoam!!!
KIÉÉÉÉ???????
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Melian
- Nem elérhető
bocsánat, hogy ilyen megkésve számolok be (meg eleve azért, hogy így eltűntem… ). Mivel többeknek tetszett a hajnali Beltaine-cappuccino-mutatvány, most leírom, mi is történt (a köz örömére):
Előző este igen előrelátó módon lobogó forró vízzel megtöltöttem az évekkel ezelőtt kapott, ám még sosem használt (made in China!) termoszt: de jó lesz nekem a hűvös hajnalon csokis cappuccinót kortyolni az erdő mélyén!!!!
Tehát kisétáltam a parkolóba Samukához (van, aki kispirost nem ismeri…??? ), kikaptam a termoszt az ülés óvó rejtekéből, s kaján vigyorral visszacaplattam a többiekhez (hajnalra a nagyjából 40 emberből kb. tucatnyian maradtunk), elővettem a narancssárga-zsiráfos zománcbögrémet, mire a többiek javasolták, tegyem bele a hamuba, jól felmelegszik… én bele is tettem… víz nélkül… beleszórva a cappuccinóport… amikor gyanús lett a karamellizálódó illat, már az apró cukroszacskóval voltam elfoglalva (a fele kifolyt ijedtemben), még azt is beletettem, ekkor már MUSZÁJ volt kiügyeskedni a forró hamuból, még szerencse, hogy volt segítségem, és így két bottal…
Ekkor próbáltam ki (lesz, ami lesz) a vadiúj termoszt (adagolós ), nyomkodtam, nyomkodtam – semmi… Szétcsavartam… hát a cső, amin a víz hivatott lett volna távozni, a termoszban himbilimbizett Helyére tettem, újra nyomkodtam – semmi!!!
De nem adtam fel, lecsavartam a termosz tetejét, és csak úgy, póriasan ÖNTÖTTEM…
Igen ám, de időközben a felforrósodott bögre belsejére teljesen ráégett a cappuccinopor (cukor, kávé, csoki), és gyakorlatilag élvezhetetlenné vált…
Mindezzel hatalmas örömet szereztem Nektek a hajnali derengésben
Ja, és amikor hazaértem, már a termosz adagológombja is kifogástalanul működött…
Ps. Szerencsére kedvenc narancssárga-zsiráfos zománcbögrémnek KUTYA BAJA sem lett
Ismét csodásan éreztem magam Veletek, köszönet:
- Telcontarnak az ötletért+szervezésért
- Morganának és Rayannak, hogy meghallgattak
- Artemisznek, hogy a nővérkéje vagyok
- Esgalnak a mosolyokért
- Sirgonnak és Finwenek, csak úgy, hogy vannak
- Elődnek a borocskáért
- a Kedvesemnek, hogy éjjel eljött és üldögélt velem egy kicsit a tűznél
- és végül, de nem utolsó sorban Szofinak, (hogy felkapott és megpörgetett), na meg a szépséges fiúkért, akikben egész este gyönyörködtem, ám csak hajnalban derült ki, hogy hozzá tartoznak
Mélyen szégyenlem magam, ha valakit kihagytam
Szeretlek Benneteket!
Millió puszi
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Laurelen
- Nem elérhető
jobb, mint tavaly,amikor valaki a tűzben felejtette a fanyelű kését...Morgana írta: Ja, igen. És valakinek ügyesen elhoztam Beltaineről a fanyelű kését...
drizzt, sapkaszerű izé az enyém! kell! majd énekkaron mondjuk hozd el kérlek! köszi,
tünc
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Drizzt
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Rayan
- Nem elérhető
Fiatalok, valaki, aki túllelkesült a bulizásban, ott merészelt hagyni egy Dűne 2. kötetet. (Márhogy a tábortűzön.) Amennyiben a gazdájának kő, lesz szíves írni privit.
Pusszancs
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- elodyke
- Nem elérhető
de egy két dolgom ott van tuti valakinél csak ő erről nemtud..
tehát
Beltan ról vkinél ottmaradt egy
(fontoslenne mert nem az enyémek )
Kanál piros kis megkülönböztető jelzéssel..
Műanyag edény fedő nélkül mert az épp hazakerült
[size=9:2hppkwe6](lehet hogy kicsinyesség ezeket elkérni dehhát ezvan.. gondoltam, amit elviszek haza is hozom..)[/size]
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Arwena
- Nem elérhető
A péntek délutánt Thaurral töltöttem aztán fél hat köröl megérkeztünk a kolossy térre ahol a hat órai csoport pár tagja már ott volt. Háromnegyed hat körül én Szürke és Ryana lekísértük Thaurt a 6-os buszhoz. Visszafele n bementem a közértbe de sajnos pénztárca nélkül.... szerencsémre még vártunk emberekre igy volt időm visszmenni Arden és Jacopo táérsaságában... )
aztán:
A buszon Csaba történetének mesélése (By Rabyn és me)
Időközben kiderül hogy Rabyn barátnője Kinga oda jár ahova én (igaz már csak pár napig)
túra fel a hegyre
megérkezünk, hű mennyi ember ... és mennyi szunyog (utóbbiak szerencsére hamar eltüntek)
Nemo hallgatása csoportosan egymás után )
ücsörgés a falon és a tűz körül
gitározás és furulyázás (részemről csak hallgatás)
pörkölt evés
éneklés (itt is csak hallgattam)
csoportosulás a pokrócokon
a magnó és a 8 mínusz 2 elem
éjfél körül hegymászás (valaki láttas is azt a tüzijátékot?)
megint csoportosulása a pokrócoknál (milyen érdekes én voltam legkevébé rajta a pokrócomon ) )
hajnalban kiderül hogy nem lesz reggel paprikás krumli így el lehet fogyasztani az alapanyagokat --> mindenki mindent nyársra tűzött amit talált (paradicsom kolbász kenyér virsli műanyag bélben és lebőrözve is)
beszélgetés és punny a köveknél
egyesek (najó elég sokan sajnos) távozni készülnek és perme bealszik mire háromnegyed órával később magához tér már sehol se nincsenek
emberek fejük búbjáig hálózsákban ill. pokróc alatt mindenhol
hideg van oda telepedtem a parázs mellé de ott is hideg van...
lassan ébredeznek az emberek
romeltakarítás (ezer bocs hogy nem nagyon segítettem de de akkor nagyon el voltam pilledve igérem legközelebb segítek )
a megmaradt kaja szétosztása
nevelőszülő keresése a bográcsnak
időközben kettesével - hármasával távoznak emberek
aztán én is lelépek Melian kocsijának hátsó ülésén
a köztes időt a nagyimnál töltötem lepakoltam meg pihentem egy kicsit (aludni nem mertem) és amilyen lökött vagyok nem gondoskodtam átvedlési lehetőségről....
fél 11 körül értem vissza a földalattihoz de az emberek már sehol
felhívam Telcontart hogy hol vannak (eccer télleg elmek logopédushoz....)
mikor megtaláltam őket Telcontar, Laurelin, Dodie, Drizzt és Toma vártak
fagyi vásárlás
Dodie leejti a fagyiját majd nyafog
séta a ligetben, méz keresés
letelepedés asztalokhoz ahol egy ember énekel a színpadon és öreg nénikék táncolnak
Dodie és Drizzt lelép helyettük érkezik Finwe
héliumos lufi és a Móriai balrog
Telkontar és Laurelin vért ad
Toma Finwe és én leülünk a várakozó asztalohoz
én és Toma lessük a vacsit (véééért) szállító kiskocsit : ))=
Finwe meg Toma elmegy inni én maradok
a véradás után Telcontar egy picit rosszul lesz
mikor jobban lesz elkísérjük őt meg Laurelint a földalattihoz és ők elmennek de jön helyettük Ulmo és Minerva
elindulunk a homokórát keresni
én a hősök terénél búcsúzom mert rájöttem valahogy hogy nem vagyok képes tovább maradni nagyon elfáradtam
Életemben nem láttam még földalattinál annyi embert mint akkor ott...
szóval:
Köszönöm:
Telcontarnnak a szervezést és a héliumot
Dodienak, Nodleenak, és Rayannak (asszem) hogy segítettek felfele
Ardennek és Jacoponak hogy olyan lököttek...
Thaurnak a péntek délutánt meg hogy az anyum és kár hogy nem maradtál
Meliannak a fuvart és a regeli kávés mutatványt )
Ardennek a discmanjét
Estelnek hogy az éjjeli hegymászásnál nem hagyott leesni
a sportszeletet annak akitől kaptam (bocs de fogalmam sincs hogy hívnak )
Orsienak a rövid kis beszélgetést a falon
a pokrócos társaságnak hogy a pokrócos társaság voltak )
a grouphugokat
és:
Mindenkinek hogy vagytok és hogy gondoskodtatok róla hogy ilyen felejthetetlenül jó legyen az első éjszaki talim és a május elsejém )
Szeretlek titeket
******Arwena******
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Ide is beteszem... Hát tényleg élménybeszámoló...
Hát ami azt illeti szerintem nekem volt a legsz*rabb reggelem. Mint általában, ma is bicajjal indultam suliba. Az egyik helyen meg szoktam várni az egyik osztálytársamat. (tegnap túrták fel gázcsőjavításra az egész tömbháznegyedet...) Amint mentem előre, hátranéztem, hogy jön-e az osztálytársam... És akkor mikor előrenéztem, már nem tudtam magam megmenteni: egy betontáblán találtam magam biciklistől, ami megmozdult és "belevitte" a biciklimet a mély kiásott gödörbe... én meg egyet repültem (kicsikorom óta ez volt az álmom ) és agy nagy kőhalom tetején találtam magam,... közben a bicikli hátsó fele a hátamra esett.... csupa por voltam... de szerencsére csak horzsolásokkal kisebb nagyobb foltokkal, sebekkel megúsztam... Bezzeg a biciklinek semmi baja sem lett Örülök, hogy még ép vagyok (Csak a hátam, meg a csuklóm ne fájna ennyire... )
- Telcontar
- Nem elérhető
Élménybeszámoló a másik oldalról.
Valahogy mindig úgy alakul, hogy az efféle bulikon nem tudok eléggé ellazulni, mert mindig van valami ugrálnivaló. Szerencsére ezúttal a feladatok legtöbbjére sikerült önkénttörpöket aktivizálni, bár volt, aki a feladatmegosztás mértékét keveselte.
Három körül megérkeztünk hatan (Orsie, Esgal, Laurelin, Finwe, Előd és rosszmagam), nekiláttunk a berendezésnek. Az első óra sopánkodással, "haszólszéntudtamvolnahozni", "namégmihiányzik",
"hovátetteda" típusú hozzászólásokkal telt, miután két-három ötletet elvetettünk a bogrács stabilizálásával kapcsolatban, Előd épített egy kemencét. Igen jól sikeredett. Nem hiába, a mérnök úr...
(Időben visszapörgünk előző estére)
Morgana és Rayan, valamint a fent említettek megrohamozzák a Tescot.
"Telcontar, nem lesz sok a húsz kiló paradicsom?"
"Nem lehetne inkább paprikás krumpli?"
"Hol hagytad a bevásárlókocsit?"
"Igen, volt 22 literes bogrács, de már elfogyott. Raktáron sincs. Állvány sincs."
HOPPÁ.
(Időben előre, másnap délelőtt)
Telefon az Auchanba:
"Nem, csak a 15 literes akciós. Azért félrerakjam? Igen, 100 és 130 centis állványunk van. A Szentendrei úton."
Személyesen az Obiban:
"Állvány nincs."
"A lista szerint ez csak 20 literes. Nem is volt nagyobb"
"Nincs akkora fakanalunk."
(Időben előre, este, már lecsóállapotban a gulyás, értsd hagyma, paprika és paradicsom szépen összefőtt, kellemes alapot képezve a továbbiakhoz és félig megtöltve a kondért)
"Ideje beletenni a húst."
"Nem lesz elég nagy." "Akkor főzzük két adagban." "De addig hova tesszük a többi alapot?" "De abban a krumpli van." "És mi lesz a többi cuccal, amit vettünk?" "Rayan főz belőle hajnalban paprikás krumplit és akkor mindenki boldog lesz." "De nincs bele kolbász!" "Legalább a vegetáriánusok is esznek valamit." "De Rabyn felajánlotta a kolbászát és van virsli is." "Akkor a vegetáriánusok mégse fognak annyira örülni."
Később, illyetve folyamatosan:
"Önkénteseket kérek!" "Miért? Kóstolni kell?" "Nem, fát hozni."
Még később...
"Mikor lesz már kész?" "Még másfél óra." "De egy órája is ezt mondtad!" "És egy óra múlva is ezt fogom mondani."
Így esett, hogy a gulyásból végül pörkölt lett. A maradék alapanyagok pedig, amelyek tökéletesek lettek volna ey paprikás krumplihoz, végül a sokáig maradók háztartásának részeivé váltak.
Kivéve a bográcsot. Mert az a (dolgozó) résztvevők felajánlásaként átkerült a Magyar Tolkien Társaság tulajdonába. Használjuk egészséggel.
Név: Ludmilla Dezső
Besorolás: 20 literes zománcozott bogrács
Születési idő: 2004 április 30.
Szülő: MTT
Gondviselő: Leguánember (jelenleg, de tartós tárolási lehetőséget keresünk).
Tovább is van, mondjam még?
No, ez esett, míg a többiek szórakoztak...
Köszönet a TesCommando tagjainak a bevásárlásért és cipelésért, Ariennek és Oisinnak a szállításért, Meliannak a pénzügyminiszterkedésért, Elődnek a tűzhelyért, Laurelinnek, Esgalnak, Orsienak a koyhatündérkedésért, Rayannak a rayangásért (értsd: kóstolás) és a fáklyákért, Morganának és Rayannak a zöld tündérért, azoknak, akik megérdemlik, azért, hogy nem tébláboltak a tűz körül és nem taposták szét az alapanyagokat, az időjárásnak, hogy tartotta magát a megbeszéltekhez, sőt, kicsit melegebb is volt annál, Leguánnak a Kondérhordozó felajánlásért (ugye nem csak azért vállaltad, mert annyira szuggesztív voltam?), és mindenkinek a társaságért.
Azért ha úgy adódik, legközelebb én is szívesen bulizok egy kicsit és a hacacárét másra bízom.
And watch out:
!!!!!!!!!!!!!Szentivánéj!!!!!!!!!!!!
(Elvileg az MTT szülinap ideje alatt, kellő lelkesedés esetén egy héttel eltolva.)
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
DICSŐSÉG ÉS ÜDV A SZERVEZŐKNEK, KIK ÁLTAL LÉTREJÖHETETT EZ A TALÁLKOZÓ!
Rendkívül hangulatos volt!
Csak legközelebb előbb szóljatok, mert akkor tovább maradhatok ... )))
Pá!!!
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Artemisz
- Nem elérhető
Tejbepapi?!Leguanember+ írta: A gyerök azt szeretné, ha egyszer kipróbálhatná, milyen az, tejben-vajban fürödni. Gondolkodjunk egy megfelelő étken, mely teljesíti leghőbb vágyát.
[size=9:32eqyhoe]Bár én utálom...
öööööö szóvalúgyértem, TEJBEGRÍZ, eszem ágában sincs hű csetes apukánkat megfőzetni.. [/size]
De a császármorzsa se volna rossz 5let...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Leguanember
- Nem elérhető
Az "intelligensen dark" Ludmilla Dezső így a gyámságom alá került. Egy páran javasolták, hogy hordjam egy láncon a nyakamban... Valahonnan ismerős ez a jelenség, de ha a mennykő belém csap, akkor se tudom, honnan
A gyerök azt szeretné, ha egyszer kipróbálhatná, milyen az, tejben-vajban fürödni. Gondolkodjunk egy megfelelő étken, mely teljesíti leghőbb vágyát.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Ramba: Oda is lehet ám jönni hozzánk bemutatkozni? Hm?
On
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- _Phelan_ (Caranthír)
- Nem elérhető
Beltaine...
Nyugatihoz megérkezés véletlen összefutás egy-2 ismerőssel, Várakozás Kedvesre (Eleira), megérkezik, rulz faterhoz kocsiba be, át Budára Kolossynál pakolgatás, autótól búcsúzás, elindulás fél sarokkal arréb találkozás Ulmóval(később töbebsszám), várakozás, cívódás Kedvessel, 6 órási csapat meg nem várása, felcaplatás, bemutatkozáselodyke, Toma, Finwe,
tüzifagyűjtés mert állítólaga 2. turnussal érkeztem ( az Tomagazda volt! )
emlékezetkihagyás, újabb adag emberke rkezése = túl so kúj már alig emléxem néhány névre Telcontar újramegismerése, Nodlee-nak kis ajándék átnyújtása, Jocii, Adelard.
Magányérzet, nem ismerkedés, kicsit eevszés, Kedves próálkozása feléleszteni, cívódás, és szépen lassan kaja, éjfél, tűzijáték, /mí megélénkülése, enjoying everything, egész ezek közben Jaco live stílusának megismerése, farmerfelső felajánlása Kedvesnek ak iel is fogadja a pulcsival együtt amit már vagy 3 órája kért el, hozzábújás fagyoskodás mártromkodás hog márpedig én ne mfázom magyarkodás a Magyartárssal Jaco és Arden kapcsolatának mélyreható megismerése szövegelések, idő telése, tűzkörülülése az addigi elitizmus után, elötte némi kínos keress erre- arra, Kedvesnek kajacsinálás, utána annaak továbbpasszolása, live átélése az egyházszakadásnak Tarjazoid vs. Tarjozoid, nap kelegetése... POLYFOAM otthagyása mertegyesek rajtaaludtak, sebtében elindulás 6ra népligetben aminek semmi értelme, 8ra otthon Inárcson, zuhanyzás, alvás.
Utána meg Gothica.. de az már más Ellenben Rohadt jó
Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
- (i) ramba elenion
- Nem elérhető
Most érzek annyi erőőőőt magamban,hogy megírjam az elmaradt konf.-os beszámolómat!!!!Bááááár most sincs túlságosan jó kedvem.
Péntek:
kicsit fáradtan beültem előadásra(gazdaság szoc.)
punnyadás az órán...
előbb vége lett az előadásomnak ezért várhattam az állomáson
vééééégre itt a busz
a lelkesedés a négy és fél órás buszút második órája után igencsak lehervadt bennem,de a zene mindent megold(nirvana,csapda,evanescence,nightwis)
megérkeztem pécsre(ahol még életemben nem jártam)
néééézelődés,de a várt fogadás,lufik zenekar nincs sehol
nagy nehezen elindulok egy fülke felé,de út közben összefutok tüncivel,majd várakozás és megjött a felmentősereg
kis városnézés...no comment
veannáéknál öröm,kicsi a rakás, megszeppenés(tőőlem)
majd fel szoba kis ismerkedéééés(Aranna aranyos),perme leesik az álla mikor megtudja hány éves ,de még mindíg aranyos...sőőőőőt...
aztán le...vacsora...rambatömés=perme pukkan
veanne szülőőők nagyon kedvesek és aranyosak még azzal az idegen gyagya sráccal is akit életükben nem láttak(KÖSZÖNÖM)
borozgatánk a szabad ég alatt...beszélgettünk is...de mirőőől....?
újabb szobás kalandok,hogy is aludjunk???
perme kidúrta Zitát(csak mert ezt jobban szereti) az ágybóóól(ugye nem haragszol????)
"alváááááás" vagyis ne hagyjuk a többieket pihizni!!!!
véééégul is sikerült elaludni mindenkinek(bááááár tünciben nem vagyok biztos )
Szombat:
ébredés(nnnneeeem csak álom volt tényleg lányok vesznek körül) (bár az évfolyamomban 165lány és 5 fiú van )
reggeli újabb töméééééés
turnusban utaazáááás a vasútig...várakozás....ki műűsor...érkeznek a többiek..megcélozzuk a helyes ösvényt...és elérjük célunkat a Dantét
perme sok embert megismert ámm(Morgana,Ulmo,Minerva,Artemisz,Lamorak stb. bár ők nem ismernek engem de majd legközelebb ramba vagyok felíratú pólóban megyek klubba )
sok-sok előadás(jóóóók voltak ámmm)
ebédszünet,közben ének az esőben amitől törpökké zsugorodtunk ennek örömére:Magas hegyek között...
veanne apukája taxist játszott(egész nap :itscool: )
ebééééd most nem kellett tömni ,finom volt a spagetti/makaróni az eredmény sok-sok kééép(persze a legtöbbön megint szerény csúnyaságom látható.
taxi2, újab előadások(báááár kicsit hiányosan)
önkéntes szünet+sör, amibőőől a tarisznyámra is jutott
tariszny jóvoltából perme megismerkedett Ryanával és Süneevel(nagyon + volt)
nap vége,ill nem is sééééta a szállásra(a képek mindent elmesélnek)...Galadhriel üvegcséjének megtalálása perme által :hello:
este vissza veannáékhoz,vcsi és HAPPY BIRTHDAY VEANNE!!!!!
majd kis netelés de a filmnézés elmarad egyesek miatt...
az incidens...perme kontra entasszony...no comment
alvásolás megint akadozva de könnyebben mint előző este
Vasárnap:
regggeliiiii
tanakodáááás...
előadáááások
mégis csak a későbbi busszal megyek el!!!
a szöveccség felbomlik...
én is el...veanne és Zita kikísérnek...rögtönzött chat...nagy és erős srác zaklatásának gondolata...megtorlás elmaradt
perme bealudt a buszon és félúton ébredt,majd bedepizett és így ért haza
feltörtek a friss emlékek,de minden nagyon jóóóó volt így az emlékezés is happy
megjegyzéééés:azt hiszem nagyon jó barátokat sikerült szereznem és remélem ti illetékesek is így gondoljátok ???!!!
Perme reméli, hogy idővel mindenki ismerni fogja majd a klubbon is!!!
ui.:Na legyetek jóóóóók,és FOREVER ROCK!!!!!!!!!
(i) ramba elenion
Arcunkon régmúlt évek árnyékai...
- Artemisz
- Nem elérhető
Viszonylag későn értünk oda, a hatos szekcióval, de SZENZÁCIÓS VOLT.
Várakozás közben:
Tettem 1 kört Cica bringájával
Ratzkha öcsi totál leamortizált lelkes ölelésével (nem hittem, hoghy ebben vki képes engem überelni)
Káprázatos kritikát kaptam Szofitól.
A hely egész egyszerűen CSODÁLATOS!
Kaja, csemege, pletyizés indul ezerrel. Közben a többiek a kőfal tetején mászkerálnak.
Később én is felmegyek, Rabynnal és Kingával megihlet minket az alkonyi hangulat, és
FERGETEGES HÁROMSZEMÉLYES, ÖNFELEDT MUSICAL-ESTET RENDEZÜNK A HÁBORÚS RŐTVÖRÖSBEN ÚSZÓ ÉG ALATT, mit nekünk Ződ Macska, ha olyan gyönyörű zöld a fű, nem igaz?
Később egyre sötétedik, Előddel és Pancsival énekelünk és furulyázunk.
(Nem tudom eléggé megköszönni a furulyákat, gyerekek, már annyira rég nem játszottam!)
A kaját a kőfalon csücsülve fogyasztjuk, Orsie-val és Adelarddal egy tányérból, mennyei...
Kicsit elpilledek, elcsórom Esgal zsákját egy rövid szunyára, fölöttem Pók gitározik, jó hallgatni a dalosokat, éjfélkor felkeltenek.
Tűzijátékot csak halljuk, de nem látjuk, kirohanunk az erdő mélyébe Ratzkhával, szerencsére visszatalálunk, de az éjjeli erdő élménye maradandó!
Meliant kikísérem az "embere" elé
A tűz körül élénk csevegőkör alakul, mi ebből kimaradunk, Esgal a megszokott stílusában a családja történetét adja elő Szofinak és nekem, pokolian élvezzük.
Peredhil az ölembe alszik, betakarom Orsie hálózsákjával.. (bocsika)
Lassan megint elálmosodom, elrekvirálok egy gazdátlan hálózsákot, mint utóbb kiderül, Oisiné, de hát neki úgyse kell...
Isteni a szabad ég alatt aludni!!!
Mire felébredek, már mindenki búcsúzkodik, mi is gyorsan szedelődzködünk.
De hamar vége lett...
KÖSZÖNÖM:
Estelnek, hogy VAN!
Elődnek a dalokat, amiket próbált megtanítani nekem
Pancsinak a furulyázást, az éneklést, és hogy elhozta Kingát is
Minnek és Ulmonak hogy olyan jópofák és szeretnivalók
Meliannak a beszélgetést, és azt az angyali kedvességét!
Szofinak az őszinte kritikát és a csevegést
Esgalnak a sztorizást
Peredhilnek a rövid sétát
Aeglosnak, hogy hiányoztam neki
Ankalimonnak és Vewynek, hogy segítettek kibontani a hálózsákot, meg mert olyan aranyosak
Oisinnak, hogy alhattam a zsákjában
Orsie-nak Garfieldet, meg hogy ő a legjobb fej pervitárs!!
Telconak a gulyást
Ratzkha öcsémnek az éjféli kalandozást és hajnalban a pulcsit
Daninak a hálózsákot a popónk alá
Adelardnak, hogy ott volt
Nemtomkinek, hogy hozott fáklyákat is!
ÉS MINDENKINEK, HOGY EGYÜTT LEHETTÜNK! Kár, hogy nem tudtam mindenkivel beszélgetni.. majd legközelebb.....
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Rayan
- Nem elérhető
-Az isteni kaja: köszi, fiúk-lányok! Telcontar, leckéket fogok venni: hogyan lehet gulyásból lecsót, majd lecsóból pörit készíteni?! Mindenesetre nagyon ízlett.
-Hogy reggel még mindig nagyon hideg van... és ilyenkor jönnek a legjobb beszélgetések és poénok. Következésképp az MTT-nek új tagja van: Ludmilla Dezső, az intelligensen dark Gulyásbogrács. Kéretik nem röhögni.
-A zöld tündér úgy fogy, mint a cukor. Persze a barna kockacukor is úgy fogy, mint a cukor. Lovak módjára esszük. Legközelebb már vihetem patkolni az MTT-t.
-Vacakolások a fáklyákkal. A lámpaolaj ürítése közben egy vidám kis pók mászik elő a tartályból. Nahát... Hogy nem fulladt meg?! Közben a földre öntött lámpaolaj helyén kiég a fű, és bogártetemek milliói agonizálnak. (????) Körülbelül olyasmit láttunk, mint mikor Szupermen kimászik húsz tonna kriptonit alól. Kérdezzék a pókot, én sem értem.
-Több mázsa szemét gyűlik össze vala. A még forró hamuban egy összeaszott kolbászdarab tűri, hogy ide-oda toszogatják. Rossz lehetett neki. Minden bizonnyal végighallgatta az aznap este kétes, ám kedélyes jellegű (18 éven felülieknek csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott) csevegéseit a virsli- illetve kolbászevés rejtelmeiről. Nyami. "Csíra emberek. Mindig csak a *síp* meg a szipu."
-"Tudtátok, hogy a harkálynak lengéscsillapító van a fejében?" -Miről is beszélgetnénk a reggeli táborhamu mellett, ha nem erről. És még röhögnek rajtam, mikor a pocakomat vakargatva morcosan ébredek, mondván: "Nem hagytak aludni!!" ... "csirip CSIRPP CSíííppp" ... "Kuss legyen, hülye madarak!!"
-Alváshiányomat így otthon pótolám, ebben az egyben kísértetiesen emlékeztetett a tavalyi Beltaine-re, mikor másnap reggel lefeküdtem aludni, és este frissen, kipihenten ébredtem föl...
Bár az egy évvel ezelőtti emlékeket képtelenség lett volna megismételni =PPP, nagyon sokan voltunk, és egy nyugodt, kellemes hangulatú bulit sikerült összehozni. Thanks, everyone!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Toma gazda
- Nem elérhető
Dodiee írta:
Toma gazda írta: 11 kor érkezem a széchenyi fürdőhöz hol vannak a többiek??
Miii?? 11kor ÉN voltam ott, és kigúvadt szemekkel lestem a metrófeljárót!!
akkor 11:5-10
kb
: :geek:
:geek: :
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Toma gazda írta: 11 kor érkezem a széchenyi fürdőhöz hol vannak a többiek??
Miii?? 11kor ÉN voltam ott, és kigúvadt szemekkel lestem a metrófeljárót!!
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.