- Köszönetek: 1
Élménybeszámolók
- _Neo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Artemisz (Erenya) írta: Rendben. Akkor most, itt, nyilvánosan.
Engem a buli részből egyes-egyedül az ALKOHOLIZÁLÁS hozott ki a sodromból.
Amiben nem vettem részt, lévén h színjózan voltam.
Elnézést.
Jaj, gyerekek... Voltunk mar Halloweenen, Beltainen, szulinapi bulikon; pont most kell kiakadni?
"Felig berugni kidobott penz."
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Inczy írta: Sajnos nem az Alcar... Viszont mi abszolut ki tudtuk vonni pár emberrel magunkat a dologból, és akkor tényleg jól éreztük magunkat.
Szal nem csak rossz oldala volt a dolognak, az ajándékozás is jó volt, meg a szokásos éneklések...
Csak pár durva elemet kellett volna kihagyni, de rányomta a bélyegét a dologra.
Tolkien szelleme...? Alyr, sajnos az már csak ritkán kísért vissza...
Fio, nagyon-nagyon köszönjük, h megszervezted, és tartottad a hátadat miattunk. De tényleg.
kezdhettek utálni mert öszinte leszek ...
na szoval ti legalább megoldottátok a dolgot ... bár mindenki ezt csinálta volna és nem lett volna probléma de én semmi alol nem huztam ki magam és jol éreztem magam
a durva elemek - ez teljesen relativ fogalom
ja és az én véleményem szerint ez nem TK-nak vagy nagy nyári tábornak volt meghirdetve és senki nem monta hogy Tolkienröl kell/fogunk beszélgetni (melesleg szerintem senki egy szot se szolt rola ... fügetlenül lehetettt volna hogyha akarta volna valaki de tudomásom szerint nem igy volt)
és Fio-nak télleg köszi (gondolom furcsáljátok hogy pont én mondom ...)
ha ezek után valaki megutált ... sajnálom akkor az az ember nem ismer eléggé. Üdv
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Toma gazda
- Nem elérhető
1. Együtespróba Cé gitár,Robi dob,Tirno többi+kórus,meg én ének
2.elmélkedések Flashek
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Artemisz
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Engem a buli részből egyes-egyedül az ALKOHOLIZÁLÁS hozott ki a sodromból.
Amiben nem vettem részt, lévén h színjózan voltam.
Elnézést.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Rabyn
- Nem elérhető
Dodiee írta: pedig az egy mekkora űberf*sza/istencsászár jenga party volt!!!! kis 30 fős tömegünk egy emberként drukkolt a játékosoknak:DDD
Ja szerintem rohadtjó volt)) főleg hogy utána építőkockának használták páran (később énis) a jenga darabokat.
Hiányoztok... De komolyan....
És mégvalami IGAZI ÖRÖM VOLT PÁRNACSATÁZNI!!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Rabyn
- Nem elérhető
Én csak (de ezt mondtam az ottaniaknak is meg hát ismeritek a véleményemet) nem vennék részt ilyen bulilban. Viszont nagyon jól éreztem magamat!!! Bár amikor elsö este NEMTUDOM PONTOSAN KINEK DE TIPPJEIM VANNAK röhögésére ébredtem fél1kor az azért nem volt, jó meg az se , hogy eggyesek nem ismerik a bejárati ajtonál KILINCS szót és még éjjel is csapkodják.. Nagyon köszönöm Fionak a szervezést és mindenkinek, hogy ott volt. És köszönöm azokat a dolgokat amiket kaptam, a beszélgetést a sötétben Dodieval és Mirranddal, miközben Lamorak már régen aludt, az éneklést, az öleléseket, a mosolyokat, a nevetést, azt, hogy megint nézhettem ahogy alszotok, és hallghattam ahogy szuszogtok mikor én nem bírtam még aludni (miután Lamorak kinyiotta az ablakot ötkor és fél hatig nem aludtam el) hogy elviseltetek (tudom néha nagyon hülye voltam.. ne haragudjatok érte) Hogy olyan sokan voltunk egyszobában. Ami viszont még naggyon nem tetszett az Icke ordibálása volt! Ugyanis az eset úgy esett, hogy éppen Jenga parti volt kint Remzy és Drizzt játszottak és oké, persze ajándékozzunk DE NEM HISZEM EL, HOGY NEM BÍRTATOK VOLNA VÁRNI AZ AJÁNDÉKOZÁSSAL MÉG KB MAX FÉL ÓRÁT!! Azzal, hogy odajött Icke üvöltözni rendesen megölte a hangulatot. De komolyan. Nem tudo mit mondhatnék még. Akikkel bajom volt azoknak már vagy mondtam vagy fogom mondani.
De azért egy dolgot szeretnék kérni és ezt tényleg csak kérném.. Legközelebb ne legyen az, hogy csalódnom kelljen az emberekben..
és MÖÖTÖTÖTŐŐŐŐŐ
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Fio
- Nem elérhető
Ja, alkottam egy viccet.
-Hány Uhr van?
Uhr is ten!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Én alapvetően eltekintve pár rosszabb részről(amit ott helyben tisztáztam is az illetőkkel, ahogy sztem illik, és elfogadható), nagyon jól éreztem magam. Bár vicces volt, hogy csak azért, mert nevettem és jó kedvem volt, többször is részegnek néztek... azért ennyire ne legyünk előítéletesek.
a zenés dumálós őrültködős party az emeleti kényszerszállás szobában(avagy ahol elfér négy ember, ott akad hely 7nek is simán)kifejezetten jó volt, rég nevettem annyit. Cure és Placebo hallgatás Rogue-gal a ház előtt szintén nagyon jó volt:) cirka fél órás séta a hóban-hidegben kölcsönbakancsban kissé megterhelő volt a lábamra nézve, de jót beszélgettem odafele Natalieeval, visszafele Inczyvel:) És a ma reggeli kakaózás is nagyon jó volt:D
és köszönöm a tollat. akitől, az tudja hogy neki szól. iszonyúan meghatódtam. Róka, ne bánkódj. hidd el h nem számít;)
Artemisz: olyasmit ne húzz le, amiben magad is részt vettél. kösz.
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
Nagyon sokat számított nekem ez a karácsony és nagyon vártam. És örülök, hogy ott voltatok, hogy ott voltam, hogy együtt voltunk.
Köszönöm Fio-nak, a szervezőknek, köszönöm a szobatársaknak, akik befogadtak és mindenkinek, aki ott volt.
Köszönöm
Szólottam, tö-ttö-ttőő!
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Legolin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Asztalonalvás akkor is rulz!
(Affene, utálom, megint tesóm nickjével írtam, mindig elfelejtem...szóval és most Meleth_lin voltam )
... - very mátalo...
- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/
- Silcucc
- Nem elérhető
A szobafoglalós incidensért elnézést kérek, bár azt hiszem, ha szóltok (és nem csak magatokban/egymásnak mondjátok, mi a gond), ezt is lehetett volna másképp intézni. Sajnálom, ha az, hogy én jól éreztem magam mások kedvét tette tönkre. De mindenki úgy próbálta meg jól érezni magát, ahogy tudta. Nem állt szándékomban mások érzéseit megbántani. Akinek gondja van még, priviben megtalál.
Silcucc
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Inczy
- Nem elérhető
Szal nem csak rossz oldala volt a dolognak, az ajándékozás is jó volt, meg a szokásos éneklések...
Csak pár durva elemet kellett volna kihagyni, de rányomta a bélyegét a dologra.
Tolkien szelleme...? Alyr, sajnos az már csak ritkán kísért vissza...
Fio, nagyon-nagyon köszönjük, h megszervezted, és tartottad a hátadat miattunk. De tényleg.
Feel the sunshine
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Alcarcalimo írta: remélem (hiszem) hogy ez is csak olyasféle szivatás, mint ami a korcsolyázással kapcsolatban volt...
Nem.
Sajnos nem.
Olyat én egyébként sem csinálnék egynémely személyes okból.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- Toma gazda
- Nem elérhető
Fiona írta: Alyr: nagyon egyetértek. Remélem mások sem fejtik ki, hogy miért. Mindenesetre én el vagyok keseredve.........
Viszont van néhány ember, akinek nem győzök hálálkodni:
Ery, Esgal, Icke, Mau, Toma, Alyr, Eldamyn és mind azok a emberek, akik segítettek!!! KÖSZÖNÖM!!!!!!
Fio engem légyszi kihúzni a hála listáról
: :geek:
- Estelio
- Nem elérhető
Jaj, de jó. Hol lehet majd megnézni és le is lehet majd tölteni?Ille: ha eljutok végre addig, hogy bedigizzem a Minervától kapott felvételt (az enyém baromi sz*r lett, a gép elcseszte a hangot...), mindenki láthatja majd. Élmény lesz...
- Ulmo
- Nem elérhető
Ille / Lórien írta: Senki nem látta múlt csütörtökön a Fókuszt? Mutatták A Gyűrűk Ura Maratonon készült felvételeket. Igaz, nem a DVD-bemutató volt a téma, hanem a mesterségesen kitalált nyelvekről volt szó, és ennek kapcsán vágták be az ott készült felvételeket. Többen meg is szólaltak.
Ille: ha eljutok végre addig, hogy bedigizzem a Minervától kapott felvételt (az enyém baromi sz*r lett, a gép elcseszte a hangot...), mindenki láthatja majd. Élmény lesz...
- Artemisz
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Timona írta:
Alyr Arkhon írta: Nohát, én vagyok az első Kismaros után?
Rövid leszek.
Nagyon sok emberben nagyon nagyot csalódtam.
Ezentúl ilyen "bulizós" találkozókon rám ne számítsatok.
Alyr
Hööööööö??? 8O Mi az ördög törpént?
Ahogy mondani szokás, nem telefontéma.
Nyilatkozatom továbbra is áll.
Tolkien "szelleme" elhagyott minket, vagy mi hagytuk el őt...
Mindegy.
Szomorú vagyok emiatt.
NAGYON egyetértek, Alyr.
És csatlakozom: rám ne számítsatok legközelebb!
És még egyszer sajnálom, Fiona... hogy nem tudtam segíteni...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Fio
- Nem elérhető
Viszont van néhány ember, akinek nem győzök hálálkodni:
Ery, Esgal, Icke, Mau, Alyr, Eldamyn és mind azok a emberek, akik segítettek!!! KÖSZÖNÖM!!!!!!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Minerva
- Nem elérhető
Azt hiszem én vagyok az egyik (bár nem az egyetlen), aki hibázott.
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Timona írta:
Rövid leszek.
Alyr
Ahogy mondani szokás, nem telefontéma.
Nyilatkozatom továbbra is áll.
Tolkien "szelleme" elhagyott minket, vagy mi hagytuk el őt...
Mindegy.
Szomorú vagyok emiatt.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Timona
- Nem elérhető
Rövid leszek.
Alyr
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Rövid leszek.
Alyr
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
de valóban élmény volt,
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Panda
- Nem elérhető
Szóval szeretnék veletek menni és személyesen megismerni titeket, ha megengeditek. Ebből nektek is származna ám előnyötök: ingyen bemehetünk 2-4-ig. Csak úgy kell tenni, mintha órákról ismernénk egymást. Majd én beszélek, ti meg vigyorogtok.
: Valaki légyszi válaszoljon vagy írjon privit!
- Toma gazda
- Nem elérhető
Felagund írta:
_Neo írta:
Áfonya írta:
Gandalf írta: danubius.hu/galeria/80451
A danubius.hu-ról letölthető videófelvétel is...
Nyaaaa, Mikulás Glamdringgal ruuullz! :itscool:
ETA: A videó nagyon-nagyon jó! A megörökített MTT-s örömködések főleg!
Nem tudom, ki talalta ki a kepalairasokat, de az "A Kettétört Kard ihletet ad 8/16" nevezetu eleg gazosra sikerult...
Ja, valami randa srác is van rajta... :cool:
biztos valami rajongó...
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Csodálatos élmény volt végignézni egymás után mind a 3 részt bővített változatban! :bounce: Főleg, hogy veletek láttam!
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Estelio
- Nem elérhető
Estelio: tünde szemed jól látta. Peter is ott van mindhárom filmben.
Sil azt én is tudom, csak nem voltam biztos abban hogy az volt-e az a jelenet amiben láttam.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.