Élménybeszámolók
- Olorin.papa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Már hogy én is élménybeszámoljak akkor...
Telefon meg futkosás meg rohanás Tomáék elé
Még jó hogy Toma eltalált a Pedagógus Művelődési Házba (az országban az utolsó)
Kis pohár bor meg egy nagy üveggel is...
Irány hozzám némi hurka kolbász pálesz meg erőspaprika
Evés után irány a színházba
Meglepődtem mennyi ember jött el (/me nél 6ember már tömeg)
Alcar meglepően jó előadása (talán a bor )
Utánna még egy sör az indulásig...
Köszönet Alcarnak hogy megtartotta, Tomának hogy eljött Tömegnek is azt
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Toma gazda
- Nem elérhető
Naszóval tényleg jól éreztem magam Pápán MEGINT!!!!
Hurka kolbász uborka borocska meghozta a jókedvet és mellesleg tökjó előadás volt teccett igazán köszönöm Polorinak és Alcarnak ezt a naggyon jól sikerült napot
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Tomával utaztunk le Pápára, ahol is pOlorin várt minket. Gondolt arra a jó lélek, hogy netán megéhezünk majd, ezért vendégül látott minket egy pohár finom borral és sült kolbásszal / hurkával, nyamm...
Na, aztán irány a Színház, ahol is összegyűlt a tömeg (, hatan voltak), rövid bemutatás után előadtam magamat. Téme: a mesterséges nyelvek általában és JRRT mesterséges nyelvei, Sinda és Quenya külső ill. belső története, összehasonlító elemzés, a Namárie c. vers elemzése, pár szó a valinori Quenya nyelvről (itt szeretném megköszönni Amaninak, amiért hozzájárult, hogy felhasználhassam a témához a Faianáro Tiris (Feanor virrasztása) c. versét), néhány szó még az írásrendszerről, a Quenya szókincséről, nyelvtani strukturájáról, forrásokról, elérhető anyagokról stb.stb.stb... sok kérdés nem volt:)
Örülök, hogy páran azért érdeklődnek a téma iránt, és ahogyan láttam tetszett nekik!!! Ez külön öröm:)
köszönöm a megjelenteknek, hogy eljöttek, meghallgattak, pOlorinnak és a színháznak, amiért lehetővé tették az előadást:) Remélem, hogy tudok majd még ebben a témában előadást tartani!!!
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Timona írta: Má' nem azé a hétfillérért, de csak nekem tűnt fel, hogy ez mekkora egy átlátszó szöveg arról, hogy de rossz volt Pontosan Aral megverettetése volt az ami totálisan lebuktatta az összebeszélős bandát
Meg hogy nem teljesen egybehangzó történetek voltak...
Ha krimit akartok nekünk alkotni még fejlődjetek
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Silcucc
- Nem elérhető
Alcarcalimo írta: Szivatnak anyám!!! Stop...
Khmm... No de ilyet feltételezni rólunk...
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Timona
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Kincső
- Nem elérhető
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Kicsit meg vagyok sértve, hogy Előd nem is említett, pedig együtt mentünk. Igaz a jégen inkább elkerültük egymást (túl sokat találkoztunk mostanában). Petit tényleg nem verték meg a biztonságiak (annyira), de csak mert végül leesett nekik, hogy csak annyit akar mondani, hogy Elődnek ellopták a kabátját meg a cipőjét. A cuccok sajna nem lettek meg. Így nekem kellett Elődöt hazakísérnem. Ezt úgy oldottunk meg, hogy ő felvette a csizmámat, engem meg a hátára kapott, és így caplattunk el hozzá. (Jó messze lakik ) Ott végre visszakaptam a csizmám, és mehettem haza. Kalandos volt, de jobb élveztem volna egy tömeges, szuper korizást, jó zenékkel, forralt borral, tükörsima jéggel
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Toma gazda
- Nem elérhető
Én majdnem mindegyiket megéltem (a beszakadás csak majdnem)
- Aralataion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Szóval lementem korizni. Én csak messziről láttam pár tolkienes arcot, de inkább kikerültem őket. Most egy csepp nátha se hagyta el az orromat. Csendes magányban, magambafordultan róttam a köröket a felolvadt pályán, és néhol hasra estem a csodálkozástól, hogy ennyi rossz arcot még nem is láttam együtt. Nem beszéltem senkivel. Mondjuk senkivel tényleg nem beszéltem.
Fárasztott a sok szar zene és utáltam, hogy folyton odajött egy csávó, hogy tanítsam korizni. Pedig én se tudok, csak csúszkálok össze-vissza. De a végén egészen belejött a gyerek. Hogy rohadna le a lába!
Aztán volt még egy nagydarab vidám fickó. Legszívesebben kiszúrtam volna a szemét amiért olyan mosolygós a tekintete. Valami terméktervező marha. Ráadásul szerintem homokos volt, mert adott egy pirospöttyös túrórudit. De a sóher mindenit, a papírját azonnal vissza is kérte. Nem értem...
Aztán egy csomó lány röhögött rajtam. Valami tüncöknek hívták magukat. Minek nem hagynak békén az ilyen jófej emberek.
Valójában rohadtul elkeseredtem, hogy még Dodiee se dugta le a képét... Persze arra hivatkozott, hogy beteg. Mér nem vallja be, hogy dolgozni ment a Merilin Table Dance bárba. Már úgyis tudja mindenki.
Végül, ha valaki komolyan veszi a fentieket, az elég gáz. csak vicc vóóót. Nagyon élveztem, és tényleg jó vol. Kösz, hogy ennyien jöttetek.
peet
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Silcucc
- Nem elérhető
Peti, ugye jobban vagy már?
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Rayan írta: Azt kihagytátok, hogy Petit megverték a biztonságiak. Szörnyű volt. Míg ütötték, addig elfordulva könnyeztünk.
Ezt nem mondod komolyan... 8O Hívtatok rendőrt? Feljelentette legalább az 0 IQ-sokat? És egyáltalán miért? Miért?
permi most kiakadt...
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Toma gazda írta: MICSODA ??????????
basszus és jól van??
Apu...
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Toma gazda
- Nem elérhető
basszus és jól van??
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- (i) ramba elenion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Elődöt nem láttam talán azért mert olyan üres volt a koripálya és olyan nagy is és biztos a tulsó végén volt ahová már nem láttam el!!!
Egyébként nem volt olyan rossz bár aki profi az mit mondjon!!!
Na mindegy legközelebb majd meg kéne beszélni valamilyen időpontot találkozni és akkor lehet,hogy jobb lenne meg aztán EMMMTÉÉÉÉTÉÉÉ gyertek mááár korizni!!!!
(i) ramba elenion
Arcunkon régmúlt évek árnyékai...
- elodyke
- Nem elérhető
Bennt alig voltunk páran, Lehetett róni a köröket, mert szinte nem volt senki a pályán, ők is magányosan koriztak. Egy ismerősömmel nem találkoztam, pedig mindig szoktak kinnt lenni.. Ingyencsoki forraltbor hohescé, hát mit csináltatok ti? na ilyenről álmodni nem gondoltam, Biztosnági emberrkék még szólongattak is, hogy ne csináld ezt, meg hogy élvédőben mászkálj.. blabla
Soha az életben nem megyek tobbet korizni olyan rosszul éreztem magam.
De ezegyszer olyan jó volt a kori, hogy nem nyomta a lábamat, nem lett vízhólyagom, és a színe is tetszett, meg nem fájt tőle a lábam!!! mondhatni zsíír de nem az..
szóval ez olaj
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ami azt illeti a lgetöbben az Első Kor végén hajóztak elPhaedra/Namarie írta: Kivétel, ha nincs a kérdésben előre kialakult véleményed. (Nekem elég régóta ez a véleményem, de ha a harmadkor VÉGÉRŐL lenne szó, természetesen az "elhajózni" oldalon foglaltam volna helyet.)
Our knees do not bend easily
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Kincső
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Amúgy elég érdekes volt megfigyelni a mozgást, és engem az lepett meg, hogy akik egyszer helyet foglaltak az egyik oldalon, nemmentek át a másikra.
Még jó. Ha döntesz várd meg a végleges döntésed. Szvsz.
- Namarie
- Nem elérhető
És jó volt az is, hogy ha jól láttam, a végére csak két fő nem ült be semelyik oldalra.
(Valák: Ulmo a "nem elhajózni"oldalra ült végül - mondjuk a könyvbeli Ulmo is jobb szerette a tündéket Középföldén tudni, ha az emlékeztem meg nem csal..)
- Kincső
- Nem elérhető
Amúgy meg tünde lánya, nem?
Amúgy meg kérdés melyik Valától...
Amúgy én körülbelül Angwen második mondata után döntöttem biztosan úgy, hogy oda csatlakozom, de a vita legelejétől oda húztam...
[size=9:25yewd0l]Miért van olyan érzésem, hogy ki leszek törölve? :look:[/size]
- Namarie
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Phaedra/Namarie írta: Off:
Szóval Te röhögsz, amikor valaki beszél és bosszankodik... ?? Na szép vagy....
Szerintem ez Felagund esetében egyértelmű...
Bocs ez bóknak van szánva.
[size=9:28buyk8w](Igen, járni magyar tanfolyás... :look: )[/size]
különben az is szép, hogy nem hiszik el, hogy az ember lányának lehet a Valáktól független véleménye is. LLásd: helyfoglalás a vita kezdetén, és a megjegyzések: "szinte tudtam"
De azért szépen egyenlítettek az el nem hajózók, és az elhajózni vágyók is....
- Kincső
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Off:
Szerintem ez Felagund esetében egyértelmű...
Bocs ez bóknak van szánva.
[size=9:3w4rvmzf](Igen, járni magyar tanfolyás... :look: )[/size]
- Namarie
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Phaedra/Namarie írta: Bocsánat, akkor rosszul hallottam.. de legalább csendbe lettél....
Mert röhögtem
Our knees do not bend easily
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.