- Köszönetek: 0
Élménybeszámolók
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Phaedra/Namarie írta: Kicsit később, a vita alatt: Ery beszél, Fealgund "kukacoskodik" Ery gondolatatmenetét összezavarja: " belegyalogoltál a számba"!!!!
Tényszerűen ez úgy hangzott, hogy: "Belegyalogolok a szádba!"
- Gyere csak, leharapom tőből mind a két lábadat! (c)
Our knees do not bend easily
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Namarie
- Nem elérhető
Kb egy hónap óta először mozdultam ki, és nagyon jó volt!
Sajnálom, hogy nem tudtam annyira vidám lenni, mint szoktam, de nagyon jó volt ez a délután.
Az előadások tartalmasak oltak, a vita pedig nagyon jó- a tartalma és a levezetése is.
Beszólások:
Ankalimon azt ecseteli, hogy Galadriel érzet, hogy valami nem stimmel Annatarral, mégis megtűrte-
Angwen: hiába na, csak szőke....
Kicsit később, a vita alatt: Ery beszél, Fealgund "kukacoskodik" Ery gondolatatmenetét összezavarja: " belegyalogoltál a számba"!!!!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- bea/mag
- Nem elérhető
(i) ramba elenion írta:
elodyke írta:
ez most kritizálás akar lenni?(i) ramba elenion írta: És nem is zsííííír,hanem:Tescóóóó gazdaságos teljeskiörlésű napraforgó olajjjj
grr
ZSÍÍÍÍR és kész
Dehogy kiritizálás volt csak nálunk a zsííííír helyett ezt mondjuk!!!!
Jó de hát ő kabai, és ottan....
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- (i) ramba elenion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
elodyke írta:
ez most kritizálás akar lenni?(i) ramba elenion írta: És nem is zsííííír,hanem:Tescóóóó gazdaságos teljeskiörlésű napraforgó olajjjj
grr
ZSÍÍÍÍR és kész
Dehogy kiritizálás volt csak nálunk a zsííííír helyett ezt mondjuk!!!!
(i) ramba elenion
Arcunkon régmúlt évek árnyékai...
- Timona
- Nem elérhető
Drizzt írta: Meglett a pénzügy szigorlatom láláláááááááááááá
Végre valami jó is
Én megmondtam
:irigykedik:
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- elodyke
- Nem elérhető
grr
ZSÍÍÍÍR és kész
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Drizzt
- Nem elérhető
Végre valami jó is
- (i) ramba elenion
- Nem elérhető
Rayan írta: Feldíszítettük a Csepel Plazmát!
Egy élmény volt!
Nézzétek meg
Zsíííííííííííííííííír
Gratulálok nektek(mennyi doboz volt ottt áááááááááááá),és sajnálom,hogy csak keveset segíthettem(na jó szinte semennyit).
És biztos nagyon szép lett!!!!!!!!!!!!!!!!
És nem is zsííííír,hanem:Tescóóóó gazdaságos teljeskiörlésű napraforgó olajjjj
(i) ramba elenion
- (i) ramba elenion
- Nem elérhető
Aralataion írta: Hatalmas tömeg gyülekezett ma a műjégpálya előtt, és legalább fél óráig tartott bejutnunk, mire mindenki végigüdvözölt mindenkit. Úgyhogy aki nem jött, nagyon sajnálhatja...
Még sohasem adtak ennyi jó zenét, és alig voltak rajtunk kívül, persze mi betöltöttük az egész pályát.
Amúgy adtak ingyencsokit (pirosmogyorós nagytáblás), és akinél ott volt a személyie és elmúlt 18 éves annak plussz két deci forraltbort, a többieknek Hohhescé narancslevet, ugyancsak két decit.
Amúgy láttuk Tillll Atillllát és akkorát taknyolt az orrunk, hogy öröm volt nézni. Mi meg kiröhögtük magunkat rendesen. Úgy glob kulturálisan
Hehhhe ha ott lettem volna mindenkit übereltem volna szebbnél szebb és fájóbb eséseimmel,na de akkor majd megyek most csütörtökön amolyan after szülinapi toszként!!!!
Bár Aral a buli után mindenki megirigyelheti majd a cikkkcakkkkjainkat
(i) ramba elenion
- (i) ramba elenion
- Nem elérhető
Aranna írta: szívfájdító téma ... perme egy éve aktívan szinkronkorcsolyázik és az egyik legjobb korcsolyázó volt, amikor mi történik???!!! tönkrement e térdem és egy évig nem járhatok edzésre... a szerencsém még az hogy nem műtenek... meg hogy korizgatni lejárhatok, csak edzésre nem mehetek... [size=9:ycdhnfqa]mondjuk az megint más hogy hogy néz ki az amikor én +csak úgy lemegyek korizgatni"[/size] ... e imádom és ha tehetem életem végéig csinálni fogom !!!!!!!!! :soksokaprószivecskeegykorcsolyakörül: !!
Hugicám ezt miért nem mesélted???
Majd ha megyek pécsre kapsz gyógypuszit!!!
(i) ramba elenion
- Toma gazda
- Nem elérhető
elodyke írta:
ehhez nincs mit hozzáfűzni..Rayan írta: Zsíííííííííííííííííír
csak úgy Zsííír
Hiperzsííír
überzsííííír
disznózsíííír
más nem lehet mondani
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- elodyke
- Nem elérhető
ehhez nincs mit hozzáfűzni..Rayan írta: Zsíííííííííííííííííír
csak úgy Zsííír
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Rayan
- Nem elérhető
Egy élmény volt!
Nézzétek meg
Zsíííííííííííííííííír
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Sil írta:
Nekem még életemben nem volt a lábamon korcsolya... de mondjuk jégpálya sincs 100km-es körzeten belül...Alyr Arkhon írta: Én nem utálok, de kb 10 éves korom óta nem koriztam...
Nálunk van a város körül pár tó,ami ha szerencsénk van simára befagy
- Aeglos
- Nem elérhető
Aranna írta: szívfájdító téma ... perme egy éve aktívan szinkronkorcsolyázik és az egyik legjobb korcsolyázó volt, amikor mi történik???!!! tönkrement e térdem és egy évig nem járhatok edzésre... a szerencsém még az hogy nem műtenek... meg hogy korizgatni lejárhatok, csak edzésre nem mehetek... [size=9:3e8yc48n]mondjuk az megint más hogy hogy néz ki az amikor én +csak úgy lemegyek korizgatni"[/size] ... e imádom és ha tehetem életem végéig csinálni fogom !!!!!!!!! :soksokaprószivecskeegykorcsolyakörül: !!
mint én a kézilabdával...
bár így utólag nem bánom, sőt...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Léofwine
- Nem elérhető
Aranna írta: szívfájdító téma ... perme egy éve aktívan szinkronkorcsolyázik és az egyik legjobb korcsolyázó volt, amikor mi történik???!!! tönkrement e térdem és egy évig nem járhatok edzésre... a szerencsém még az hogy nem műtenek... meg hogy korizgatni lejárhatok, csak edzésre nem mehetek... [size=9:3hak75bn]mondjuk az megint más hogy hogy néz ki az amikor én +csak úgy lemegyek korizgatni"[/size] ... e imádom és ha tehetem életem végéig csinálni fogom !!!!!!!!! :soksokaprószivecskeegykorcsolyakörül: !!
hallottam anyudtól, és nagyon sajnálom... .cry:
"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Sirgon Esgalnor írta:
Például kell hozzá egy akkora esés, hogy csodálkozol, miért nincs a tested körül becsapódási kráter, és miért nem indul ki belőle egy rianás, mely ketté szakítja a műjégpályát. Agyrázkodással hanyattfekve, keresed az apró csillagokat és madárkákat, de csak a napokig bújkáló fájdalom jön.Adelard írta: hogy lehet azt utálni???
És? Én egyszer akkorát estem, hogy elég lett volna, de még ehhez egy kétszáz kilós skinhead át is hajtott zsenge, hat éves karocskámon (ami persze hangos reccsenéssel félbetört...), mégsem utálok, sőt szeretek korizni- az más kérdés, hogy tudok-e... (nem )
- Aranna
- Nem elérhető
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Nekem még életemben nem volt a lábamon korcsolya... de mondjuk jégpálya sincs 100km-es körzeten belül...Alyr Arkhon írta: Én nem utálok, de kb 10 éves korom óta nem koriztam...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Adelard
- Nem elérhető
Sirgon Esgalnor írta:
Például kell hozzá egy akkora esés, hogy csodálkozol, miért nincs a tested körül becsapódási kráter, és miért nem indul ki belőle egy rianás, mely ketté szakítja a műjégpályát. Agyrázkodással hanyattfekve, keresed az apró csillagokat és madárkákat, de csak a napokig bújkáló fájdalom jön.Adelard írta: hogy lehet azt utálni???
hát az télleg kellemetlen.. mondjuk én kétszer törtem ki eddig a térdem korizás közben de még mindig nem utálom:D
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Adelard
- Nem elérhető
Sirgon Esgalnor írta: Kár, hogy utálok korizni
hogy lehet azt utálni??? én úgy szerettem volna menni (igaz h nem vagyok GOMUNCS-tag ) de kár, h órám volt tökjó lehetett, télleg!!legközelebb mikor lesz?
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Drizzt
- Nem elérhető
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
végig pusztultunk nagyon kár hogy sokan kihagytátok ! nekem az is elég volt hogy a bejáratig kisértem őket benn mi lehetett ennyi emberrel el se merem képzenli . . .
UI : ezt legközelebb nem kihagyni !
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Permí lelkiekben ott volt veletek, csak a korcsolyát látni sem bírom, mióta egyszer volt szerencsém a Velencei tavat vizszintes szemszögből alaposan kiismerni
- Drizzt
- Nem elérhető
amugymeg nemér többet írni róla jó ? nem igazság...én meg szigorlatot írtam ma...és mennyit nevettünk...milyen jó volt , kár, hogy csak másfél órás volt
- Gomuncs
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Kicsit féltem ettől a talitól, hogy milyen lesz, de mind nagyon barátságosak voltatok, köszönöm!
Bocsesz! Muszáj volt rendet tennem...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.