- Köszönetek: 0
Találkozások
- Géza
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Találkozás 19:00-kor a Batthyányin a metro kijárat üvegkalitkájánál. 19:30-ig várunk a későkre, azután bevonolunk az csarnokban a Sparba, ha volna még valami hiány a felszerelésben, akkor azt ott lehet pótolni. Utánna vonulás az onnan 5 percre található irodámba, ahol remélem a főnök már lelép addigra. Nem kell izgulni, meg van beszélve, csak nem akarom, hogy elefántkodjon ott nekünk.
Ott azután szabadfoglalkozás, nálam lesz az Oscar 2004 kazetta, megnézhetjük tömörítve azt is, illetve baromkodás felsőfokon. Party kifulladásig tarthat, de ha valaki el akar menni hamarabb közel van a körút a 6-os éjszakaival illetve a 42-es íccakai is ott van a közelben. Plusz Moszkva tér.
BÁRKI jöhet, anélkül is, hogy bejelentkezne, ha hivatlanul megjelenik akkor is örülünk neki!
Üdvi:
H.
"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Morgana írta: Igen, Telcontar, szerintem is nyugodtan átrakhatod mondjuk vasárnapra...
Ne osszuk meg az emberkéket...
Szerintem nem túl jó ötlet átrakni...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Morgana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 1
Ne osszuk meg az emberkéket...
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Aeglos
- Nem elérhető
Avagy van egy jó, és egy tucat rossz hírem.
Nos, álljanak itt:
Megvettem 27 jegyet (aki nem fizetett, annak hiteleztem)
DE: túl későre sikerült lebonyolítani az ügyet, és az előadásra, amire mentünk volna (ápr. 16.) 1 jegy se maradt, mert cégek lefoglalták maguknak...
Így az Április 27.-én tartandó előadásra látogatunk el közösen.
Az a baj, hogy ez egy keddi nap...
Sajnalom, nem tudtam jobban elintézni...
A jegyek se mind 3000 forintok, lesz, ami csak 800 ft lesz, vagy 1500, de a megbeszélt összegeket hozzátok, es majd tisztázzuk.
Aki nem tudna jönni, mert rossz neki az új időpont, az e-mailt írjon, vagy privit, de ne a topikba írja. A cimem: aeglos@easymail.hu
Vagy így, vagy úgy, de mindenképpen értesítsetek, mert különben nem tudjuk időben átadni a jegyet másnak, aki nem jelentkezett, de akkor ráérne.
Befizetés: Tolkien Klub után szombaton este 6, 1/4 7 körül ,csak akkorra tudok odaérni leghamarabb. Hozok ülésrendet, és mindenki eldöntheti, hogy hova, kivel akar ülni, mennyi pénzért. sajnos, csak össze-vissza tudtunk jegyet venni. Természetesen, akik már fizettek, azok előnyt élveznek a helyválasztásban.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Artemisz
- Nem elérhető
Ez TÖKÉLETES ÖTLET!!!Cueddo írta:
Aeglosnak+nekem volt egy ötletünk: hogy kellene szombathelyi talit szervezni,
Végre szólhatok Niquesse/Böbynek, és végre ő is megismerhet titeket!!
5let maximálisan támogatva!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Julcsi_
- Nem elérhető
Lehet, hogy többen is lennének olyan elszánt emberkék (mint én), akik pl. Tolkien Klubra, meg kirándulni is szeretnének menni...
argh
- Telcontar
- Nem elérhető
- Julcsi_
- Nem elérhető
argh
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Íme, eljött a második alkalom:
Március 6-án, szombaton 14:30-tól, mindenkit szeretettel várunk a Zöld Macskában!
14:30: Beszélgetős sarok - Párhuzamok: Középfölde és más világok
MINDENKIT szeretettel vár Brisa és Fin
16:00: Quenya nyelvlecke - második alkalom Vardával
17:00: Tolkien irodalmi forrásai és alapjai - Nagy Gergely/Lamorak
Belépő továbbra is 300 Ft.
Gyertek minél többen!!!
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Kincső
- Nem elérhető
Laurelen tg. írta:
Telcontar írta: Vasárnap este 8 felé érünk haza.
nyüff...hát nem hétfőn? 8O
Szvsz csak elírta...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Cueddo
- Nem elérhető
Aeglosnak+nekem volt egy ötletünk: hogy kellene szombathelyi talit szervezni, mégpedig április 12 -én.
Akit érdekelne, az legyen szíves, írjon NEKEM mailt, vagy ide a topikba (légyszi ne privit!).
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Laurelen
- Nem elérhető
Telcontar írta: Vasárnap este 8 felé érünk haza.
nyüff...hát nem hétfőn? 8O
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Telcontar
- Nem elérhető
Találkozó március 13-án szombaton a Keleti Pályaudvar pénztáránál 9.30-kor. Hétfő este 8 felé érünk haza.
További várható infók:
- Csoportos vonatjegyvásárlás körülményei, feltételei, időpontja (egy hét múlva kedden vagy szerdán esedékes, infók itt)
- A menü, amit rendeltetek
- Pontos visszaérkezés ideje
Kérem, hogy az "én mit hozok" vagy "mi kellene" jellegű hozzászólásokat e-mailben intézzétek nálam, az összesített problémafelvetést kétnaponta megjelenítem itt, a reakciókat szintén mailben kérem.
És az 56 fő listája, hogy kik jönnek végül (na ebből mazsolázzatok):
Szirányi Barbara
Kósik Barbara
Krieger Tamás
Sebestyén Csaba
Sebestyén Ildikó
Fülöp László
Gáspár Klára
Kozák Andrea
Böszöri Barbara
Barna Bálint
Czégány Gergő
Kovács Gábor
Dóra Ádám
Bakó Bea
Csúzdi Gerda
Szalay Zsófia
Simon Csaba Péter
Szalóky Ivett
Füzessy Tamás
Büky Gabriella
Németh Rita
Molnár Gyula
Csávás Viktória
Veréczi Gabi
Veréczi Péter
Koós Eszter
Lőki Dániel
Molnár Előd Balázs
Kántor Anita
Kaszás Péter
Rónai Zsófia
Tallián Balázs
Fodor Viktória
Lakatos Dorottya
Kovács Beáta
Abonyi Barbara
Szabadkai Zsófia
Baksai Károly
Kovács Krisztina Anna
Vass Rózsa
Kiss Kincső
Kádár Anna
Spiegel Eszter
Végh Norbert
Sándor Anna
Czégé Dávid
Királyházi Csaba
Szabó Orsolya
Sereg Margit
Ürmössy Zsuzsanna
Kirschner Viktória
Szöllősi Lívia
Várszegi Éva
Becze Ádám
Terján Nóra
Radnóthy Szabolcs
- Fio
- Nem elérhető
Esgal írta: Ehöm...én odaadtam a pénzt Fionak, azt hittem, ő továbbadta, vagy valami...
Aeglos drága!!!!
Nálam van Esgal pénze. Meg az enyém meg sissé. Sissel előbb vagy utóbb de inkább előbb elfogom juttatni, hozzád mind a hármunkét.
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Julcsi_
- Nem elérhető
Tolkien Klubbon megoldjuk, jó?
argh
- Aeglos
- Nem elérhető
Az operajegyre a pénzt elvileg farsangra kellett volna hozni.
Tudom, hó vége van és sokaknak ki van fogyva a kasszája.
A 3000 ft.-ot jó lenne minél hamarabb eljuttatni hozzám...
Akik befizették:
Ery
Mau
Rabyn
Drizzt
Rózsa
Kincső
Sirgon
Peredhil
Toma
Mogynak eddig 1000 ft-ot dobtak össze.
Akiknek még fizetni kell:
Augustíne
Angwen
Ankalimon
Cueddo
Esgal
Felagund
Gillz
Kriszana
Ladis/Folti
Laurelen
Nólindír
Ringbearer
Sissee
Thaur+1
Vewilyaiel
Fio
Ezt a nép figyelmébe ajánlom:
Fio írta: A további info:a jelentkezést (aki még jönni akar) annak FEBR 24.-IG LE KELL ADNIA!! Különben nem tudjuk lefoglalni a jegyeket. Pénz beszedése: farsang előtt negyed órával
ezt buktuk...
én mindent megtettem...
Én azt javaslom, hogy legyen egy találkozó, amikor mindenki leadja a pénzt.
A Tolkien Klub egy lehetőség lehetne, de az a baj, hogy én nem tudok ott lenni. Ha hatkor, vagy negyed hétkor még lesz ott valaki, akkor viszont oda tudok menni pénzt szedni, mert akkorra tudok max odaérni. Viszont jó lenne, ha ezutánra senki nem halasztaná a fizetést. Ez az utolsó határidő. Aki ekkor nem fizeti be, az nem jöhet, lehet...
Kérlek ne haragudjatok emiatt rám, most szervezünk először ilyet, és még nem vagyok benne elég jártas...
Sokakban felmerült a kérdés, hogy a foglaláshoz miért kell pénz...
Én úgy tudom, hogy foglalni kizárólag pénzzel lehet.
Akinek nem jó ez az időpont, az keressen meg telefonon, és megoldjuk.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Géza
- Nem elérhető
Jövő hét keddre az esti órákra teadélutánt szervezünk, amely az éjszakai órákba nyúlóan tartana.
Elsősorban olyanok jelentkezését várjuk, akik szeretik a Heineken teát, Kaiser teát, Ászok, teát, Stella teát, vagy mást ezen teák fajtájából.
Lehet hozni, félédes teát, édes teát, félszáraz teát és száraz teát is, ízlés szerint, vörös és fehér kivitelben egyaránt!
Elsősorban olyan emberkék jelentkezését várjuk, aki:
- nem óckodik ezen teák fogyasztásától
- nem zavarja, hogy hétköznap éjszaka lenne az esemény (Másnap nincs neki suli munka, stb)
- nem zavarja, hogy egy politika párt irodában (nagyon nagy helyiség, csak mi lennénk) kerül megrendezésre
- nem zavarom Én
- nem zavarja hogy nem zavarja
Ami van:
- qrva nagy helyiség (200nm, 5 WC)
- nagyképernyős TV, video
- PC, internet, DVD
- 2 telefonvonal
Ami nincs:
- kaja
- pia (tea) - tehát ezeket hozni kéne!
A jelentkezők kérem privátban kesressenek meg engömet, várok mindenkit nagy szeretettel!
Üdvi!
Hegyike
"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
- Telcontar
- Nem elérhető
Rabyn: igen, lehet farsangon is, 5 és 6 óra között, valamint este még egy időpontot beiktatunk éjfél felé.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Telcontar
- Nem elérhető
Csütörtökön és pénteken este 8 és 10 között Várgesztesi pénz ügyeletet tartok a Zöld Macskában (ha már úgyis ismeritek). Korábban sajnos nem megy, kérjen meg valakit hogy működjön közre.
Aki csak pofavizitet szeretne, az is jöhet.
A kérésem hogy lehetőség szerint pontosan hozzátok az összeget, ne legyen kavarás a visszaadással.
Telcontar
- Fio
- Nem elérhető
Megismétlem, hogy a pénzt (mindenkitől 3000 Ft plusz akik mogy jegyét fizetik azoknak 3500 ) Farsang előtt fogom beszedni!!!!!!!! Légyszi próbáljátok pontosan hozni!!!!!
Akik (esetleg) még jönni akarnak azok ma 24.00 h-ig jelentkezhetnek. De utána már nem!!!
Csók,
Fio
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Adrianne
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
De ti igazán érezzétek jól magatokat!
Üdvözlettel
Ada
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Üdv:
-- Mau
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Sünee
- Nem elérhető
"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."
- Telcontar
- Nem elérhető
_Neo
Aeglos
Áfonya
Angie
Angwen
Ankalimon
Aralataion
Arden
Árnyelf
Artemisz
Augustine
Brandir
Cicafül
Cueddo
Darkman
Dínchamion
Dodie
Drizzt
Elodyke
Éowyn!
Ery
Esgal
Estel
Eszter
Felagund
Fimbrethil
Fin
Finwe
Galadh
Gandalf
Gillz
Gumipók
Hegyirabló
Idril Celebrindal
Irunien
Kincső
Kriszana
Ladislas
Laurelen
Laurelin
Leguán
Loth
Melian
Minerva
Míriel
Mogy
Morgana
Nimashilin
Nodlee
Peredhil
Rabyn
Rayan
Ringbearer
Rózsa
Ryana
Silmeniel
Sue
Sünee
Szofi
Szürke
Telcontar
Thaur
Ulmo
Vewy
Yavanna
Valószínűleg jópáran lesznek, akik mégsem jönnek, de kérek mindenkit, akivel kapcsolatba kerül, szóljon rá, figyelmeztesse! Ha valaki nem jön Farsangra, küldje el valakivel a részvételi díjat! Ha se farsangon, se elküldve nem tudja rendezni, !!!kizárólag!!! előzetes (telefonszámom lent) bejelentkezés után vasárnap délután még szervezünk egy talit erre a Duna Plazánál.
Emlékeztetőül:
Részvételi díj: 2800 Ft
Teljes ellátás (két reggeli, két ebéd, két vacsora) 4000 Ft
Ha van nappalis diákigazolványod, a szállásból 400 Ft kedvezményt kapsz
Ha nem kérsz ágyneműt (hálózsák rulez), a szállásból 500 Ft kedvezményt kapsz.
- Telcontar
- Nem elérhető
Farsangon 5 és 6, valamint este kb. 10 óra körül lehet nálam befizetni a részvételi díjat.
Nagyon fontos: aki farsangon vagy külön megállapodás szerint előtte nem fizeti be, az lemarad és nem jöhet!!!
Mivel én hétfőn adom fel a pénzt és a megrendelőt postán, és a ki nem használt helyeket kiadják másnak (persze csak a létszámhoz szükséges szobákon kívül), ezért utólag nincs semmilyen mód a "de mégis jönnék" típusú igények rendezésére.
Szóljatok mindenkinek, akivel beszéltek, inkább hússzor legyen valaki figyelmeztetve mint egyszer se! Nem mindenki fórumozik!
- Kincső
- Nem elérhető
Csepeli tali február 22-én, vasárnap 14 órától, nálunk, találkozunk a Szt.Imre téren, a posta melletti sarkon.
Résztvevők: Amarie, Arwena, Vénia, Pippin (amikor hazaér), permí és lehet hogy jön két - természetesen szintén GyU-fan - barátnőm.
Bárki más erre tévelygőt is szívesen látunk.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Artemisz
- Nem elérhető
OFF=Én nem jövök operába, de segítek neked főzni, mogyi, ha gondolod!mogy írta: nem is tudom mit mondjak...asszem nyitok egy konyhát nektek-))) addig remélem főzni is megtanulok....
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.