Találkozások

Több
22 éve 1 hete #86316 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
mivel iszonyú régen nem találkoztam már veletek erre a mostani talira megpróbálok elmenni, de nem garantálom :? de hol is van ez a Kicsi@világ teázó?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hete #86302 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások
nem zártkör 8) Temészetesen "jöjjön minden fórumos - aki akar".
Szóval várunk mindenkit szeretettel erre a nevesincs talira Karácsony előtt utoljára :P Pénteken délután 4-9ig a Kicsi@Világ teázóban 8)

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hete #86282 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Találkozások
Pontosan milyen tali is lesz ez?Amolyan "jöjjön-minden-fórumos-aki akar" ,vagy zártkör?

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
22 éve 1 hete #86253 Írta: kriszana
jaja! én is csatlakozom Dodiee-hoz! Már vagy két hete nem láttalak benneteket :!:
Szóval én is megyek! Rayan, csúcs vagy,hogy már helyet is foglaltál nekünk, köszi
Épp errre akartalak megkérni ma :P
Akkor pénteken Lányok 8) Nekem jó a 3 is, és a 4 is, döntsétek el,melyik legyen :P
Pusssz

Több
22 éve 1 hete #86132 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Az a rossz, hogy nekem pénteken van a sulis-kari, és nem tudom, mikorra tudok menni, de mindenképpen menek:)))Már nagyon rég nem láttalak titeket!(megvan két hete is):))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 1 hete #86092 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
[size=9:7ziz3rqy]És akkor most mi van az énekkaros talival...?[/size] :roll:

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 1 hete #86088 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Rayan: Hurrá!! :)
nos én pénteken felmegyek a fél2es busszal (rövidített órák rulz :D )
szal én 3-ra szavazok :D

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 1 hete #86084 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Hurrá!!!!Köszi Rayan!!! :)
Öööö...elvileg nekem egész nap jó mert pénteken nekem már nincs sulim :P Szóval felőlem lehet 1, 2, 3, stb ;)

Több
22 éve 1 hete #86064 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
HALI!

Ma a Kicsikukacvilágban lestoppoltam dec. 20. péntekre a babzsákos részt 4-től 9-ig. Éljen a társasági élet :lol: :hello: Akkor mikor talizzunk?
Csók

Ui.: Van egy jó sztorim, pénteken elmesélem :lol:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 1 hete #85788 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Nem haragszom... :) Csak reménykedem. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
22 éve 1 hete #85785 Írta: kriszana
Ne haragudj, Kincső, nem akartam ironikus lenni... :P

Több
22 éve 1 hete #85768 Írta: Telumehtar
Állitólag nem nagyon fog összejönni... :roll:

Több
22 éve 1 hete #85767 Írta: Kincső
Kriszana: ne légy ilyen ironikus... :roll: Remélhetőleg GYAKORLATILAG is lesz próba. :roll: :wink:

Több
22 éve 1 hete #85764 Írta: kriszana
de elanor 20-án ELVILEG énekkaros próba van, ezt az Even is mondta...

Több
22 éve 1 hete #85761 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
20-án elvileg nincs énekkaros próba...? :? Ha nincs, akkor sztem vlsz. én is tudnék menni, de ez még nem 100% !

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 1 hete - 22 éve 1 hete #85760 Írta: Kincső

Több
22 éve 1 hete #85758 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
Ööö... pont 4-ig van táncom a Deák téren, mint már említettem, de ellóghatok... Értetek mindent! :)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hete #85757 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Találkozások

Augustíne írta: Láttam a hirdetést a Pestiestben is! :wink:

:o h: :mrgreen:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 1 hete #85756 Írta: Thaurwathiwen
naon örülnék ha lenne dec 20.án egy tali :)

mit szólnátok ha nem 16.00-kor hanem hamarabb találkoznánk 1 kicsit?

Üdv:
Thaur

Talizók, örülök, h jól éreztétek magatokat :)

Több
22 éve 1 hete #85741 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Találkozások
20-a az a jövő péntek, mert akkor elvileg ráérek!? :lol: Meg ha tudtam volna jönni előbb ebbe a topicba, akkor azt hiszem erre a talira is mentem volna... :wink: POnt ott van a sulim a Deák téren! Na, nem baj, amúgy haladtatok a videóval, vagy mivel? Ja, a 111. szülinapról tudnátok nekem több infóval is szolgálni?! (Láttam a hirdetést a Pestiestben is! :wink: )

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hete #85737 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem asseyoo... :shake: :(

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 1 hete #85736 Írta: Telumehtar
Én meek 20.-án mert az egész napom szabad ;)

Egy kis élménybeszámoló:

A mai tali szuper volt...Mindenkinek köszi....de télleg... :mrgreen:
A többiek: Drágaszágaim!!! Nagyon sajnálom hogy nem jöttetek :cry:
A nap meglepetése: Estel és Fin :) ("Ezek meg hogy kerültek ide???")
Mindenki RULZ ;)

Ha jól emléxem Estel Brandír Even Fin (?) monda azt hogy pénteken ráér...ja meg én ;)

Több
22 éve 1 hete - 22 éve 1 hete #85730 Írta: kriszana
hurrrááá, még egy jelentkező,aki ráér és van kedve dec 20-án találkozni :!: 8)
akkor eddig már vagyunk biztosan: Telu, Thaur, Evenstar, Fimbrethil, Estel, Fin, Augustine + én
lassan összegyűlünk
:hello:

Több
22 éve 1 hete #85724 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
Telu:én se megyek ugyhogy inkább a dec20sszal probálkozzunk

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
22 éve 1 hete #85717 Írta: kriszana
De, én akarok december 20-án találkozni :!: :!:
Kérlek, kérlek, kérlek! Tudom,hogy jön a karácsony, mindenki rohan, vizsgázik, meg dolgozatokat írtok, de ha van egy kis időtök és kedvetek találkozzunk december 20-án
én mindenképp ott tudnék lenni. Akkor leszek megint Bp-en.

Több
22 éve 1 hete #85700 Írta: Thaurwathiwen
Tényleg nem akarunk dec 20.-án találkozni?

Ha már ez a péntek nem igazán jött össze :P

Több
22 éve 1 hete #85694 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Én se tudok menni, nagyon sajnálom, de ád egy, beteg is vagyok, ád kettő, ettől függetlenül el kell mennem meglátogatni a rokonokat:/Majd máskor:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 1 hete #85690 Írta: Telumehtar
Na most tisztázzunk valamit:Jön valaki ma egyálltalán??? Mert felesleges egyedül odamennem.... :roll:

Több
22 éve 1 hete #85677 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
Rossz hirt kell veletek közölnöm:elképzelhetö hogy és is a deát tér fele fogok tévelyegni, és csatlakozom hozzátok(de még mindig nem t'om hogy lesz a hétvégém,pedig valahogy bizos lesz...

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
22 éve 1 hete #85665 Írta: Thaurwathiwen
Sziasztok!

Rám ne várjatok, beteg lettem és nem engednek el így a szüleim, sajnos :(

Üdv:
Thaur

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.790 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére