- Köszönetek: 0
Találkozások
- Telumehtar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
A tali csúcsszupersiráylmegminden volt
Köszi Mindenkinek...
A Tesóm egyébként válalja
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- hobbit
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ezúton szeretném akkor a jelentkezőket kérni, hogy: írjatok nekem privátba időpontokat, és Esticsillaggal megszervezzük a talót, ha még van kedvetek hozzá.
Az alagútban ismerkedtünk meg.Mikor kiértünk megláttam,hogy ronda és öreg.Akkor már késő volt.Megszerettem.
-üdv-
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Yavanna
- Nem elérhető
De ahogy elnézem nem csak én koptam ki innen mostanság! Cica! Fin! Áfi! Brisa! Darky! Aralataion! Nazgúl! Aieless! Anna! STBSTB!!! HOL VAGYTOK? Adjatok életjelet!
"Aure entuluva!"
- Augustíne
- Nem elérhető
Evenstar írta: Augustíne: Már mondtam, hogy el kellett volna jönnöd, akkor nem vittük volna el, és különben is így átminősül a dolog ideiglenes megőrzésnek. Amit írtál, hogy csak akkor adjam oda, ha nekem nagyon nem kell, meglehetősen botor gondolat! Bármi Gy.U., ami nekem nem nagyon kellene?! Olyan nincs!
Közérdekű: Pénteken elvileg (biztosra csak aznap tudom majd mondani), vasárnap pedig biztosan kóruspróba. Mindkét esetben 16.00-kor találkozunk a Nyugati előtt, hogy hova megyünk, az kérdéses, ha valaki meg tudja ajánlani, hogy mehetünk hozzájuk, azt nagyon megköszönnénk, ha ilyen nincs, akkor valszeg Margitszigeti Atlétikai Centrum büféje, ill. vasárnap esetleg Finduilashoz tudunk menni. Továbbá ugyanilyen találkozási hellyel és időponttal jövő hét szerdára (dec. 11.) is tervezünk próbát. Aki tud jönni, jelezze nekem vagy Lélinek ill. ha bármi van, a 30/224-6314-es számon elértek.
Even
Hát, igen... Ezt megszívtam! Amúgy tök jó ez az énekes tali, szívesen mennék is, de nem akarom lerontani a színvonalat, mert nálam hamisabban nem énekel senki! (Elég, ha itthon, anyám idegein táncolok! :dance: )
Na, már megint lemaradtam egy tök jó taliról!! (MIndez a rohadt kémiatanár miatt... --> a maira gondoltam!) Na, majd legközelebb!!
ORLANDO 4ever!!!!
- Rayan
- Nem elérhető
A tali tutkó volt :agree: Belendülünk lassan, a feszített munkatempó ellenére.
Mazsolák! Aki elég kreténnek érzi magát, nagyrészt ráér az elkövetkezendő hónapban, és benne lenne egy jó poénban (a bizonyos "Klipforgatás" címszó alatt), lehet jelentkezni Evenstarnál.
Szükségünk van rátok, még kb. 12 ember kellene. Többet nem mondhatok
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Mert a következő "sima"tali tudomásom szerint jövőhéten pénteken lesz,délután 4kor a Deák téren,onnan megyünk a Kicsi@Világ teázóba, ahogy szoktunk. Bárki jöhet, akinek kedve van, mindenkit szeretettel várunk :!: 8)
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Léli
- Nem elérhető
Ha valaki el akar jönni, akkor figyelje a Kreatív szekció/ zene részleget, mert, ha egy tali mégsem jön össze, akkor ott tudatom mindenkivel, hogy nem lesz. Részletezve az énekkaros talik (terveink szerint):
dec. 6. péntek
dec. 8. vasárnap
dec. 11. szerda
dec. 15. vasárnap
dec. 17. kedd
dec. 19. csütörtök
dec. 20. péntek
dec. 22. vasárnap
Ezeken felül szeretnék egy főpróbát tartani jan. 2-án, és (ha lehetne) aki ottlesz Brisánál szolveszterkor, azokkal is szeretnék próbálni.
Amiket előadunk: May it be, In dreams: 99%, hogy menni fog; Lament for Gandalf, Aniron: a szöveggel majd még elvacakolunk. Aki ért ezekhez a szövegekhez, kérem jelentkezzen nálam emilben, vagy priviben, mert s kiejtésünk borzasztó...
Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli
Ja, és mindig 4-kor találkozó a Nyugatinál. Aki csak később tud odaérni, az sem baj, vele priviben, emilben, vagy telefonon megbeszéljük a dolgot.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Evenstar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Mindkét esetben 16.00-kor találkozunk a Nyugati előtt
Tessék figyelmesebben elolvasni a hozzászólásokat!
"The light of the Evenstar does not wax and wane."
giftoftheevenstar.gportal.hu
- kriszana
- Nem elérhető
- Evenstar
- Nem elérhető
Közérdekű: Pénteken elvileg (biztosra csak aznap tudom majd mondani), vasárnap pedig biztosan kóruspróba. Mindkét esetben 16.00-kor találkozunk a Nyugati előtt, hogy hova megyünk, az kérdéses, ha valaki meg tudja ajánlani, hogy mehetünk hozzájuk, azt nagyon megköszönnénk, ha ilyen nincs, akkor valszeg Margitszigeti Atlétikai Centrum büféje, ill. vasárnap esetleg Finduilashoz tudunk menni. Továbbá ugyanilyen találkozási hellyel és időponttal jövő hét szerdára (dec. 11.) is tervezünk próbát. Aki tud jönni, jelezze nekem vagy Lélinek ill. ha bármi van, a 30/224-6314-es számon elértek.
Even
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- kriszana
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
Szombati tali: ez az én formám. :bawling:
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Hmmm.... voltam talin...
Sötétkamra rulez
Előtte pénzfeldobás: szegény naiv kis vimpárok, pénzfeldobással dönteni egy mágus jelenlétében...
utána: Dzsetsztéjsön rulz, gesztenyepüré már nem annyira... picikét fagyott volt...
véresagy no comment
Even cuccai: RULZ!!!!!!!!! (az én szüleim mért nem mennek Tescoba??? )
Fagyi... hmmm...
Nyugati: na, ott majdnem megettek, de még csak vimpár sen lettem teljesen... szerencsére...
Eccóval: Király volt
Alyr
a félvimpár -
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Evenstar
- Nem elérhető
Ana: Éljen, éljen, éljen :hello: :bounce: :dance: és megyek, megyek, megyek!!!
A pénteki és a szombati tali RULZZZZZZ!!!!! A részleteket már olvashattátok. (Ja, Frodóék üdvözletüket küldik a résztvevőknek, és köszönik, hogy ott lehettek! )
És végül vasárnap 16.30-tól Középfölde Kórus próba, aki tud, jöjjön el, pontos részletek a későbbiekben, részvételt jelezni nálam, Telcontar Lélinél és esetleg még Gillznél lehet priviben, emilben, galambpostán, füstjelekkel stb.
Evenstar
- kriszana
- Nem elérhető
A pénteki tali nagyon jó volt, örülök,hogy megint találkoztunk, és nagyonsajnálom,hogy a szombatin nem lehettem ott
A jó hír viszont,hogy a DVD nézés mehet a két ünnep között a Szilveszterrel együtt Even, Rayan, Thaur, Telu, Aug, Min, Irunien, Dodiee, Adelard, és mindenki, aki szeretne jönni, számítok rátok :hello:
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Rulz:
miért van az, h Telu és én (a 2 szervező) máshova megy mint a többiek
Even és Rayan fényképrendelései
rajzok
párbaj
Rayan dalszövege és a rímek
kartonból készült GYU poszter (v. mi) elkérése majd cipelése
erőszakos Frodó
Alyr majdnem vimpár lett
amikor Estellel Event kergettük, h megÖleljük
Even, mint Buffy
német Bravo vásárlás az újságosnál (avagy szépen mutat a szekrényemen Legsie )
pénzfeldobás
Estel: chaten is ezt csinálja, csak ott nem hallani (rólam, mikor nevettem)
Rayan áhítata Legolas láttán
Fagyik ura
fagyimeghívás by Estel és Alyr, köszönjük nektek
Even, h elment a fogarasi Tescoba Gyűrűlidérces mappát venni
stb...stb....
Továbbra sem rulz a véresagy és az h Even nem akart vimpár lenni, pedig nem is voltak sokan a Nyugatiban , akik láthatták magánszámunkat
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Rayan
- Nem elérhető
Fiúk, nagyon köszi a fagyit. _o_ Nem felejtjük ám el a tartozást!
Az a hirdetőtábla... NO COMMENT.
Kár, hogy mindig mindenki mindenfelé elrohan De azért nagyon yol éreztem magam
Jaj, azt lehagytam, hogy köszönöm szépen mindenkinek!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Telumehtar
- Nem elérhető
A tegnapi tali csúcs volt Kicsi@Világ naggyon RULZ!!!
A mai tali...
RULZ:
Hogy lehet az hogy mindenki a metro alsó részéhez ment csak mi Thaurral nem? 8O
Pénzfeldobás
Az a kartonból csinált GYU poszter és annak az elvitele
Even cuccai
Azok a megdöbbent arcok amikor meglátták a mzoisok a Jetben a kartonos GYUt
Rajzok
Viccek
usw...etc...stb..
Nem RULZ:
Mé nem tudják a zászlókat is odaadni???
Véresagy "illata"..hát én már attól is rosszul lettem...
Mért kellett elöbb elmennem
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Tali rulz!
Az a poszter/plakát .... vagymi (Hogynemláttam a többiek fejét...
Even kipakolt...
Yönapincér csettintésre is...
Thaur gépe életveszély!
Ésmivolt miután elmentem?
Alyrból mi maratt? :evil3:
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- hódica
- Nem elérhető
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Rayan
- Nem elérhető
Nagyon élveztem a tegnapi talit, kellemes hangulatú volt. Köszi, lányok!
Két hét múlva folyt köv. ...
És Thaur: Bocs! Annyira furdal a lelkiismeret, tényleg, remélem a szüleid nem hallották meg...(Tanulság: lehetőleg ne szóljunk be ezüstmetál autóknak )
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ana: Telumehtar a szombat tali névsorát írta le.
Léli: Hmmm... akkor gyere el a film utánra...
Cicafül nekem jelezte, hogy nem tud jönni szombaton
Még egyszer, utoljára:
Westend, vízesés (vagy a vízesés helye, attól függ, be van-e kapcsolva)
déli 12:00 (nehogy valaki éjfélre jöjjön, mert akkor már nemigen leszünk ott... vagy ha igen)
Program:
13:15 től megtekintjük a helyi moziban a Sötétkamra című filmet.
Utána: valameddig valahol valamit csinálunk...
És végül: ez a szombat a holnapi nap, november 30. (11. hó harmincadika)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- kriszana
- Nem elérhető
Telumehtar írta: Na szóval akkor meek pénteken (Thanks Fin&Estel ) én is Rayan
Even inkább irok uj listát....
Even
Thaur
Estel
Léli (?)
Galad (?) mintha olyat hallottam volna hogy mégis jösz..
Alyr
Míriel
Cicafül (?) please jelezz ha jössz
Fin
ja és én
Aki akar még jönni az jelezzen...
Toma: pénteken is lesz 1 tali és szombaton is....bár nem leszünk olyan sokan De ha igazán sok emberrel akarsz találkozni akkor Gyere Kósza-talira majd
Sziasztok!
Telu nem tudom, most melyik tali névsorát írtad fel, mert ha a miénket, ami a Kicsi@Világ teázóban lesz akkor sokmindenkit kihagytál, de ha a noldás talit írtad, akkor csak jelzem,hogy Thaur velünk jön :lol:
Akikről én tudok:
Rayan - a főszervező
Thaur
Augustine
Minderva
Dodiee
Evenstar
és szerény személyem, róluk tudom biztosan,hogy ott lesznek.
+ aki még szeretne jönni, de nem jelezte előre, az megtalál minket a Madách térnél a Kicsi@világ teázóban a felső szinten (mert gondolom ismért oda foglaltattál helyet Rayan, ugye :?: ) 16:15től kb 19:30 ig
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.