- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
U.I.: a kutya végig ugat; a bácsi a végére lendül bele, nem is akarja abbahagyni
"A mosoly a leger
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alison West
- Nem elérhető
Szemöldök (vagy orr, vagy minek számít ez) piercinges szemüveg. Nekem nagyon tetszik
www.bmezine.com/news/pubring/20041214.html
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
[size=9:1xgwyhma]a lenti hal páncélos harcsa [/size]
- Kiszhobbit
- Nem elérhető
Vewy írta: Sziasztok!
Nem tartogat véletlenül valaki otthon lakatlan csigaházakat? Olyan jó nagyokat. Éticsiga jó lenne. Vagy tudna esetleg valaki szedni, aki zöld helyen lakik? Persze kizárólag lakatlant!!!
köszi előre is!
Én lehet Mire kéne amúgy?? Má' mertcsak érdekel. Nálunk lehet szedni egy zsákkal.
[size=9:plrlc5h9]De ari ez a kis hal vagy mi!![/size]
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nem tartogat véletlenül valaki otthon lakatlan csigaházakat? Olyan jó nagyokat. Éticsiga jó lenne. Vagy tudna esetleg valaki szedni, aki zöld helyen lakik? Persze kizárólag lakatlant!!!
köszi előre is!
- Ecthelion
- Nem elérhető
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
- Esgal
- Nem elérhető
Asszem, későn szólok, de ha akar valaki Hobbit kritikai kiadást 30% kedvezménnyel, 3150 HUFért, most még ma reggel 10 óráig megteheti! Rendelni a fenti oldalon lehet. Amit egyébként amúgy is ajánlok, mert olcsóbb és kényelmesebb, mint egy könyvesbolt, ha konkrétan tudod, mit akarsz venni.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- @Papsajt
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
:bociszemek:
Rég láttalak Benneteket, feledtem a neveteket,
szeressetek engem így is, sörcsapomból folyik víz is,
de vacakok ezek a rímek, gyertek le a söntésbe az este.
- Tünde
- Nem elérhető
www.piramis.hu/ - lesz koncert!!! Akar jönni más is?
- Rabyn
- Nem elérhető
www.dhteumeuleu.com/dhtml/fractal-F.html
Vizsgázóknak:
www.paperboy.nl/index.cfm?PID=02 ... 11C9EAB3D8
okorszem.hu/karomkodas/557096 (ez karikás, me csunánybeszél)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Tünde
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Remzymama/Tünde írta: Én csak ma láttam felvételről Rúzsát. Szerintem jó volt, olyan Magdisan adta elő. Nekem tecc Itt pont az a lényeg, hogy saját magukra formálják a dalt
Biztos velem van a baj.
Nekem a Himnusz sem tetszett Király Linda előadásában.
Az nekem sem
Ne azt várd el, amit Enyától, más füllel hallgasd
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Remzymama/Tünde írta: Én csak ma láttam felvételről Rúzsát. Szerintem jó volt, olyan Magdisan adta elő. Nekem tecc Itt pont az a lényeg, hogy saját magukra formálják a dalt
Biztos velem van a baj.
Nekem a Himnusz sem tetszett Király Linda előadásában.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
- Melian
- Nem elérhető
A jógaórák holnaptól folytatódnak,
ezentúl tényleg minden csütörtökön lesz gyakorlás
17:30-tól
a Battyhány Alapítványnál
Várunk mindenkit szeretettel!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Aranill
- Nem elérhető
Mensch werden ist eine Kunst.
06 20 99 29 525
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Fura, nem? :look:
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Sil írta:
Only Strings Quartett, asszem. Én is lemaradtam róla, úgyhogy csak videón láttam, de anyukám szerint jó volt az, csak a tesóm által készített felvétel olyan szörnyű (valami ezeréves kazettára vette fel), azért hamis.Alyr Arkhon írta: Szerintem szörnyű volt, de ami igazán égő, hogy a kíséret (valami vonósnégyes szerű zenekar volt, a nevét is bemondták) borzalmasan, fülsértően hamis volt.
Lehet hogy a mi tévénkre is a tesód ezeréves kazettájáról adták?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Only Strings Quartett, asszem. Én is lemaradtam róla, úgyhogy csak videón láttam, de anyukám szerint jó volt az, csak a tesóm által készített felvétel olyan szörnyű (valami ezeréves kazettára vette fel), azért hamis.Alyr Arkhon írta: Szerintem szörnyű volt, de ami igazán égő, hogy a kíséret (valami vonósnégyes szerű zenekar volt, a nevét is bemondták) borzalmasan, fülsértően hamis volt.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Kiszhobbit írta:
Ethuil írta:
Kincső (Thilanna) írta:
Rabyn írta: ÁÁÁÁÁ
Anyáék nézik a megasztár döntőt. A Rúzsa Magdolna mepróbálta elénekleni a May it Be-t.....
Áh nem volt borzalmasan rémesen hasmian rossz... dehogy....
Nem volt hamis, de kicsit "átdolgozta" az éneket...
Szerintem is Enya értelmezése jobb, de ezt Rúzsa-fan családomnak inkább nem mondom
és "promisz lívz" és nem "promisz lájv" vagymi
Lemaradtam róla...fenébe...
Én is....de a források szt nem kár
Szerintem szörnyű volt, de ami igazán égő, hogy a kíséret (valami vonósnégyes szerű zenekar volt, a nevét is bemondták) borzalmasan, fülsértően hamis volt.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kiszhobbit
- Nem elérhető
Ethuil írta:
Kincső (Thilanna) írta:
Rabyn írta: ÁÁÁÁÁ
Anyáék nézik a megasztár döntőt. A Rúzsa Magdolna mepróbálta elénekleni a May it Be-t.....
Áh nem volt borzalmasan rémesen hasmian rossz... dehogy....
Nem volt hamis, de kicsit "átdolgozta" az éneket...
Szerintem is Enya értelmezése jobb, de ezt Rúzsa-fan családomnak inkább nem mondom
és "promisz lívz" és nem "promisz lájv" vagymi
Lemaradtam róla...fenébe...
Én is....de a források szt nem kár
- Gandalf
- Nem elérhető
Május a szerelem hónapja. A megújulás ideje, a közelgő nyár ígérete. A friss tavaszi záporok elmossák rosszkedvünk utolsó cseppjeit is. Szélesre tártuk ajtónk s ablakunk, hogy a tavaszi szellő átjárja szobáink legrejtettebb zugát is.
Ennek örömére szeretettel várunk Téged a Fogadóba május 27-én is.
Ezúttal szabadtéren tartjuk a Fogadót, ezért arra kérünk mindenkit, hogy HOZZON MAGÁVAL POKRÓCOT, ENNI- ÉS INNIVALÓT, VALAMINT MTT-TAGOKNAK 100 FT (NEM TAGOKNAK 150 FT) HOZZÁJÁRULÁST !!!
Az alábbi programjaink hivatottak a szórakozásodat biztosítani:
Efkú és Jaco veletek együtt áldoznak majd a költészet oltárán
A Közéfölde-szeminárium is ismét oltja majd tudásszomjatokat.
A Gondolatok live ezúttal is várja beszélgetni vágyókat. A téma meglepetés.
Aki a kreatív energiáit szeretné lekötni, annak figyelmébe ajánljuk a fonalból készülő karkötő készítést, melynek az eljövendő nyár alkalmából nyilván sok résztvevője lesz.
Természetesen ismét a rendelkezésedre bocsájtunk játékokat (frízbi, labda, szabadtéri játékok), hogy 2 program közt se unatkozzatok egy percre sem.
(Ugyanakkor örülnénk annak, ha Te is elhoznád a kedvenc szabadtéri játékodat, hogy új játékokkal is megismerkedhessünk.)
Várunk sok szeretettel május 27.-én!
HELYSZÍN: MARGITSZIGET, KOLOSTORROMOK (AMI A SZABADTÉRI SZÍNPAD MELLETT VAN A VÍZTORONYNÁL, NEM A MÁSIK!)
ELŐTTE TALÁLKOZÓ 13:00-KOR A SZIGET MARGITHÍDI BEJÁRATÁNÁL A BEFELÉ MENŐ BUSZMEGÁLLÓBAN!
Kezdődik: 13:30-tól!
Véget ér: kb. 18:30-kor, de most akármeddig maradhatunk!
A májusi megújulás nevében várunk Téged!!
A Tolkien Fogadó csapata
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
"Nem adhatok mást csak mi lényegem"Alison West írta: Inkább az üngyürübüngyürüzés az ijesztő
ergo bocsi de h*lye vok
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Alison West
- Nem elérhető
Nóli írta:
Nem vagy elég elvetemültEthuil írta: Ijesztőek... h:
Helyes kis monsterecskék. (üngyürübüngyürü )
(vigyázat, egyszer már azt mondták, hogy a témában Grupie-nak számítok )
Inkább az üngyürübüngyürüzés az ijesztő
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Nem vagy elég elvetemültEthuil írta: Ijesztőek... h:
Helyes kis monsterecskék. (üngyürübüngyürü )
(vigyázat, egyszer már azt mondták, hogy a témában Grupie-nak számítok )
- Arzeen
- Nem elérhető
Ijesztőek... h:Nóli írta:
Mi az hogy csúúnyáák? Drága kis szörnyecskéimcortez71 írta:
Ezek nagyon csúnyák 8ONóli írta: Telco: emil ment...
Én lemaradtam Megasztárról, mert eurovíziós dalfesztivált néztem. Nyert Lordi
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Mi az hogy csúúnyáák? Drága kis szörnyecskéimcortez71 írta:
- cortez71
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.