BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 5 hónapja #292422 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli írta:

icke írta: Üdvözletem!

Nóli írta: Nyert Lordi :P

Lordi? 8O
Mármint ők ?

icke

IGEN :P :hello:

Ohhh... :look: :o h:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja #292412 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

icke írta: Üdvözletem!

Lordi? 8O
Mármint ők ?

icke

IGEN :P :hello:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja #292411 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdvözletem!

Lordi? 8O
Mármint ők ?

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
18 éve 5 hónapja #292409 Írta: Nóli i linantea
Telco: emil ment...
Én lemaradtam Megasztárról, mert eurovíziós dalfesztivált néztem. Nyert Lordi :P

Több
18 éve 5 hónapja #292407 Írta: Arzeen

telcontar írta: Bocsi, lemaradt.
Tehat a link:
telcontar.fw.hu

Ment az emil :) - szeretek töltögetni :D

Több
18 éve 5 hónapja #292392 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

telcontar írta: Bocsi, lemaradt.
Tehat a link:
telcontar.fw.hu

Köszi! :) Kitöltve elküldtem az ott szereplő címre!

Rúzsa Magdi: kövezzetek meg, de nekem nagyon tetszett ahogy elénekelte! :)

Több
18 éve 5 hónapja #292389 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Attól, hogy Enya ír, még a May it be-t nem úgy kell énekelni, mint a Zombie-t a Cranberries-től.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 5 hónapja #292388 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szerintem borzalmasan hamis volt, a kísérete is. Nekem inkább keletiesnek hatott. Amugy Enyát azért nem lehet vagy nehéz énekelni mert annyira egyedi hangja van... Mpndjuk nekem a U2 dal sem tetszett. Ha ezt Bono hallotta volna bztos zokogni kezd...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 5 hónapja #292387 Írta: Arzeen

Kincső (Thilanna) írta:

Rabyn írta: ÁÁÁÁÁ
Anyáék nézik a megasztár döntőt. A Rúzsa Magdolna mepróbálta elénekleni a May it Be-t.....
Áh nem volt borzalmasan rémesen hasmian rossz... dehogy....

Nem volt hamis, de kicsit "átdolgozta" az éneket...
Szerintem is Enya értelmezése jobb, de ezt Rúzsa-fan családomnak inkább nem mondom :P :D
és "promisz lívz" és nem "promisz lájv" vagymi :P

Lemaradtam róla...fenébe...

Több
18 éve 5 hónapja #292386 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bocsi, lemaradt.
Tehat a link:
telcontar.fw.hu

Kitoltesi utmutato: csak az esot kell, mert a masodik zoldhalyogosoknak van, ha valaki esetleg ezzel kuzd, akkor kerem, azt is toltse ki (remelem, senki). Egyszeruen ala kell huzni a valaszokat, szemelyes adatokra nincsen szukseg, nem reklamhoz kel hanem ahhoz hogy fel tudjak merni, van-e igeny a tajekoztatasra.

Koszi!

telcontar írta: Sziasztok!

Arra kérlek titeket, hogy egy nagyon kedves ismerősömnek segítsetek abban, hogy az alábbi linken levő kérdőívet kitöltitek és elkülditek az ott levő címre!

Csak két perc de sokat segítetek, a téme egészségügy.

Köszi!

T.

Több
18 éve 5 hónapja #292385 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: okok köszönöm:)

áá shit. elkezdtem feltolni Yousendittel a Hűség-et, és aztán elmentem sétálni, akkor tartott 51%-on (tetű lassú volt, mert az 1Mbit-es ADSL-nél is csak 128 K a feltöltési sebesség, meg közben DC-ztem :D ), és mire jó 1 óra múlva visszajöttem, a net levágta magát édesen, se DC, se kapcsolat, se semmi :P :evil:
holnap lesz több időm délután, és nekifutok megint. vagy legkésőbb jövő szombaton ha jössz TF-re, kiírom egy CD-re.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
18 éve 5 hónapja #292377 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sztem mi csak túl sokszor hallgattuk Enya előadásában. 8)
Így egy kicsit keltásabb/népdalosabb fílingje volt.
Annyira nem volt rossz.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
18 éve 5 hónapja #292375 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
szerintem az eredetihez képest ez gáz volt

icke akkor hogyan csináljuk? msn?

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #292373 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: ÁÁÁÁÁ
Anyáék nézik a megasztár döntőt. A Rúzsa Magdolna mepróbálta elénekleni a May it Be-t.....

Nem volt hamis, de kicsit "átdolgozta" az éneket...
Szerintem is Enya értelmezése jobb, de ezt Rúzsa-fan családomnak inkább nem mondom :P :D
és "promisz lívz" és nem "promisz lájv" vagymi :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 5 hónapja #292372 Írta: Rabyn
ÁÁÁÁÁ

Több
18 éve 5 hónapja #292370 Írta: icke
Üdvözletem!

Az teljesen jó lesz :)
Mivel kezdjem, mi kéne először? Floydéktól például elég sok minden megvan, és aztán a vegyes felvágotton keresztül, Blind Guardianon át Arch Enemy-ig amit akarsz :)

icke

Több
18 éve 5 hónapja #292368 Írta: Feanor Faelivrin
kb 1,4 megabites (adsl)
hát jövöget nem tudom mi számít neked gyorsnak

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #292367 Írta: Rabyn
okok köszönöm:)

Több
18 éve 5 hónapja #292366 Írta: Orsie

Rabyn írta: Dc-n kerestem én is és egyszerűen nem akart lejönni:) de ha át tudod ott küldeni akkor azt megköszönném: )

Diablo hub-on van egy srác, akinek nagyon sok van. de akkor majd átküldöm yousendittel a profilodban lévő emilcímre.

Több
18 éve 5 hónapja #292365 Írta: icke
Üdvözletem!

Feanor Faelivrin írta: áááááá ilyen nincs. hugom egy laza mozdulattal letörölte a zenéimet és a képeim egy nagy részét :evil: . miért éppen én. a zenéből nekem inkább mostanában csak gépen volt. még a mintazenéket is letörölte :cry: ilyen nincs. na most kezdhetem ujra a gyüjtögetést. Icke te nem akarsz küldeni egyet kettőt? te tudod mit szeretek.

Minden fél évben egyszer, ha benézek ide, és pont, amikor szükség van rám :lol:
Ha megmondod, milyen sávszélességed van, mennyire gyorsan töltesz le dolgokat, elég sok mindent tudok adni. Van valami tíz gigabyte-nyi tömör mp3-mappám :)

icke

Több
18 éve 5 hónapja #292363 Írta: Rabyn
Dc-n kerestem én is és egyszerűen nem akart lejönni:) de ha át tudod ott küldeni akkor azt megköszönném: )

Több
18 éve 5 hónapja #292362 Írta: Orsie

Rabyn írta: igazából mp3 formátumban kéne:)

Rabyn, ha van DC-d, onnét simán le lehet szedni, nekem is megvan mondjuk Ákostól a Test és a Hűség is (DC-ről ;) ), és ha adsz emilcímet, akkor átküldöm Neked Yousendittel, ami csak a linket küldi el ahová feltöltöm zip-ben az egész albumot, és pár napig le lehet szedni.

amúgy mindenkinek tudom ajánlani: www.yousendit.com - beírod az emilcímed, a címzett emilcímét és ha jó sávszéled van, kb fél óra altt feltöltesz egy bezippelt albumot, és a linket küldi a címzettnek, tehát nem terheli a postafiókot. csak legyen türelmed kivárni a feltöltést meg ne vágjon le a net közben, de amúgy nagyon jó. 100 megáig ingyen lehet vele küldeni bármit.

Több
18 éve 5 hónapja #292356 Írta: Feanor Faelivrin
Már csak tolószékkel közlekedik.
Hú hát minden volt abban; ACDC, Pink Floyd, Deep Purple, Nightwish, RHCP, Dropkick Murphys + még egy két magyar stb. stb.

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #292341 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Feanor Faelivrin írta: áááááá ilyen nincs. hugom egy laza mozdulattal letörölte a zenéimet és a képeim egy nagy részét :evil: .

És még él? 8O
Milyen zenék kellenek?

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 5 hónapja #292302 Írta: Nóli i linantea

Ethuil írta:

Feanor Faelivrin írta: áááááá ilyen nincs. hugom egy laza mozdulattal letörölte a zenéimet és a képeim egy nagy részét :evil: . miért éppen én. a zenéből nekem inkább mostanában csak gépen volt. még a mintazenéket is letörölte :cry: ilyen nincs. na most kezdhetem ujra a gyüjtögetést. Icke te nem akarsz küldeni egyet kettőt? te tudod mit szeretek.

deja vou (vagy hogy a francba kell írni.) Én saját magamnak töröltem ki úgy, hogy nem néztem meg mi van a szemetesben...vki berakta oda az mp3-t. De azóta visszagyűjtögettem. Szóval kitartást!

óóóóó... szegényem... részvétem. Én tuti beleőrülnék.

ja, és Rabyn nekem megvan Ákos Test MP3ban. Hogy küldjem?

Több
18 éve 5 hónapja #292300 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: igazából mp3 formátumban kéne:)

Hát, Ő inkább emberi formátumban van :D :D

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
18 éve 5 hónapja #292298 Írta: Arzeen

deja vou (vagy hogy a francba kell írni.) Én saját magamnak töröltem ki úgy, hogy nem néztem meg mi van a szemetesben...vki berakta oda az mp3-t. De azóta visszagyűjtögettem. Szóval kitartást!

Több
18 éve 5 hónapja #292296 Írta: Rabyn
igazából mp3 formátumban kéne:)

Több
18 éve 5 hónapja #292295 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn: Ákos Test nekem is van Szegeden, csak nem eladó és nem kölcsönadó ^^

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
18 éve 5 hónapja #292293 Írta: Feanor Faelivrin
áááááá ilyen nincs. hugom egy laza mozdulattal letörölte a zenéimet és a képeim egy nagy részét :evil: . miért éppen én. a zenéből nekem inkább mostanában csak gépen volt. még a mintazenéket is letörölte :cry: ilyen nincs. na most kezdhetem ujra a gyüjtögetést. Icke te nem akarsz küldeni egyet kettőt? te tudod mit szeretek.

"A mosoly a leger

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.438 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére