BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 5 hónapja #291877 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én is néztem, elejétől a végéig. Nem mintha nem akkor nézném DVD-n, amikor akarom, de ha a tévébenn adják, az olyan különleges alkalom.

Éljen a speciális, reklámmal bővített változat! :mrgreen:

Sil: A FotR Complete Recordings-et külföldről rendelted vagy nálunk is kapható?

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja #291868 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Feanor Faelivrin írta:

Melyanna írta: ...én meg ker-TV-t nem nézek... (na jó, tegnap azért belenéztem, nem bírtam ki :oops: ilyenkor persze felmerül a kérdés, hogy minek is, amikor mindhárom bővített ott mosolyog a polcon :look: )

Nekem is. Díszdobozban a többi erekje mellet. :) :wink:

Ha már ereklyéknél tartunk, ma érkezett meg a legújabb szerzeményem, a FotR Complete Recordings (azaz az első rész teljes, bővített filmzenéje 3 CD-n + 1 DVD-n)... Nagyon szép ám, a doboza olyan, mintha egy könyv lenne...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja #291861 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ulmo: tudom. De mégis elszúrták valamiért :P

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 5 hónapja #291860 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én néztem amíg a hugaim át nem kapcsolták a Remény rabjaira ami kb 3 példányban van felvéve otthon.

Utána odaültem a géphez és CDről néztem a végét.

Nekem is ottvan a bővített meg minden, de mégiscsak más a hangulata ha a tévében adják, és tudod hogy sokan ezt nézik meg minden.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 5 hónapja #291857 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én néztem...bővítve DVD-n :lol:

Több
18 éve 5 hónapja #291854 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: Na, csak tájékozódási jelleggel: ki nézte tegnap a Két Tornyot? :D

én néztem, bár bevallom közben olvastam is :P

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
18 éve 5 hónapja #291847 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: a dvds verzioban odalett biggyesztve egy még szócska:)

Más miatt is haragszom a szinkronra, egyszerűen az utobbi pár évben lejebb sűlyedt. Sokrszor hallom, a műtermi zajokat benne, ami gáz. Vízhangot meg ilyeneket. Régen azért ez nem volt. Meg az amásik, hogy mostmár bárki szinkronizálhat, pedig régebben ez csak színészek kiváltsága volt. Mert nem elég ha az ember tud a hangjával játszani át is kell élnie azt amit csinál.

De ugye azt tudod, hogy a Gy.U. szinkronjára ez nem igaz. Meg úgy általában a nagyobb amerikai filmekre.

Több
18 éve 5 hónapja #291843 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hmm, szinkron...
1995-től 2001-ig elég sok időt töltöttem szinkronstúdiókban (a keverőpult túloldalán, a műszaki részen), voltak érdekes élményeim. A sztár, akit csak pár szóért hívnak be és körülugrálnak; a béna, aki hússzor fut neki ugyanannak a három szónak; a kölyökhangú, akit mindenféle filmhez hívnak, mert ő a jollyjoker :roll:
Fura világ, nagyon belterjes.

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
18 éve 5 hónapja #291841 Írta: Rabyn
a dvds verzioban odalett biggyesztve egy még szócska:)

Más miatt is haragszom a szinkronra, egyszerűen az utobbi pár évben lejebb sűlyedt. Sokrszor hallom, a műtermi zajokat benne, ami gáz. Vízhangot meg ilyeneket. Régen azért ez nem volt. Meg az amásik, hogy mostmár bárki szinkronizálhat, pedig régebben ez csak színészek kiváltsága volt. Mert nem elég ha az ember tud a hangjával játszani át is kell élnie azt amit csinál.

Több
18 éve 5 hónapja #291838 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ery írta:

Rabyn írta: Egyébként ebben még benne vannak a hibák is szinkronban:DD (heten indultunk völgyzugolyból:DD)

Továbbra is haragszom a magyar szinkronra

Az még mindig nem szinkron hiba. Angolban is ez van: Hetedmagunkkal indultunk el Völgyzugolyból

Khm...

"With seven companions we left Imladris" (körülbelüli idézet)
Tehát ők ketten, meg még heten, ami kilenc ;)

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 5 hónapja #291821 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Melyanna írta:

Sil írta: Moziverziót nem nézek, főleg a Két Toronyból.

...én meg ker-TV-t nem nézek... (na jó, tegnap azért belenéztem, nem bírtam ki :oops: ilyenkor persze felmerül a kérdés, hogy minek is, amikor mindhárom bővített ott mosolyog a polcon :look: )

Nekem is. Díszdobozban a többi erekje mellet. :) :wink:

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #291818 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Moziverziót nem nézek, főleg a Két Toronyból.

...én meg ker-TV-t nem nézek... (na jó, tegnap azért belenéztem, nem bírtam ki :oops: ilyenkor persze felmerül a kérdés, hogy minek is, amikor mindhárom bővített ott mosolyog a polcon :look: )

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
18 éve 5 hónapja #291817 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Egyébként ebben még benne vannak a hibák is szinkronban:DD (heten indultunk völgyzugolyból:DD)

Az még mindig nem szinkron hiba. Angolban is ez van: Hetedmagunkkal indultunk el Völgyzugolyból

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
18 éve 5 hónapja #291816 Írta: Rabyn
Egyébként ebben még benne vannak a hibák is szinkronban:DD (heten indultunk völgyzugolyból:DD)

Több
18 éve 5 hónapja #291812 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: Na, csak tájékozódási jelleggel: ki nézte tegnap a Két Tornyot? :D

én is néztem, de a végéről lemaradtam :oops: :D [size=9:1xy729dp](szégyen szemre elaludtam... de csak a reklám miatt!!!! :D )[/size]

Több
18 éve 5 hónapja #291811 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Moziverziót nem nézek, főleg a Két Toronyból.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 5 hónapja #291806 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jólvan akkor nem csak én maradtam le az elejéről :P

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #291803 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Én csak félig, odáig, amikor Faramir felfedezi a gyűrűt Frodónál :evil:
Aztán le kellett kapcsolni... :x

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 5 hónapja #291799 Írta: Rabyn
Én kb onnantól nzétem, hogy elfogták Frodóékat.

Éljen a jóóidő:)

Több
18 éve 5 hónapja #291797 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Én dolgoztam :?

:(

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 5 hónapja #291789 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csak emlékeztetőül, h senki ki ne maradjon, akit érdekelhet...

Esgal írta: ha már ingatlan:

Sürgősen eladó lakás!

Hely: XIII. ker. Dráva u., Vizafogó lakótelep eleje, az "új" panelek közül az egyetlen 10emeletes. Kicsit forgalmas utca, deviszont a ház mellett kutyafuti-park, mögötte sétálgatós-park.
Emelet: 9. Lift van, és gyakorlatilag sosem rossz (egy évben egyszer karbantartás miatt nem működik).
Ebből kifolyólag panoráma: van. Első erkélyről ellátni a Vár-Citadella-Parlament-aug.20.-i tüzijáték-satöbbiig, hátsó erkélyről ellátni az Árpád híd-Rendőrpalota-Nyugdíjfolyósító-satöbbiig.
Közlekedés: kiváló. 3 percre a Dózsa György úti 3asmetró állomás, 1 percre a 79-es troli és a 133-as busz. Legkevesebb húsz perc alatt bárhova odaérsz a városban. A ház előtt és mögött nagy parkoló van, aki esetleg kocsival lenne. Nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de a Dunapart is 5 perc, és van a közelben orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola, kínai étterem, kisközért, szupermarket és csupa, az urbanisztikus ember létéhez elengedhetetlen létesítmény. Kocsma is akad.
A lakás mérete: 78 m2, 2 és fél szoba. Külön WC és fürdőszoba, konyha és külön étkező, előszoba, két gardrób, két erkély. A helyiségek viszonylag nagyok és szellősek, nem lyukak.
Állapot: jó. Mi nem laktuk le, sőt, folyamatosan újítottuk. Minden tiszta és működőképes, és még otthagyunk egy 1 milliós beépített meggyfaszín konyhabútort is, tűzhelyestül-mosogatógépestül-villanysütőstül, valamint egy márványlapos fürdőszobaszekrényt is. A szobákban laminált parketta, a közlekedőkben, konyhában, étkezőben és fürdőszobában kő járólap van. A falakon tapéta, a fürdő-WC-konyha csempézett. Ja, a két erkély is (ebből az első, nappaliból nyíló a nagyobb, amásik, ami a másik nagy szobából nyílik, kisebb, és a kis félszoba ablaka alatt van.) járólappal (fagyálló, jó állapotú ez is) van lerakva.
Szomszédok: vegyes csalamádé. Az alattunk lakó néha bulizik, de elviselhető, s hamarosan elköltözik az a srác is otthonról, nem lesz gond.
Rezsi: sajna, panel, ez nem alacsony, de nem kell benne meggebedni azért.

Ára: 16,5 millióról induljunk, esetleg lehet alkudni, megegyezünk.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket, hívjatok, vagy adjátok tovább annak, akit érdekel:
20/9823649 Abonyi Barbara

És azt még ki is felejtettem, h a ház aljában üzlethelyiségek (fodrász, dilibolt, írószerbolt, videotéka és pénztárgépnagyker) vannak, amelyek bérleti díjából annyi bevétele van a háznak, hogy jut egy jókora összeg minden évben karbantartásra, és alacsony a közös költség (2000 Ft körül van, ha jól tudom - azt hiszem, ez nem sok).
Ja, és van kulcsra zrható bicikli- és gyerekkocsitároló, valamint lakásonként egy kis, külön zárható fülke-raktár, ahova szintén sok, nem aktuális cuccot is lehet tárolni. Mindez magasított földszint, tehát nem pince, nem vizesedik.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
18 éve 5 hónapja #291782 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

:jelentkezik: :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 5 hónapja #291781 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na, csak tájékozódási jelleggel: ki nézte tegnap a Két Tornyot? :D

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 5 hónapja #291778 Írta: Gwendir, a Keresztapa
Gwendir, a Keresztapa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mi inkább a rock perpetum mobiléjét válasszuk! Értsd, a P-Mobile=Perpetum Mobile. 8) :D :lol:

De a Titanic sem biztos, hogy jó volt...

Candide: Hát akkor miért teremtették a világot?
Martin: Hogy legyen min mérgelődnünk.

Több
18 éve 5 hónapja #291775 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Éppen most hallottam a titanic 2-ről, és szerintem egetverő ökörség lessz az egész. :evil:
Már megint elindult holivuudi perpétum mobile, hogyan húzunk le minél több dollárt egy témáról :evil:
Ezen az alapon meg fogják csinálni a GyU folytatását is.
Gollam mégsem égett el, hanem a lávában egy balrog kimentette, aztán kapott egy fekete páncélt, és szörcsögve veszi a levegőt. Ezentúl Darth Szméagolnak hívja magát, és Szauron legerősebb embere lessz... :evil:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 5 hónapja #291769 Írta: Gwendir, a Keresztapa
Gwendir, a Keresztapa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
És visszatérve, köszönöm az ajánlásokat, de ezeket hol lehet megkapni vagy esetleg letölteni? Mert Vácon a Lyrában nem találom ezeket.

Candide: Hát akkor miért teremtették a világot?
Martin: Hogy legyen min mérgelődnünk.

Több
18 éve 5 hónapja #291753 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli írta:

Ulmo írta: Ami a Titanic 2-t illeti: durva :) kár, hogy minimum 4-5 filmből van összevágva :)

huhh... megnyugtattál :P

De nagyon profi munka.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 5 hónapja #291748 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
természetesen leszek és talán embereket is tudok vinni

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 5 hónapja #291746 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Toma gazda írta: Akkor megy a KÉt Torony :)

bocsánat

Drága Toma Gazda, tegnap este hiányoztál! Reményszem Cséven találkozunk.

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
18 éve 5 hónapja #291737 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Akkor megy a KÉt Torony :)

bocsánat

:?: :geek:
:geek: :?:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.406 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére