- Köszönetek: 4
BESZÉLGETŐS topic
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nem találok szavakatAlyr Arkhon írta: Én csak azt szeretném mondani, hogy
9000
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Te jó ég. Ennyit nem is lehet írniAlyr Arkhon írta: Én csak azt szeretném mondani, hogy
9000
"Well, I'm back."
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
gratAlyr Arkhon írta: Én csak azt szeretném mondani, hogy
9000
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Finwe
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
9000
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Alew
- Nem elérhető
Tudom, hogy eddig nagyon pörgettük Julcsit a Velveten, de van némi para. Mivel a továbbjutás esetén a verseny egybecsúszik a vizsgaidőszakával, ezért nem szeretne továbbjutni. Köszönöm azoknak, akik rá szavaztak eddig, de nagyon kér titeket, hogy ne tegyétek. Kínos lenne neki.
Ne.
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Oisin
- Nem elérhető
Izgalmasan hangzik!Rabyn írta: MOST VASÁRNAPRA A HELYISÉGBE RUHACSERÉLŐS PARTYT GONDOLTAM!
Üdv,
Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Rabyn
- Nem elérhető
Bedobtam az összes énemet!Felagund írta: JULCSI A VELVETEN MA!
NYOMÁS SZAVAZNI!
Ide ni
(és most már elég csak szavazni )
Hajrá Julcsi!!!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
☻/
/▌
/ \ Ő meg itten Bobek, és azt szeretné, hogy Bob lehetőleg ne törjön világuralomra, mert neki akkor megint fel kellene kelnie minden nap korán reggel, fekvőtámaszozni meg helybenfutni, meg ilyesmik; márpedig ahhoz ő túl lusta.
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Gandalf
- Nem elérhető
/▌
/ \ Ő itt Bob. Másold ki ezzel az üzenettel együtt, és illeszd be, hogy Bob világuralomra törhessen!
- Rabyn
- Nem elérhető
MOST VASÁRNAPRA A HELYISÉGBE RUHACSERÉLŐS PARTYT GONDOLTAM!
JELEZZÉTEK PLS, HOGY JÖNNÉTEK-E!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Egyébként felvetett néhány érdekes kérdést anyukámnál, úgyhogy elcsevegtünk róla amatőrként.
"Well, I'm back."
- Kincső
- Nem elérhető
És egyben nagy-nagy köszi annak, aki kitöltötte! *virtuális csokit nyújt*Kincső (Thilanna) írta: Szeretnélek megkérni Titeket, hogy töltsetek ki egy rövid (kb. 5 percet igénybe vevő), teljesen anonim kérdőívet (.doc fájl). Néhány szóalakról kell megmondani, hogy szerintetek helyes-e. Egy oldal az egész, de sokat segítetek vele a szemináriumi dogámban.
Aki kitölti, kérem küldje vissza a kincso'kukac't-online.hu címre (de ez a fájlban is szerepel). Ha terjesztitek is, akkor még hálásabb leszek
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Attila
- Nem elérhető
Jéééé Nagyon jóSnuffles írta: Lehet, hogy néhányatoknak nem lesz újdonság, de nekem az volt, mikor fellapoztam a régi Galaktikámat, amit két éve vettem egy antikváriumban
www.konyvbarlang.hu/index.php?si ... 1&te=28554
(A tartalomjegyzéket kell lesni. )
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
www.konyvbarlang.hu/index.php?si ... 1&te=28554
(A tartalomjegyzéket kell lesni. )
"Well, I'm back."
- Araniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Sok sikertNáda írta: Holnap osztályozó vizsgázok földrajzból(azért hogy érettségizhessek) és hát az idegeim kicsit kivannak Ha lehet egy kis szurkot szeretnék kérni holnapra hogy sikerüljön!
Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.
- Náda
- Nem elérhető
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Draug
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Újra itt vagyok, sok sok távollét után!Ismét köztetek:)
Suilad mindenkinek, ha még emlékeztek rám..de ha nem akkor is
Viszont ha jól számolom nekem a Mtt-tábor ki fog maradni (miért szeretnek mindent júli elejére szervezni:() Acho asszem idén sem megyünk együtt!
Jah és hogy el ne felejtsem. Nagyon jó az új oldal;)!
"gondolkodj mielőtt beszélsz, mérlegelj mielőtt cselekszel..."
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Üdv néked Fórum, és lakói
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Kincső
- Nem elérhető
Aki kitölti, kérem küldje vissza a kincso'kukac't-online.hu címre (de ez a fájlban is szerepel). Ha terjesztitek is, akkor még hálásabb leszek
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Margitsziget, 16.00 szokásos buszmegálló.
Program: Ha hoztok frizbit, frizbizés, ha hoztok kaját, evés, ha esik az eső akkor esőtánc.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Attila
- Nem elérhető
KöszönömAcho írta: Grat!
Attila írta: Emberek! Muszáj mindenkivel megosztanom, hogy az idei Fejér Megyei Diáknapokon szólóhangszer, kamarazenekar kategóriában, az egyéni darabomért is egy aranyat, valamint a négykezesünkért is aranyat kaptunk. Ezen felül, a gálán a Szólóének,kamarakórus kategória zsűritagja, Miklósa Erika alapított egy különdíjat, ami a Miklósa Erika - A legjobb zongorakísérői díj, amit én kaptam meg, és külön ki is emelt Ahhhhhh, nagyon örülök
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
Attila írta: Emberek! Muszáj mindenkivel megosztanom, hogy az idei Fejér Megyei Diáknapokon szólóhangszer, kamarazenekar kategóriában, az egyéni darabomért is egy aranyat, valamint a négykezesünkért is aranyat kaptunk. Ezen felül, a gálán a Szólóének,kamarakórus kategória zsűritagja, Miklósa Erika alapított egy különdíjat, ami a Miklósa Erika - A legjobb zongorakísérői díj, amit én kaptam meg, és külön ki is emelt Ahhhhhh, nagyon örülök
- Rabyn
- Nem elérhető
- Araniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ma új mosogatórongy került a konyhába a munkahelyemen (ez azért is nagy esemény, mert már több, mint 2 éve ott dolgozok és ez idő alatt mindig ugyanaz volt - ki tudja előttem még mennyi ideig - szóval ez egy örömteli esemény)
Azt hiszem mostanában az ilyen dolgoknak is örülnöm kell ^^"""
Remélem most már nem akarja 3x betenni a hsz-t -___-
És unatkozom ^^"""""
És...siker
Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Későkre nem várok
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Esgal
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Hehe, én is beszéltem vele, és nekem azt mondta, h. mondjam meg Estelnek, ha látom őt online, h. vigyáz "a lányára", ahogy Idhrent elnevezték kedves ismeretlenek. Nomost ha tényleg az Alyr által vázolt tervei lennének, hiba lett volna ezt az üzenetet a világháló kontinenseken átívelő csodájára bízniAlyr Arkhon írta:
Tuti csak azért, hogy megfelelő pillanatban eladhassa egypár jó minőségű tevéértEsgal írta: Ma beszéltem SÚval MSNen, és üzeni mindenkinek, hogy mindketten jól vannak, és minden oké velük. Idhren a nehézségek elkerülése végett SÚ lánya lett a továbbiakban.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Kincső
- Nem elérhető
Hehe, én is beszéltem vele, és nekem azt mondta, h. mondjam meg Estelnek, ha látom őt online, h. vigyáz "a lányára", ahogy Idhrent elnevezték kedves ismeretlenek. Nomost ha tényleg az Alyr által vázolt tervei lennének, hiba lett volna ezt az üzenetet a világháló kontinenseken átívelő csodájára bízniAlyr Arkhon írta:
Tuti csak azért, hogy megfelelő pillanatban eladhassa egypár jó minőségű tevéértEsgal írta: Ma beszéltem SÚval MSNen, és üzeni mindenkinek, hogy mindketten jól vannak, és minden oké velük. Idhren a nehézségek elkerülése végett SÚ lánya lett a továbbiakban.
- Gelmir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.