BESZÉLGETŐS topic
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Gondolom az ellenlábasok folyamatosan nyomták a 0-kat, mert napközben is többször ingadozott, azt beszéltük Felagunddal msn-en...Rabyn írta: Estel: de elegen szavaztatok:) éjjel 11 előtt már majdnem 13 pontom volt aztán hirtelen elkezdett esni és kb. fél óra alatt lement arra ami a végeredmény lett.
De nem sajnálom.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Missy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
:DEsgal írta: Ery egyszer azt találta mondani, hogy annyi cuccom van, hogy anno a Királyok Völgyében, ha az összes ott elhantolt összes népség összes cuccát nézzük, hozzám még mindig a fasorba se lesznek.
Azt hiszem eddig én leszek a legbetegebb, mert a szalvétákon, bérleteken, képeslapokon kívül még egész morbid "dolgokat" is, úgymint madár- és egértetemeket gyűjtök. Cica révén, nélküle tényleg csak 1 madárkát ástam el...meg egy bogarat, de azt koporsóval együtt hantoltam.:rolleyes:A gyűjteménynek ez a része nem megtekinthető, de nyaranta és tavasszal meg ősszel 3, ínségesebb időkben 1 darabbal gyarapodik a Pet cemetery-m az udvarban.
Jahogy miért? Hát.. hozza a cica az ellátmányt, de megenni már nem igazán szereti.
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
De nem sajnálom.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Esgal
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Amit úgy gyűjtök, hogy nem emlék, az a teafilter-tasak. Bármennyi, bárkitől, bármikor jöhet.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Aki úgy gondolta, hogy ráér szavazni, az benézte; a fenti link ma már nem jó, és a jelenleg érvényes velvet.hu/evarca/adatlap/20090306 link alapján sajna úgy tűnik, nem szavaztunk/tatok elegen.Alyr Arkhon írta: Ugye nem kell mondani mit szeretnénk?
velvet.hu/evarca/
(indapass kell a szavazáshoz)
shame on you crazy diamond...
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Nálunk a gimiben divat volt, hogy gyűjtötték ész nélkül a piros pöttyös papírját, és mint utólag kiderült, ajándékokra lehetett őket beváltani. Ezen felbuzdulva az iskolai kukákat szívbaj (és gumikesztyű) nélkül feltúrtuk, hogy a haveroknak minél több pöttyös kalapja/alsógatyája/akármije legyen.Encsi írta: régebben túrórudi papírokat(csak olyat amit én ettem meg )
"Well, I'm back."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Wow, ki ez a csaj? Tök jó! Kicsit hasonlít Rabynra. :lol::)Alyr Arkhon írta: Ugye nem kell mondani mit szeretnénk?
velvet.hu/evarca/
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Jobbra azzal a csúszkával!!!
(Hmmm, amikor szavaztam, akkor még 11.90 volt, most meg 11.82
Most vki vagy nagyon béna, vagy direkt páran 0val szavaztak...)
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
De, ahogy láttam, kellAlyr Arkhon írta: Ugye nem kell mondani mit szeretnénk?
velvet.hu/evarca/
Ez NEM sima szavazás, hanem ÉRTÉKELŐS!!!!!!!
ELŐSZÖR elhúzod a csúszkát (nem kell mondani, ugye, meddig )
AZTÁN szavazol
"Szegények mindig lesznek veletek..."
Our knees do not bend easily
- Kincső
- Nem elérhető
Kiskoromban mániákusan megvettem a Tájak, korok, múzeumok darabjait, ami Apu korábban megkezdett (bár kevésbé teljességre törekvő ) gyűjteményéhez csatlakozott. Ez azért is volt jó, mert tartalmas emlék, néhány képeslap áráért. Hasonló kategória a plakettgyűjteményem (ami szintén régen gyarapodott már új darabbal), tudjátok, ezek a kerek, barna, égetett, dombornyomatos plakettek, amin az adott hely nevezetességét formálták meg. Ezzel válogatósabb voltam, és csak olyat vettem, ami tényleg a helyi nevezetességet ábrázolja, és még szépen is. (Mert pl. egy csomó helyen van lófejes plakett, az meg milyen uncsi már...) Ha kapnék ilyenből újat, még most is örülnék neki, de kevesebbet is járok új helyekre (az osztálykirándulások, táborok voltak ennek jó forrásai), meg mintha kevesebb helyen is látnám (TKM-et is alig látok valahol).
*
MÁS: légyszi segítsetek nekem vicces fotókat keresni a Tavaszi Talis jelentkezéshez! (Mmint már jelentkeztem, csak fotót nem küldtem még, mert én nem gyűjtöm az ilyet magamról )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ardeth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A könyvekből mostanában a kétnyelvű klasszikusok és a régi latin nyelvű könyvek érdekelnek. Egyszerűen jó érzés egy szép könyvet a kezedben tartani és ha még érdekes is akkor pláne.
"A halál csupán a kezdet."
- Araniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Az én szenvedélyem a mai napig is, hogy minden vackot felhalmozok ^^" Pl ősrégi belépőjegyek, éttermi blokkok, fogadáson nyert "ezer éves" 1 ft-os^^ csokipapír, arab írásos újságpapír, amibe az eladó csomagolta az árut Tunéziában és egyéb hasonló marhaságok, amikhez kedves emlékek fűznek. Az ilyenektől nem tudok megválni, pedig már régóta esedékes lenne egy nagy szanálás^^" Nem hiába...nőből vagyok
Most belegondoltam mennyi szemét lehet a táskámban is...
Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Bélyeget (ezt csak igen rövid ideig és csak használtat, mert nem vagyok én milliomos)
Régi/külföldi pénzeket
Ásványokat-féldrágaköveket
Kövületeket (és van ami ebből saját gyűjtés, naná, hogy azokat szeretem a legjobban)
Csokit (de ezt folyton megettem, ki érti)
Manapság is gyűjtöm ezeket, (a bélyegeket kivéve) csak sokkal kisebb intenzitással.
Újabban gyűjtök még mindenféle régi könyvet (legutóbb megvettem pl egy angol-német szótárat csak mert egy 1923mas német gótbetűs kiadás volt) meg időnként (dísz)fegyvereket.
Sajna ez utóbbi igen drága mulatság, így csak többévente egyszer kerül új darab a szobámba, nincs is sok.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
És sajnos a régi holmikra sok pénz megy el és tudom, hogy a legtöbbjüket nem tudom használni (kivéve a tollakat, sálakat és köteteket), a többi csak foglalja a helyet. A növényeim egyébként minden létező négyzetcentimétert lefednek a lakásban, még a tévén is van egy.
De azért remélem, az utánam következők sokkal betegebb szenvedélyekről számolnak majd be.
nido: csak kétdecis, vagy ha becsúszik egy-egy nagyobb, akkor azért azt se hajítod ki?
"Well, I'm back."
- nido
- Nem elérhető
kétdecis unicumos üvegek. kb minden hosszabb program után az üres /kb üres üveg kikerül a táskámból a szekrényre.Rabyn írta: Sú: mi a jó abban ha egy napnál tovább seholse vagytok? Akkor nem tudtok szétnézni. vagyde?
Gondolkodtam témán és ahogy felnéztem itt a szgép fölött megláttam az üveggömböket és arra gondoltam, hogy megkérdezem, hogy ki mit gyűjt és mért?
mire leesett, h talán feliratozni kéne, h melyik honnan van, már rég nagyon sok volt. a legrégebbi relaxtáboros, de nem tudom, melyik az.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Gondolj bele: van két heted Középföldén, és nem biztos, hogy visszajutsz oda. Mit választanál:
- két hét nyaralás Lórienben
- egy-két napos megállókkal végigjárni Gondor, Rohan, Lórien, a Megye, Mória, és mondjuk Szürkerév nevezetességein?
Itt jön be az, hogy mennyire kultúrkeselyű valaki...
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Cigisdoboz-feliratokat. Elsősorban a vastag fekete keretes szöveges szabványt, mindenféle nyelven. Amúgy egy időben (na jó, úgy tíz évvel ezelőtt) mindent elkezdtem gyűjteni, amiről csak meghallottam, hogy szokás gyűjteni: matrica, szalvéta, bélyeg, telefonkártya, kulcstartó... (na jó, levélpapírt nem, az túlzásnak tűnt, inkább felhasználtam... a bélyegek idegesítettek, a szalvéták megvannak még, a kulcstartógyűjtemény meg még gyarapszik is néha).
- Rabyn
- Nem elérhető
Gondolkodtam témán és ahogy felnéztem itt a szgép fölött megláttam az üveggömböket és arra gondoltam, hogy megkérdezem, hogy ki mit gyűjt és mért?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ardeth
- Nem elérhető
Egy egyszerű pórias kérdéssel. Él e még Peter Falk. Tekintve,hogy rém unalmas nap volt duplán örülök neki.Sötét Úr írta: Azt is elárulod, hogy min nyerted a Sport-szelet? (Tudod, az önragozós szavak... "Leteszem a lapát, felveszem a kabát, és megyek haza a beton.")
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
A beszélgetésnek el kell indulnia valahol - ebben a topicban, ahova tényleg bárki "mer" hozzászólni, tényleg csak az kell, hogy legyen valami apró kis témácska, amire a magunkfajta szétchatelésre éhezők leacsaphatnak - de valakinek akkor is el kell kezdeni
A sportszelet pedig finom és laktató
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
[justify]Figyi, remélem, hogy van köztetek olyan, akinek van sok pénze, és némi (rengeteg) szabadideje április első felében. A társaság, akikkel Egyiptomba megyünk, olyan gondban van, hogy nincs annyi jelentkező, mint ahány helyet foglaltak, és a betöltetlen helyeket is ki kellett fizetni. Szóval, ha akar valaki jönni, és vállalja a két hetes kultúrkeselyű életmódot is (tömény ókor, zéró pihenés), akkor dobjon meg egy privivel. Vagy ha van olyan ismerőse, stb... Április 1-én hajnalok hajnalán van az indulás (és ez nem vicc, úgy tudom), és április 15-én éjféltájt a hazaérkezés. Erőteljesen körút, azaz sehol sem leszünk négy napnál tovább. A kinti, busszal bejárt távolság kb. 3500 km, ennek megfelelő hátsófertályról kell gondoskodni...[/justify]
- Ardeth
- Nem elérhető
Legközelebb Túró Rudiban kellene fogadni. Hiába mire is jó Columbo bácsi.
Más,állítólag jönnek szkíta kincsek a Nemzeti Múzeumba idén,ha jók az infóim.
Ha ez igaz és lenne lelkes jelentkező mehetnénk közösen. Mert együtt jobb és csoportban olcsóbb is szokott lenni.
- Araniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
és bármit csinálok, nincs avatarom
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
De ez a topic a szétcsetelésre való, ide nem szégyen, vagy ciki írni, akkor sem, ha új vagy
Amúgy Gandalf: én pl nem csak olvastam És Rabyn sem Meg te sem
Sorry, hogy gyermeteg vagyok, csak imádom látni, mikor a zöld lámpácska világít (fórumikon), mert akkor írt vki ide, és LÁTOM
Nem kell csillagokkal vaklászni...
Szeretlek Titeket Béláim!!!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.