BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 2 hónapja #223767 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
kisfiam, szégyen szemre el foglak fenekelni, ha pimaszkodsz -)))

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #223764 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Aeglos írta: Ez a hozzászólás nem illik ide, de szerintem szörnyű, hogy nincs
BOLYHOTOPIK

Nem volna rossz, valóban!

*bolyhhhh* :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #223738 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ohhh! 8O

De, még ott játszik... :roll:

Mindegy, 10 m-en kívülről úgyse tud gólt lőni :twisted:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 2 hónapja #223737 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szürke: rulz az új avatarod-)))
Ha valaki látja atta nőklapját, vagy megvette, mutiimeeg pls!

Felagund írta: [size=9:1fb7rghx]van Niistelroy már tudtommal nem játszik a Manchesterben ;) [/size]

[size=9:1fb7rghx]én nem mernék semmire esküt tenni, de kérdezd meg Andristól, elvégre ő a szakértő MU-ban azt hiszem ;) [/size]

zizzo: miabaj a focivaaal???-))))

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
20 éve 2 hónapja #223736 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Felagund: oké, csak ugy megjegyeztem ;) Amugy meg tudod hányszor hallottam ezt a szöveget a volt ofőmtől? :) Ugylátszik én ilyen szőrszálhasogató vagyok, na mind1... Szal akko focizzatok ;)

Itélet csere van írva a vényre...

Több
20 éve 2 hónapja #223734 Írta: Felagund

Prérifarkas2 írta: majd meglátod, hogy a kedves holland csatár majd rúg egy-két gólt nekik, és megnyerik:-)....

Zizzo: egyéni szoc problem :P

[size=9:3s46jwao]van Niistelroy már tudtommal nem játszik a Manchesterben ;) [/size]

Több
20 éve 2 hónapja #223729 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nah, szal 1. na neee már, h itt fociró van szó. Ez egy kluturális társaság... nekem ez nonszensz... de lehet csak azé me nem szeressem a focit ;)
2, Szürke ruulz!! de fekete-fehérben jobb a kép...

Itélet csere van írva a vényre...

Több
20 éve 2 hónapja #223728 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: Az 50. egy győzelem lesz a Manchester otthonában, meglásd! :D

De a nagy menetelés akkor is beíródik az angol foci történelmébe, ha ne adj' Isten egyszer kikapnak...

majd meglátod, hogy a kedves holland csatár majd rúg egy-két gólt nekik, és megnyerik:-)....

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
20 éve 2 hónapja #223683 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Vimpártesó: Ez az avatár nagyon brutál. :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 2 hónapja #223680 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bogaram ez én voltam:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 2 hónapja #223679 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Wow Szürke ez nagyon rullzkép!:) (ooohm nem tudom ki csinálta :roll: )

Tényleg, ki csinálta ezt a képet? Nyugodtan jelentkezzen, nem fogjuk meglincselni...

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 2 hónapja #223678 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ez a hozzászólás nem illik ide, de szerintem szörnyű, hogy nincs
BOLYHOTOPIK

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 2 hónapja #223667 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Hát a Chelsea tulajdonosa tudtommal épp eléggé orosz ahhoz hogy ne legyen angol. Főleg hogy Roman Abramovicsnak hívják... :D

öö akkor nem szóltam... :D

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 2 hónapja #223659 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Igen, a kórustagoknak már spoilerezett... ;)
[size=9:3jctzcxf]Eheti, nem eheti, nem kap mást :lol: [/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 2 hónapja #223656 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Képzeljétek, Kriszana bennevan az eheti Nők Lapjába! Fényképestül! :D

Brisa

Több
20 éve 2 hónapja #223628 Írta: Felagund

Rayan írta: Szürke b*zmeg. Ha ránkhozod a "Jézus szeret téged" keresztyén diákkört, esküszöm, lekötözlek egy székre, és végighallgatsz egy best of britni albumot.

Kéretik a keresztényekről nem csúnyán nyilatkozni, van itt nem egy! :nono:

Több
20 éve 2 hónapja #223613 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Wow Szürke ez nagyon rullzkép!:) (ooohm nem tudom ki csinálta :roll: )
Nem nincsenek karikák a szeme körül:) nemtom hogy lett ez a neve

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 2 hónapja #223611 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Toma gazda írta:

Felagund írta:

Toma gazda írta: Hmm ha angol bajnokságról van szó akkor Liverpool, de inkább a skót foci. (Celtic)
Nem ezek az angol uraságok...

Ugyan hány angol van az Arsenalban? (vagy még inkább a Chelsea-ben) :roll:
(Emléxem 2-3 éve volt, hogy a Chelsea-ben egyszer, mikor a Wise-t is lecserélték, egyetlenegy angol se volt a pályán... :mrgreen:

nem a focistákra értettem hanem akiké a klub{ugye azok angolok :roll: } mert Bekem(tudom már nem játszik Angliába) hát őőő egy amolyan... :roll: nemmondok véleményt

Hát a Chelsea tulajdonosa tudtommal épp eléggé orosz ahhoz hogy ne legyen angol. Főleg hogy Roman Abramovicsnak hívják... :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hónapja #223610 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rayan írta: Szürke b*zmeg. Ha ránkhozod a "Jézus szeret téged" keresztyén diákkört, esküszöm, lekötözlek egy székre, és végighallgatsz egy best of britni albumot.

Nyugi, nem hozom.

p.s. Szeretlek titeket :wink:
p.p.s. Kiaza britniszpírsz?

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 2 hónapja #223599 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szürke b*zmeg. Ha ránkhozod a "Jézus szeret téged" keresztyén diákkört, esküszöm, lekötözlek egy székre, és végighallgatsz egy best of britni albumot.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 2 hónapja #223588 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
focirol van szo?

uhh...

/me megy és elbujdos mert nem szereti és nem is nézi a focit...

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
20 éve 2 hónapja #223587 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Másik dolog amit ugy gondolom megosztok véletek is:)
Ma Dodie jóvoltából (amit ezerszer köszönök neki!!) lett egy kiskutyánk! Nagyon aranyos majd lesznek róla képek is! Ja és mellesleg ahugom a Minerva nevet ajándékozta neki:)

Ó, nekem a Minerva bagoly név. Csak nincsen a szemei körül karikák? Vagy olyan okos? Esetleg szereti a könyveket szétrági?

Több
20 éve 2 hónapja #223583 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
drizzt, cica köszi!

szürke...szép vagy... :mrgreen:

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 2 hónapja #223547 Írta: Toma gazda

Felagund írta:

Toma gazda írta: Hmm ha angol bajnokságról van szó akkor Liverpool, de inkább a skót foci. (Celtic)

(Emléxem 2-3 éve volt, hogy a Chelsea-ben egyszer, mikor a Wise-t is lecserélték, egyetlenegy angol se volt a pályán... :mrgreen:

nem a focistákra értettem hanem akiké a klub{ugye azok angolok :roll: } mert Bekem(tudom már nem játszik Angliába) hát őőő egy amolyan... :roll: nemmondok véleményt

Több
20 éve 2 hónapja #223544 Írta: Felagund

Több
20 éve 2 hónapja #223542 Írta: Toma gazda
Hmm ha angol bajnokságról van szó akkor Liverpool, de inkább a skót foci. (Celtic)

Több
20 éve 2 hónapja #223539 Írta: Felagund

Prérifarkas2 írta:

Felagund írta: Ugyan már :P

Az Arsenal 49 meccs óta nem kapott ki a bajnokságban :P

éppen ezért fog nemsokára kikapni....szvsz...majd meglátod....

Az 50. egy győzelem lesz a Manchester otthonában, meglásd! :D

De a nagy menetelés akkor is beíródik az angol foci történelmébe, ha ne adj' Isten egyszer kikapnak...

Több
20 éve 2 hónapja #223506 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: Ugyan már :P

éppen ezért fog nemsokára kikapni....szvsz...majd meglátod....

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
20 éve 2 hónapja #223498 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Utálom a redundanciakatasztrófákat... :?

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 2 hónapja #223497 Írta: Felagund
Ugyan már :P

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.570 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére