BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 6 hónapja #189232 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fiona írta: Éreztétek már úgy, hogy tök fölöslegesek vagytok ebben a nyamvadt világban??? Hogy azokban, akikben bíztál, kiderül, hogy egyáltalán nem őszinték veled??? És ugy érzed, hogy téged mindenki elfelejtett?? Mert én most pont ilyen helyzetbe vagyok!! :cry: :bawling: :crying:

Ezen mindenki átesik... és ne aggódj, tűnhet most úgy, hogy padlón vagy, de holnap reggel majd rájössz, az okok általában tökéletesen feledhetőek, és egy gondolatot nem érdemes rájuk pazarolni ;)

dont vörri, bí hepi 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #189229 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Éreztétek már úgy, hogy tök fölöslegesek vagytok ebben a nyamvadt világban??? Hogy azokban, akikben bíztál, kiderül, hogy egyáltalán nem őszinték veled??? És ugy érzed, hogy téged mindenki elfelejtett?? Mert én most pont ilyen helyzetbe vagyok!! :cry: :bawling: :crying:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #189228 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Erre gondolsz?
katt ide
Ez a Simbelmynë, a valóságban nem létezik. Tolkien az anemónához hasonlította, és az anemónaféléknek valóban vannak a filmbelihez hasonló fajai.

Köszi az infót, Sil! :)

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 6 hónapja #189207 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Lenne egy kérdésem: Ezen a hétvégén nem volt valaki Kung-fu szemináriumon Debrecenben?

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
20 éve 6 hónapja #189206 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Halihó mindenki:)

Na most újra itthon, hétfőn megint megyek el, tökyó:P
De addigis mindenkit puszilok, nagyonnagyon hiányoztok, szeretlek titeket:)
Ja és köszönöm Lamoraknak, Elődnek, Jacoponak, Dodieenak, Beufnak, Lélinek, Thaurnak, Nodleenak bés mindenki másnak, akit kifelejtettem, hogy gondoltak rám:)

Szeretlek titekeeet!!!!

Galcucc

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 6 hónapja #189193 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Drowse írta: /me megy randizni! Szorítsatok, lécci!!!

Légy ügyi!! Ránk számithatsz.... :D :D :D :D :wink:

Több
20 éve 6 hónapja #189183 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Drowse írta: /me megy randizni! Szorítsatok, lécci!!!

SZORÍTUNK!!!!!! :D
DRUKK!DRUKK! :dance:

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 6 hónapja - 19 éve 10 hónapja #189180 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
****deleted****

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 6 hónapja #189175 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

büzsü2003 írta:

Namarie/Alatariel írta: Az év második felének ünnepeltjei. Ha valaki hibát lát, szóljon, ha valkit fel szeretne még íratni, annak, ha kérhetem, privibe küldje el a szülinapi dátumát!

Köszönöm!

Július:
04. Olosta
10. Meleth_lin
10.Nilraen
10. Kíra
19. Leguan

Augusztus: ......

Hallod, Nam, valahol nincs csinálva egy az összes felhasználóról, vagy nem lehetne feltenni a tolkien.hu-ra egy ilyen listát.. kinek kéne ezt ajánlani :? nem tudom :roll: :?: :? 8O

Az öszes felhasznáról nincs ilyen lista, és nem is lenne értelme csinálni, márcsak azért sem, mert a kb. 4000 felhasználóból legalább 1500 0 hozzászólásos van!, ezeknek nagy többsége több, mint fél éve reggelt. Nem is beszélve azokról, akiknek van vagy 1 beírásuk, az is valamikor az ősködben..
A másik ok: nem mindenki szereti, hogyha nyilvánosságra kerülnek a dátumai. Ezt meg kell érteni, de ha nem megy, akkor is tiszteletben kell tartani.
Aki jelentkezik, azt szívesen felírom, tehát csinálom a listát.Természetesen Te is felirathatod magadat... 8)

Kitenni a Beszélgetősbe- azaz ide - teszem, külön topicot nem nyitunk a témának, erről már beszéltünk. Igény esetén maximum arról lehet szó, hogy valahova felkerül, ahol nem zavar sok vizet - hogy hova, azt Svindler és a moderátorok döntik el.

Off: túlléptem az 1000. hozzászólásomat, és nem fogjátok elhinni, hova írtam be az 100-et: az Orkok topicba...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 6 hónapja #189157 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csak gyorsan..
az egész különítmény (5) nevében szeretnék BSz-t kívánni Esztiek!

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 6 hónapja #189156 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
MEGNYERTUK!!!!

Megnyertuk a rohadt Budaorsi Napokat, emit 5 ember sz*pott vegig! Ezuton koszonom meg a lelkes MTT-s segitoknek a reszvetelt! Konferencian talalkozunk, 1,5 oram maradt aludni... Legyetek jok!

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 6 hónapja #189130 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Erre gondolsz?
katt ide
Ez a Simbelmynë, a valóságban nem létezik. Tolkien az anemónához hasonlította, és az anemónaféléknek valóban vannak a filmbelihez hasonló fajai.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 6 hónapja #189121 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, nem biztos hogy a jó helyen teszem fel, szóval nyugodtan üssetek le, de érdekel... :D Nem tudjátok, hogy a filmben levő "gondolj rám" virágnak mi a rendes neve és esetleg hol lehetne beszerezni? Lehet hogy kicsit hülye kérdésnek tűnik... Priviben is válaszolhattok, ha tudjátok, és előre is köszi!

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 6 hónapja #189087 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdvike!

Rabyn:Gratula!!

Népek!
aki akar jönni a ballagásomra(vagy Elanoréra vagy Aranymagéra) annak Május 7 du5 kor lesz Szentendrén
aki akar jönni dobjon meg valamelyikönket egy privivel és leiron hogy lehet eljutni
ui szoismétlés rulz

pusszancs

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
20 éve 6 hónapja #189051 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hoppá!
Szerdán volt egy éve ,hogy regisztráltam a fórumon. :mrgreen: :mrgreen: És csodás egy év volt...Köszönöm nektek!Bár csak egyetlen talin voltam...De ez majd változni fog. :)

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 6 hónapja #189030 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Alyr: még egy tipp ami gyakran beválik.
Driverfrisités.

ime a Link hozzá :

HP DRiver XP-hez

Több
20 éve 6 hónapja #189017 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: TEGNAP BEJELENETETTÉK, HOGY ELMENT CSOK TÖBBET EBBEN AZ ÉVBEN NEMM LÁTOM!! ÉS EGY ÁLLATI NAGY ARCOT KAPUNK HELYETTE!!!
ÉÉLJEN! :bounce: :pimp: :hello: :dance: :itscool: :D :mrgreen:

Hurrrá!!! *taps-taps*

Bár minden így megoldódna!

Puszilunk, Rabyn!! :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #189007 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

jocii írta:

Elros írta: Én úgy tudom, hogy épp az az USB-ben a poén hogy először kell telepíteni a drivert utána meg bedugni. Mert a windows addig csak kérdőn néz rá, hogy hát te meg ki vagy, de ha előtte feltelepíted akkor már barátként fogadja.

Elros: én meg ano ugy csináltam , hogy kikapcsoltam a gépem , bedugtam az uSB , bekapcs a gép , aki mint jó géphez ilik felismerte hogy Hoppppááá valami uj van itt , majd felajánlotta hogy telepitse vagy nem.
Feltelepitettem a saját lemezröl , aztán ennyi. ment mint a villám.

Szóval Alyrnak ajánlom hogy adjon egy Full automatik uninstall-t a drivernek és , majd huzza ki a scanert , majd kapcs ki a gép , dugja vissza a scaner , kapcs be a gép , ami felismeri hogy van valami uj Hardware , és aztán már csak saját lemezröl telepitse , és garantálom hogy megy mint a villám .
Persze előfordul néha , hogy WIN lemezt is kér telepités , szóval az se árt ha kéznél van , amiről fel volt a Win telepitve.

Elmondom az egész sztorit (mint anyámtól megtudtam más gépnél is ezt művelte)

Először bedugtam scannert a gépbe, nagyon tutin felismerte a hardverek között, még a tipusát is, (sőt még a kis rajzocska is stimmelt) aztán beraktam a cd-t és telepítettem, minekutána akartam szkennelni, és nem érzékelte a szkennert. Újraindítottam a gépet, mire a windows majd 5 percig gondolkodott miután beléptem a felhasználók között, ezalatt tulképp le volt fagyva, majd örömmel jelezte hogy olyan hogy szkenner, nála nincs. Azóta többször uninstall majd reinstall, de az eredmény ugyanez. Az eszköz megfelelően működik de nem elérhető. (bár azt kijelzi ha csatlakoztatom és akkor fel is ismeri csak éppen nem éri el... )
Ja igen, a telepítő CD elzárkózott attól hogy nem USBvel telepítsem...

(a windows CD remélem nem kell mert bonyolult lenne a beszerzése...)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #189006 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nólindir írta: Hehe, íme a TG (Tünde Görény) emotikon:
:thranduil1:

:D DDD ez nagyon rullzik:)))

Gondoltasm megosztom veletek a jó hírt!
Sokan hallhatáttok már, hogy enyhén uutálom a magyartanáromat és hogy mekkora egy hülyenőszemély (21bpl 17en bukásra állunk magyarbol)
és most jün a jóhír!
TEGNAP BEJELENETETTÉK, HOGY ELMENT CSOK TÖBBET EBBEN AZ ÉVBEN NEMM LÁTOM!! ÉS EGY ÁLLATI NAGY ARCOT KAPUNK HELYETTE!!!
ÉÉLJEN! :bounce: :pimp: :hello: :dance: :itscool: :D :mrgreen:

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 6 hónapja #188986 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hehe, íme a TG (Tünde Görény) emotikon:
:thranduil1:

argh

Több
20 éve 6 hónapja #188984 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Artemisz (Celebthil) írta:

Köcc, Nólindír! :wink: :twisted:

Öhm... a görényeket? Szívesen, máskor is...

argh

Több
20 éve 6 hónapja #188980 Írta: Artemisz
Görény, görény, görény.. Milyen kedves az én drágalátos biológus szívemnek.. hehehehehe...

Köcc, Nólindír! :wink: :twisted:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #188977 Írta: Artemisz
Eleniel négyesre államvizsgázott, és mindenkit csókoltat! :D :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #188968 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Elros írta: Én úgy tudom, hogy épp az az USB-ben a poén hogy először kell telepíteni a drivert utána meg bedugni. Mert a windows addig csak kérdőn néz rá, hogy hát te meg ki vagy, de ha előtte feltelepíted akkor már barátként fogadja.

Elros: én meg ano ugy csináltam , hogy kikapcsoltam a gépem , bedugtam az uSB , bekapcs a gép , aki mint jó géphez ilik felismerte hogy Hoppppááá valami uj van itt , majd felajánlotta hogy telepitse vagy nem.
Feltelepitettem a saját lemezröl , aztán ennyi. ment mint a villám.

Szóval Alyrnak ajánlom hogy adjon egy Full automatik uninstall-t a drivernek és , majd huzza ki a scanert , majd kapcs ki a gép , dugja vissza a scaner , kapcs be a gép , ami felismeri hogy van valami uj Hardware , és aztán már csak saját lemezröl telepitse , és garantálom hogy megy mint a villám .
Persze előfordul néha , hogy WIN lemezt is kér telepités , szóval az se árt ha kéznél van , amiről fel volt a Win telepitve.

Több
20 éve 6 hónapja #188941 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Artemisz (Celebthil) írta:

SOK SZERETETTEL GRATULÁLUNK BRISA SZÜLEINEK A HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓHOZ
MEG A LÁNYUKHOZ.... :wink:

Ez édes volt Artemisz, köszönöm. :D

És a tippe(ke)t is köszönöm.
Végül a tesóimmal egy pofátlanul humoros írás mellett döntöttünk. [size=9:2fstcx27](25. évfordulójuk alkalmából gratuláltunk három tökéletes gyermekükhöz, azaz saját magunkhoz :mrgreen: - vették a poént :D )[/size]

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #188938 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
na majd drukk a real érettségin is...gör-gör

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 6 hónapja #188935 Írta: Görénycucc
Görénycucc válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nólindir írta: Görénycucc! :lol:

Nagggyon jó az avarod!! :sungl:

Tudooooooooom Drágaszág, tudom.... :twisted:

Az úúúúúútragonoszGörénycucc :)

Több
20 éve 6 hónapja #188917 Írta: Elros
Elros válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én úgy tudom, hogy épp az az USB-ben a poén hogy először kell telepíteni a drivert utána meg bedugni. Mert a windows addig csak kérdőn néz rá, hogy hát te meg ki vagy, de ha előtte feltelepíted akkor már barátként fogadja.

Több
20 éve 6 hónapja #188909 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Elros írta: Alyr: Hogyan telepítetted? Először bedugtad és utána tetted fel a drivert vagy előbb a driver és utána a scanner? Mert tudásom szerint USB cuccról lévén szó először kell feltelepíteni a drivert [size=9:254nb9o9](ha nem így van javítsatok ki...)[/size]

Szerintem próbáld meg leszedni a driverét aztán telepítsd újra

Hát USB-s cuccnál elvileg beudugod a cuccot,és utána telepítesz, anélkül nem sok értelme van... :) Nem látná a windóz, mihez telepítesz drivert. :P

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 6 hónapja #188906 Írta: Elros
Elros válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Alyr: Hogyan telepítetted? Először bedugtad és utána tetted fel a drivert vagy előbb a driver és utána a scanner? Mert tudásom szerint USB cuccról lévén szó először kell feltelepíteni a drivert [size=9:3dx7d64l](ha nem így van javítsatok ki...)[/size]

Szerintem próbáld meg leszedni a driverét aztán telepítsd újra

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.381 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére