- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Drowse
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Hö, hö. Hát igen, én már nem emlékszem ilyesmikre. Konkrét dolgokra nem emlékszem, csak hogy néhány furcsa kameraállás volt benne. Mint már említettem, igen későn néztem, és nem koncentráltam egyáltalán. Úgy voltam vele, hogy véletlenül megint elkaptam egy rémesen nyomasztó amerikai dokumentumfilmet.
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Drowse írta: Nimrocco, büzsü: köszönöm a szurkolást, segített!
Az első Ideglelést láttam csak, és az volt a gáz, hogy a) késő éjjel volt, b) nem tudtam, hogy áldokumentumfilm. Teljesen bevettem.
Én tudtam, hogy áldokumnetumfilm.
Nem volt rossz, de volt néhány annyira alapvető dolog amit csak és kizárólag amerikai városi illetők követnének el, hogy nem nagyon tudtam együttérezni velük...
(Másrészt pedig voltak hibák is a filmben, néhány vágás amikor senki sem volt a kameránál, hacsak nem a boszorkány kezelte... )
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Jocii
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
(+- 8-10 napos intervallumban)
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- elodyke
- Nem elérhető
heppi börzdéj tu jú / heppi börzdéj tu jú / heppi bööööörzdéééééj diör (szülinaposok) heppi börzdé tú jú
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Nólindir írta: Egy JEGY felszabadult a Mozart: Don Giovanni operára!
Időpont: kedd este 7-től
Ára: 800 Ft.-
Ha kéri valaki, priviben jelezze!
Nólindir
Ez azt jelenti, hogy nem gyüssz?
Our knees do not bend easily
- Julcsi_
- Nem elérhető
argh
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Laurelen írta:
kékeszöldesbarnásszemű Arden írta: tiraaaara satöbbi
ööö nem akarok kötözködni, de arden szemében hol van zöld meg barna?...
egyébként pá népek, holnap reggel megyek el, egy újabb hétig nem láthattok:)
csók
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Szupik a nevek.... Szerintem is fognak hallgatni, nekem van egy ismerősöm, akinek van két patkánya, a nevűk: Al és Bud (BUNDY) és mindig hallgatnak a nevükre, nagyon lazák....Cicafül írta: Köszi annak, aki segített nevet találni...végülis a kis dögice Huxley névre fog hallgatni ezután. (és fog hallgatni, mert a patkányok nagyon okos állatok és hallgatnaka nevükre )
nyau!
gör-gör!
pat-pat!
- Cicaful
- Nem elérhető
nyau!
gör-gör!
pat-pat!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Laurelen
- Nem elérhető
kékeszöldesbarnásszemű Arden írta: Egy haverom mondókája...
ajánlom figyelmébe a tégéknek...
"Árok parton görbe sövény,
hogy került a sörbe görény?"
sörbe görény...?inkább görénybe sör!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Julcsi_
- Nem elérhető
Időpont: kedd este 7-től
Ára: 800 Ft.-
Ha kéri valaki, priviben jelezze!
Nólindir
argh
- Julcsi_
- Nem elérhető
Áh... köszi :sungl:Arden Borough írta: Egy haverom mondókája...
Be is raktam aláírásnak!
argh
- mogy
- Nem elérhető
Jacopoval ellentétben nekem csak egy fontos bejelenteni valóm van: amint látjátok, netelek, mégpedig otthonról, a saját gépemről.
csak gondoltam, szólok
legyetek jók.
mentem aludni;))))
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Cicaful
- Nem elérhető
Képzeljétek, családunk két új taggal bővült - két nagyon aranyos kis patkány fiú.
Az egyik neve már megvan: Stifler (öcsém adta), ám a másiknak még nincs neve - várok ajánlatokat... (van már elképzelés, de ha esetleg jobb érkezik, akkor az lesz)
Köszi!
nyau!
TünCica-görény v. patkány
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Én is bevettem eleinte, annyira meg volt csinálva, hogy pl. az internetes oldalon leírja a 3 fiatal keresésést ... és egy csomó serif videója van rajta, köztük a nyomozási felvételekkel... szóval nagyon hitelesnek tűnik... meg a film végén azt írja, hogy különös köszönet a hozzátartozóknak, a beleegyezésért, hogy ezt a filmet összerakhatták...Drowse írta: Nimrocco, büzsü: köszönöm a szurkolást, segített!
Az első Ideglelést láttam csak, és az volt a gáz, hogy a) késő éjjel volt, b) nem tudtam, hogy áldokumentumfilm. Teljesen bevettem.
Ja, és még az is el van intézve, hogy a színészek nevei ugyanazok, mint a szereplőké, csak ott a baki, hogy én pl. utánnanéztem, és ezeknek a színészeknek még más filmjeik is vannak, úgyhogy nem haltak meg de akkor is szerintem nagyon jó és megtévesztő film, ilyet még soha nem láttam, hogy így becsapni a nézőket.....
Ja, és itt egy plakát, meg két videó a megtalált kazettákkal - elg hitelesnek tünnek... de nem azok...
MISSING
A lány anyja
Kazetták 01
Kazetták 02
Josh apja
^ - ezeket: jobb egérgomb, Cél mentése másként...
Furcsa...
- Drowse
- Nem elérhető
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Rabyn
- Nem elérhető
Ma meg lesz a BBC prime-n az a sorozat amiben Dominic Monagham játszott fiatalabb korában.
Az ideglelést kettőt én is láttam de nem tulzottan érdekelt. Eléggé rossz volt szerintm.
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Képzeljétek el lomtanalitunk, és kipakoltuk az erkélyt. Namármot az utobbi időben eléggé sok galamb repkedett az erkélyünkön. Kiderült, hogy FÉSZKET RAKTAK AZ EGYIK SZEKRÉNYBEN! azt hittem eldobom az agyam amikorm egláttam, hát még anya. Tojások még nem voltak benne de ha lettekvolna akkor is kidobtuk volna a szeekrényt is meg a fészketi s. Most viszont lesz egy szép tiszta erkélyünk, és ha majd egyszer feljöttük ide. (ugyanist tervezem, hogy feljöttök majd mert nálunk lehet akármilyen formátumban filmet nézni. a tv-n)
akkor majd az ekrélyre is ki lehet menni (mondjuk cigizni)
Egyébként egy csomo érdekes és régi cuccot találtunk, pl az általános iskolai tankünyveim egy jó részét (szintén a szemetesben végezték) vagy egy ilyen antikféleségű randa bödönt ami el volt törve, meg találtunk még egy monitort!! Bár szerintem már rossz, és megvan a biciklim is:) (jo tudom eddig is az erkélyen tronolt de mostmár biztosan megvan!)
Meg találtunk plüsöket és babákat, szal tökjó megérte kidobálni a cuccokat:)
Ja és egy kis érdekesség, hogy mennyit tudunk változni egy év alatt.
kep.tar.hu/rabyn/index.phtml?aid=27643761
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Ránk számíthatsz Ezt soha ne feledd....Nimrocco írta: Mi az,h mindenki???
Szerinted a fórumosok/chatesek is?
Ha igen akkor tévedsz
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Fiona írta: Éreztétek már úgy, hogy tök fölöslegesek vagytok ebben a nyamvadt világban??? Hogy azokban, akikben bíztál, kiderül, hogy egyáltalán nem őszinték veled??? És ugy érzed, hogy téged mindenki elfelejtett?? Mert én most pont ilyen helyzetbe vagyok!! :bawling: :crying:
Fiona!
"Éjjel egyik,nappal másik
körbe-körbe jár....."
minden történetnek Happy End a vége
Mi az,h mindenki???
Szerinted a fórumosok/chatesek is?
Ha igen akkor tévedsz
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
NE LÉGY SZOMORÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚFiona írta: Éreztétek már úgy, hogy tök fölöslegesek vagytok ebben a nyamvadt világban??? Hogy azokban, akikben bíztál, kiderül, hogy egyáltalán nem őszinték veled??? És ugy érzed, hogy téged mindenki elfelejtett?? Mert én most pont ilyen helyzetbe vagyok!! :bawling: :crying:
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.