BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 9 hónapja #181656 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn ma jön haza a kórházból!! :D:D:D:D:D:D:D:D

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #181647 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Artemisz, drága lányom: soksikert!!!!!! :twisted:
BN Silmeniel!!!!! :D :D (kicsit késve, de a szándék a lényeg, nem? :D :D :mrgreen: )

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #181645 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin estare, Silmeniel!!! :cheers: :dance:

És îdho vi hîdh, Curunír! :cry:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 9 hónapja #181634 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Artemisz: NAGY KALAPPAL!

Silmeniel: utólagosan is Eru éltessen sokáig! :cheers: :bounce:

Több
20 éve 9 hónapja #181628 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Soksik, Atemisz és drak! (ahhoz képest, h 2003-ba csatlakoztál.. naon megelőztél 8O (jó, én nem szoktam sokat beszélni, cak chaten :twisted: )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 9 hónapja #181626 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot Silmeniel!

Hajrá Artemisz!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 9 hónapja #181625 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BN, Beák!

[size=9:hznic3xv]perme meg megtudta a fesztiválok időpontját.. Eger most hétvégén, Veszprém ápr 16-18, ODE ápr 29-máj2, Dombóvár... :dead: utazni rúlz :D csak mérnem Pestre.. :roll: [/size]

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 9 hónapja #181624 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ahogy mondod, Előd! :lol: :lol:

Tegnap sikerült nagynehezen a beszámolóm, kérnék unga-bungát a ma délutánihoz is!!

Köszi!

[size=9:3jdsoyea]1551!! Nini! Szimmetrikus! :D [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #181621 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
és éjen még az összes

BEA

[size=9:2j9j7lzf]jó izék vagyunk már megfeledkezunk itt a khirálynéről..mi lesz igy velunk..még a végén hoz vmi rendeletet hogy egész évben az ő névnapja lesz es aszt kell unnepelni..[/size]

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 9 hónapja #181614 Írta: Artemisz
:oops: :oops: :oops:

Tegnap megfeledkeztünk egy fontos dologról!!

Helyesebben egy fontos emberről.

Tehát, ha megkésve is, de Boldog Névnapot, Silmeniel!!!! :cheers:

Nagyon örülök, hogy vagy nekünk! :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #181610 Írta: Artemisz

Felagund írta: GYÁSZJELENTÉS

Felagund, a frászt hozod rám! :evil: :nono:

Jajjj... Ez fáájt!!! :roll: :? 8)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #181609 Írta: Felagund

TG 1. írta: Felagund:
1. NEM szándéxunk Mandosba menni (kínzókamra - na ne), mert mint az köztudott, a boszorkányok nem halnak meg, ha megégetik őket. Az nekik puszta szórakozás, vannak olyanok is, akik ezt simán hobbi szinten űzik...
2. Na inkvizítor... álmodik a nyomor... :mrgreen:

Fogsz te még könyörögni... :twisted:

MÁS:

GYÁSZJELENTÉS

Mély fájdalommal tudatom minden érdeklődővel, hogy az izraeli biztonsági erők tegnap hajnalban végeztek Szarumán utolsó reinkarnációjával, Ahmed Jasszin sejkkel :cry:

Nézzétek meg
ezt
vagy ezt
nem hasonlít? :mrgreen:

Több
20 éve 9 hónapja #181598 Írta: Ery

TG 1. írta: Ery:
Légyszike, tartasd be azt a kedves kis hadparancsot, mert ez így nem lesz jó... :?

Szóval legyetek oly tüncök, és NE törjetek az életünkre, jó? :wink:

Attól tartok, hogy itt félreértés esete forog fenn. Mi korrekt módon betartjuk a hadparancsot, de ez csak Rám és kedves híveimre vonatkozik. A többi ványadtért felelősséget nem tudok vállalni, őket intézzétek el ti! (Polgárháború! :roll: :twisted: )

Καναπή!

Több
20 éve 9 hónapja #181590 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na jó emberek, úgy tűnik, rendet kell raknom ebben a topicban, mert egyesek kissé túlaktivizálták magukat a csodás boszorkányos képünk okán... :roll:

Felagund:
1. NEM szándéxunk Mandosba menni (kínzókamra - na ne), mert mint az köztudott, a boszorkányok nem halnak meg, ha megégetik őket. Az nekik puszta szórakozás, vannak olyanok is, akik ezt simán hobbi szinten űzik...
2. Na inkvizítor... álmodik a nyomor... :mrgreen:

Angwen:
Már te is az életemre törsz???!!! Jáj

Ery:
Légyszike, tartasd be azt a kedves kis hadparancsot, mert ez így nem lesz jó... :?

Namarie:
csak egyet tudok veled érteni... :roll:

Szóval legyetek oly tüncök, és NE törjetek az életünkre, jó? :wink:

argh

Több
20 éve 9 hónapja #181586 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: Ja, Angwen mintha már mesélt volna róla

/me mindig is szeretett volna főinkvizítor lenni :twisted:

nade azért ne rajtunk gyakorold, ha lehet... :?

Rabyn, ha elkésve si, de mielőbbi javulást, és jó egsézséget!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 9 hónapja #181579 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kicsit megkésve is, de SZERETÜNK NŐVÉRKÉM!!! ÉS JOBBULÁST!!! :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 9 hónapja #181578 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jaja, ma mi is voltunk bennt Nála, Jaco BolondPárommal :) Egészen jól néz ki, csak annyira sápadt az arca... a sok nyamvadt vérvételtől :(

Niko, rég láttalak... nem is tudtam, h te vagy az... Hogy vagy? :)

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
20 éve 9 hónapja #181557 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Moi: azért még él, és jól van:) Mert mi ám hősiesen látogatjuk, és adjuk neki a gyógypuszikat:)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 9 hónapja #181556 Írta: Moiraine alias Elyanon
Moiraine alias Elyanon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
mogy, jó lenne ha holnap télleg ki tudna már jönni.. sztem jobban kikészíti hogy kórházban kell lennie mint bármi más, de mindegy.. :evil:

1 élőnek ki a halál hallatlan palástját erőlteti erőtlen vállára nincs útja egy halottal ki akár a halál halála is lenne

Több
20 éve 9 hónapja #181521 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn továbbra is csókoltat mindekit, és üzeni, hogy nagyon hiányoztok neki, plusz nagyon reméli, hogy holnap már kiengedik a kórházból, mert kezd nagyon uncsi lenni....

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
20 éve 9 hónapja #181509 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Artemisz (Celebthil) írta: Kösz, Mandos! :wink:

Jut is eszembe, mért írod, hogy "két gonddal kevesebb"!!

Hisz azután is téged boldogítanának még jó ideig... :twisted:
Gondolod, hogy azon a szűk, félhomályos helyen jobban féken tarthatnád őket? Kötve hiszem... :P :roll:

Hékás!!! Kikérem magamnak!!! Ha másutt nem is, de ezen a képen igenis én vagyok a Halál, nem pedig Felagund!!! :evil: :evil: :evil:
Felagund: látszik, hogy nem ismered még a Bettyt annyira, különben kevésbé sajnálnád... :twisted: Azért tanult Nólindirtől egyet s mást cirka hat év barátság alatt... :twisted:
Ja, az élőkép próbája alatt elhangzottak ilyen javaslatok:
--Gyújtsuk meg! Naaaaaaa, légyszi! Csak egy kicsit, aztán eloltjuk, becsszóra!!!
(Sajnos a tanárok és a boszorkányok nem adták beleegyezésüket a dologhoz... Nem is értem, miért... :twisted: )

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 9 hónapja #181457 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: Ja, Angwen mintha már mesélt volna róla

na még csak az hiányzik...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 9 hónapja #181444 Írta: Laurelen

Ulmo írta:

Artemisz (Celebthil) írta: Ulmo, hogy sikerült a vizsgád? :wink: Szurkoltam ám!

Mi Estellel Nagy-Kevély helyett Pécsen szülinapoztunk és FotR-bővítettet néztünk angolul, felirat nélkül..
Kárpótlásnak azért nem rossz.....

Köszönöm kérdésed, statisztikából sikerült összehoznom egy hármast :) Köszi a drukkolást, te is hozzájárultál, hogy ne vágjanak meg :)

statisztikából egy hármas szvsz nagyon jó! :D per pillanat nincs tárgy amit jobban utálnék...(najó talán a gazdaságtörténet)

Több
20 éve 9 hónapja #181442 Írta: Felagund
Ja, Angwen mintha már mesélt volna róla

Több
20 éve 9 hónapja #181441 Írta: Laurelen

Felagund írta:

Artemisz (Celebthil) írta: Igaz is, ki a harmadik? 8O

Ki nem találnád.. :twisted:
Bettinek hívják, és Angwenék barátnője...

Gondolom simonfai kép...

akg nomád tábor :twisted:

Több
20 éve 9 hónapja #181429 Írta: Artemisz

Ulmo írta: Köszi a drukkolást, te is hozzájárultál, hogy ne vágjanak meg :)

:oops:
De jó! Ügyes vagy! :up: :itscool:

Ery: Kösz, így már világos. :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #181425 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Artemisz (Celebthil) írta: Ulmo, hogy sikerült a vizsgád? :wink: Szurkoltam ám!

Mi Estellel Nagy-Kevély helyett Pécsen szülinapoztunk és FotR-bővítettet néztünk angolul, felirat nélkül..
Kárpótlásnak azért nem rossz.....

Köszönöm kérdésed, statisztikából sikerült összehoznom egy hármast :) Köszi a drukkolást, te is hozzájárultál, hogy ne vágjanak meg :)

Több
20 éve 9 hónapja #181404 Írta: Ery

Artemisz (Celebthil) írta: Jaj, emberek, igazán nem könnyítjük meg a beilleszkedni vágyó, szerencsétlen újonc topicolvasók dolgát... :nono: :lol:

Tehát megkérdem: Ery, mi is ez :arrow:

Ery írta: I/14/280.001.

voltaképpen??

A I/14/280.001 számú hadparancs kimondja: "Magasabb esztétikai szempontok alapján Tüncitáncost (azaz művészi tevékenységet folytató bámulóst) nem szabad bántani."

Kiadva: I. kor, 14. HIC, 280. RIC (aznap az első).

Καναπή!

Több
20 éve 9 hónapja #181396 Írta: Felagund

Artemisz (Celebthil) írta:
Tehát megkérdem: Ery, mi is ez :arrow:

Ery írta: I/14/280.001.

voltaképpen??

Kb annyi, hogy tünci táncost nem szabad bántani...
(legalábbis Melkor híveinek ;) )

Több
20 éve 9 hónapja #181395 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ajaj, lemaradtam =(

Rabyn néni: szeretünkszeretünkszeretünk!
Ettől előbb-utóbb meggyógyulsz =)
(Ismerős a módszer? Hiszekatündérekben hiszekatündérekben hiszekatündérekben! =))

Jobbulást, pici hobbitom!

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.701 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére