- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Dae/siss
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
aBrisa írta:
Laurelin írta: Ma este a tv 2-őben szerepelni fog Brisa pszichológusi minőségben. legalábbis erre enged(hetne) következtetni a tv műsor:
01:00 Profiler - Pszichozsaru (amerikai krimisorozat, 1996 - 63.) 45' (16) Las Brisas
Forrás: Port.hu
Azt hittem, senki nem tud arról, hogy éjszakánként pszichozsarusat játszom. Asszem lebuktam.
[size=9:2zp6y8s6]Mit jelenthet a Las Brisas?[/size]
Angol-spanyol szótár szerint Brisa = breeze= szellő, szél, tehát Las Brisas = szellők, szelek Szép neved van, Brisa
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Silcucc
- Nem elérhető
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Jocii
- Nem elérhető
Dodiee írta: Nem tudom, más is kapott e vírusos emailt @tolkien.hu-s címről, de most kaptam egy édeset Díntől... Lehet e ez ellen tenni valamit?
én is kaptam többször tolkien.hu-s vagy forumos emailröl.
Ez ellen a legjobb modszer egy jo virusirto .
PL NOrton AV
- Brisa
- Nem elérhető
Laurelin írta: Ma este a tv 2-őben szerepelni fog Brisa pszichológusi minőségben. legalábbis erre enged(hetne) következtetni a tv műsor:
01:00 Profiler - Pszichozsaru (amerikai krimisorozat, 1996 - 63.) 45' (16) Las Brisas
Azt hittem, senki nem tud arról, hogy éjszakánként pszichozsarusat játszom. Asszem lebuktam.
[size=9:3m2vaijr]Mit jelenthet a Las Brisas?[/size]
Brisa
- Laurelin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Lemostam a festéket arcomról
most látszik csak, nem mosolygok,
a rettenet fintora ez.
- Fio
- Nem elérhető
Ma abba szerencsébe volt részem, hogy megnézhettem Mel Gibson féle Passiót. Ahhoz képest, hogy micsoda kritikákat írnak róla, nekem nagyon-nagyon kellemes csalódás volt. Igaz, volt benne egy-két baki, de nagyon tetszett. Egyáltalán nem látszik rajta, hogy amerikai rendezte, mert nincs tele nyomva szerelemmel, meg ilyen tipikus amerikai dolgokkal(például nem angolul beszltek, hanem eredeti héber és latin nyelven).Hosszú idő óta az első olyan film, amin elsírtam magam. Jól van na, csak kicsit pityeregtem.
Ti is nézzétek meg, mert nagyon jó!!!! A zenéje az egyik legszebb!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Laurelen
- Nem elérhető
DaroNight írta:
Nellas írta: B. Ú. É. K. !!
:bounce: :bounce:
Kicsit lemaradtam. Mit ünneplünk?
a tünde-újévet!!!!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Dínchamion
- Nem elérhető
And at last... megvan az új avatárom!!
ANNOUNCEMENT OFF.
Supersonica írta: Itthon Norton van, mindkettőre, szintén rendszergizda által hostolva.
Ühüm. Az nálam nem fut (nem kompatibilis a Windows 2003-mal) De elég jó (és ingyenes) megoldások:
Kerio Personal Firwall ( www.kerio.com )
Sygate Personal Firewall ( www.sygate.com )
Ingyenes vírusirtót nem találtam eddig, és ugye nem warezolunk (hm...), szóval mindenki keressen, amit tud.
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Supersonica
- Nem elérhető
Dínchamion írta: Melyik tűzfalat/vírusirtót használod?
Bent eleve valami proxy tűzfal van illetve Inoculan - 4 óránként upgradelve. De a dupla kiterjesztésű leveleket már a mailszerver elfogja, és csak a vírus típusát küldi el. Rendszergizda ellenőrzi folyamatosan.
Itthon Norton van, mindkettőre, szintén rendszergizda által hostolva.
- Dínchamion
- Nem elérhető
Supersonica írta: még szerencse, hogy bent és itthon is csúcsszuper tűzfal és rendszersen upgrade-olt vírusírtó van fenn, és csak a vírusról értesítő txt-t kapom meg).
Melyik tűzfalat/vírusirtót használod?
Dín
- Supersonica
- Nem elérhető
Dodiee írta: Nem tudom, más is kapott e vírusos emailt @tolkien.hu-s címről, de most kaptam egy édeset Díntől... Lehet e ez ellen tenni valamit?
Azért hozzáteszem, hogy a vírusok új generációja generálja a feladó címét véletlenszerűen, ezt onnan tudom, hogy a céges címemre is naponta 50-60 üzenet jön a lehető legváratlanabb címről (a csúcs eddig az, amikor a fő boxomból kaptam a secondary benti címemre magamtól vírusos üzit - persze ez roppant bosszantó , még szerencse, hogy bent és itthon is csúcsszuper tűzfal és rendszersen upgrade-olt vírusírtó van fenn, és csak a vírusról értesítő txt-t kapom meg).
- Dínchamion
- Nem elérhető
Nem nagyon. Töröld le, és akkor oké. (Persze nem árt egy jó vírusírtó/tűzfal kombó a gépre)
Én már régen nem kaptam, ma reggel érkezett egy, de lecsaptam.
Dín
- DaroNight
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nellas írta: B. Ú. É. K. !!
Kicsit lemaradtam. Mit ünneplünk?
" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Nellas
- Nem elérhető
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Beleg Cúthalion írta: Udv Allz,
Visszajottem a szabimbol.
Remelem az erdekeltek nem felejtettek el hogy penteken es vasarnap megyunk szinhazi proba latogatasra!
Talalkozzunk a Rakoczi teri villamosmegalloval szembeni Gorog non-stop elott, penteken 18.40-kor es vasarnap 12.40-kor.
Penteken 19-kor es Vasarnap 13-kor kezdodnek a probak, ugyhogy ne kessetek, nem fogunk varni senkire, mert 45-kor be kell mennunk.
Pontosítás: 12:45-kor már bemegyünk a próbára, ezért mindenki aki jönni akar legkésőbb 12:30-ra legyen ott.
p.s. És ne felejtsétek el, hogy szombatról vasárnapra virradóan beköszönt a nyári időszámítás, ezért egy órával korábban lesz!
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Telcontar
- Nem elérhető
Lamorak írta:
A Hadkiegészító Pság írta: Parancsnokságunk nyilvántartási állományába tartozó Nagy Gergely (szül: 1977. március 06.
Nem is gondoltam volna, öcsém, hogy ilyen ifjú vagy DD
- Léli
- Nem elérhető
Lamorak írta:
A Hadkiegészító Pság írta: Parancsnokságunk nyilvántartási állományába tartozó Nagy Gergely (szül: 1977. március 06. an.: Fazekas Mária) (...) sorköteles ügyében hozott (...) nyilvántartási számú határozatomat (...) visszavonom. Egyben 2005. augusztus 31-ig személyi érdekű szolgálathalasztásban részesítem.
Gyerekek, hadd köszönjem meg a 3 héttel ezelőtti ungabungákat, úgy tűnik, bejöttek.
KHIRÁLY
:mrfrodo:
:deal: :deal: :deal: :cross: :mrfrodo:
Röviden és tömören: Juppppííííí )))
Szakdolisok! Sok sikk és Unga Bunga!!
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Ery írta: Fin Veled vagyok! Egy cipőben járunk!
Ilyen szegenyek a mai egyetemistak?
Ketten jarnak egy cipoben, persze, hogy szoritanak ß)
Hajra Neked is, Ery, Tarja- es Inkvizitortarsam!
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- _Neo
- Nem elérhető
Surkolunk, Brennil Nín
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Áfonya
- Nem elérhető
Édes drága Gabikám! Meg tudod csinálni! Ha nekem a világlustájának sikerült, akkor pont Neked ne menne?! :deal:
És AKKORÁÁÁT bulizunk jövő héten!!!
Jut eszembe.... köszönet a rengeteg biztatásért és ungabungáért, elfogadták a dolimat!!! SZMÉAGOL SZABAD!!! :bounce: :biggrin2: :sungl: :pimp: Bocsánat mindenkitől, akit fárasztottam az elmúlt egy hétben - c6esek, imádlak Benneteket! Nagy virtuális GROUPHUG!
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Ulmo
- Nem elérhető
Lamorak írta:
A Hadkiegészító Pság írta: Parancsnokságunk nyilvántartási állományába tartozó Nagy Gergely (szül: 1977. március 06. an.: Fazekas Mária) (...) sorköteles ügyében hozott (...) nyilvántartási számú határozatomat (...) visszavonom. Egyben 2005. augusztus 31-ig személyi érdekű szolgálathalasztásban részesítem.
Gyerekek, hadd köszönjem meg a 3 héttel ezelőtti ungabungákat, úgy tűnik, bejöttek.
KHIRÁLY
:mrfrodo:
Lam, ezek szerint jövőre még elvihetnek? Addigra már nem is lesz sereg
Finduilas írta: Gyerekek! Én még sosem kértem ungabungát, de most nagyon kell. Hétvégén be kell fejeznem a szakdogámat, és még eléggé félkész állapotban van. Ráadásul a fele statisztikát, amit csinálok, nem is értem
Fin, lélekben veled vagyok! Én most keresek szakdoli témát :bounce:
A statisztika miatt ne izgulj. Én se értettem, mégis hármasra vizsgáztam múlt szombaton
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Artemisz
- Nem elérhető
Egyszóval én se tudok menni az újévünnepre...
[size=9:2mgqqqu9](Valahol azért meg kell húzni a határt, ahogy drága jó édesanyám mondaná... )[/size]
MULASSATOK JÓL!
Lamorak: Gratula!! De jó, hogy megmaradsz nekünk, és nem teszik pokollá az életed a cúnya katonáéknál... :hello: :dance: :cheers:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Artemisz
- Nem elérhető
(csak már én is itt tartanék... *sóhaj*
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Morgana
- Nem elérhető
Fincike: sokat gondolunk Rád - főleg, mert nagyon fogsz hiányozni holnap...
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.