- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ery írta: Boldog Névnapot Cueddo!
Gratulálok Eia és többiek!
Csatlakozom! Boldog névanapot a Gáboroknak!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lamorak
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta: Szóval a Delta vetélkedőn résztvevő csapatunk megynerte az egyhetes egyiptomi utat! (Mau, Esgal Eithel, Silmeriel, Árdí meg ín)
Azta! Gratulálok mindenkinek, az ugye mehet, h az MTT-nek küldtök egy képeslapot majd? Még egyszer nagy-nagy :mrfrodo: a csapat minden tagjának!
(Mi is ez a Delta vetélkedő?)
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ery
- Nem elérhető
Gratulálok Eia és többiek!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Artemisz
- Nem elérhető
Kincső írta: Boldog névnapot Cue és minden Gábor! :cheers: :bounce:
8O
Affene!
Majdnem mindig én szoktam első lenni, ez nem éééér!!!! :bawling:
BOLDOG NÉVNAPOT, CUEDDO!!!!
meg a többi Gábor... kik azok? :hein:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
A vetélkedőről: Minden héten kaptunk négy képet az alapján egy témára kellett gondolnuk és kb 5 oldalas fogalmazást összehoznunk.
Vérvételről: Én szívesen mennék, csak még nem vaok nagykorú me gmindig leesik a vérnyomásom kicsit.. (családomba én vaok a feketebárány.. apai ágon mindenki magas vérnyomású, nekem meg túl alacsony :dead: )
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
És ha már ilyen közel a holnap, akkor (tudom, hogy nem szereted a neved, de azért):
Boldog névnapot Cue és minden Gábor! :cheers: :bounce:
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Suhifarok
- Nem elérhető
(Amúgy ha már az ismételgetésnél tartunk, most megismétlem Artemiszt is: mi is ez a vetélkedő??? Vagy én vagyok nagyon hülye? )
- Namarie
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta: Arden még nemtudja, h mi az ára a kérésének(tulképpan csak az idézet a priviből), de majd ha elolvasta... :evil3:
<Arden> írd be kérlek a beszélgetősbe!!
<Eirlatan> miiit?
<Arden> hofy nyertünk és hogy mit
<Eirlatan> hát.. írd be ha akarod
<Arden> írd be kérlek é nem tudok mit írni,mert sok lenne benne a csunya szó
<Eirlatan> minek?
<Eirlatan> najó D
<Arden> köszi )
Szóval a Delta vetélkedőn résztvevő csapatunk megynerte az egyhetes egyiptomi utat! (Mau, Esgal Eithel, Silmeriel, Árdí meg ín)
GRATULÁLOK!!!!!!!!
Ittis köszönet Bogdán tanárúrnak(ősömdrága) aki nagy segítségünkre volt a versenybe!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Többiek: adjatok vért, mindenki, aki csak tud! Én is adtam ma, nem olyan rossz az. A bátortalanabbja vigyen magával kísérőt, akivel beszélgethet közben! Engem is kísértek...
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Rabyn
- Nem elérhető
Télleg tündérek vagytok:) (szippsziopp)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ulmo
- Nem elérhető
/me sárgul az irigységtől, és földig hajol a mázlisták csapata előtt...
Rabyn: jó újra látni téged a fórumon! :bounce:
- Rabyn
- Nem elérhető
Gratulla!
- Artemisz
- Nem elérhető
MI ez a vetélkedő??
/me szóhoz se jut a döbbenettől
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Supersonica
- Nem elérhető
Irigyellek, én is szeretnék mielőbb eljutni Egyiptomba
Bezzeg, amikor én voltam iskolás, akkor maximum a leányfalui strandra nyertünk hajóutat
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
<Arden> írd be kérlek a beszélgetősbe!!
<Eirlatan> miiit?
<Arden> hofy nyertünk és hogy mit
<Eirlatan> hát.. írd be ha akarod
<Arden> írd be kérlek é nem tudok mit írni,mert sok lenne benne a csunya szó
<Eirlatan> minek?
<Eirlatan> najó D
<Arden> köszi )
Szóval a Delta vetélkedőn résztvevő csapatunk megynerte az egyhetes egyiptomi utat! (Mau, Esgal Eithel, Silmeriel, Árdí meg ín)
Ittis köszönet Bogdán tanárúrnak(ősömdrága) aki nagy segítségünkre volt a versenybe!
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Drukk mindenkinek!
Grat Sil, Ulmo és Ery! :agree:
Üdv újra köztünk Rabyn!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Moiraine alias Elyanon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
1 élőnek ki a halál hallatlan palástját erőlteti erőtlen vállára nincs útja egy halottal ki akár a halál halála is lenne
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Szal csak no para, mer ha idegeskedsz csak elcseszed (tapasztalat, nézd meg a németjegyeimet )
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Artemisz
- Nem elérhető
Elcsacsoghatnánk néha, hogy én se felejtsem el..
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Moiraine alias Elyanon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
1 élőnek ki a halál hallatlan palástját erőlteti erőtlen vállára nincs útja egy halottal ki akár a halál halála is lenne
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Arden Borough írta: Boldog névnapot Beus! (van amugy Bea név is vagy csak Beáta?ezen gondolkodtam tegnap...)
Egy baráti jótanács: nézd meg egy naptárban
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Rabyn
- Nem elérhető
- Julcsi_
- Nem elérhető
1 IDEGGUBANC vagyok
Gracias chicos! (júj, köszönöm a sok biztatást...! )
argh
- Arden Borough
- Nem elérhető
Sok sikert Nólindir! érdekes verseny lehet ...
Üdv ujra köztünk Rabyn!
Gratula a kinevezetteknek,meg a jubilálóknak!
Örökké nem eshet...
- Ulmo
- Nem elérhető
Nólindir írta: No ha már drukkolás, én is kérnék egy kicsit:
Holnap reggel spanyol OKTV döntőbe megyek
légyszi-légyszi-légyszi sikerüljön...
Te deseo mucha suerte!
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Nólindir írta:
(És a drukkolásom csak azokra van káros hatással, akik olyan gonoszak mint te! Szóval nyugodtan drukkolhatok... )
[size=9:bpig5e6a]Holnap neked is fogok...[/size]
1.) Ezexerint _Neo is gonosz, mert ők is kiszívtak...
2.) Reméljük a helyszínen nem olyan romboló a hatás
(már megkértem Angwent, hogy legyen szíves téged ott kint gúzsbakötni, és a szádat kipeckelni, hogy ne tudj nekünk drukkolni )
Our knees do not bend easily
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Ja és üdv újra kisszivem, és BN anyámlányom, Beuf:)))))
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Ringbearer
- Nem elérhető
Hajrá Neo!
Ügyes legyél Nólindir!!!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Artemisz
- Nem elérhető
Vamos a la playa...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Varázsigét már küldtem, úgyhogy tutti sikerülni fog!!!
:deal: :cheers:
/me szurkol
Our knees do not bend easily
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.