BESZÉLGETŐS topic
- Ryana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kedvesebbet írtam? Legkedvessebet akartam...Szürke Gandalf írta: Köhömmmm, ezt a szót nem gondolhatod komolyan! Tudod, pénteken találkozunk, akkor aztán lesz THK!
Jól van na, igazából kedveset akartam, csak úgy láccik, nem sikerült.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Arden Borough
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
és izguljatok értem szerdán mert nyelvvizsgázom...
Örökké nem eshet...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Nilraen
- Nem elérhető
:dance: :dance: :dance: :hello: :hello: :bounce: :bounce:
Nagyon örülök,hogy rátaláltam a honlapra,és nagyon köszönöm a készítőknek,hogy megcsinálták!És nem győzöm elégszer mondani,hogy milyen jó itt veletek...
És én is nagyon Boldog szülinapot kívánok,mindazoknak akik mostanság ünneplik!
:aragorn3: :faramir1: :eomer1:
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Carnimirie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"everybody’s changing and I don’t feel the same"
- Rabyn
- Nem elérhető
:clown: :smokin: :up: :hello: :cool2: :biggrin2: :cheers:
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Köhömmmm, ezt a szót nem gondolhatod komolyan! Tudod, pénteken találkozunk, akkor aztán lesz THK!Ryana írta: Kedvesebb bátyóm, BOOOOLDOOOOG SZÜLINAPOOOT! :cheers: :hello:
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Brisa
- Nem elérhető
Boldog névnapot Finwe!
:cheers:
Brisa
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Oisin írta: Chat: az XP-ben levő legújabb Explorerhez nincs Java támogatás és nem is tölthető le hozzá mert a MS ki akarja nyírni a Sun Java-szabványát. Ezért nem megy a Chat az XP-seknek. A megoldás: le kell tölteni a Netscape Navigatort ( www.netscape.com ) és azt kell használni böngészőnek. Az automatikusan letölti a Java plugint az első chatre való bejelentkezési kísérletnél. Én is így Chatelek.
Üdv, Oisin
De van, de van. Tudom, hogy van nalatok hanyas ß)
Ha kell, kipakolom webre ß)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Jocii
- Nem elérhető
www.nzherald.co.nz/pics/castphoto.JPG
egyébbként a helyszinen voltak 125 ezren , ako mennyi probálhatot a neten át eljuttni
- Supersonica
- Nem elérhető
Reggel 7-kor volt náluk este 7, akkor küzdöttem másfél órát a csatlakozással, de aztán a Torn-on is írták, hogy megkattant a szerver , nem gondolták, hogy az egész világ szeretné látni
Képek a sajtótájékoztatóról: www.theonering.net/scrapbook/group/1185
Képek a premier előtti bevonulásról: www.theonering.net/scrapbook/group/1186
www.theonering.net/scrapbook/group/1187
*sigh* de ottlettem volna...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Melawar írta: Supersonica: szerintem olyan tulterhelés van a serveren , hogy iszonyat lassan jön le
Bár én nem próbáltam de láttalanul is egyetértek, sőt, ez csak nőni fog, bár nem tudom mikor kezdődik ott a film, de akkor lehet hogy le is fagy a szerver...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Jocii
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
+ Valin Estare az Andrásoknak!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Kincső
- Nem elérhető
Csatlakozom!Artemisz (Celebthil) írta: Alyr, BOOLDOG SZÜLINAPOOT!!! :cheers:
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Supersonica
- Nem elérhető
ONLINE lehetne követni a wellingtoni premiert és nem tudom megnyitni :bawling: :bawling: :bawling:
Valaki hozzáértő: SEGÍÍÍTSÉG
A fő lap (több webcammel): www.wellingtonnz.com/cam/cam/index.html
- Artemisz
- Nem elérhető
GRATULÁLUNK!!!Silmeniel írta: Először is, boldog Adventet nektek!
És nekem még egy dolog miatt fontos ez a nap, ma volt a legeslegkisebb öcsim keresztelője... És nagyon büszke vagyok rá, tündérien viselkedett végig...
BOLDOG NÉVNAPOT UTÓLAGOSAN AZ ANDRÁSOKNAK, ÉS ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYRA KÉSZÜLÉST MINDENKINEK!!
Ja, és Alyr, BOOLDOG SZÜLINAPOOT!!! :cheers:
(itt is én vaok az első!! )
ERU ÉLTESSE AZ EGYIK FŐ HUMORFELELŐST!!! :itscool:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Oisin
- Nem elérhető
A régebbi XP-kben még volt VM, a legújabbakban már nincs.
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Silcucc
- Nem elérhető
És nekem még egy dolog miatt fontos ez a nap, ma volt a legeslegkisebb öcsim keresztelője... És nagyon büszke vagyok rá, tündérien viselkedett végig...
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Namarie
- Nem elérhető
A chatre vonatkozó infokat köszönöm!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Kincső
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Oisin írta: Chat: az XP-ben levő legújabb Explorerhez nincs Java támogatás és nem is tölthető le hozzá mert a MS ki akarja nyírni a Sun Java-szabványát. Ezért nem megy a Chat az XP-seknek. A megoldás: le kell tölteni a Netscape Navigatort ( www.netscape.com ) és azt kell használni böngészőnek. Az automatikusan letölti a Java plugint az első chatre való bejelentkezési kísérletnél. Én is így Chatelek.
Üdv, Oisin
Vagy mIRC-et használni...
- Oisin
- Nem elérhető
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Kincső
- Nem elérhető
De azért boldog névnapot minden Andrásnak!
Később: mint megtudtam, Lénárt András=Finwe.
Boldog névnapot Finwe!
- Nilraen
- Nem elérhető
Én is..én is...Gandalf írta: Én is csatlakozom!
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Gandalf
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.