BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 11 hónapja #156160 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Szürke Gandalf írta: Köhömmmm, ezt a szót nem gondolhatod komolyan! Tudod, pénteken találkozunk, akkor aztán lesz THK!

Kedvesebbet írtam? Legkedvessebet akartam... :P
Jól van na, igazából kedveset akartam, csak úgy láccik, nem sikerült. :)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #156157 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csatlakozok minden jókivánsághoz...
és izguljatok értem szerdán mert nyelvvizsgázom...

Örökké nem eshet...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #156137 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BOLDOG SZÜLI/NÉVNAPOT MINDENKINEK AKINEK VAN!!!!!!!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 11 hónapja #156130 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
EZ AZ 1000. HOZZÁSZÓLÁSOM!!!
:D :D :D :D :dance: :dance: :dance: :hello: :hello: :bounce: :bounce:
Nagyon örülök,hogy rátaláltam a honlapra,és nagyon köszönöm a készítőknek,hogy megcsinálták!És nem győzöm elégszer mondani,hogy milyen jó itt veletek... :D

És én is nagyon Boldog szülinapot kívánok,mindazoknak akik mostanság ünneplik! :D

:aragorn3: :faramir1: :eomer1:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 11 hónapja #156114 Írta: Carnimirie
Carnimirie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog szülinapot és névnapot mindenkinek,akinek most van!!!

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Több
20 éve 11 hónapja #156104 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BÓDÓG SZÜLETÉSNAPOT MINDEN SZÜLETÉSNAPOSNAK!!
:clown: :smokin: :up: :hello: :cool2: :mrgreen: :biggrin2: :cheers:

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 11 hónapja #156099 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ryana írta: Kedvesebb bátyóm, BOOOOLDOOOOG SZÜLINAPOOOT! :cheers: :hello:

Köhömmmm, ezt a szót nem gondolhatod komolyan! Tudod, pénteken találkozunk, akkor aztán lesz THK!

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 11 hónapja #156059 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedvesebb bátyóm, BOOOOLDOOOOG SZÜLINAPOOOT! :cheers: :hello:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 11 hónapja #156053 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog szülinapot Alyr!

Boldog névnapot Finwe!

:cheers:

Brisa

Több
20 éve 11 hónapja #156048 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egyébként az új Newsweek címlapján Aragorn van...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 11 hónapja #156031 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Oisin írta: Chat: az XP-ben levő legújabb Explorerhez nincs Java támogatás és nem is tölthető le hozzá :!: mert a MS ki akarja nyírni a Sun Java-szabványát. Ezért nem megy a Chat az XP-seknek. A megoldás: le kell tölteni a Netscape Navigatort ( www.netscape.com ) és azt kell használni böngészőnek. Az automatikusan letölti a Java plugint az első chatre való bejelentkezési kísérletnél. Én is így Chatelek.

Üdv, Oisin

De van, de van. Tudom, hogy van nalatok hanyas ß)
Ha kell, kipakolom webre ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 11 hónapja #156011 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A szokikommandó nevében Béessz Másztör! :hello: :hello: :hello:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #156002 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
egy kép az összes részvevöröl :)
www.nzherald.co.nz/pics/castphoto.JPG

egyébbként a helyszinen voltak 125 ezren , ako mennyi probálhatot a neten át eljuttni :)

Több
20 éve 11 hónapja #155996 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Áááá, ott már hajnal 1 van, már biztos vége a happeningnek...
Reggel 7-kor volt náluk este 7, akkor küzdöttem másfél órát a csatlakozással, de aztán a Torn-on is írták, hogy megkattant a szerver :D , nem gondolták, hogy az egész világ szeretné látni ;)

Képek a sajtótájékoztatóról: www.theonering.net/scrapbook/group/1185

Képek a premier előtti bevonulásról: www.theonering.net/scrapbook/group/1186
www.theonering.net/scrapbook/group/1187

*sigh* de ottlettem volna...

Több
20 éve 11 hónapja #155992 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Melawar írta: Supersonica: szerintem olyan tulterhelés van a serveren , hogy iszonyat lassan jön le :(

Bár én nem próbáltam de láttalanul is egyetértek, sőt, ez csak nőni fog, bár nem tudom mikor kezdődik ott a film, de akkor lehet hogy le is fagy a szerver...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 11 hónapja #155988 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Supersonica: szerintem olyan tulterhelés van a serveren , hogy iszonyat lassan jön le :(

Több
20 éve 11 hónapja #155986 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Isten éltessen Alyr, erőben, egészségben , minden égi-földi jóban, és tartsd meg soká azt a jókedvet, amivel a Humorba írsz!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 11 hónapja #155975 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Nostare Alyr! :cheers: :hello:

+ Valin Estare az Andrásoknak! ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 11 hónapja #155947 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Artemisz (Celebthil) írta: Alyr, BOOLDOG SZÜLINAPOOT!!! :cheers:

Csatlakozom! :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 11 hónapja #155939 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Annyira ideges vagyok, elvileg ITT: palantir.citylink.co.nz/reading/
ONLINE lehetne követni a wellingtoni premiert és nem tudom megnyitni :bawling: :bawling: :bawling:

Valaki hozzáértő: SEGÍÍÍTSÉG

A fő lap (több webcammel): www.wellingtonnz.com/cam/cam/index.html

Több
20 éve 11 hónapja #155938 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Silmeniel írta: Először is, boldog Adventet nektek!

És nekem még egy dolog miatt fontos ez a nap, ma volt a legeslegkisebb öcsim keresztelője... :) És nagyon büszke vagyok rá, tündérien viselkedett végig...

GRATULÁLUNK!!!

BOLDOG NÉVNAPOT UTÓLAGOSAN AZ ANDRÁSOKNAK, ÉS ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYRA KÉSZÜLÉST MINDENKINEK!!

Ja, és Alyr, BOOLDOG SZÜLINAPOOT!!! :cheers:
(itt is én vaok az első!! :twisted: :wink: )
ERU ÉLTESSE AZ EGYIK FŐ HUMORFELELŐST!!! :itscool:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #155904 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kincső,

A régebbi XP-kben még volt VM, a legújabbakban már nincs.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
20 éve 11 hónapja #155901 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Először is, boldog Adventet nektek!

És nekem még egy dolog miatt fontos ez a nap, ma volt a legeslegkisebb öcsim keresztelője... :) És nagyon büszke vagyok rá, tündérien viselkedett végig...

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 11 hónapja #155900 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon - nagyon boldog, áldott Advenetet mindenkinek, és a névanaposoknak nagyon sok boldog névnapot!

A chatre vonatkozó infokat köszönöm!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 11 hónapja #155898 Írta: Kincső
Nekem működik XP-ről (most nem arról vagyok), csak előbb kiírja, hogy telepítsek vmit, és ha megnyomom, hogy OK, akkor azonnal megy... [size=9:1fp1wcsu](Megjegyzem, kicsit lassan jöttem rá, hogy ez ilyen egyszerű...)[/size] De minden egyes alkalommal kiírja...

Több
20 éve 11 hónapja #155887 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Oisin írta: Chat: az XP-ben levő legújabb Explorerhez nincs Java támogatás és nem is tölthető le hozzá :!: mert a MS ki akarja nyírni a Sun Java-szabványát. Ezért nem megy a Chat az XP-seknek. A megoldás: le kell tölteni a Netscape Navigatort ( www.netscape.com ) és azt kell használni böngészőnek. Az automatikusan letölti a Java plugint az első chatre való bejelentkezési kísérletnél. Én is így Chatelek.

Üdv, Oisin

Vagy mIRC-et használni... :wink:

Több
20 éve 11 hónapja #155885 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Chat: az XP-ben levő legújabb Explorerhez nincs Java támogatás és nem is tölthető le hozzá :!: mert a MS ki akarja nyírni a Sun Java-szabványát. Ezért nem megy a Chat az XP-seknek. A megoldás: le kell tölteni a Netscape Navigatort ( www.netscape.com ) és azt kell használni böngészőnek. Az automatikusan letölti a Java plugint az első chatre való bejelentkezési kísérletnél. Én is így Chatelek.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #155884 Írta: Kincső
Az MTT-tagok között két András van, ha jól számoltam, egy Lénárt és egy Soós. De nem tudom, kik ők... és mást se tudok...
De azért boldog névnapot minden Andrásnak! :wink:

Később: mint megtudtam, Lénárt András=Finwe. :idea:
:arrow: Boldog névnapot Finwe! :wink:

Több
20 éve 11 hónapja #155882 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta: Én is csatlakozom!

Én is..én is... :D

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 11 hónapja #155875 Írta: Gandalf

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.450 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére