BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 3 hónapja #134570 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot, Augustíne!

:dance: :hello: :dance:

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #134520 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ja, igen. A képeket a következők feliratozzák: Eia, Morgana, Anna és én.

Ha bárkinek óhaj-sóhaja, panasza, megjegyzése satöbbije van, az írjon nekem, és én eligazítom. :D

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #134514 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Névnapot és Születésnapot, akinek van! Még így utoljára Boldog Névnapot az Annáknak, Anikóknak, Szabolcsoknak, Mártáknak, Flóráknak, Juditoknak, Xéniáknak és Oszkároknak! :D :wink:

:dance: :cooljump: :bounce: :hello:Ésss 200!! :hello: :bounce: :cooljump: :dance:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 3 hónapja #134506 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mégegyvalami...
BN és Sz, mindenkinek akinek lesz, amíg nem vaok itt!

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hónapja #134504 Írta: E. Eia Ayna
Nos emberök, én elmentem a Balcsira.. majd aug. végén jövök...
Könnyes búcsú, még lehet felnézek pár percre...
Aki elakar érni az mobilomon keressen[size=9:1xjq37mq](30/5637124), [/size]ha lesz netem, akkor a freeamailos címemet tudom nézni... [size=9:1xjq37mq]( ranuial@freemail.hu )[/size]

Mégvalamik...
Chat: Brisa, Nam, Alyr, Svin... remélem sokat lesztek fenn és remélem semmi baj nem lesz.. Chateseim! Viseljétek jól magatokat! :D
Humorosok: szét lett szerelve a gépem... majd aug végén...
Képek: Szegdieket még befejezem... "Sesy és Fim ülnek egymással szemben. Az asztalfőn pedig... nos nem tudom. (A megfejtést nekem, Brisának küldjétek el. Köszike.)" :biggrin2: az ilyen és társai felirat rúúúlz :mrgreen: Egyébként Elanor. Átírtam. (néhány helyre én is akartam megjegyzést tenni, de zeretnék még élni... :twisted: ) Có, csak a szegedieket tudtam megcsinálni, ha hazajöttem maj folytatom...

Czupp és ölelés mindenkinek,
Haldír

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hónapja #134455 Írta: E. Eia Ayna

Nimrodel Melian írta: Boldog névnapot a Juditoknak!

Ja. télleg. Csatlakozom :D

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hónapja #134452 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot a Juditoknak! :)
(Pl. Carnimirie, mert csak őt ismerem, mint Juditot. :oops: )

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 3 hónapja #134410 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sil\n

A Finding Nemo c. halacskás animációs film megelőzte a Fellowship-et a bevételt tekintve! 8O :evil: ]

De ez még nem az összbevétel!!! :evil3:

No panic, please!!!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
21 éve 3 hónapja #134390 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az még nem baj, de ha ez is négy Oscart nyer...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 3 hónapja #134382 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A Finding Nemo c. halacskás animációs film megelőzte a Fellowship-et a bevételt tekintve! 8O :evil:
www.boxofficemojo.com/alltime/domestic.htm

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 3 hónapja #134345 Írta: Sil
Egy kicsit más, bár nem tudom, érdekel-e valakit:
Várak Magyarországon (fényképek, alaprajzok):
mars.elte.hu/varak/index.html

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #134337 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Hoztam nektek valamit-)))

www.freeweb.hu/netkukac/tescotel.jpg

Jajj ne!!!
:lol: Nekem kell egy ilyen!!! :? :lol: Ez haláli!!!
De azért a szgép se rossz :wink:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 3 hónapja #134252 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Íme:
katt ide
meg ide

:D Az 1etlen baja, h nincs ráírva, h "Tesco gazdaságos"... De amúgy kihalás!!!!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 3 hónapja #134249 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sil-)))))))))))))))))
Mért esik az eső? elmossa a szigetet-)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 3 hónapja #134248 Írta: Sil

Augustíne írta: :biggrin2: :mrgreen: Hát ez haláli jó!!!! 3 billentyűs (Ctrl&Alt&Del) szgép nincs? :D

Íme:
katt ide
meg ide

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #134245 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:biggrin2: :mrgreen: Hát ez haláli jó!!!! 3 billentyűs (Ctrl&Alt&Del) szgép nincs? :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 3 hónapja #134244 Írta: Rabyn
Hoztam nektek valamit-)))

www.freeweb.hu/netkukac/tescotel.jpg

Több
21 éve 3 hónapja #134228 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Laurelen írta: még a felvételi témához: felvettek a közgázra! :) 8)

Közgázra??? :roll: És az jó lesz neked? Úgy értem tényleg érdekel? Csak mert nekem elsőre inkább vmi művészeti suli jut eszembe rólad, nem a közgáz...

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 3 hónapja #134220 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Laurelen írta: még a felvételi témához: felvettek a közgázra! :) 8)

UNGA- BUNGA, Laurelen!!!!!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 3 hónapja #134211 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
még a felvételi témához: felvettek a közgázra! :) 8)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 3 hónapja #134164 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratula minden Daninak :D Kingának, Kincsőnek, Annának, Szabinak és a többieknek :mrgreen: Meg a szülinaposoknak is, ha van ilyen :) :oops: :lol:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 3 hónapja #134141 Írta: Rabyn
IGEN BODOG NÉVANPOT NEKIK!!!

EMBEREK KÉNE NEKEM VALAKI (ÁRNYON KIVÜL MERT Ő MÁS SEGÍTETT)
AKI BENNE VAN AZ INTERNETES JOGSZABÁLYOKBAN.

Több
21 éve 3 hónapja #134139 Írta: E. Eia Ayna
BN, Tehénlegény! és BN minden Szabolcsnak! :hello: :cheers: :hello:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hónapja #134138 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!
Boldog Névnapot a Szabolcsoknak! :D :D
Iru. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 3 hónapja #134042 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ugyan egy nap késéssel, Boldog névnapot az Annáknak, és PANNIKnak[size=9:1m8t4e1t](remélem Evie fiygel :twisted: [/size]

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 3 hónapja #134035 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Erda niire (Area) írta: Hi! Lenne egy nagyon nagy kérésem. ár két naoja nem tudok hozzászólni a versek topichoz, úgyhogy ha valaki tud valamit csinálni ez ellen, plííííííííííííííííz!!!!!! Már az óhaj, sóhaj, panaszok topicban is próbálkoztam, de nem kaptam reagálást. A dolog, ami miatt még jobban sürgős az ügy, hogy két nap, és én 10 napig gép nélkül maradok. Lécci ha valaki tud segíteni az segítsen! :bawling: :closed:

Írj privit svinnek vagy Brisának.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 3 hónapja #133997 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hi! Lenne egy nagyon nagy kérésem. ár két naoja nem tudok hozzászólni a versek topichoz, úgyhogy ha valaki tud valamit csinálni ez ellen, plííííííííííííííííz!!!!!! Már az óhaj, sóhaj, panaszok topicban is próbálkoztam, de nem kaptam reagálást. A dolog, ami miatt még jobban sürgős az ügy, hogy két nap, és én 10 napig gép nélkül maradok. Lécci ha valaki tud segíteni az segítsen! :bawling: :closed:

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 3 hónapja #133907 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Brisa írta: [size=9:8h8tei0x]Remélem, befejeztétek... :o h: [/size]

Min, fogadd te is gratulációmat. Természetesen rád is iszunk: :cheers: . És persze te is :aragorn1: vagy! :wink:

Köszi! :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 3 hónapja #133886 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bocsánat most egy kicsit off leszek:

Nem tudna nekem valaki olyan magyar oldalt ajánlani, ahonnan középkori jelmezeket lehet kölcsönözni?????? Nagyon kéne!!!!!!

Előre is köszönöm!!!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 3 hónapja #133881 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszi Aug, én is pont ezt a képet akartam megkeresni alkalmasint a neten :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.388 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére