BESZÉLGETŐS topic

Több
13 éve 7 hónapja #395362 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

EZ NAGYON DURVA! :shock:
ALIG LÁTOK! KI VOLT AZ A PIHENT, AKI ELKÖVETTE EZT?

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 7 hónapja #395361 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ennél groteszkebbül már csak a Budapest by Night vampire-fórumán nézett ki :D

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 7 hónapja #395359 Írta: Elendur Parmandil
Elendur Parmandil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hatalmas, csillogó, rózsaszín, hű de cuki... Kb olyan hatása volt, mint mikor az embert fejbe vágják egy söröskorsóval. :mrgreen:

Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no tomorrow. To forget time, to forgive life, to be at peace. ~ Oscar Wilde

Több
13 éve 7 hónapja #395358 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
És nekem ráadásul a 24''-os monitoromat foglalja el TELJES EGÉSZÉBEN.... :roll:

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
13 éve 7 hónapja #395357 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Konkrétan kiégett a retinám. :mrgreen:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
13 éve 7 hónapja #395356 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
OMFG, ez nagyon durva :D Körbemutogattam az ismerősöknek is :mrgreen:

"Well, I'm back."

Több
13 éve 7 hónapja #395355 Írta: Elendur Parmandil
Elendur Parmandil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Úr Eru, április elseje... Majdnem szívrohamot kaptam ettől. :shock:

Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no tomorrow. To forget time, to forgive life, to be at peace. ~ Oscar Wilde

Több
13 éve 7 hónapja #395354 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Wazz, ki állította be ezt a Hello Kitty-t? :D Nyugodtan olvasgatom a hozzászólásokat, majd egyik pillaantról a másikra ijesztő rózsaszínű IZÉ lesz a dologból... Már azt hittem, valaki meghekkelte az oldalt, és átirányított valami másik Fórumra....

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
13 éve 7 hónapja #395343 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:nagy ölelés:

Több
13 éve 7 hónapja #395338 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nem vagyok valami jó hangulatban, levert vagyok, nyűgös, sírós, ízületi fájós, bőrig áztam az esernyő ellenére stb, de történt két jó dolog:
1. két hét óta végre elkeveredtem hozzátok
2. vidám jelmezekbe öltözött gyerekektől kaptam egy ingyen ölelést. Olyan szépen néztek, hogy hagytam nekik, és tök jó volt!!!! :) )))

(Tinektek is küldök! Ugye valaki megölel, legalább így virtuálisan? hiányoztok ám rohadtul...)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
13 éve 7 hónapja #395262 Írta: Sötét Úr
Azért biztos ami biztos, jelzem, hogy tényleg az az: felső sor középtől jobb felé végig.

• kucske
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 7 hónapja #395238 Írta: kucske
kucske válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
köszi , am közben rájöttem xD pontosabban letekertem és konstatáltam, hogy oda van írva kiejtés szerint és tippből arra céloztam :)

Több
13 éve 7 hónapja #395237 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Amennyire én értek hozzá, legfelül középen van egy o alatta 3 pont. Na az utána következő rész a felső sorban. De nem biztos, az okosabbak majd javítanak, ha nem. :)

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

• kucske
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 7 hónapja #395235 Írta: kucske
kucske válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
bocs a zavarásért, de megtudja nekem esetleg valaki mondani, hogy ezen a képen, mettől meddig tart a Mond jóbarát s lépj be szöveg :P holnap akarok varratni :S csak nem tom lefordítani túl bonyolult ez a nyelv nekem hálás köszönetem xaonon.dyndns.org/logos/lotr/moria.png

Több
13 éve 7 hónapja #395186 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső írta: meg a babómaiák is

Ez a maiák nem egyenlő maiak? :mrgreen:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
13 éve 7 hónapja #395158 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta:

Metaflora írta: Gandalf (ezúttal nem a könyvbeli) táborpropaganda jellegű részletet választott A Gyűrűk Urából

Örülök, hogy legalább ennyi megmaradt belőle. :P

Azt a részt, amiből a táboros cikk nyitóidézete is van :) Beregond "büntetését" és Ithilien fejedelemséggé nyilvánítását.

Amúgy "középföldei társadalomnyelvészeket" mondtam, a különböző fajok és nyelvhasználati módok gazdagsága miatt :)

(akkor kérdezd, mi értelme, amikor már kiderült, hogy semmi LOL :D meg a babómaiák is :) )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
13 éve 7 hónapja #395151 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Metaflora írta: Gandalf (ezúttal nem a könyvbeli) táborpropaganda jellegű részletet választott A Gyűrűk Urából

Örülök, hogy legalább ennyi megmaradt belőle. :P

Több
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #395149 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Aydin írta: No és miket olvastatok?

Ha jól rekonstruálom, kezdetnek elhangzott Cirion és Éorl esküdözése Estel részéről, aztán én kiloptam SÚ könyvéből Az élethű kő című írást, amit pedig ő akart felolvasni, úgyhogy neki maradt az, amikor Gandalf pipázik a Tanácsban és Szarumán beszól neki. Kincső Ithilienezett, a vízfüggöny tüze kihunyt majd kis ugrással újra koronás lett az őskirály. Pippin kétségbeesett, minden úgyis rom, végül jönnek a sasok (ezt asszem Aldyr olvasta). Aztán Nokes és a Tündérkirály (szintén Kincső?), Encsi persze megint nem hagyhatta ki a nagy istenek meg nem ölhetők részt, aztán a változatosság kedvéért Boromir szólt be Gandalfnak, mert nem tudta a mellont, erre ő, hogy majd akkor kérdezze, mi haszna volt odamenniük, ha kiderült, hogy semmi. Ezt Koppány olvasta, Kincső pedig félig kifacsarodva illusztrálta a zöld emtétés póló hátával. Volt egy kis Ainulindale Xeotól, aztán A babóból (Estel olvasta?) megtudtuk, hogy volt idő, mikor a maiák még apró babófiúk és babólányok voltak, Gandalf pedig nem hiába hasonlítja magát vándor gombárushoz, hiszen az öreg Tuknak is csodapatentokat adott. Én Théoden és a hobbitok találkozását olvastam fel később, amit a fajgazdagság miatt Kincső valamilyen nyelvésztípusnak ajánlott, de nem emlékszem a szakkifejezésekre. Encsi továbbra is EMKból olvasott, a holdbéli emberről, Gandalf (ezúttal nem a könyvbeli) táborpropaganda jellegű részletet választott A Gyűrűk Urából, Attila Pepecs mester történetéből mesélt egy részletet, amiből leginkább az maradt meg, hogy a talaj vízszintes lett, ahogy kell. Vénia felolvasásában Gronddal döngették Gondor kapuit, de addigra a társaság fele már a játékkockák közt heverészett. (Jelzésértékűen bennehagytam néhány kérdőjelet és asszemet a beszámolóban, de a nagyját kigyomláltam, mert fullasztóan sok volt belőlük, mindenesetre simán lehet, hogy valakiket összekevertem vagy kihagytam, mert azért elég minimálisak a jegyzeteim.)

(Ja és: képek tőlem.)
Utolsó szerkesztés: 13 éve 7 hónapja által.

Több
13 éve 7 hónapja #395132 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Aydin írta:

Sötét Úr írta: Megvót! Még képek is készültek, kicsit még dolgozom rajtuk, aztán feltöltöm és linkelem. Aki nem jött el, az sajnálkozhat rajta, mert, bár nem voltunk sokan, de kellemes volt!

No és miket olvastatok?

A képeken több könyvet is kiszúrhatsz. ;)
Íme: www.friweb.hu/b2bwide/keptar/thu ... ?album=124

Több
13 éve 7 hónapja #395131 Írta: Aydin
Aydin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sötét Úr írta: Megvót! Még képek is készültek, kicsit még dolgozom rajtuk, aztán feltöltöm és linkelem. Aki nem jött el, az sajnálkozhat rajta, mert, bár nem voltunk sokan, de kellemes volt!

No és miket olvastatok?

Több
13 éve 7 hónapja #395127 Írta: Sötét Úr
Úgy bennem van, hogy kellene valami fontosat és értelmeset mondani, de semmi nem jut az eszembe.

Több
13 éve 7 hónapja #394927 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mástéma (bár ez is FSZEK :P ):

TLV döntő SEGÍTŐK KERESTETNEK!

Idén is volt-van Tolkien Levelező Verseny, idén is lesz döntője április 30-án 10-16 óra közt a FSZEK központi könyvtárban.
Állomásvezetők, pontösszegzők, oklevélírók, dekorálók (péntekre), jelmezverseny-zsűrizők, fotósok stb. kerestetnek a helyszínre, ill. az előkészítői csapatba is szívesen veszünk még segítséget (állomások kidolgozása, oklevéldizájnolás stb.).

Ha segítenél, írj nekem privit vagy FB üzit vagy mailt (kincso kukaccc tolkien ponty hu), és add meg a mailcímed!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
13 éve 7 hónapja #394916 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én gyakorlaton voltam háromig, utána meg jöttem haza, pedig ma mennem is kellett volna a fészekbe visszavinni egy dvdt, de borzasztó fáradt voltam.
Viszont reggel totálisan spontán tettem be az első kötetet, a táskámba.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #394880 Írta: Sötét Úr
Megvót! Még képek is készültek, kicsit még dolgozom rajtuk, aztán feltöltöm és linkelem. Aki nem jött el, az sajnálkozhat rajta, mert, bár nem voltunk sokan, de kellemes volt!

[szerk]Felkerültek a képek a képMutatóra, dicsak ![/szerk]
[center:3hskgua2]
Melléklet:
Melléklet:
Melléklet:
[/center:3hskgua2]
Utolsó szerkesztés: 13 éve 7 hónapja által.

Több
13 éve 7 hónapja #394863 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha esetleg valaki elfelejtette volna, akit azért érdekel...
Ma délután négytől hétig FSzEK gyerekkönyvtár közös olvasgatás :)

Több
13 éve 7 hónapja #394726 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta:

Dreamer_KF írta: Lehet én vagyok szegényes műveltségű, de a Torontál névről egy kanadai város jut az eszembe... (török eredetű régi magyar személynév, jelentése: kis sólyom)

Az vagy :P

Torontál vármegyéért nem kell olyan messzire menni, elég csak délre a Vajdaságig ;)

Ah, azt hiszem talán (de persze lehet, hogy tévedek) az önirónia végett írhattam. Különben nem jegyeztem volna meg a zárójeles kitételt.

Bár tudom, az önirónia az "inteligencs" ember játszótere, megígérem, hogy legközelebb mellőzöm (és még hazudok is).

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
13 éve 7 hónapja #394725 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dreamer_KF írta: Mondjuk a naptárba nem találom.. Így akár már ma is mondhatom: Boldog névnapot minden Zserald és Zsülien!

hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_n%C ... %B1rendben

keresgélj :)
Amúgy én is minden nap vigyorgok, olyan nevek vannak, hogy eszem megáll...

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
13 éve 7 hónapja #394712 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dreamer_KF írta: Lehet én vagyok szegényes műveltségű, de a Torontál névről egy kanadai város jut az eszembe... (török eredetű régi magyar személynév, jelentése: kis sólyom)

Az vagy :P

Torontál vármegyéért nem kell olyan messzire menni, elég csak délre a Vajdaságig ;)

Our knees do not bend easily

Több
13 éve 7 hónapja #394707 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Idhren írta: És a kis Pokémon hogy ünnepli a névnapját??? :)

Az urban legend szerint Pikácsút hallottak, de az a hivatalosban sajna egyik sincs benne. :(

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
13 éve 7 hónapja #394704 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
És a kis Pokémon hogy ünnepli a névnapját??? :)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.463 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére