BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 1 hónapja #343820 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hmm.. de mért csinálja ezt a géped?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #343817 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Megoldottam.
A hibás dátum és óra volt a ludas.
Sajnos a régi gépem, valahányszor bekapcsolom, reseteli a dátumot és az időt, és mindig 1998 január 1. 0:00-ra ugrik, és hiába állítom át, amikor legközelebb bekapcsolom a gépet, megint ez a resetelés történik (vagy kikapcsolásnál). A Live Messenger meg csak úgy hajlandó elindulni, ha pontos a dátum. A kis kényes. Így kénytelen leszek minden alkalommal átállítani az időt...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #343815 Írta: Acho
Azt tudom, hogy mit ne kapcsolj ki. A gépet. Mert akkor biztos nem fog menni...
/tudom, szar volt. bocs. :D /

Több
17 éve 1 hónapja #343812 Írta: Gandalf
Mit kéne átállítanom, beállítanom, kikapcsolnom ahhoz, hogy nekem is menjen?

Több
17 éve 1 hónapja #343810 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta: Miért van az, hogy csak a régi MSN Messenger és a beépített fapados Web Messenger működik, de az új Live Messenger nem?

Ma az MSN Messengerem azt mondta, nem használhatom tovább, töltsem le a Live-t helyette. De nem indul el sehogyansenem. A fapados Windows Web Messenger megy.

Nem tudom, nekem megy a lájv

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 1 hónapja #343808 Írta: Gandalf
Miért van az, hogy csak a régi MSN Messenger és a beépített fapados Web Messenger működik, de az új Live Messenger nem?

Ma az MSN Messengerem azt mondta, nem használhatom tovább, töltsem le a Live-t helyette. De nem indul el sehogyansenem. A fapados Windows Web Messenger megy.

Több
17 éve 1 hónapja #343798 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Igazából nem borzalmas, csak a szokásos munkahelyi nyomorúságok, amik gondolom másutt is ugyanígy megvannak. Én most egy gyógyszergyárban dolgozom és biokémiával foglalkozom (sokan már ezt borzalmasnak gondolnák... :D ), és úgy tűnik, itt megtaláltam a helyem. De a természettudományos alapkutatásról megvan a magam különbejáratú véleménye, ami gondolom a tudós kollegák között nem aratna osztatlan sikert :D

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
17 éve 1 hónapja #343794 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Well-of-Souls írta:

Nesi írta:

Alyr Arkhon írta:

Nesi írta: Lehet a bioszt NEM szeretni? :D

Bizonyos részeit kifejezetten utálni is lehet. (gondolok itt pl a szerves kémiára)

Lehet utálni, de én nem utálom :P (Az egy más kérdés, hogy eléggé keservesen megszenvedek vele... :) )

Természetesen lehet :D
10 éve ebben a szakmában dolgozom és néha kifejezetten gyűlölöm :D :D

Én most kezdtem Szegeden a biosz szakot és eddig egész jó :) Aztán lehet, h 15-20 év múlva már nem ez lesz a véleményem, de remélem nem így lesz :) Well, neked mit kell csináli ami olyan borzalmas?

"Similis simili gaudet"

Több
17 éve 1 hónapja #343771 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nesi írta:

Alyr Arkhon írta:

Bizonyos részeit kifejezetten utálni is lehet. (gondolok itt pl a szerves kémiára)

Lehet utálni, de én nem utálom :P (Az egy más kérdés, hogy eléggé keservesen megszenvedek vele... :) )

Természetesen lehet :D
10 éve ebben a szakmában dolgozom és néha kifejezetten gyűlölöm :D :D

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
17 éve 1 hónapja #343745 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: Adim találta ezt , küldi nektek megnézésre, de szörnyű sztem

anti Drizzt játék :) de a grafikája nem rossz

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 1 hónapja #343735 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta:

Több
17 éve 1 hónapja #343722 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nesi írta: (Annyira érdekelt, hogy a fél tankönyvet előre elolvastam... :P )

Ez alap... ;P
Egyébként egyetemen is érdekes a biosz. Sőt, nagy meglepetésemre tényleg élvezet bejárni. :D

"Well, I'm back."

Több
17 éve 1 hónapja #343719 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Más részei viszont nagyon jók, természetismereti versenyen indultam is anno évente sokáig.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 1 hónapja #343714 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Adim találta ezt , küldi nektek megnézésre, de szörnyű sztem

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 1 hónapja #343664 Írta: Acho
Részletkérdés... ;-) :D

Több
17 éve 1 hónapja #343658 Írta: Nesi

Phaedra/Namarie írta:

Felagund írta:

Keblemre! :mrgreen:

Hogy ölelgetnéd akkor tesómat.. ha hagyná.. ő ugyanis még nálamnál is jobban szereti, ha ölelgetik. :P

Most az ölelgetést szereti, vagy a bioszt? :D (Vagy mindkettőt :P )

Több
17 éve 1 hónapja #343652 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta:

Hogy ölelgetnéd akkor tesómat.. ha hagyná.. ő ugyanis még nálamnál is jobban szereti, ha ölelgetik. :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 1 hónapja #343637 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Acho írta: Bah... fizika... :D :D :twisted:

/me méjségesen egyetért :D Bahh, bahh fizika :D (és matek.. :D )

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 1 hónapja #343636 Írta: Acho
Csak nyugodtan... ;-) Annak (is) szántam! :P

Több
17 éve 1 hónapja #343631 Írta: Nesi
Ezt bóknak vesszük... :D

Több
17 éve 1 hónapja #343630 Írta: Acho
Jóvanna... :P fanatikusok... :twisted: :D

Több
17 éve 1 hónapja #343628 Írta: Nesi
Acho: a bioszban nemcsak a madarakat szeretem ;) :D
Felagund: Naugye! Idén ráadásul olyan témakör van, öröm bemenni órára :) (Annyira érdekelt, hogy a fél tankönyvet előre elolvastam... :P )

Több
17 éve 1 hónapja #343626 Írta: Acho
Én kérek elnézést... :D /Nesi: nem a pingvinekkel vagy a papagájokkal van bajom... :P /

Több
17 éve 1 hónapja #343618 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 1 hónapja #343616 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nekem 5-8.-ig volt (bal)szerencsém.
9-10.-ben viszont imádtam. :)

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 1 hónapja #343615 Írta: Nesi
Lehet a bioszt NEM szeretni? :D

Több
17 éve 1 hónapja #343612 Írta: Acho
Altaris: azt se szeretem túlzottan... :D :D :twisted: :wink: :lol:

Több
17 éve 1 hónapja #343606 Írta: Chyrdan
Chyrdan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:lol: Szép az élet! Bezzeg én csak lógatom a lábamat a főiskolán! Csinálom az ökörségeket... :pippin4: , meg azért néha bemegyek előadásra is! :wink:
Majd jöttök ti is! Az lesz az igazi!
Én Vácon várok rátok, igazán jelentkezhetne valaki ide is! :D

"Mikor halkan leszáll az est,/ Egy szebb világról mesélni kezd/ S láng-lelke fénye falra fest/ Ezer csodát és látomást."

Több
17 éve 1 hónapja #343605 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Acho írta: Bah... fizika... :D :D :twisted:

most mondjam azt, hogy bah, biosz...? :twisted:

halihó! chat?...

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 1 hónapja #343601 Írta: Acho
Bah... fizika... :D :D :twisted:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.295 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére