A 3. rész - A király visszatér
- Mornambar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nekem nem egészen tiszta, hogy ez egy másik előzetes lesz-e, vagy az előzőnek egy kibővített változata...Sil írta: Népek, mégis lesz igazi előzetese a RotK bővítettnek! Ha megnézitek a hivatalos oldalon a teasert, annak a végén most már írják, hogy nov. 29-én lesz rendes trailer is!
- Mornambar
- Nem elérhető
Kibírom!
(amúgy ez is volt már...)
-tessék voksolni
- lapufirc
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
Találtam egy oldalt, amelyen sokminden van a ROTK bővítettről:
rotk-see.de.vu/
Ha még nem láttátok, érdemes megnézni.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Konyhatunde írta:
.Elessar király. írta: Mindent összevetve mit tudunk akkor a bővítettről?
En egy angol filmmagazinban lattam, hogy decemberben jelenik meg a bovitett, kb. haromnegyed oraval toldjak meg az amugy sem tul rovid filmet.... (pontos datumra nem emlexem, meg nemtom, egybeesik-e a brit megjelenes a magyarorszagival...? 8O DVD-ugyben nem vagyok szakerto.... )
ezeket már korábban olvashattuk ebben a topicban.
USA megjel: dec 14
Mo. megjel: dec 10 (?)
Bővítmény hivatalosan +50 perc.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Konyhatünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
.Elessar király. írta: Mindent összevetve mit tudunk akkor a bővítettről?
En egy angol filmmagazinban lattam, hogy decemberben jelenik meg a bovitett, kb. haromnegyed oraval toldjak meg az amugy sem tul rovid filmet.... (pontos datumra nem emlexem, meg nemtom, egybeesik-e a brit megjelenes a magyarorszagival...? 8O DVD-ugyben nem vagyok szakerto.... )
Namárie! Nai hiruvalye Valimar.
Nai elye hiruva. Namárie!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Sil írta: Népek, mégis lesz igazi előzetese a RotK bővítettnek! Ha megnézitek a hivatalos oldalon a teasert, annak a végén most már írják, hogy nov. 29-én lesz rendes trailer is!
Remélem valami szépet összeraknak, elvégre, ez lesz az utsó GyU előzetes....
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Gandalf
- Nem elérhető
Ja, és azt is, hogy milyen extrák lesznek a DVD-ken.Gandalf írta:
Hogy mikor jelenik meg, milyen hosszú lesz, milyen színű doboza lesz, mennyibe fog kerülni, mikor lesz bővített trilógia - maratoni vetítés, és azt csak körülbelü, hogy milyen új jelenetek lesznek rajta (kivéve Ulmo-t és akik már látták)..Elessar király. írta: Mindent összevetve mit tudunk akkor a bővítettről?
- Gandalf
- Nem elérhető
Hogy mikor jelenik meg, milyen hosszú lesz, milyen színű doboza lesz, mennyibe fog kerülni, mikor lesz bővített trilógia - maratoni vetítés, és azt csak körülbelü, hogy milyen új jelenetek lesznek rajta (kivéve Ulmo-t és akik már látták)..Elessar király. írta: Mindent összevetve mit tudunk akkor a bővítettről?
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Sil
- Nem elérhető
jobb egérgomb, cél mentése... (1,85MB, QuickTime)
Tears unnumbered
- Gandalf
- Nem elérhető
Hát, ha a sorrendet illetően van még egy-két bizonytalanság, azért a lehetséges listák közül valamelyik biztos már hiteles - csak kérdés, melyik.Mornambar írta: Akkor a lista még nem szentírás?
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Lin írta: Nem tudom, észre vetttétek e, fent van a kvíz 2. része
nemrég érkezett felkérés, hogy a kvízzel kapcsolatos dolgokat a Középfölde- Kvíz topicba kellene írni
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Lin
- Nem elérhető
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- Gandalf
- Nem elérhető
Hát, úgy látszik, a netes jelenet-listák még nem tökéletesek, már ami a sorrendet illeti.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Gandalf írta:
Mornambar írta:
2. The Journey to the Cross-roads
Semmi csillag?
És a lefejezett királyszobor?
Én már láttam más listákat is, ahol a sorrend kicsit más volt...
Mindenesetre amit Te keresel, az a
13. jelenet: The Cross-roads of the Fallen Kings *
(Más listán ez a 2. jelenet után következne... hogy hová illesztették be, azt nem tudom. A 2. jelenet /The Journey to the Cross-roads/ az a rész, amit moziban is láttunk: miután Foró felébred, nekivágnak az erdőnek hármasban.)
Igen, valahogy az elején kellene lennie ennek a jelenetnek (már ha jól emlékszem ). Nagyon szép, tisztára olyan, mint a könyvben *szipp*
Csak kellene?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ulmo
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Mornambar írta:
Semmi csillag?
(Más listán ez a 2. jelenet után következne... hogy hová illesztették be, azt nem tudom. A 2. jelenet /The Journey to the Cross-roads/ az a rész, amit moziban is láttunk: miután Foró felébred, nekivágnak az erdőnek hármasban.)
Igen, valahogy az elején kellene lennie ennek a jelenetnek (már ha jól emlékszem ). Nagyon szép, tisztára olyan, mint a könyvben *szipp*
- Gandalf
- Nem elérhető
Mornambar írta:
Semmi csillag?
- Sil
- Nem elérhető
Azért annyira nem, mert csak azoknak a neve van benne, akik még az első film premierje előtt beléptek (amikor még azt sem lehetett tudni, hogy visszahozza-e az árát a film, vagy hogy milyen lett), mint annak tavaly utánanéztünk... Ha lehetett volna utólag is bővíteni a listát, biztosan jóóóval hosszabb lenne...Ulmo írta: A Fan Club Credits az International LotR Fanclub (Nemzetközi Gy.U. rajongói klub) névsora. Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó hosszú....
Tears unnumbered
- Ulmo
- Nem elérhető
Nimrodel (Melklerien) írta: Nem vagyok túl jól informált, meg az angol tudásom sem az igazi, ezért lenne pár kérdésem a bővített jelenetekről, leginkább, hogy mit is takarnak (már amiről lehet tudni)?
The Decline of Gondor
The Warning of Sam
The Wizard's Pupil
"Courage, it's the Best Defence"
Merry's Simple Courage
In Orcs Company
És mi lesz ez a Fan Club Credits? Mit tudnak még az End Credits után berakni?
In Orcs Company - az orkok társaságában: Frodó és Samu az orkokkal menetel Udun és a Vasgádoros felé.
A Fan Club Credits az International LotR Fanclub (Nemzetközi Gy.U. rajongói klub) névsora. Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó hosszú....
- Coralie
- Nem elérhető
The Decline of Gondor
The Warning of Sam
The Wizard's Pupil
"Courage, it's the Best Defence"
Merry's Simple Courage
In Orcs Company
És mi lesz ez a Fan Club Credits? Mit tudnak még az End Credits után berakni?
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Ulmo
- Nem elérhető
Szolgálati közlemény vége.
Mornambar írta: Ulmo, Sil!
Dec 6-án jelenik meg a Battle for Middle-Earth játék :legolas3: :gimliaxe: :fight: :sarumane1: , mely szerintem esélyes az év játéka címre... szvsz az előzetes vdeók alapján nagy pukk lesz; az MTT nem tudná elvállani ennek magyarosítását? Esetleg meg lehetne hívni a szinkronszínészeket, vagy levelet egyből az EA-nak...
Most kapásból nem tudom, van-e hivatalos hazai részlege az EOA-nak, vagy valamelyik itteni szoftvercég képviseli őket (pl Ökobit vagy az Autokex - őket kell megkeresni) A fordítás nem rossz ötlet, a szinkronszínészek megszerzése már keményebb dió, azt szvsz a magyarítást végző szoftvercégnek kéne leszervezni.
De ha jobban belegondolok, ez nem tartozik szorosan ide, talán a Vegyesben jobban érezné magát a téma
- Sophia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Mornambar írta: Én ma be se tudtam lépni...
Nem tudom mi lehetett a baj, én be tudtam most lépni.
Csak a tudatlan gerjed haragra. A bölcs megértő.
- Noredhel
- Nem elérhető
(még mindig nem tudom megemészteni, hogy nincs palantír!!!)
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornambar írta: A 'yrch' nem 'orkok'-at jelent, t.sz-ben ?
De
Megírtam, és vissza is írtak, hogy "köszönjük".
Aztán hogy mi lesz...
Our knees do not bend easily
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Cerebrum írta:
Felagund írta: Eddig csak egy apró hibát találtam...
Csak nem az 'yrch'-es kérdésre gondolsz?
Egy húron pendül az agyunk kedves kolléga!
Vajh miért is?
Our knees do not bend easily
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.