A 3. rész - A király visszatér
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Lin írta:
nekem meg egyszerűen nem fogadja el az emilt, meg a jelszót.Rabyn írta: nekem nem ugrik elQ a kis ablak...
regisztráltál előtte?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Lin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
nekem meg egyszerűen nem fogadja el az emilt, meg a jelszót.Rabyn írta: nekem nem ugrik elQ a kis ablak...
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Nincs letiltva valami túlbuzgó popup-blokkoló programmal? Pl az XP SP2-je is hajlamos ilyesmire, ha jól tudom, vagy bizonyos vírusirtók...Rabyn írta: nekem nem ugrik elQ a kis ablak...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Sil írta: Itt a kvíz, amin jegyeket lehet nyerni a dec. 5-i vetítésre:
www.danubius.hu/film/78553
Határozottan nehezebb mint a tavalyi.
Ám attól tartok nem mentes a hibáktól... (ráadásul pont filmes kérdésben tévednek... mostmár nem csak azt "nem tudom", Bilbó mikor jut a Gyűrűhöz hanem azt sem mikor volt a FotR premierje... )
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Mornambar
- Nem elérhető
Hát benne lesz a Gorni elleni harc?
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Sil
- Nem elérhető
katt ide
Tears unnumbered
- Mornambar
- Nem elérhető
Ulmo, Sil!
Tudom, csak halványan de idevág:
Dec 6-án jelenik meg a Battle for Middle-Earth játék :legolas3: :gimliaxe: :fight: :sarumane1: , mely szerintem esélyes az év játéka címre... szvsz az előzetes vdeók alapján nagy pukk lesz; az MTT nem tudná elvállani ennek magyarosítását? Esetleg meg lehetne hívni a szinkronszínészeket, vagy levelet egyből az EA-nak...
-tessék voksolni
- Sophia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Mornambar írta:
Sil írta:
Moziban?Mornambar írta: Na de Sil, olyanról hogy Fast Forwand, nem hallottál?
Csak le kell fizetni a vetítésvezető srácot, hogy kicsit gyorsabban tekerje azt a szalagot! (Vagy már nem kézzel hajtják? 8O )
Eddig jókiszfiúcka voltam, közelébe se mentem azoknak a cúnya képeknek!
És, most már Te sem tudtál ellenálni a kísértésnek, hogy megnézd a "drágaszágot"?
Csak a tudatlan gerjed haragra. A bölcs megértő.
- Mornambar
- Nem elérhető
Sil írta:
Csak le kell fizetni a vetítésvezető srácot, hogy kicsit gyorsabban tekerje azt a szalagot! (Vagy már nem kézzel hajtják? 8O )
Eddig jókiszfiúcka voltam, közelébe se mentem azoknak a cúnya képeknek!
-tessék voksolni
- Sil
- Nem elérhető
Beren: A Cinema legfrissebb számában van egy egész oldalas hirdetés, ami szerint dec. 5-én a MOM Parkban lesz egy ilyen vetítés, amire majd lehet jegyeket nyerni.
Egyébként a hdr-see-ről leszedték a spoiler képeket... Viszont a legújabbak még időben felkerült a Warofthering-re (és persze a régebbiek is fent vannak):
Vigyázat, spoiler!
Gimli és Gothmog: katt ide
Éomer megtalálja Éowynt: katt ide
Éowyn és Trufa: katt ide
Tears unnumbered
- Mornambar
- Nem elérhető
Sil írta:
A Gy.U. maraton egy filmvetítés. Azaz dec. 5-én (azaz még a RotK bővített hivatalos megjelenése előtt) levetítik mind a 3 bővítettet egymás után, ha a hír igaz. Az extrákat egészen biztosan nem vetítik le, az nem férne bele egy napba, szvsz...Barahir írta: A CINEMA novemberi száma szerint a GYU maraton december 5-én jelenik meg. ELőször Magyarországon. De ez nemcsak a filmeket, hanem az extrákat is tartalmazza (tehát legalább 12 korong), ugye?
Na de Sil, olyanról hogy Fast Forwand, nem hallottál?
-tessék voksolni
- Beren Erchamion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Sil írta: A Gy.U. maraton egy filmvetítés. Azaz dec. 5-én (azaz még a RotK bővített hivatalos megjelenése előtt) levetítik mind a 3 bővítettet egymás után, ha a hír igaz.
Ulmo írta: Valamikor jövő év elejére tervbe van véve egy Gy.U. bővített maraton, majd meglátjuk, lesz-e belőle valami
Mikor is lesz akkor a vetítés? És honnan lehet pontosan informálódni, mármint honnan származik a hír?
"...a quendek szépsége ifjúságukban fölülmúlt minden más szépséget... s a bánat meg a bölcsesség csak gazdagította."
- Sil
- Nem elérhető
A Gy.U. maraton egy filmvetítés. Azaz dec. 5-én (azaz még a RotK bővített hivatalos megjelenése előtt) levetítik mind a 3 bővítettet egymás után, ha a hír igaz. Az extrákat egészen biztosan nem vetítik le, az nem férne bele egy napba, szvsz...Barahir írta: A CINEMA novemberi száma szerint a GYU maraton december 5-én jelenik meg. ELőször Magyarországon. De ez nemcsak a filmeket, hanem az extrákat is tartalmazza (tehát legalább 12 korong), ugye?
Tears unnumbered
- Barahir
- Nem elérhető
- Beren Erchamion
- Nem elérhető
"...a quendek szépsége ifjúságukban fölülmúlt minden más szépséget... s a bánat meg a bölcsesség csak gazdagította."
- Mornambar
- Nem elérhető
Sil írta:
Akkor kinek a fajtájába is? A spoiler, az spoiler.Mornambar írta: Fene a fajtátokba!!!!
A képeket nem néztem meg, de azt el kellett olvasnom, hogy [size=9:199gwswr]Gorni lefejezi Szájat.[/size]
Jóvvanna!
Sil":199gwswr]
Mornambar írta: Mornambar\n
Lelövöd. A képek közt ott vannak a Szarumános jelenet legfontosabb mozzanatai is, teljesen egyértelműen látszik rajtuk, mi történik Szarumánnal és Grímával.Ha megnézem a képeket lelövöm a pojénokat?
A közelükbe se menjek, vagy azért nem minden?
:Mornambart kéretik lefogni, mielőtt vmi meggondolatlant cselekedne, s pl. eltévedne az egerével...:
-tessék voksolni
- Sophia
- Nem elérhető
Ulmo írta:
woland írta: Ez nagyon ott van
mikor lesz lathato az egesz es egyszerre
?
Lenne turelmetek az egeszet vegignezni 1ultotokben?
nekem igen
Valamikor jövő év elejére tervbe van véve egy Gy.U. bővített maraton, majd meglátjuk, lesz-e belőle valami
És igen, itt a legtöbb emberben van türelem végignézni az egészet
Van még egy vállalkózó aki hajlandó lenne végigülni egy Gy.U. maratont (sőt talán 2), úgyhogy remélem lesz belőle valami!
- Sil
- Nem elérhető
Akkor kinek a fajtájába is? A spoiler, az spoiler.Mornambar írta: Fene a fajtátokba!!!!
A képeket nem néztem meg, de azt el kellett olvasnom, hogy [size=9:5sotwktw]Gorni lefejezi Szájat.[/size]
Lelövöd. A képek közt ott vannak a Szarumános jelenet legfontosabb mozzanatai is, teljesen egyértelműen látszik rajtuk, mi történik Szarumánnal és Grímával.Mornambar írta: Ha megnézem a képeket lelövöm a pojénokat?
Tears unnumbered
- Mornambar
- Nem elérhető
A képeket nem néztem meg, de azt el kellett olvasnom, hogy [size=9:1ez6xapz]Gorni lefejezi Szájat.[/size]
Ha megnézem a képeket lelövöm a pojénokat?
-tessék voksolni
- Ulmo
- Nem elérhető
woland írta: Ez nagyon ott van
?
nekem igen
Valamikor jövő év elejére tervbe van véve egy Gy.U. bővített maraton, majd meglátjuk, lesz-e belőle valami
És igen, itt a legtöbb emberben van türelem végignézni az egészet
- Woland
- Nem elérhető
?
nekem igen
Mindenek felett,
s3.bitefight.hu/c.php?uid=43202
- Sophia
- Nem elérhető
Örök hála neked Sil! Megnéztem a képeket és nagyon királyak!!!
/bár megbántam, hogy A Szauron Szájás képeket vacsora után néztem meg:-)/
- Ulmo
- Nem elérhető
Niéla Alondriel írta: Szauron Szája abban a csákóban sztem még annyit se lát, mint Boba Fett a dizájnos zöldjében... A könyvben nem emlékszem, hogy ilyen rothadó izének írták volna le. Valami fekete páncélos, félelmetes alak él emlékeimben...
Végülis ő csak egy Száj, nincs szüksége szemekre Komolyan: a könyvben Aragornnal farkasszemet néznek, ettől kicsit inába száll a bátorsága, tehát kilát a sisakjából. De filmbéli megoldás is tetszik :itscool:
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Sil köszi a képeket nagyon kirrrrály!
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.